Igen,Adri,igaz,hogy szeretnénk tesót,most úgy néz ki mintha ellentmondásba kerültem volna saját magammal.Akarunk tesót,de nincs szex

Megpróbálom helyretenni a dolgokat,elmagyarázni a helyzetet.Amint olvastad a férjem úgy van vele,ha lesz lesz,ha nem már van egy gyerekünk.Én viszont nagyon rágörcsöltem a témára,mind erről beszéltem,míg észrevettem,hogy őt mintha zavarná a dolog.Sokszor kértem mondja el őszintén,hogy akar még gyereket vagy sem,nincs harag csak tisztában szeretnék lenni az érzéseivel.A válasz mindig határozott igen volt,csak nem most,majd..végül úgy tűnt nekem,hogy nem igazán szeretne már,csak nem akar megsérteni hogy ezt a szemembe mondja.Namármost kb.4-5 hónapja elkezdtek ritkulni az együttléteink,valahogy furcsa ezt így leírnom nektek,ennyire aprólékosan,de mondjuk a heti3-4 alkalomról áttértünk a heti 1,ritkán 2 alkalomra.Úgy látszik mégis megfogant az a baba,de el is ment.
Most ne mondjátok,hogy bánkodik miatta a férjem,mert nem így van-tudom,én sem voltam letörve nagyon.Írtam már,hogy sokat utazik,de most már kb.másfél hónapja nem volt közöttünk szex,ha meg rákérdezek azt mondja,hogy nemrég volt,nem?Mondtam,hogy szeret,ölelget,puszilgat,de bár nem vagyok nimfomániás,és nem is annyira az aktus magában hiányzik,hanem a bizonyíték,hogy vonzónak talál,amit tudok hogy így van,csak....
nincs rá bizonyítékom.Olyan érzésem van,mintha félne,hogy terhes maradnák véletlenül és most mikor látja,hogy megvagyok így is,nem emlegetem a szexet,fellélegzett,szabadabnak érzi magát.Nem gondolom,hogy megcsalt vagy megcsal,de azon parázok,hogy majd egy bizonyos idő múlva nem teszi-e meg?Neki tényleg ennyire nem hiányzik a szex?Lehet hülyének néztek most ,de néha úgy érzem,lelépnék.Röhej,nem,nem hiányzik a szex,de ekkora problémát csinálok a hiányából.Azóta mondtan neki,hogy jelen pillanatban úgy érzem nem szeretnék még egy gyereket,erre csodálkozva kérdezte,hogy miért?Mit értsek ebből?
Remélem valamennyire érthető voltam számotokra,én már nem értek a saját magyarázatomból semmit

Nadi,jó szórakozást,bárhova mentek is.
Adri,nem értem mi történt veled,eddig te biztattál minket,magunkkal rántottunk a gödörbe?
Nálatok azt írtad minden rendbe jött,ne keress problémát ott,ahol nincs!!!A fodrásszal én majdnem mindig így járok,én is készülök menni,a férjemnek eddig csak egyszer nem tetszett a frizurám,mikor vörös helyett narancssárgán jöttem haza.Ha meg azt mondom,hogy én szőke

Õsztől én is el fogok járni fitnessre,bár nem vagyok telt,inkább sovány,de ha felszedek pár kg-ot,rögtön a hasam és fenekem látja kárát-ezt utálom.2 éve felszedtem kb6 kg-ot és úgy vettem észre az tetszett a férjemnek,mind mondta ne fogyjak le.Én viszont úgy nem érzem jól magam a bőrömben.
Na,jó sokat írtam,bocsika,jöszi,hogy elolvastátok.
Jó hétvégét! A.