Sziasztok!
Nahát, egyszer tűnök el egy napra és mennyi minden történik

Nem jövök holnap sem jó? És akkor ismét felpörög a topik
Na hol is kezdjem???
A legfontosabbak a hófordulók és a szülinapok, szóval:
Krisy boldog hófordulót Dávidnak!
És nagyon boldog szülinapot Áronnak!
Gerimamy: de jó, én úgy szeretnék újra összeházasodni a párommal, a mi esküvőnk olyan volt, amilyet megálmodtam. Pedig mikor összeismerkedtem a párommal, épp válóperről vagyonmegosztási perre járt, szóval elég nehéz időszak volt, és persze ő amúgy sem akart soha esküvőt, az exét is szűk családi körben vette el, miután megszületett a lányuk. Szóval én már teljesen lemondtam róla, hogy ha vele maradok, akkor esküvő huss

És láss csodát, egyszer csak megkérte a kezem, és mondta, hogy olyan esküvőt szervezünk, hogy csak na. Hát igen, olyan is lett, igazi 100 fős buli, ahogy elképzeltem, szép ruha, szép étterem, finom kajcsi, jó zene, de szép is volt... Kár, hogy ilyen csak egyszer van az életben, bár azt mondta, hogy annyira jól sikerült, hogy egyszer majd valamikor elvesz újra, tudjátok valamelyik jeles évfordulón. Remélem pár év múlva is ezt fogja gondolni
Egyébként én sem tudom mi lehet Gergő szájában, de ma voltatok akkor dokinál vele??? De nagyon ügyi, hogy már önállóan lépeget, csak ne siessen annyira, mert nagyon megüti még magát
Hogy apukámmal mi a gondom, elég hosszú történet. Igazából nincs is, csak valahogy nem jövünk ki és kész. Mint a tűz és a víz. Azt hiszem itt most nem részletezem, de a lényeg, hogy tegnap beszéltünk, és minden oké. Mintha mi sem történt volna. Na nekem ez a fura, hogy egyik nap még baja van a semmiért, másnap meg már: Hellóka, mi újság?

Egyszer majd lehet msn-en elmesélem, de most nem rontom el a kedvem, ha nem baj
Akíra, gratula a 2 fogacskához, felírtam a papírkámara
Bacsbern, gyógypuszi Dorina buksijára, amúgy Marci épp tegnap esett el a kádban, mert fel akart állni, de ugye elég csúszós, és így sikerült. Persze az ijedtségen kívül nem történt semmi szerencsére.
De Zita esése sem semmi, nagyon fájhatott, mert azért ő az asztaltól is kapott egyet. Rossz volt látni
Krisy, nálunk Marci nem suttogott soha, és mostanában rendesen ordít. Én nem tudom miért kezdte ezt el, de ha valamit akar vagy nem úgy van, ahogy azt szeretné, rendesen kiabál. Iszonyatos hangja van. Vasárnap délben is ordított az asztalnál, mert ő már megebédelt, mi pedig ugye utána, és hát kért volna. Erre az apja úgy rászólt, hogy csendben maradt egyből és még el is fordult, mint aki elszégyelte magát. Édes volt. Persze aztán ő nyert, kapott egy kis kóstolót az aranygaluska tésztájából

Nesze neked HA-s tápi
Fogyókúra, hát holaptól nekem is kell, mert tegnap vettem egy pár rucit Pesten, mert megyünk 26-án esküvőre és nem volt mit felvennem, és hát inkább a szűkebbet vettem meg, elvégre ne fogyjak már ki belőle 1 hónap múlva. Szóval ha szeretnék enni a vacsiból, akkor kénytelen leszek lefogyni 1-2 kg-t addigra, különben nem fogok levegőt kapni egész este

Remélem ez elég ösztönzően fog hatni rám. Ja, és megvettem álmaim farmer miniszoknyáját is. Hát az is szorít egy kicsit
És most, hogy van rucim, úgy mennék én is bálba. Majd éredklődök a barátainktól hátha lesz.
Barbamami, jó hogy jöttél!!!!!!!!!
Meli üdv köztükl!!!! Én 8 hónapig szopiztattam, bár akkor már szinte semmi tejcsim nem volt. És az tök jó, hogy neked ennyi van, az egyáltalán nem gond, hogy még szopiztatsz, elvégre az a legjobb a abának!
Jaj, ezt még leírom, utána befejezem:
Tegnap Marci anyósoméknál volt egész nap. Elvittem neki a kajcsit, amit oda kell neki adni. Direkt viszek mindent, mert így vagyok nyugodt, hogy nem eszik hülyeséget. Erre már este lefekvés előtt gyanús volt, hogy nem nagyon akarta meginni a tápit. Pedig úgy szokta inni, hogy csak na. Erre mikor felvettem, hogy akkor büfizzünk, egy csomó meggyszószt kihányt. Annyira megijedtem, de rájöttem, hogy csak az lehetett, hogy anyós túletette, mert szegénynek a hasa is akkora volt, hogy majd szét durrant. Szóval ma diétán van szegénykém. Na jó kap enni, de csak mérékkel. Bár mondjuk ma már 3 hatalmasat kakilt, szóval remélem kiürül most már a pocakja

És hétvégén ott foga aludni, már előre félek, hogy mennyit és mit fog neki adni enni
Hú, jó hosszú lett, de azt hiszem bepótoltam, az elmúlt pár napot