Teljes mértékben igazad van!
De én is,ahogy te is, a tüdöérlelövel nem értek egyet,na meg avval,hogy nem éri el az orvosát.De lényeg a REMÉNY!
Bea
2005.04.20 20:00
A magnézium pezsgőtabletta nekem jobban használ a keményedésekre, mint a MagneB6 és remélem, hogy a méhszájat nem nyitották még ki ezek az egyre gyakoribbá váló fájdalmatlan keményedések. Orvoshoz majd csak május elején megyek, és remélem, hogy majd mindent rendben is talál.2005.04.20 20:26
2005.04.20 20:44
Te azért jobban tudod micsoda nagy szó három babussal 33. hétig kihúzni a terhességet
Nekem ez kész CSODA
Még az is megfordult a fejemben, hogy talán kaptak Judyték tüdőérlelőt csak nem mondták Neki, hogy ez az...
2005.04.20 21:24
2005.04.20 22:17
2005.04.21 09:33
2005.04.21 15:51
Nagyon szép súlyuak a babák
Ne stresszelj az itt olvasottak miatt
Minden rendben lesz meglátod, egyenlőre még a babók a pocakban vannak és Annamari babái is reméljük egyre jobban lesznek
2005.04.21 16:07
és tiszta maszat lesz minden körülötte

2005.04.21 16:13

Hamarosan babaeső indul meg
2005.04.21 16:29
2005.04.21 18:26
De az orvosom mondta, hogy pihennem kellene sokkal többet, különben kórházi befekvés lesz a vége! Ezzel a pihenéssel viszont nem tudom, hogy mit kezdjek! Szigorú fekvés? Nekem az nagyon nehéz a 16 hónapos kislányom mellett, bár délelőttönként van segítségem, de a délután és az esték azért még így is hosszúak. Persze a babák biztonsága a legfontosabb, csak nem tudom, hogy tényleg segítek-e nekik azzal, ha ágyban fekszem egész nap. Dorka miatt is aggódom, valahogy érzi a kis lelkével, hogy valami történik, egyre anyásabb és csak engem akar. 2005.04.21 18:43

2005.04.21 18:49
Sajnálom Dorkát, de valahogy be kellene az ágyba csalogatnod magad mellé, és ott játszani.(tudom, hogy könnyű ezt mondani, meg látszik, hogy nem volt még akkora gyerkőcöm
) Emelgetni semmiképp ne emelgesd. 
2005.04.21 18:59
2005.04.21 19:19

Szegény babáknak a földön kell feküdniük

Nagyon ügyesek, lassan valószinüleg el fogod tenni a fáradságos munkával készitett szőnyeget és habtapira cseréled mert az stabil és szigetel
Csak csendben "szólok", hogy pár hónap múlva agyvérzést fogsz kapni mikor puzzle-zol a habtapikkal, mert a kölkök tépkedik fel közös erővel
Ha nagy a csend ez a móka nálunk egy jó ideje szóval a nagy csend sem jó
Nagyon szépek a fiúk
Gratula Máténak a kanálkához
Ami késik nem múlik... Pár hónap múlva visszatérünk a kérdésre
Nálunk az ágyba behozatal úgy néz ki, hogy reggeli kómás ébredésünk után (nem magamtól ébredek
)áthozzuk a gyerkőket a franciaágyunkba mondván, hogy talán nyerünk még pár percet... No akkor aztán seggreül a fegyelem
Mert van ott ugrálás, ácsorgás az ingoványos talajon,orr, arc,szájtépés, hasonugrálás, hajtépés, marakodás a csücsiken, cumikon és a visitozások közepette - mert hogy roppantúl szerencsétlensorsúgyermekekről van szó - fejjel lefelé távozás az ágy tetejéről

No, ez csak egy rövidke izelitő két 18 hónapos gyermek reggeli ébresztőjéből de ennél cifrább dolgok is akadnak
2005.04.21 19:30

2005.04.21 19:51
Remélem, hogy a pihenéssel tudok segíteni egy kicsit magunkon, így meg is beszéltem a bébiszitteremmel, hogy heti három alkalommal a fél napok helyett jöjjön egész napra vigyázni a kislányomra!
Nekünk nagyon bevált a habtapi, több négyzetméternyit vettem belőle és Dorka szobájában az van szőnyeg helyett. Amikor Dorka elkezdte széttépni az egyes darabokat és nekem a rendrakás komoly agymunka is volt (alig tudtam sokszor helyükre illeszteni a megfelelő darabokat), akkor a hátoldalát azzal a nagyon széles cellux-szal rögzítettem. Így most nem tudja feltépni és a takarítás is sokkal könnyebb, mert nagy táblákban fel lehet emelni az egészet, úgy, mint egy szőnyeget! Majd ha ügyesebb lesz Dorka és szívesen játszik vele kirakóst, akkor majd leszedem a celluxot. Játékboltokban, CORA-ban mindig kapható egyébként!
Nagyon aranyosak a fiúk
2005.04.21 20:30
). 2005.04.21 21:25
"
2005.04.22 06:14
Nekünk még korai, mert nem piszkálják ki, de be fogom később vetni én is.

Itt mosolyogtam a bajszom alatt amíg írtam, mert, hogy Ti pont ebben a korban vagytok a 2 huncut manóval, és gondoltam, hogy reagálsz rá. Nagyon korán kelnek a lurkók ? Ezek a lopott lustizós percek már ismerősek, ilyenkor mi is bevisszük őket az ágyunkba,mert képtelenek vagyunk felkelni 1/2 6-kor. Sajnos nálunk sem tart sokáig a boldogság, mert ott is elkezdenek cirkuszolni.
Szerencsére nekünk nem kellett, így csak a szakirodalomból ismerem. A lényeg, hogy Judytnak ezt meg kellett volna kapnia.
2005.04.22 14:44
Nagyobb hipermarketekben kapható

Az enyémek fél 7-től vannak fent reggel ami nagyon szuper ébredés lenne, ha addig aludhatnánk de sajna most valamiért már hetek óta óránként kelek... Nagyjából 8 kelés jut egy éjszakára. Áthozzuk Őket de ott már nincs nyugtuk ha meg leteszem a földre Őket, hogy menjenek akkor kb.3 percig élvezik a garázdálkodást, lepakolják a cipőspolcot meg amit érnek és utána jönnek visitva a szobába, hogy menjünk már, keljünk már...
Hát nálunk ilyen nem fordult elő sajnos, pedgi a PIC-en töltött hónapok után abszolúlt félredobtuk az elveinket =pl.a gyerek aludjon a saját ágyában, és bárhol aludtunk volna csak aludhassunk de Őket nem vonzotta alvás céljából a mi ágyunk. No, azért túléltük
2005.04.22 14:47
Ti is heteken át szedtetek Nospát? Bár gondolom, a hetek múlásával majd biztosan ez sem használ majd. De most úgy megnyugodtam
Hogy vagy? Neked Dalma mellett lesz egyébként segítséged ha megérkeznek a kicsik?
Eldöntöttem, hogy még legalább 4 hétig nem megyek kórházba
Jelentem: kérésednek megfelelően visszafogtam magam, többet pihenek. És te hogy vagy? 2005.04.22 15:09
2005.04.22 15:16

) Popsikrémből is a kevert gyógyszertári tetraboratos krémet használjuk, ill. van Neogranormon és Alsol arra az esetre, ha picit pirosabb lenne a popijuk. Ilyen még nem volt a modern pelenkákkal.
Törlőkendőben nekem a DM Baby Love jött be, de végig próbáltam szinte mindet. Szerintem ebben mindenkinek más és más a favorit.
2005.04.22 16:05

2005.04.22 16:57
Képzeld már nem tudok csak oldalt aludni, pedig a felénél tartunk. Amúgy minden o.k.,annyi megszorítást tettem, h próbálom keveset emelni a leányzót. amúgy mindent úgy csinálok mint eddig.
) akkor fogunk költözni -+1 hónap. 

10hó+
2005.04.22 17:05
2005.04.22 17:10

2005.04.22 17:21

10hó+
2005.04.22 18:54
Én nagyon utáltam a gyógyszertári fürdetőt, de ha az a legjobb a kicsiknek, akkor biztosan mi is azt fogjuk használni.
Ezt követően szigorú fekvés (Dorkát az Anyukámhoz vittük 2 hétre) , majd megszűnt a vérzés és most már csak egy rossz álom ez az egész. Az orvosom azt mondta, hogy ahogy nő a méh és a lepény is feljebb húzódik, úgy felszívódik a hematóma, általában mindenkinél megszűnnek ezek a panaszok a 16-18. hétre. Remélem, nálatok is ezt látják majd a következő UH-on. Mikor kell menned? Én mindenesetre pihenést javasolnék, bár tudom, hogy nagyon nehéz egy közel egyéves mellett, főleg, ha egyedül vagy. Én is épp most küzdöttem meg Dorkával (vacsi, közös játék-elpakolás, fürdés), a férjem egész hétvégén nincs itthon
De ez a Nospa nekem csodát tett, nem keményedik a hasam
2005.04.22 22:08

Na mindegy,a fiam agusztusban lesz 12,a lányaim meg agusztusban3