A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

GyöngyiKép
Remélem megszáradtak a ruháid és sikerült összepakolnod a motyókádatKép Gondolok Rátok sokat és várom az sms-t és drukkolok, és izgulokKépKép
ViktaKép
Tündéri, nagyon szépKépGratulálokKép
IldiKép
Kezdetben nagyon sok baba lábújjhegyezik de idővel sokaknál elmúlik viszont Dévényes szakember ki tudja kezelni, nálunk is szükség volt lábkezelésekreKép
CatKép
Bocsi, nem tőlem kérdezted, de vidd el egy Dévényes gyógytornászhoz esetleg. Egy vizsgálatot megér a dolog, ne később legyen belőle problémátok mert minden gondot könnyebb orvosolni ha mielöbb szakember kezeibe jut a bab. Nem vészmadárkodás csak egy ötletKépAz Achilles inat egyébként ki lehet lazitani, nem kell azonnal műteni. A mi Dévényes gyógytornászunk tel.számát szivesen megadom, csak Nektek kicsit messze van de megéri persze lehet Orsié jobban útba esneKép
KristinKép
De jó, hogy újra itt vagytokKépKép Nagy Gratula Nektek az óriásbabákhoz a sirás miatt meg ne idegeskedj, belejösz hamarKép

LányokKép
Beszéltem telefonon LillávalKép Picit már jobban van a náthája de azért még köhög szegény. Nagyon ügyesek, próbáltam tartani benne a lelket és tényleg annyira kitartó, elszánt hogy az CSODAKépKép Drukkoljunk Nekik, hogy még legalább két hetet kihúzzanakKép

Puszi:Doris
doris

Gyöngyiről van valami hír? Annyira izgulok értük! Várom nagyon a híreket Kép Kép Kép

Lillának is nagyon drukkolok Kép Ha még két hetet kihúznak így egyben, akkor már betöltött 30. hét lesz? Kitartást Kép

Volt már szó itt a fórumban a terhesség utáni hasszorítóról, de nem emlékszem, hogy mit mondtatok a császáros szülés utáni használhatóságáról! Én Dorkával használtam ilyen hasszorítót a szülést követően és nagyon jó volt, nélküle úgy éreztem, hogy csak lebeg valahol előttem a hasam és nem tartja semmi sem. Császár után is ugyanúgy lehet használni? És szerintetek vegyek egy tépőzáras széles gumipántot vagy fel tudom majd venni a régi bugyi-szerű Anita típusút? Attól félek, hogy a császár utáni sebkötöző fölé nehéz lesz majd felküzdeni azt a szűk gumis bugyit. És hol lehet ilyen pántot kapni?
gabus74

Lányok!

Aludtam vagy másfél órát az éjszaka. Tegnap is kb ugyanennyit. De legalább most már van saját gyerekem. KettőKép
A gyerekek hol szopnak hol nem, én nem akarom erőltetni. Igaziból, ha az átlagot nézem, akkor megvan a napi szükségletük. Viszont tegnap nem volt kaki. Ez normális?

Lillának megy a drukk. Lám, JUdyt is milyen jól bírja. Hátha Lillának is sikerük legalább ennyi ideig bent tartani a piciket.

Tényleg, Gyöngyi, ma szerda van...

Puszi,
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Én láttam a Nettke kislányait élőben szombaton. Gyönyörűek, és nagyon hasonlítanak egymásra. Legalábbis nekem.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

GabusKép
Nagyon jó a hasszorító a csaszi utánra is, csak amíg nagyon vérzel, nem szabad használni. Szerintem ha van már Anita bugyid, akkor ne vegyél övet, mert horror árban van. A bugyi is tökéletes.Kép

AnnamariKép
Ha nincs kaki, az anyatejes babánál teljesen normális. Van, hogy több napig sincs, nem kell megijdeni, ha a picik nem szenvednek tőle.

DorisKép
A párom lefújta a dévényes akciómat, szerinte én mindent bemagyarázok. A mozgásfejlődés viszgálatot is én erőltettem ki, és amikor egy órát sorba álltunk a fiúkkal a tömött váróban, 30 fokban, akkor megkaptam a magamét, főleg amikor kiderült, hogy semmi bajuk.Kép Hát hiába a pasik már csak ilyenek, én meg az aggódó anya vagyok.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Kristin,Kép
Nálatok minden csodásan alakult.
5 nap után otthon az is szupi. Sok boldogságot még egyszer a babákhoz.KépKép

LillánakKép
továbbra is kitartás. nagyon irigylésre méltó az a pár hét, amit a kórházban ilyen nehéz körülmények között átélt.

Erika,Kép
Te mindig olyan jó dolgokat találsz a neten.

Doris,
köszi, jól esett, mindig van hozzám pár kedves szavadKép

pusz: Vikta

22+3KépKép 11hó+Kép
vikta

Gabus Kép
nekem anitás van/volt, és a csaszi után simán fel tudtam venni! szerintem jó az.

Cat Kép
én nem értek egyet a pároddal, mert egy vizsgálaton nem múlik semmi, és várni sem kell a dévényeseknél... nehogy az legyen, hogy aztán meg kellett volna...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Tudod néha igaza van a páromnak, hogy ez a sok információ amit neten felszedek, meghülyít. Õ bízik az ortopédiában, én meg a kölkeimben. Eddig sem volt semmi bajuk, ezután sem lesz.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Én sem akarlak aggitálni, vagy beleszólni a döntésedbe de azért azt leirom, hogy nálunk mindkét gyerkőcöt "egészséges" leletekkel engedték el a neurológiáról. Le sem merem rini milyen gyötrelmes volt az első fél év és én magam első gyermekes szülőkén is meg kellett tapasztaljam, hogy mégsincs minden rendben velük főként Lillussal. Ezen kivül volt egy második orvosi baki is nálunk....tudod, Geri szeme amikor is ha nem erősködöm és nem bújkál bennem az aggódó anya, akkor már lehet nem is látna a bal szemére pedig 2 havonta becsülettel hordtuk, veszélyeztetett babák voltak és mégis... A Dévényeshez időre mehetsz, nem sokat kell várni - talán 10 percet és tömeg sincsKép Na jó, a többit mrá tudodKép
GabusKép
Ige, Lillának még jó lenne minimum két hét mert akkor betöltik a 30. hetetKép
Egyébként szerintem is jó a bugyi, nem lesz gond pár nappal a csaszi után vele, úgyis mobil leszel már akkorKép
BAnnamariKép
Szegénykém, tudom, az eleje nagyon kimeritő de jobb lesz majd hidd elKép A ROP-al kapcsolatos irományokat elolvastad? Remélem megnyugodtálKép Anyatejes babáknál az sem gond, ha több napig sincs széklet mert jól hasznositja a szervezetük a kajcsitKép

doris

Orsi KépCat Kép DorisKép Köszönöm az infokat a hasszorítóról! Akkor nem veszek tépőzáras övet, megpróbálom majd ezzel a már bevált bugyival (meg különben is, hátha szülhetek spontán...)

Annamari Kép A fáradtság miatt együtt tudok érezni veled, bár nekem még csak egy-gyerekes éjszakázásokban volt részem nem is olyan régen Kép De én is ugyanígy álltam hozzá, hogy legalább megvan a várva várt kisbabám és majd lesz jobb is Kép És eljött az az idő is (igaz, 10 hónapot kellett rá várni), hogy Dorka este 8-tól reggel 8-ig egyhuzamban alszik, sőt, még délután is 2 órát szundikál! Az első hónapokban egyfolytában maximum másfél órát aludt, nagyon kimerítő volt nekünk, de megéri Kép Kitartást nektek Kép

Érdekes egyébként, amit a gyerekekkel kapcsolatos aggodalmakról írtok. Nekem a férjem a fő aggodalmaskodó, én hozzá képest nagyon higgadtan kezelek mindent. Õt viszont nem hagyta nyugodni az a tény, hogy Dorka ugyan időre született, ám ici-pici súllyal (2600 gramm a 39. héten). A saját gyerekorvosunk csak legyintett, hogy hát vannak kisebb gyerekek/felnőttek, ne aggódjunk. Még két másik orvosnál is jártunk itt Budapesten, akik éppen gasztroenterológiára szakosodtak, de nem tudtak mit mondani. Végül eljutottunk az ország másik felébe, Hódmezővásárhelyre, ahol Édesapám egy régi osztálytársa a gyerekosztály főorvosa. Egyből megállapította, hogy Dorkának az egyik hasnyálmirigy enzimje nem működik megfelelően és erre azóta is gyógyszert szed (nem tudja ugyanis feldolgozni a szervezete a zsírt). Ez egyébként egy egyszerű székletvizsgálatból derült ki és hogy más orvosok ezt miért nem végezték el, az jó kérdés! Igaz, Dorka nem kezdett el gyarapodni nagyon intenzíven azóta sem (17 hónaposan 75 cm és 8600 gr), de ha nem szedné a gyógyszert, talán még itt sem tartanánk. Úgyhogy én megértek mindenkit, aki orvostól orvosig hurcolja a gyerekét, talán ezek a megérzések csalhatnak (lehet, hogy tényleg minden OK), de veszíteni akkor sem lehet ezzel kapcsolatban.

gabus
gabus74

Gabus Kép
jó, hogy leírtad ezt... én picit megnyugodtam, hogy nem én aggódom túl a dolgokat.

úúúúú csajok HELP!
Eddig semmi gondunk nem volt az elalvással, napközben néha zűrösebb volt, de azért akkor is ment.
Minden nap 8kor reggeli, 9.30 körül délelőtti szieszte... csakhogy, amióta Levi felállt (pont 1 hete pénteken) azóta nem hajlandó elaludni, áll vagy térdel az ágyában és üvölt, ha lefektetem, már látom azonnal kapaszkodik fel, nem számít mennyire álmos, fáradt.
Most délelőtt is végigüvöltött 2 órát, kisebb-nagyobb megszakításokkal, majd most 11kor bealudt a cicin.
Mit tegyek?
Álmosnak álmos, mert a játszószőnyegen már csukogatta a szemét, ezért bevittem, de akkor megint kezdődött az ordítás.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Egyszerre altatod Õket vagy még igény szerint? Ha még igény szerint, akkor szerintme hagyhatod játszani tovább de ha egyszerre, hát kitartás, egy-két napig még tuti eltart a tiltakozásKép Sajna nálunk is megvolt ez az átmeneti állapot, de valahogy hamar hozzászoktak, hogy mikor alszunk. Most épp a napi egy alvásos állapotot igyekszünk megszokniKép
GabusKép
De jó, hogy kiderültKép

VadvirágKép Remélem azért jól vagytokKép Óriási lehet már a pocidKép
doris

Doris Kép
egyszerre, de azért nem értem mert már lassan 1 hónapja jól működött ez a rendszer, és semmi gond nem volt, max. 10 perc nyöszörgés. Most amióta áll, azóta nem hajlandó elaludni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Nincs ötletem...sajna nálunk volt most 4 olyan hetünk is, mikor Lilcsike minden altatást, alváspróbálkozást keserves (nagyon keserves, sikitó)sirással utasitott vissza. Éjjel azt hittem, hogy fél a sötétben, otthon azt hittem, hogy a környezetváltozást okozta de itt is csinálta és nappal, világosban is. Pedig mindig ez volt a menet, együtt mennek aludni mióta már összeegyetzethető az alvásigényük. Magától szünt meg a dolog egy héttel ezelött. Remélem nálatok is elmúlik hamarosanKép

doris

Orsi,Kép
nálunk is ez volt a helyzet. Dalma felállt és annyira élvezte, h nem akart aludni, állandóan éllni akart. tudom ez nem biztató, de idővel elmúlik.

Vikta
vikta

Sziasztok!

Üdv minden új és régi pocakos és már babázó topikosnak! Kép

Photohallnál pénteken lesz ismét 30 kép ingyen, de oda nehéz lesz feltölteni képet.

Zoli fiam úgy mászik fel a létrára, mint a kismajom. A lábujjaival kapaszkodik. Kép

Eri
simones

LányokKép
Gyöngyi küldött sms-t:
Megszületett GYörffy Emese Aine 2080g és GYörffy Réka Roisin 1840g 9.37-kor. Mindhárman jól vagyunkKépKép

Lányok, milyen szép súlyuk lett a BabáknakKép Gyöngyi, szivből gratulálok és sok-sok tejcsit kivánok NektekKép

doris

Gyöngyi!
Gratulálunk! Boldogságot, egészséget, sok tejcsit kívánunk! KépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Úgy örülök, hogy ilyen sok baba születik. KépKép

Doris!
Nem csináltatsz képeket? Aztán itthon elmennek érte. Kép

Eriék
simones

GyöngyiKép
Óriási gratula ! Nagyon szép súlyban vannak a csajok! Mielőbbi felépülést, és sok-sok tejcit kívánok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

EriKép
Én már töltöttem fel a múlt héten is a photohall-ra, de akkor megint töltök. Köszi, hogy ilyen kis szemfüles vagy, és mindenről beszámolsz nekünk. Az ikres filmet is vesszük fel.KépKép

DorisKép
Ha töltesz fel a Photohallra képeket, akkor szívesen elmegyek érte, mert amúgy is megyek a mieinkért. Ha hazajöttök, akkor elviszem Neked valahová.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

EriKépCatKép
De aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám...Kép
Fogalmam sincs hogy lehet képet csináltatni...még sosem éltem ilyen lehetőséggel...

doris

Sziasztok! Kép
GRATULÁLOK a babákhoz! KépKép

Doris! Kép
Minden OK, köszönjük szépen. Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Márk 3.500 gramm és kb. jún. 8-án érkezik. Kép

Vadvirág
Vendég

GYÖNGYIKép
GRatulálok neked és sok boldogságot kívánok.KépKép

Vikta
vikta

Gyöngyinek Kép hatalmas gratuláció Kép Kép Kép és sok-sok boldogságot kívánunk a lányokhoz Kép

Vadvirág Kép Nagyon szép kismami vagy Kép Alig 10 nap és találkozhatsz a picivel Kép de jó neked Kép
gabus74

Sziasztok!!

Vikta Kép gyönyörű a kiscsajszi Kép

Kristin Kép dejó, hogy otthon KépKép

Gyöngyi Kép óriási grtula KépKép

Vadvirág Kép gyönyörüek vagytok Kép

Doris Kép ma reggel annyit gondoltam rád! minden elismerésem a tied!!! ehhez a rengeteg utazgatáshoz. Mi csak a kórházba mentünk, és így is órákig készülődtem ...

Ma voltunk a fiúkkal 6 hetes kontrollon, koponya és hasi UHn. Gergőnél találtak egy kis vesemedence tágulatot, azt monták nem vészes, 3 hét múlva újabb vizsgálat, nagyon meg vagyok ijedve Kép Akkor lesz Dévényis vizsgálat is, kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen.

Cat Kép kívánságára pár kép Kép :
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szilvi Kép

Gyönyörűek Kép Kép Kép Kép és minden rendben lesz velük, nyugi Kép
gabus74

Sziasztok!

Gyöngyi!
Nagy-nagy gratula NEKTEK!!!!Kép Kép

Vadvirág!
Nagyon csini kismama vagy! Kép

Cat!
Hát, nálunk sem isszák meg a fiúk a vizet. Pedig tök szomjasak voltak, amint közelítettem a cumisüveggel, tátották nagyra a szájukat, na de utána... Le kellett volna fotózni az arcukatKép

Ildikó
ildikó

VadvirágKép
Nagyon csinos kismama vagy! Ez igen!KépKép A családod is nagyon helyes!Kép

SziszusKép
Gyönyörűek ezek a fiúk!!!! Főleg ahol perelnek egymással. Ne izgulj a vesetágulat miatt, nagyon sok kisbabának van, és elmúlik nyomtalanul.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Szilvi!

Most látom a képeiteket!
Nagyon arik a fiaidKépSzép kerek pofijuk vanKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Gyöngyi! Gratulálok.Kép

Vadvirág! Fantasztikusan jól nézel ki.Kép

Orsi! Rubennel ugyan ez a problémám. Egész nap csak állna, ha véletlenül elalszik 20 perc és már megint áll a kiságyban. Persze leülni nem tud, néha nagyokat puffan. Olyan furcsa a lányaim le tudtak ülni ha elfáradtak rögtön. Lora még nem áll.

Kép

Kép
linato

VadvirágKép
De jó, hogy jelentkeztél, hiányzol nagyonKép Nagyon szépek vagytokKép Hogy vannak a gyerekek, mesélj!!! MIndjárt vége a sulinak és Te mindjárt újra babázolKép Megvettétek a kocsit? Milyet?
SziszusKép
Most akkor vedd leszidásnak a dolgot, hogy ezeket a Gyönyörű, nagyon szép, édes Babákat ilyen ritkán mutogatodKépKépKép!!! Irgum-burgumKép Olyan szép kis fejformájuk van és olyan kis husikásakKép Nagyon szépekKép Igen, sajnállak a korházi kontrol miatt...olyan nehéz a két babóval időre bárhová is odaérni, nekem is ez volt a legrosszabb, hogy időben kellett érkezni. Gergőnek is volt vesemedence tágulata, még méhen belül észlelték, de aztán kint néhány hét alatt rendeződött, ne izguljKépKép

doris

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a dícséretet, igazán kedvesek vagytok mindannyian. Kép

Hihetetlen aranyos az összes fotó a kicsikről és nagyobbakról is. KépKép

Lina! Kép
Ruben akkora kópé lehet...! Kép

Doris! Kép
Olvasom ám rendszeresen... Kép

Mindenki OK nálunk, Dávid és Jázmin egész álló nap huncutkodnak, folyamatosan meglepnek valamivel, igazi örökmozgók, nagy dumások mindketten. Unatkozni egy percre sem lehet mellettük és állandóan megnevettetnek valamivel. Szerencsére imádják egymást és fantaszikus jókedvűek. KépKép

A babakocsit pont most szombaton vesszük meg a MegaToys-ban és a Greco Stadium Duo lesz az. Kép
Tudod meséltem régebben, hogy kipróbáltuk az üzletben és Jázmin el is aludt benne, stb. Kép

Vadvirág
Vendég

babyonboard

GyöngyiKép
Hatalmas gratula a csajokhoz, gyönyörű a súlyuk + sok-sok tejcsit!
SziszusKép
A fiúk nagyon-nagyon-nagyon szépek, legjobban felülről a 4. kép tetszik, mert Joci is uígy kerekíti a kis szájátKép
VadvirágKép
De jó hallani Felőletek, nagyon szépek vagytok!
LinatoKép
Úgyszintén nagyon édesek a babák!

Kérdés: szeretnénk a babánkat medencében "pancsiztatni", ha ilyen szép idők lesznek.nem korai neki?kb. mennyi ideig legyen vízben, nem szeretném, ha megfázna..
Most vagyunk 5 hónaposak és 3 hetesek és a súlyunk: 7050 grKépKépKép
Megy a hátról-hasra és a hasról-hátra fordulás gördülékenyen!
És mindig ilyen vidámak vagyunk!
Persze előfordul az ellenkezője isKép
KépKép

KépKép
KépKép
kirri

KirriKép
Nagyon édes Jocika. És micsoda szerkói vannak.Kép
Szerintem ne hagyd 10-15 percnél egyszerre, hogy többet pancsizzon. Utánna pedig jól töröld szárazra.

LinatoKép
Nagyon helyesek a gyerkőcök, és milyen szépen ülnek már!

Én is dobok fel képet a lurkókról:

Kép

Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
ENNIVALÓAK!!!!!KépKépKép
Jocinak is ilyen "keljfeljancsija" van, nagyon tuti, mikor előbukkanik a feje a gömbből!

KépKép
KépKép
kirri

Ja, a rucikat egyébként apa vette neki vasárnap, a veszprémi piacon...+egy takarót és az egészet jól lealkudta, mert ahhoz nagyon ért..így lett 2 body grátisz a miénkKép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri! Kép
Ti is nagyon csinik vagytok! Kép Hát ez a pálmafás-bermudás cucc tényleg nagyon pasis, remekül áll Jocinak... Kép

Cat! Kép
Hihetetlen aranyosak a fiúk, nagyon jó dolguk van! KépKép

Vadvirág
Vendég

Köszönöm a hasfájás elleni tippeket!Folyamatosan kipróbálás alatt vannak.

Gyöngyi!
Gratulálunk a lányokhoz!Sok örömet hozzájuk!

Szilvi!
Gyönyörűek a pasik!

Most mennem kell,mert nem tud elaludni a Marci.Későb ha lehet jelentkezem.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

De jó ennyi szép babát nézegetni!Kép

Kirri!
Nagyon vagány a kisfiad!Kép

Cat!
Szerintem még mindig nagyon hasonlítanak egymásra a fiaid! Klassz a rövidnacijukKép
Nálatok már ilyen meleg van a lakásban?
Én most dilemmázok azon, hogyan öltöztessem reggel a fiúkat.Nálunk 22-23 fok van, de még nem mertem rövidujjút adni rájuk.

Majdnem elfelejtettem, köszönöm mindenkinek a lábujjhegyezéssel kapcsolatos válaszait.Kép

Ildikó
ildikó

IldikóKép
Mi tetőtérben lakunk, így nagyon meleg van, és már 1 hete rövidnacizunk. Van légkondi, de nem akarom őket direktbe hűteni. A bodys mászós kép fürcsi után készült, ők ebben alszanak, plussz vékony hálózsákban.KépKép Egyébként a pasik már egyre kevésbe hasonlítanak, elárulom, hogy kiskori képeiket nézve még én is volt, hogy összekevertem őket, de mostmár nem.KépKép
Jön a kánikula, így mehet a fiúkra Nálatok is a rövid cucc.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Nagyon rég nem volt már időm írni, úgyhogy meg sem próbálok ügyesen bekapcsolódni Kép

De nagyon gratulálok az újdonsült mamiknak!!!
Jó olvasni, hogy mennyi új babuci van itt KépKép

VadvirágKép
szuperül nézel ki !!! Kitartás ezekre a meleg napokra Kép

Kirri Kép

Jocit imádom!!!! Olyan édes Kép
Megvan a bérelt házunk Balcsin szóval remélem nyáron talán élőben is összefuthatunk ...

Cat Kép
A fiúk hihetetlen nagyok és pasisak!! Irigyellek!! Jól elvannak már együtt?

OrsiKép
amit Levi mozgásban művel az nem semmi ...
Gondolom így vele sem egyszerű az életKép

Minden pocakosnak kitartást Kép
Friss mamiknak jó éjjeleket ... - ami nekünk nincs Kép -

Rita
trus

RitaKép
Tessék már mesélni magatokról is, nem csak mást dícsérni!!!!!Kép Hogy vagy és a fiúk ? Miért nem érsz rá jönni ? (na ez csak vicc kérdés volt)

A fiaim elvannak, nagyon szeretik egymást, ez abban nyilvánul meg, hogy Samu mindig felmászik Olira, a hátára, meg a fejére, meg harapdálja mind a 2,5 fogával. Oli meg visít, és nem tudom külön tenni őket.Kép Ez így viccesen hangzik, de nekem nem túl jó, állandóan figyelni. Egyébként Oli nagyon szépen eljátszik egyedül akár egy órát is, de Samu nem. Õ most anya-imádó korszakban van, és ordít és mászik utánnam mindenhová, és fogja a nadrágom szárát, hogy vegyem fel. Ha felveszem, akkor tök boldog, de nem tudok szabadulni tőle.Kép
Ezért inkább fél napokat sétálunk, mert azt nagyon szeretik.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Ildi Kép
nálunk 22-23 fok van, de már talán 2 hete sokszor rövidujjúban vannak, kint meg már a rövidnaci megy.
Ma meg csak egy napozó volt rajtuk, annyira meleg volt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Én a 2005 tavaszi kisbabák topkikba "tartozom", de egy kedves felkérésnek teszek eleget. Kristin május 18-án világra hozta gyönyörű gyermekeit Norbit és Laurát. Mivel egy szobában feküdtünk, megkért hogy tegyek fel róluk képet, mert nem tudja mikor kerül net-közelbe. Ha esetleg ez már megtörtént bocsi, nem olvastam vissza. Mindhárman jól vannak. Üdv és jó babázást mindenkinek!!Kép

Kép
juszti75

most olvastam vissza hogy már bejelentkezett Kristin Kép De legalább a képet feltettem. Üdv mindenkinek!

Juszti

Kép
juszti75

Sziasztok! Olvasok, olvasok szorgalmasan. És csodálom a piciket. Legjobban a fotókat szeretem nézni, olyan megható. Gratula mindenkinek.
Gyerekek , most kaptam a szülinapomra egy digit gépet, most kezdek bénázni vele. Sötétítsetek már fel, mi ez a feltöltés , képkidolgozás ide, meg oda?
Köszi: Claire
claire

Sziasztok!

Claire!
Ha szeretnél papírképet is, akkor itt az alkalom, hogy ingyen készíthess. Gondolom már készítettél is néhány képet az új digit gépeddel. Kép A számítógépre tedd át a képeket. Válogasd ki azokat, amelyekről papírképet szeretnél. Majd töltsd fel interneten a képeket. Az oldalakon le van írva mit kell tenned. Kép

Eri
simones

Lányok!
Nagyon édik a babák. Kép

Eri
simones

RitaKépKép
Már hiányoltalak!
Nagyon köszönjük a bókot, én is remélem, h. nyáron talizunk itt a BalcsinálKép

KristinKép
Laura és Norbi nagyon édesek, nagy gratula még 1*!
ClaireKép
Milyen gépet kaptál?
k

KépKép
KépKép
kirri

Cat Kép

Köszönjük az érdeklődést Kép
A fiúk aránylag jól vannak, de tudod ez változó ...
Vannak rosszabb napok és jobbak.
Hasról hátra már megy de vissza még egy hajszál választja el őket.
Sokat kell velük foglalkozni, nem azok a "magamban eljátszom csendben" típusok.
Eddig csak anyatejet kaptak, most kezdek el nekik főzeléket adni - azért nem gyümit mert az nagyon puffasztotta őket. Hát nincs nagy sikerem vele.
Ami sajnos baj, hogy két és fél hónapja nem múlik a szájpenészük semmilyen kezelésre és úgy néz ki azért, mert a beleikbnen is elszaporodott ez a kórokozó. Ettől van a puffadás és hasmenés is. Szóval most leletekre várunk utána kapnak valamit rá remélem.
Amúgy minden ok., készülünk a Balcsira, mert sikerült kivennünk egy kis házat Almádiban.

Ildikó Kép
Nálunk már két hete röid cucc megy, mert amúgy is izzadósak a drágák ...

KirriKép
A pancsolóba hogy rakod be Jocit?

R
trus

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: