A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

nekünk jó az időpont!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Gabus,
Másfél hét múlva, május 4-én lesz a köv UH.
Remélem én is h már nem lesz bennem ez a vérrög(öcske)
Akkor most uugy élsz, mint eddig és emelgeted a leányzót és semmi bajod és semmi fájás?

Beatrix,
Ez a történet nagyon horror. Kép De az aknás meg főleg horror, még jó h egyben maradtál a hatalmas esés után.

pusz: dalmama
17+KépKép 10hó++Kép
Dalmama

SziasztokKép
Hú, de kevesen irogatnak mostanában...
BeaKép
Ne haragudj, iszonyat volt ez az aknál story de én nevettem is rajta pedig rémes...szégyenlem de hogyhogy nem szólt a féjed???? De jó, hogy igy megúsztátokKépKép
DalmamaKép
Drukkolunk az UH-hozKép
MarcsiKép
Mi sajnos akkor már újra Svájcban leszünk de hozzánk nem is érdemes semmit igazitani, mert eddig mindig lerobbantak a kölkök amint hazaértünk... Kiváncsi leszek mi lesz egy hét múlva mert szombaton utazunk, már készülök a legrosszabbra...Kép
Képzeljétek! Geri kisérletezik a lépegetésselKép Max. mennyiség eddig 6 lépés volt egymás után de nem ám szépen, fürgén egymás után, hogy előre haladt a kis drágám, hanem oldalra körbejár dolgokatKépKép Közben meg-megáll nézelődni meg az egyensúlyát visszaszerezniKép Nagyon édes és én Büszke vagyok RájukKép Lilcsike egyenlőre még lesi, hogy mennyire lesz sikeres Geri projecje, aztán ha bejön a dolog, akkor Ő is belevág, addig nem kisérletezikKépKépKép

Puszi:Doris
doris

DorisKép
Gratulálok Gerikéhez! Szuper kis ügyes psai, Lilcsi meg nagyon megfontolt.KépKép

Képzeld megnéztük ma a PP Aria Twin babakocsit, és nagyon tetszett nekünk. Egyetlen hibája, hogy nagyon pici kis nyomorék kerekei vannak, így terepre egyáltalán nem jó.Kép Viszont nagyon könnyű, könnyen irányítható, picire összecsukható.
Tudod ez egymás melletti, az még a kérdés, hogy beférnénk-e vele mindenhol a szélességével.

MarcsiKép
Mi még nem megyünk talizni, mert az én fiaim sajnos nincsenek még el egy helyben a játszón. Még nem élvezik igazán a játszót, csak nyüglődnének. Sajnos jöhetnénk hamarosan haza velük.KépKép Talán egy fél év múlva, már lehet velük ilyen helytre menni.

BeaKép
Hú ez az aknás sztori ez borzalmasan hangzott. Teljesen elborzadtam, ahogy olvastamKép

Cat

Cat
Kép
cateye

cat!
megértem. emlékszem, nálunk i svolt egy ilyesmi időszak, amikor már elég érdeklődőek, de még nem túl mobilak a kisfickók. akkor legközelebb augusztusban? Kép
DE, nem tudsz valakit magaddal hozni? van hinta is, ölben szeretnek a prücskök már csiperkén is hintázni Kép meg leszünk ott annyian, lesz elég dajkáló kéz Kép
remélem sikerül pl. apát elrángatnom, terveim szerint bicajjal mennénk, és én akkor mindenkit szívesen megdögönyöznék, persze, akit csak hagytok...

doris!
fantasztikus hírek Kép Kép tök jó a munkamegosztás is: geri a bátor bátyus, aki rendezi a terepet, mielőtt lili is pályára lépne Kép

annamari!
sokat gondolok rátok! mi 6 hét után mehettünk haza, fertőzés volt nálunk is a ludas. ne veszítsd el az eddigi optimizmusodat!

judyt Kép
drukk, drukk!

m.

KépKép

KépKép
2in1

Doris Kép
Nagyon ügyes Geri! Képeket kérünk!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKépOrsiKép
Köszi a dicséretet, képek készültek majd teszek fel ha már a gépemen leszKép
CatKépEz a kocsi nekem is tetszett csak az egymás mellettisége miatt lemondtam róla mert otthon a közértbe sem jutnék be vele sajnos de egymás melletti kocsik közül a legjobbnak tartomKép)

MarcsiKép
Köszönjük a dicséretet én is örülök, hogy egymás után csinálják a mutatványokat mert igy mindig van időm egyszerre az egyik után kapkodniKép

doris

Sziasztok!
nem győzetm az egészet visszaolvasni, de jelentem megvagyunk. A találkozó nekünk jónak tűnik, Föl is írom, bár nem jelent az sem semmit, mert ma pl a nagyokkal hangversenybérletünk lett volna, és simán elfelejtettünk elmenni. Alig voltam ideges....
Eszter egyre jobban mozog, jövő héten viszem vissza a Dévényes nénihez nézetni. Feláll, megáll egész jól egyedül is, széket tologatva sétál. Fenáéken még gyorsabban halad, de azért mászik is, persze nem simán, hanem egyik talpa, másik térde van lent.
mindenkinek gratulálok az ügyesedésekhez. Pocakosoknak meg kitartás.
Egy kérdés, lehet, hogy már feltettem, de most újra aktuális: ti hogy szoktattátok le őket az éjszakai szopiról, kelésről?
Amúgy én is mindig irigylem, akik előadják, hogy fél9-ig alszik a gyerek, nekünk minden gyerekünk max fél7kor fent van, , és ha egy mégsem lenne fent, a többi gondoskodik az ébresztőről Kép
Megyek is, gyorsan hunyok egy kicsit, mielőtt beindulnak.
Claire
claire

MarcsiKép
Köszönöm a kedves invitálást. Még meggondolom ezt a játszós talit.Kép Az a baj, hogy előtte 2 héttel megyünk egy másik talira is, ahová Apát már elhívtam. Ide már nem hiszem, hogy rá tudom venni.Kép A hintát imádják egyébként, nagy csodatévő eszköz, csak ha hintáztatom őket, nem tudom más gyerkőcét megdögönyözni, meg veletek beszélgetni. Ez az amire igazán vágynék.Kép

DorisKép
Nekem is az egymásmellettisége zavar a PP Aria-nak. Ha mögötti lenne, már megvettük volna. De még így is gondolkodom rajta.Kép

Remélem minden pocakos jól van!KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

ClaireKép
Én csak cumival tudtam leszoktatni az éjszakai szopiról Olivért. Odafeküdtem a kiságya mellé a szőnyegre, és ahogy nyekkent, ment a cumi a szájába. Kép Mindezt 3 hónaposan. Samu átaludta az éjszakát már 6 hetes korától.Kép
Persze ha nem cumiznak akkor tárgytalan.Kép

A reggeli kelés sajnos nálunk is korai. Bár Samu alszik reggel 7-ig, de Olivér csak 1/2 6-ig, így akkor kelek vele.Kép

Nagyon ügyes Eszter!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Kiváncsi leszek miként dönteszKépSzerintem én Ediéknél sem tudom ottmarasztalni a páromat...a múltkor is únta most meg a Zoli is lelép igy nem hinném, hogy marad...
ClaireKép
Nálunk 17 hónapos korukig ettek a gyerekek éjjel tehát egy hónapja hagytuk el ezt az etetést. A betegség is közrejátszott mert akkor csak itattam Őket teával a hányások miatt eztán egyszer csak elég lett a tea éjjel most meg már elég a sima viz is. Ennek ellenére sokat kelnek, ez vanKép

doris

Doris Kép
szerintem Zoli jön a talira Ediékhez, és az én párom is jön, így jöhet tied is. Lesz elég pasi Kép
Ők fognak vigyázni a gyerekekre!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Aranyos vagy, felajánlottam a Páromnak, hogy nyugodtan elmehet csak tegyen ki minket mert a legutóbb eléggé únatkozott...A kölkök után úgyis én rohangálok úgyhogy nem baj, ha lazit egy kicsit nélkülünkKép Esetleg a többi fiú nem kap kimenőt?

doris

Kép elküldjük őket focizni??? Kép Kép Kép
nem tudom Kép nekem jól jön a segítség, mert idegen helyen azért korábban lesznek karonülők a fiúk. Kép én Karcsit csak ezért bírtam rá, hogy jöjjön.

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép
Az én párom fotózni fog, így csak hébe-hóba segít majd. De jönnek pocakosok, akik azért ha gáz van segítenek.Kép

Egyébként ha van számítógép meg 1-2 kütyü, akkor az enyém tök jól elvan bárhol.Kép A gyerekbőgést észre sem veszi.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Akkor mi visszük a laptopot Kép Kép Kép azzal Karcsi is elvan Kép Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Beatrix Kép Még belegondolni is rossz a leírt történetbe... de miért is kellett neked tologatnod azt az autót egyáltalán pocakosan? A gyerekeid pedig gyönyörűek, megnéztem az albumodat! Igazán büszke lehetsz rájuk Kép

A talira nagyon szívesen elmennénk mi is Dorkával meg a pocaklakókkal, de nekem ez a május vége még nagyon messze van! De megígérem, hogy ha mozgásképes vagyok még akkor, akkor megyünk mi is, nagyon kíváncsi vagyok rátok Kép

Dalma Kép Én még jövök-megyek, bár van egy óriási segítségem egy bébiszitter személyében Kép Dorka nagyon jól kijön vele, nekem meg nagy könnyebbség, hogy egyedül tudok elmenni bevásárolni, stb. és nem kell még pluszban Dorkát is cipelni. A januári rázós időszakom után (vérzés, szigorú fekvés, állandó hányinger...) már minden délelőtt jött a bébiszitter, ettől a héttől kezdve pedig abban maradtunk, hogy heti két alkalommal délután is marad. Úgyhogy nekem így most könnyű, tudok pihenni, igyekszem sokat feküdni! De ha egyedül vagyok Dorkával (pl. most egész hétvégén nem volt itthon a férjem és sajnos a munkája miatt sokat van távol tőlünk), akkor természetesen nekem kell emelgetni. Olyankor érzem is, hogy jobban kifáradok és többet keményedik a hasam. Tényleg, nektek a vérnyomással és a pulzussal nem voltak problémáitok? Nekem alap esetben is alacsony a vérnyomásom, de most az ikrekkel stabilan 80/50 az érték, a pulzusom meg 90 fölött van állandóan. Ha telefonon beszélek valakivel, mindig meg szokták kérdezni, hogy szaladtam-e éppen, mert úgy kapkodom a levegőt Kép A doki azt mondta erre, hogy örüljek, hogy alacsony a vérnyomásom, a pulzus pedig attól magas, hogy a szív dupla mennyiségű vért kell, hogy átpumpáljon. Mindenesetre elég kellemetlen.

gabus
kétszer 28 hét + 16 hónap
gabus74

Doris,
Küldök egy puszit Gerinek a lépegetésért.Kép

Gabus,
A vérnyomásom átlagos és jó, a pulzusom (terhesség előtt 70 alatt), Dalmával a pocimban meg 80 felett volt. Most meg a hétvégén volt 99 is, de általában 80-90 között mozog.
Az a 80/50 az nagyon alacsony!!! Jól emlékszel rá?
Pár hete szombaton volt dög meleg és mi 2-3 órát sétáltunk Dalmával, utána itthon rosszul is lettem és leesett a vérnyomásom 98/56-ra, de az egyszeri alkalom volt.
Hétvégén egyedül egész nap nagyon nehéz lehet.

Kristinnel mi a helyzet?
Judyttal?
Utljára azt olvastam, h hazaengedi az orvos, de "bibi" van vele.

Vagy átfutottam pár napot?

Pár dologra nam reagáltam és felületesen is olvatsam(volt 1-2 dolog ittennnn), mert 1 hete zizis vagyok, de már kezd(ek) javulni.Kép

Pusz: dalmama

18+1KépKép 10hó+Kép
Dalmama

Claire,

már lertam neked a mi éjszakia etetésünket, idemásolom:

Dalma tápot(sajnos) eszik és az lassabban szívódik fel, mint a tejci, ezért többet kibír az etetések között, de azért leírom a mi történetünket:
Nálunk kiderült, h nappal (kb 7-8 hónapos volt) keveset eszik és ezért kezdett el újból éjjel enni., így a védőnő javaslatára minden étkezés után nappal adtam neki tápot. Egy idő után már éjjel nem kért kaját, kapta helyette a cumit ami elég volt neki, és most éjjel nem eszik, de néha felkel, mert kell neki a cumi.
Most melyik a jobb felkelni etetni vagy rászoktatni etetés helyett a cumira és felkelni és betenni neki a cumit?
már késő de mi megsinylettük ezt a cumit.

dalmama
Dalmama

Clare,

elfelejtettem.... először hígabb tápot készítettünk neki és fokozatosan csökkentettük az adagot. majd jött a víz, majd a cumi...

dalmama
Dalmama

Sziasztok!

Mi ujság a korházban lévökkel????????????
Tud valaki valamit?

Bea

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Üdv a régieknek( mármint akiket én ismerek) és az újaknak!
Már lassan egy hónapja, nem jártam erre, aminek az az oka, hogy elköltöztünk Visegrádra( csak egy két-három hónapra) és mostanáig nem volt net.
Amúgy esz,éleltlen mennyi minden történt és milyen katív ez a topic!!!!! Én és a lányaim nagyon jól vagyunk egyre ügyesebbek és dagibbak, no meg hangosak is:-)))))Igyekszem újra visszajönni közétek, mert rengeteg jó tanácsot kaptam itt anno...
A májusi talira mi is elmennénk!!!!
Addig is gratulálok, a fejlődéseknek!!!!Kitartást a pocakosoknak!
Puszi

Erika
eriska

Dalma Kép

Igen, biztosan 80/50 a vérnyomásom, van itthon is mérőnk és amikor környékez az ájulás, akkor mindig leellenőrzöm. Dorkával is volt a terhesség alatt ájulásos rosszullétem (pár napig élveztem is a SOTE vendégszeretetét), akkor 68/39 volt a rekormélység. Most az ikrekkel is elájultam a 16. héten, amikor a gyógyszertárban vártam a soromra, de az orvosom nem tulajdonított ennek nagyobb jelentőséget, azt mondta, hogy ez "normális" és bizony nem szabad ácsorogni hosszasan. Neked a magas pulzus okoz kellemetlenséget? Én néha alig tudok feküdni emiatt, mert ki akar ugrani a szívem a helyéről és hirtelen olyan nyugtalanság fog el, hogy muszály felkelnem.
gabus74

Hová lettek a tegnapi hozzászólások?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari!

?????????????????????????????????????????????????
Tegnap pont azt néztem,hogy a hozzászolások száma nem a normál modon volt feltüntetve,hanem így pl: 8456.84

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok LányokKép
Én is irtam Mindkettőtöknek tegnap... Dicsérgettem mindenkit hogy milyen ügyes meg szép...erre nincs sehol!
AnnamariKép
Akkor leirom újra, hogy nagyon örülök a babók etetgetésének és innen már hamarosan haza vezet az utatok csak kitartás még egy kicsitKép
BeaKép
A Te gyerkőceid pedig fantasztikusak, nagyon szépek, édesek és elevenekKépKép Gratula Nektek meg Neked a fantasztikus türelmedértKép

doris

Doris!

KÖSZI!Olvastam tegnap amit írtál,mert jo késön fküdtem leKép
Na mentem,mert indulunk a bölcsibe.Kép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Nem tudom, mi van ezzel a babanettel, nekem 2 napig nem jött be az oldal. Velünk minden oké, ma voltam a terheléses cukros vérvételen.
A kórházasokról semmi újság?

puszi, Lilla 24+2

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

A tegnapi hozzászplások valahogy törlödtekKép

Nettkének megszülettek a babái április 25-énKép
Benjamin1300g,Natalia1980,Hanna Sára 2040g.Legalábbis Orsi így írta!
A többiek még szerencsére egyben vannak,még pár hét kitartást nekik!Kép

Bea

Kép
beatrix2

KépKép

Ma ilyen szép napos idöben indultunk a bölcsibeKép

Kép
beatrix2

Én is írtam Kép de az is eltűnt. grrr. aztán meg reggel megint nem ment Kép Kép kezd elegem lenni

Bea Kép gyönyörűek a lányok
Ildikó Kép a te fiaid is tündériek!

Képzeljétek Kép Levi négykézláb állásból már kiül oldalra Kép igaz, még sokszor elbillen, és akkor az oldalára fordul, de most rájött, hogy ilyet is tud Kép és szorgosan gyakorolja.
Máté már majdnem teljesen négykézlábra tud állni, igaz a feje még a földön Kép de gyakolrol Kép

mindenkinek kellemes napot!

Orsi

most délután folytatom akkor.
Kaptam képet Szilvi babáiról Kép
Kép
Kép

még valami Nettke férje Tamás Kép
v_ko@freemail.hu ez a mailcímem, ha ide elküldöd a képeket, akkor majd én eljátszom vele, hogy fel lehessen rakni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Nagyon ügyesek a fiaid,nemsokára azt sem tudod majd,hogy melyik után fussKépKépKép

Nagyon nagyon szépek és formásak Szilvi baboi,gratula hozzájuk!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

pr

Orsi
KépKépKép
icsilya

el sem hiszem, hogy megy a babanet Kép

no, akkor itt is. Nettke babái
Beni
Kép
Nati
Kép
Hanna
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajok Kép
A problémákra való tekintettel, mi lenne, ha összegyűjtenénk az e-mailcímeket, hogy ha ilyen van, pl. amilyen most is. Hogy Nettke kismanóinak képe Kép amit azonnal mutogatni kell, akkor tudjunk küldeni egy köre-mailt? Kép

Egy régebbi táblát, amit még Gabitól kaptam, azt elkezdtem feldolgozni, és ha mindenki megírja a mailcímét ill. ha publikusnak gondolja akkor a telefonszámát, akkor azt beleteszem a táblába, majd mindenkinek elküldök egy darabot belőle.
Mit gondoltok?

pusszancs. Orsi

ps. állandó babanetes táblát az öcsém írja, helye már van, szerintem a hétvégére elkészül.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Lassan már inkább uj helyet kéne keresnünk a topivnakKép
Ez az állando leállás,hibák,eltünések..........már kezdem unni!
beatrix72@axelero.hu

Nettke babái nagyon aranyosak,sok örömöt és boldogságot,na meg persze egészséget kívánok az egész családnakKép

Szép joreggelt mindenkinek!

Ha szerncsénk lesz,akkor esetleg ma már tudunk beszélgetni egy kicsitKép

Bea

Kép
beatrix2

Próba

Cat
Kép
cateye

Orsi!

MSN-en is elérhetö vagyok ugyanazon az mint az email címemKép
beatrix72@axelero.hu

Bea

Kép
beatrix2

Az MSNen én is elérhető vagyok:
v_ko@freemail.hu

akkor gyűjtögetem az infókat... az új helyen is elgondolkodhatunk.
http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=90
ezn van egy elindított, de nem működő ikres fórum... akár mehetünk ide is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ja, amit nem írtam meg.
Beninek kellett egy kis támogatás, a lányoknak már nem kell oxigén. Tamás ennyit írt.
Megírtam nekik, hogy drukkolunk nekik!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKépKép

3 napja nem műxik a rendszerem. Tegnap este már tudtam olvasnim, de hozzászólni nem.KépKépKép

OrsiKép
Az enyémet tudod, de filu@freemail.hu
Nagyon jó ötletnek tartom az emailes táblázatot, mert a csatárláncot fel tudjuk hamar állítani akkor.Kép

Nettkének óriási gratula.KépKépKépKép A babák állapotáról tud valaki valamit ? Hányadik héten születtek ? Nettke jól van ?

Többi pocis ?

JudyttalKép ma beszéltem. Jól van szerencsére, már 1800 gr környékére mondták a fiúkat, 79 és 78mm-es BPD-vel. Tüdőérlelőt ott nem adnak, csak a betöltött 30. hét után, amit már szerencsére Judyt a hétvégén tölt.Kép Én megnéztem a korábbi UH-s leleteimet, nekem 82-83mm-es BPD-vel becsültek 1760 gr-os súlyokat.
Szerencsére kiegyensúlyozott, és vidám, jó a társaság a szobában, és szorgalmasan fekszik.
Nagyon drukkolok, hogy még legalább 2-3 hetet kihúzzon így.

Annamariékkal mi van ? Nekem elvesztek 1 nap hozzászólásai.Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Ja közben Orsi gyorsabb volt.KépKép

Szerintem csajok ha mégegyszer lesz egy hosszabb leállás, akkor dzsaljunk a csaladinetre. Én bookmarkoltam mindenesetre.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
Nettkéről írtam pár hozzászólással feljebb.
Annamariékról a legutolsó nekem az volt, hogy már mindkét baba kaphat tejcit, nem tudom mennyit 1-2 ml, de bízom benne, hogy folyamatosan emelik az adagot Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

BeatrixKép
Csuda helyesek a csajok, és micsoda szép szerkójuk van.Kép Azért 3 gyereket nem lehet semmi öltöztetni, én a 2-vel is bajban vagyok, mert semennyi ruha mennyiség nem elég nekik. Főleg amióta gyümit is kapnak.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Nettke pici babái láttán a meghatottságtól sírva fakadtam Kép Gyönyörűek, formásak, nagyon sok boldogságot kívánok nekik Kép
És persze Szilvi kismanói is nagyon szépek Kép
Judytnak megy a drukk, hogy még kihúzzák ezt a pár hetet egyben Kép Biztosan sokat lendít a hangulatán, ha a kórházban jó a társaság!

puszi,
gabus
gabus74

Elfelejtettem gratulálni Beatrix a lányokhoz! A fotóalbumotokat már többször megnéztem, irtó édesek a gyerekek! Itt meg már tiszta nagylányok Kép
gabus74

Sziasztok!

Bea!

Nagyon gyönyörűek a lányaid, meg kell zabálni őket a szerkójukban. Én is vettem csomó bodyt így, hogy egyforma minta, de különböző színben.

Nettkének gratulálok a babákhoz, ők is édesek. Gyors és zökkenőmentes hízást kívánok nekik és persze mielőbbi hazatérést.

Szilvi!

A babák tüneményesek. Egypetéjűek vagy csak nekem hasonlítanak nagyon egymásra?

Én benne vagyok a riadóláncban, mailem: bordas1@enternet.hu. A Skype-ot ismeritek? Olyan mint az MSN, csak sokkal jobb, kevesebbet akadozik. Ott is megtaláltok, lillabordas néven.

Én is ki vagyok akadva a babanetre, de hozzá is nőttem már, hűséges típus vagyok. Szerintem adjunk még 1 esélyt nekik.
Apa!

Szedjétek össze magatokat!!! Ez egy nagyon aktív topic, nem bírjuk egymás nélkül napokig!

Lehet, hogy valamikor kinézünk Bécsbe vásárolni, ami még kell a babákhoz. Nem tudja esetleg valaki, hogy van-e ott valahol nagyobb bababolt (mint pl Brendon)vagy hogy hol lehet Medela Mini Electricet kapni kint?

puszi, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

LilaKép
www.babyone.at

A címe a weblapon van. A Shopping City Südben van a hatalmas bolt. Medela Mini Eletricet sok helyen lehet kapni. Pl. Mini Manó a Nagy Lajos király úton. www.minimano.hu vagy a www.medela.hu oldalon találsz értékesítőket.

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: