Sziasztok!
Gerimamy!
A nevem ezentúl
Dr. Judit!!!!!!
Azért nem örülök, hogy eltaláltam az aftát, jobb lett volna, ha szimplán a harapástól van. Így majd mindig lesz neki. Olyasmi ez, mint másoknak a herpesz.

Bár ez nekem azért szimpibb, mert nem látszik.
Nikole!
De jóóóóó, az új ruháknak én is örülök mindig. De mostanában alig vettem valamit, mondván, hogy úgyis le fogok fogyni és akkor csak pénzkidobás lenne. Na, ez még nem jött össze, úgyhogy most se új ruha, se lefogyás.

De azért rajta vagyok ám!!!
Akíra!
Jól van, nem is gondoltam komolyan, de ennyire remélem már ismersz!!!
A görgetésedet pedig megértem! Bár én itt nem görgetek soha, de a régi topikban gyakran megtettem. Vajon miért???
Haláliak a képek! Én is felteszem (lassan) a macsekosokat, de olyan lusta vagyok az összeset lekicsinyíteni. Addig még várok, hátha maguktól összemennek.
És milyen nyelven tolmácskodtál? Az idegenvezetés és a tolmácskodás engem is nagyon vonzott régen. De jó Neked!!!
Ja, és dehogy vagy rossz anya!!! Én is otthagyom Balázst, ha elvan. Bár ez inkább délelőtt szokott lenni, akkor valamiért jobban eljátszik egyedül. Nem is baj, ha megtanul néha egyedül lenni, szerintem.
Látod már közben Bacsbern is írta!
Krisy!
Akkor várjuk a blogos elmaradott képeket ám! A papírbolt miatt én is irigyellek, az olyan jóóó lehet!
Dávid még biztosan nem biztos abban, hogy helyesen ejti-e ki a szavakat, azért suttog.
Meli!
A legjobb barátnőm is virágkötő, annyira szeretek az üzletében lenni. Amíg Balázs nem született meg, rendszeresen jártam neki segíteni. Persze nem a csokrokat kötöttem, csak drótoztam, elpakoltam a friss virágokat, ilyesmik. De imádtam!
64? Nekem most az az elsődleges cél. Aztán meg a 62 kiló. Az már jó lenne nagyon. De most hétfőig nem állok mérlegre. Akírának igaza van, állandóan stresszelek, ha megmérem magam. Néha tényleg jobb lenne, ha nem lenne itthon a hülye mérleg.
És a lényeg! Dénes tündéri kispasi. Nekem a az autósüléses képe tetszik a legjobban!
Tejet még én sem adok, sőt a sajton kívül még nem kapott mást. A tejjel azt hiszem most már megvárom az 1 évet, pedig én is imádom, naponta 2 litert is képes lennék meginni. De a joghurton nagyon gondolkozom, hogy kipróbáljuk már.
Sajtból Trappistát és Edamit evett, reszelve a főzelékbe.
(Kertészeti szakközép Baján is van!)
Berzkat!
Az esés……… Hát inkább nem mondok rá semmit! Brutál!!!!
Barbamami!
Te 180 cm vagy?!?!?!
Esküvő: nekem ugye kétszer is volt.

(mert az első nem sikerült, így megismételhettem

) Mind a kettő szép ruhás volt, vendégekkel, stb. Az első lagzi fehér ruhás, 180 vendég, délelőttig tartó. De hát az a házasság ugye nem sikerült. A második lagziban ekrü ruhám volt. Ott már kevesebb vendéget hívtunk (kb 80-90), mert az én részemet én álltam (az elsőt még Anyu). De Tamás úgy szeretett volna rendes lagzit, nem akartam hogy szegény lemaradjon egy ilyen buliról. Én igazából nem akartam, hogy dumáljanak rólam, hogy na ez már másodszor megy férjhez és megint (majdnem) fehér ruhát húzott fel. Így is ment a rosszindulatú beszéd, mert a férjem fiatalabb tőlem. Szóval én egy csendesebb esküvőbe is belementem volna, de nem bántam, hogy hagytam magam rábeszélni. Életem addigi legszebb napja volt!!! Bár ez már nem tartott másnap délelőttig, mert Balu Kapitány már a pocakomban volt.
Na, most ennyi jutott eszembe…