A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:
Sziszuséknak nagyon sok örömöt, sok boldogságot, és sok-sok tejcit!
Puszilom őket!

Cat

Cat
Kép
cateye

Gratulálunk Szilviéknek!!!! Nagyon szép nagy babák lettek!!!!

Mamik Kép
köszönök minden infót. A cumisüvegről letettem, kanállal megy a tejpép pótlásnak napi 1-2 alkalommal, gyümivel vagy magában.

Elég mozgalmas napunk volt, majd írok....

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!!

Még nem olvastam vissza csak a cat üzijét látom sziszussal kapcs tejci, öröm,csak nem megjöttek a manók!!!!!!!!???????????
Ha igen hurrá-hurrá sietek gyorsan irni hogy mehessek olvasni mi is van!!!!

Nálunk a dokinál minden rendben volt ,zárt méhszáj,babák szive is rendben,nagy -nagy nyüzsi volt mikor rajtam voltak a tappancsok...itthon nem nyüzsögnek ennyit!!!
Szerdáig kialkudtam az itthonlétet,mert még kell mennem a tb-be új név és uj lakcim miatt kártyát csináltatni.
Az uj cim már rég aktuális lenne ,az uj név az 2 hete van apa elvett feleségül ....
Szóval igy maradhatok szerdáig,de utána nincs apelláta...de a szilviből kiindulva nem is baj...már én is kezdem belátni...
Jövök még csak gyorsan olvasok...
kristin75

Jól gondoltam a Szilvivel kapcsolatban!!!
NAGY GRATULA A KÉT BABÁHOZ!!!!
Úgy örülök neki!!!A szilvivel mindig fej-fej mellett haladtunk és olyan jó érzés hogy megvannak a babókák!!!!.......

Cat!
Gyönyörüek a fiúk,nagyon helyes kis arcuk van!

Lilla!
Tényleg kár hogy nem tudtuk hogy egy helyen lakunk...már taliztunk volna!!!
Persze ha meglesznek összefutunk...bár én még őszig Maglódi vagyok!!Igen megyek a kórhiba de csak szerdán..a kistarcsaiba fogok szülni!

Doris!
Köszi a biztató szavakat,Te mindig tudsz segiteni az emberen...

Ha valakit kihagytam ne haragudjon nem volt szándékos!!!
kristin75

KristinKép
Nagyon örülök, hogy renben vannak a lurkók! Aztán már ne siess, mert ahogy a dokim mondta egyszer elhagyod a lurkókat.KépKép

Nem is újságoltad az esküvőt, hát ilyet! Sok boldogságot Nektek!KépKépKépKépKépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Most beszéltem Judittal jól vannak ,holnap jön ki hétvégi eltávra.Hál isten jó kedvű volt beleszokott az ottlétba.Mondja hogy két ikres mami is van bent és az egyik szintén megszülte a babókat!!!

Kristin
kristin75

Igen-igen mert akarok felrakni egy képet...nem volt nagy felhajtás,csak a szűk család...de jó volt mert 1 hét alatt szerveztük meg (kérvénnyel).
Remélem sikerül a kép:
kristin75

nem sikerült mert nagy a kép majd holnap még próbálkozom,mert ma már nincs türelmem...
kristin75

Szilvi Kép
Óriási Gratula a manókhoz!!! Kép Kép Kép
nagyon szép súlyuk van!!!
Sok tejcit,egészséget és kitartás kívánok Neked!!!

Márti

Kép[/url]
martisa

Kedves Rita!
Úgy érzem nem feküdhetek le addig, amíg nem írtam neked. Nagyon megérintett, amit írtál magadról és minden elismerésem, hogy ilyen öszinte tudtál lenni! Azt hiszem nagyon tanulságos volt azoknak, akik még szülés elött állnak...
Én duplán is átéltem azt, vagy legalábbis hasonlót, amit te. Elöször a kislányommal, akit a 41. héten indítottak. Sajnos a Margitban az a protokoll,hogy egy hétnél nem várnak tovább a túlhordással, pedig elözö este elment a nyákdugó, úgyhogy Panka úgyis készülödöben volt... Burokrepesztés után oxitocint kaptam, rögtön kétperces erös fájdalmaim voltak, aztán a kitolási szakaszban mintha elvágták volna, abszolút nem voltak tolófájásaim és végül az orvos a könyökével beleugrott a hasamba és kinyomta belölem Pankát. Akkor boldog voltam, hogy megúszta a fogót. Csak most utólag kezdtem el gondolkozni azon, hogy talán emiatt lett olyan nyügös, elégedetlen, sírós, ritkán mosolygó, ellenálló, dacos csecsecsemö, és kisgyerek amilyen volt, hogy kilökték az életbe, pedig még nem volt rá kész...
A fiúkkal pedig hatalmas megpróbáltatás volt nekem a koraszülés, három havi bentlakás a kórházban, állandó aggódás. Emellett nagyon megviselt az is, hogy miért lettek ikreim és ráadásul miért lettek fiaim. (Mindig lányt akartam.) Ami így lehet, hogy nagyon idétlennek és durvának hangzik, de akkor én teljesen eltorzult lelki és szellemi állapotban voltam és egyre jobban azt éreztem, hogy ha nem segít valaki szakember, akkor bedilizek. Persze én se tudtam öket szeretni, pontosabban rettentöen hullámoztak az érzéseim. Végül talán a Kismamában bukkantam rá egy pszichológusokból és pszichiáterekböl álló munkacsoportra, akik kifejezetten a terhesség és a szülés körüli lelki traumák feldolgozására szakosodtak. Kistarcsáról, ahol a fiúk hízlaldában voltak, a legnagyobb hóban nekiindultam Hévvel és egyebekkel a Hüvösvölgybe és nem bántam meg, pár alkalom után megoldódott a problémám, elmúlt a depresszív állapotom és visszakaptam az életkedvemet. Talán emlékszel rá, hogy egyszer már írtam neked erröl, amikor még a szoptatás miatt aggódtál. (Okt. 16-i arhívum) Most még inkább javasolom neked, hogy menjél el oda, nincs veszíteni valód! Hidd el, attól még nem elmebeteg valaki, hogy szakember segítségét kéri, amikor szenved, és a fiúknak is jobb lesz, ha te rendbejössz és feldolgozod a történteket. Ha mégsem élsz ezzel a lehetöséggel, akkor remélem, hogy majd máshogy kapsz segítséget. Esetleg indíthatnál a témában egy topicot, ha még nincs és biztos kiderülne, hogy sokan éreznek hasonlóan.
Nagyon drukkolok neked!
Szeretettel:
Mimóza
(bocs, hogy hosszú voltam)

Sziszusnak gratulálok!

Kristin, drukkolok, ne aggódj, minden rendben lesz és gratulálok az esküvöhöz!

Annamari!
Jaj de jó! Ez az igazi boldogság! Csak így tovább!

Többiektöl elnézést, de másra már nem tudok reagálni...
mimóza

Drága Mimóza Kép és Mindenki Kép
rohannom kell, nem tudok írni, pedig nagyon sok mindent szeretnék ... de ígérem pótolom !
Addig is köszönök mindent Kép

Szilvinek gratulálok!!!

R
trus

Sziasztok!

Szilvinek mi is gratulálunk!!! Óriási babái születtek. Sok tejcsit kívánunk neki!

Most néhány kép, másra sajnos nincs időm.

Gergő:

Kép

Kép

Ádám:

Kép

Kép

Ádám és én:

Kép

Most ennyi, mindenkinek puszi

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

AnnamariKép
Csuda édesek!Kép Úgy meghatódtam rajta, hogy itt potyognak a könnyeim.
Nagyon sok örömötök lesz ebben a két szép fiúban, biztos vagyok benne!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Annamari!
Gyönyörűek a fiúk! KépKépKépKép

Szilvinek gartulálunk mi is, sok boldogságot, egészséget és sok tejcsit kívánunk! KépKépKépKépKépKép

Doris! Kép
Köszi Kép Milyen gyorsan megnőnek. Kép Pedig csak nemrég születtek.

Cat! Kép
Köszi neked is. KépUgye milyen különbözőek? Kép Szoktunk menni a kerékgyártóra is. Most már végig van kerítés. Kép
Ez a Simi Manó nagyon jó lehet. Kép Sajnos én nem ismerem.
Mostanában nem szoktatok erre sétálni?
Viki 10 kg, Zoli 12 kg. Nem sokkal könnyebb Oli és Samu. Kép

Rita!
Jól tetted, hogy kiírtad magadból. Kép

Ildikó!
Még a fiúkra jó a 86-os rugi. Olyan picikék. Némelyikre azt írták, 1,5 évesre való ruha, ők meg 2,5 évesen hordják. Kép Sajnos nincs eladó ruhánk. Nagyon sokat kaptunk a párom egyik kollégájától, és ami már kicsi azokat tovább adjuk másik kollégáknak. Nemsokára újabb baba születik majd. Kép

Pocakosoknak kitartás és vigyázzatok magatokra! Kép
Többieknek jó babázást! Kép

Eri
simones

Üres bébiételes üvegről ezt találtam. Nem tudom aktuális-e még. Írjatok neki. Kép
---
Kedves Anyukák!
Ti is kidobjátok a kiürült bébiételes üvegeket? Ne tegyétek! Ha nincs rá szükségetek, és nem nagy probléma félretenni azokat egy ideig, akkor írjatok, vagy hívjatok, nekem nagy szükségem lenne az üvegekre. Ha gyűjtitek s van 20-30 db elmegyek érte, de ha többen összefogtok babás anyukák és összegyűlik 100-200 db az még jobb! Csengessetek rám, mindenkit visszahívok!
Vonalkódok nem kellenek, de a tetejük,kupakjuk igen!
Nagyon köszönöm a segítséget!
Ági 06305201080 06 28562570
malimba@freemail.hu
simones

Lányok!

Nem tudjátok a tandíjmentesség akkor is jár, ha valaki a GYES mellett félállásban dolgozik?

Eri
simones

Annamai Kép Elbőgtem magam a képeken... gyönyörűek a babák! Én is, én is akarok már ici-pici babákat ölelgetni Kép Na jó, még 10 hétig legalább türelmes leszek.

Sziszus Kép Szavből gratulálok én is a gyerekekhez! És persze mihamarabbi otthon-létet kívánok nektek!

A szülés utáni depresszió szerintem nem feltétlenül függ össze a szülés milyenségével szerintem (császáros avagy normál). Én Dorkát a kiírt dátum előtt 8 nappal spontán szültem meg és a kórházban töltött napok nekem is igen furcsa hangulatban teltek. Tiszta szégyen még leírni is, de nagyon csúnyának láttam a kislányomat az első napokban, csak néztem a többi újszülöttet és olyan hihetetlennek tűnik így utólag, de úgy éreztem, hogy az enyém messze a legcsúnyább közülük. Aztán egyik éjszaka ott feküdt mellettem és én csak elkezdtem bőgni (most is, ha erre gondolok!), hogy hogyan lehetek én ilyen anya, mit láttam én ebben a pici babában, ami csúnya. És onnantól a világ valahogy megváltozott, már csak vele akartam lenni állandóan, óvni, védeni akartam Dorkát mindentől. Úgyhogy szerintem ennek a kötődésnek a kialakulása mindenkinél másképp alakul: van, aki már a szülőágyon érzi azt a bizonyos érzést, és van, aki csak napokkal/hetekkel/hónapokkal később. De előbb vagy utóbb biztosan kialakul mindenkiben, hiszen így teremtettek bennünket! Mondjuk ikres tapasztalatom nincsen ezzel kapcsolatosan, ott talán annyival nehezebb lehet ez az egész, hogy dupla felelősség, dupla fáradtság, stb. (és én most azt hiszem, így 3 hónappal a nagy nap előtt hogy legalább dupla öröm is egyben Kép, ami kárpótolni tud talán)
gabus74

CatKép
Köszönöm szépen a Simi Manó tippetKép Leirnád milyen a boritója, hol vettétek?KösziKépMás tipped van még esetleg ami ilyen babáknak való?
IldiKép
Gratula a kanalas hamizáshoz, ügyesek vagytokKép Az ülést fogalmam sincs, hogy lehet-e itthon kapni, de megpróbálom ide linkelni a netcimet ahol találtam...hátha ki tudsz belőle okoskodni valamitKép http://www.secondchildhood.co.nz/sum.html

SzilviKépKépKép
Mi is szivből gratulálunk és jó egészséget no meg sok-sok tejcsit kivánunkKép Nagyon ügyesek vagytok, micsoda óriási súlya lett a babáknakKépKép
KristinKép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van VeletekKép Gratulálok az esküvőhözKép
BAnnamariKép
Hát én is megkönnyeztem a Kismanókat akik már nem is olyan kicsikKépKép Milyen békésen szuszmorognak, nagyon édesek, formásak, tündériek és sehol egy cső!!!! Ez fantasztikus, gyönyörű hajacskájuk van Te pedig nagyon ügyes vagyKépKép Hamarosan otthon lesztek meglátod, kitartás addig isKép Mikor fekszel be? Szopik mennek?
EriKép
Sajna nem tudok segiteni...
MimózaKép
Ez a segitség nekem is jól jött volna...

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!
Annamari: gyönyörűek! (én is ilyeneket akarok :-))
Szilvinek én is gratulálok.
Hát elkezdődött. szülünk-szülünk. Én még messze járok (remélem) de emlékszem, amikor bejelentkeztem a 10. héten a 17. hét is olyan messzinek tűnt...
Márti: eddig a dr Nagy Györgyhöz jártam, monstantól a Papp Zsolthoz fogok. Aranyosak voltak, mindegyik dícsérte szakmailag a másikat. Az elsővel annyi volt, hogy az elején sok negatívumot mondott, szinte ijesztgetett, hogy készüljek fel a legrosszabbra. De tök pozitívan állt a váltáshoz, mivel nála nem lehet szülni már akart is erről beszélni. És most teljesen pozitív volt. Megdícsért hogy eddig milyen ügyes vagyok, és biztos benne hogy semmi baj nem lesz. Kérdeztem, hogy mennyire valószínű a császár, azt mondta ne készüljek rá, én „jó szülő alkat vagyok” szerinte megszülöm őket. Majd meglátjuk.
Olvastam lányok a császárral kapcsolatos utóérzéseiteket. Nem akarok beleszólni, én simán szültem az elsőt, nem tudom milyen lehet a császár miatti lelkiállapot. Amúgy a másik után is rámtört a depresszió, úgyhogy majd elválik. Úgy érzem felkészültebb, és kevésbé aggódó vagyok, mint az első babánál. De lehet az ikrek mindent borítanak.
Azt mondják a császár után lassabb a felépülés. Hát nekem a gátsebem annyira fájt hónapokig (mivel vágtak és repedtem is befelé) hogy azt hittem sose leszek épkézláb nő többé. Aztán rendbejött. Emiatt félek, mégegyszer nem akarom átélni. Inkább a császár.
Szép a tavasz! Pocakosok pihenjetek (velem együtt), babások sétáljatok nagyokat!
Apukám – egy faluban lakunk és nyugdíjasok – már lestoppolta magának a sétáltatást!
Puszi!
Enikő
17+0 & 5 éves
olajfácska

Kristin!
Gratulálok az esküvőhöz. Kép

Doris!
Nem baj, talán valaki tudja. Kép

Eri
simones

DorisKép

Kép

Ha gondolod meg is veszem neked, és ha jöttök Edikéékhez, akkor átadom. A komolyzenéset vagy a gyerekdalosat szeretnéd ? Vagy netán mindkettőt ?

Más ilyen jót nem ismerek, szerintem nincs a piacon. A klasszikus mesefilmek vannak még, de szerintem ahhoz még picik. (kosckásfülü nyúl,frakk,süsü stb.)

GabusKép
Gyönyörű a kislányod, és Te is nagyon csini vagy.

Egyébként igazatok van, hogy spontán szülés után is van depi, szerintem ezt senki nem ússza meg, egyéni érzékenységtől függ, hogy kit mennyire visel meg. Én a szülés után mindenen elbőgtem magam, még sokáig itthon is sírdogáltam. Sajnos én is éreztem ezt, hogy nekem csúnya gyerekeim vannak, és a szobatársamét láttam szépnek. Utánna viszont, amikor elmúlt a depi olyan "anyatigris ösztön" vett rajtam erőt, hogy ölni tudtam volna értük. Érdekes ez az anyai természet.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

KristinKép
Ha átküldöd a képet, akkor lekicsinyítem, és felteszem neked szívesen.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Nagyon megköszönném, ha nem okoz Nektek gondot...Kép Tényleg, külön ne szaladgálj de megvennéd mindkettőt? Hálás lennék érte, Ediékhez mindenképp megyünkKépEgyébként ha még nincs akkor érdemes beszerzned Tele Tubbis-filmeket. Tudom első ránézésre talán bugyutának tűnhet, de nagyon gyerekcentrikus, sokszor ismételnek egyszerű mondatokat, mindig mosolyognak, örülnek, szeretik egymást, semmi félős nincs bennükKép

doris

Szilvinek óriási gratula Kép
Na ugye, hogy mekkörák lettek? Kép

Annamari,
ti is nagyon szépek vagytok Kép
Zsuzsó
zsuzso

Sziasztok!

Bocs,hogy tegnap nem jelentkeztem,de ez a front nagyon megviselt.
Nettke üzent,hogy magnézium infúziót kap,a toxémia még nem bizonyított.Talán mára meglesz az eredmény.

Szilvi!

Gratulálok a picikhez!Hatalmas súllyal születtek!Sok tejcsit és örömteli szopizást kívánok!

Annamari!
Csudaszépek ezek a kislegények!

Kristin!
Így utólag is gratulálok az esküvőhöz!Sok boldogságot nektek!Képeket mikor látunk?Miért volt ez a nagy titkolózás?

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!
Eri!
A tandíjmentesség független attól hogy dolgozol-e, az a lényeg hogy gyes-en legyél és erről egy igazolást kell vinned a TB-től az iskolába ahova szeretnél járni. Legalábbis nálam ez volt. Arra azért készülj fel hogy ezért a nyanvadt papírért 2 órát kell sorban állni Kép

Mese: A teletubbies nagyon jó, nálunk 1 éves kortól nézték a gyerekek, szerintem korábban nem érdemes megvenni. Nekem az agyamra ment, de a gyerekek imádták. Pl. ebből tanulták meg a színeket, számolni meg ilyesmi.

AnnamariKép
Nagyon édik a gyerekek! GratulálokKép

SzilviKép
Neked is gratulálok és sok tejcit, meg minden jót Kép Kép

Yabu
yabu

Yabu!
Köszi. Kép Azt a 2 órát valahogy majd kibírom inkább, remélhetőleg gyerekek nélkül, mint fizetni a tandíjat.
Te is munka mellett tanultál?

A teletubbiest adják a BBC Primen is:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2652333&i_where=1&i_where_tv =1

Eri
simones

Pocakosok!

Aki még a neveken gondolkodik: Kép
Minden huszadik magyart Máriának hívnak
Anna örök
http://index.hu/politika/bulvar/nevek04xx/

Eri
simones

Először is gratulálok Szilvinek és szeretettel gondolok rájuk.Kép
Melyikben is szült? Mávban?

Annamari,
Nagyon aranyosak a srácok! én is sok tejcit és minden jót kívánok nektek.Kép

Szia Molnárka,
Akkor az időkülönbség kb azonos, csak a sorrend fordított.

Kristin,
Örülök, h minden rendben van.
Boldogságot az ifjú párnak (és a gyerekeknek)!!
ebben benne van minden. így pár héttel a születés előtt? miért most házasodtattok össze?

Cateye, Doris,
Teljesen le vagyok maradva én nem tudom mi az a SimiManoKép
de nagyon jó lehet.
Mi a Magyar Népmeséket, Vukot, Süsüt szereztük be.
Még kicsi a mesékhez, de a Magyar Népmesékre nagyon jól el tudott aludni.
Arra gondoltam Tv-ben egy csomó hülyeséget tud majd sajna nézni(tavaly sokszor néztem hétvégén mesefilmeket, h "művelödjek", de nekem nem tetszettek), így tudatosan csak jó mesét választok ki. És magyar meséket, mert abból kevés van a TV-ben.

pusz: dalmama
16+5KépKép 10hó+Kép
Dalmama

Sziasztok!

Sziszus!

Hatalmas gratula a hatalmas babákhoz! Képet róluk gyorsan, szerintem már mindenki alig várja, hogy láthassa őket!

Kristin!

A Maglód nem probléma, van kocsim, mobil vagyok teljesen. Remélem, ez még sokáig így lesz...
gratula az esküvőhöz!!!

Annamari!

Gyönyörűek a babák! Mondtak már valamit, hogy kb mikor mehettek haza mindannyian?

Mi egyébként Egerben töltjük a hétvégét (hurrá!), remélem se az időjárás, se a rosszcsontok nem vétózzák meg a tervet.

Orsi!

hogy is volt azzal a borral? Szerinted a 23. héten már lehet inni? Egyébként a bornak van izomlazító hatása?

Jó 7végét mindenkinek!

Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Enikő,
a Papp Zsolt tényleg rendes, biztosan nem csalódsz benne! Igaza van, készülj sima szülésre!!Ha nincs koplikáció, nem nehezebb megszülni az ikreket sem.

Szilvinek óriási gratula, szép súlyú babákat szült, minden jót a kis családnak!!!

Annamari, gyönyörűek!!!

Cateye,
ez a Simi manó engem is érdekel, jól hangzik amit írtál róla.Hol lehet megvenni?

Most csak ennyit, muszály kimennünk mert gyönyörű az idő!!!

Puszi mindenkinek!

Márti

Márti
Kép
hideyoshi

DorisKép
Holnapra kimenőt kaptam az uramtólKép, meg is veszem a Simi Manókat Neked. Ugye DVD-n kéred ? 3000 Ft körül van darabja.

MártiKép
A Fotexnet boltjaiban és a Média Marktban is van.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Lilla Kép Az alkoholnak van Kép simán lehet, én végig ittam 1 pohárkával naponta, a végén már kettővel... majd a kórházban intravénásan kaptam az alkoholt - no, az ütős volt!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép
Nagyon köszönöm előre isKép Az ár nem számit, légyszi mindkettőt vedd meg nekünkKépIgen, DVD-n kérném őket mert az tartósabbKép A Teletubbies kazin van meg de örököltük és sajna rossz minőségüek már a videok, igy azokat is frissitenem kell DVD-reKépAz árát esetleg átutalhatom ha úgy jó NektekKép
DalmamaKép
Simi-Manó ügyében én is csak most műveltem ki magamKép
YabuKépEriKép
Hány része van a Teletubbies-nek ill. hány kazi kapható nem tudjátok véletlenül? Nekem 5 van belőlük de nem tudom létezik-e mert a Google keresőn megnéztem a témát és találtam néhány infot de új cimekre nem akadtam viszont volt olyan lap, ahol olyan képek voltak ami nekünk nincs egy kazin sem... (pl.hóember mellett ácsorognak a Tubbikák)Kép

doris

Doris!
Sajnos nem tudom, nekünk még egy sincs meg. A TV-ben is csak kétszer láttuk, mert olyankor aludni szoktak, én meg minidg elfelejtem felvenni, egyébként is angolul van most csak.

Eri
simones

EriKép
Igen, mi is a BBC Prime-on kezdtük el nézni és ott kaptam rá kedvet ill.akkor jutott eszembe, hogy hoppá, mi ezt megörököltük egy barátnőm gyerkőcétől és a legközelebbi alkalommal mikor otthon voltunk kihoztam őket. KösziKép

doris

Doris!
KösziKép
A képet esetleg megmutatom egyik ismerősünknek, lehet, hogy ő házilag is tud hasonlót készíteni a kocsinkraKép

Ildikó
ildikó

Annamari!
Nagyon szépek a babák!Kép

Ildikó
ildikó

DorisKép
Nem kell átutalni, majd Edikééknél cserélünk.Kép

EriKép
Mindig a Kerékgyártó játszó fele sétálunk, de az enyémeket még nem érdekli a játszótér, csak mutogatom nekik.Kép Hazafelé meg a Telepesen jövünk nagy vesztemre, ahol megint barátnők nyitottak üzletet, pont a lakótömbötök sarkán a Lilliput használtruha helyén. Veszélyes nekem, mert nagyon szép használt rucikat árulnak, ma is egy vagyont hagytam ott.Kép
Az én gyerkőceim sem fognak már ilyen ütemben gyarapodni mint eddig, így szerintem mi sem leszünk 9-10 kilónál többek 1 évesen. Már egyre többet mozognak, és a kaja nem érdekli annyira őket.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Nettke írt:
Az infuzió óta nem keményedek!Szóval szuperül vagyok.Méhszáj 2100, a dokim szerint ez teljesen jó.Nem rossz itt,sokat nevetünk,jobb,mint egyedül, csak a férjem hiányzik! A kaja türhető, a személyzet kedves, a doki minden nap jön hozzám.Megvan az új autónk: Peugeot Partner,kék, 2002-es,ebbe beleférünk!

Hát gratula az eredményekhez,további kitartást!Ja és persze az autóhoz is!Így már biztos nem maradtok a kórházban :-)))!

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Egy kis Szilvi-news Kép Ma voltam bent náluk és még a babácskákat is megleshettem Kép Mindketten inkubátorban vannak, de holnap Szilvi megkapja Gergőt és egy-két napon belül Petikét is Kép Holnap fognak megpróbálkozni először a szopival, de már kézbe foghatta, megölelgethette őket Kép Elvileg 3 óránként járhat be, de gyakorlatilag mehet, amikor akar Kép. szerencsére nagyon kedvesek és segítőkészek vele. A sebe még eléggé fáj, de szerintem nagyon fitten mozog Kép A méretekhez még annyit, hogy Gergő 51 cm-rel született, Petike 47-tel. Amennyire láttam őket (üvegen át, inkubáorban - de felemelték nekem őket Kép) gyönyörű formás kisbabák, szép színük van, Petikének több a haja, Gergőé kevesebb. szilvi szerint nagyon hasonlítanak egymásra, de nem egyformák Kép Nagyon közöni mindenkinek a drukkokat és rájuk gondolásokat Kép Én két év óta most láttam őt először igazán boldogan mosolyogni, nagyon jó volt így látni őt a babákkal Kép Kép Kép

Márti
Kép

Kép

Kép
márti

MártiKép
Köszönjük szépen a közvetítést Neked. Nagyon édesek a babák, és szívből kívánok Sziszusnak végre megnyugvást, és sok-sok örömöt.KépKép

EditKép
Nettkének továbbra is szorítunk! Minden várakozást felülmúlt, hogy milyen ügyesen bírja a 3 babával.Kép Tényleg nem is olyan rossz ez a kórház, ha sorstársakra lel az ember ott.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

IldiKép
Örülök, ha meg tudjátok igy csináltatni, biztos sokkal olcsóbban kijönneKép
CatKép
Köszönöm szépen, Ediéknél rendezzükKép
MártiKép
Köszi a részletes beszámolótKép Sziszus nagyon ügyes, hogy ilyen fitt és a babácskák nagyon szépek no meg fantasztikus kis Emberkék, hogy ilyen jól vették az első akadályokatKép Nagyon gratulálok Nekik és Sok Boldogságot KivánokKép

doris

Sziasztok!

Sziszusék babái gyönyörűek! Ugye egypetéjűek? Szerintem nagyon hasonlítanak egymásra.

Magunkról csak annyit, hogy a fiúk ma már 15 grammokat tudtak szopizni, szóval nagyon ügyesek voltak.
Holnap már mindketten kiságyba költöznek, bár szerintem maradhattak volna még, biztosan jobb lenne nekik az inkubátor, mint a szabad levegő. De azért így is örülünk, mert azt jelenti, hogy erősödnek a fiúk.
Infúziót már csak éjszakára kapnak, de nem tudom, hogy mi van benne. Ma már nem volt bent a dokinéni mire beértem, így nem tudtam megkérdezni.
Holnap befekszem hozzájuk. Reggel megyek, este pedig hazajövök, hogy a férjem se legyen nagyon elanyátlanodva.
Majd néha benézek, remélem, lesz rá energiám.
Pocakosoknak megy a további drukk.
Lassan beindul itt az igazi babaeső, és bizonyára szép nagy babák lesznek, hiszen mindenki kezd igazán előrehaladott állapotba kerülni.
Most puszi mindenkinek.
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok Lányok!

Nem jött be a babanet amikor akartam jönni igy csak most jelentkezem.
Nem sikerült még lekicsinyiteni a képet és mailben sem tudtam elküldeni Cat-nek (hogy segitsen ebben).Úgy látszik az a jó kép neekem amit a telcsim csinál mert azzal nem kell variálni...
Köszönöm a gratulációkat!!!!

Bannamari!
Gyönyörüek a fiúk!!!Nagy gratula hozzájuk!!!

Edit!és Dalmama!
Igazán nem volt titkolozás csak talán én nem éreztem az esküvő súlyát.Ha rajtam múlt volna talán nem is lett volna,meg igazán olyan gyorsan történt hogy nem is volt időm beleélni magam.Apa akarta nagyon már régóta,én meg kihúztam magam mindig(úgy éreztem engem zavarna a papir).A babók,a szocpol és Apa miatt mégis megesküdtünk ,de már nem bánom ,nagyon jó érzés hogy igy is összetartozunk...

Bannamari és Szilvi!

Gratula a babóknak nagyon édesek ,szépek!!!!

Nettkének!!!
Nagyon ügyes a 3 babóval!!!

Cicamica!
Ok akkor jössz majd te amig én nem vagyok mobilis.

Mese!::::nagyon sok kisgyerekes barátunk dicsérte a teletubbis meséket,hogy sokat lehet tanulni belőle.Mondatok,szinek,kedvesség,....viszont csak 1-2 éves kórtól!!!

Azért jöttem ma hajnalban,mert megint nem sikerült aludni...ez már a harmadik éjszaka hogy a sav miatt szenvedek ,majd már nem birom tovább és kihányom...utána evés és plafonnézés mert nem sikerül visszaaludni.Ahhoz képest hogy az elején nem voltam igazán hányos most úgy néz ki bepótolom.

Más nem jut az eszembe...
Kristin
35!!!!!!!!!!!!!!
kristin75

Sziszus Kép Annamari Kép

Nagyon édesek az apróságok !!! Gratulálok Kép

Kristin Kép

Kitartás, már te is a "célegyenesben" vagy KépKép

Mimóza Kép

Nagyon átérzem amit írtál ... sokban így vagyok én is ... És pont oda megyek jövő héten ahová te jártál ... Sajnos be kellett látnom, hogy nem megy egyedül.

R
trus

Elnézést, de csak Ritára van idöm:
Nagyon örülök, hogy mész, olyan jó lesz kibeszélni magadból mindent és együtt végiggondolni a felvetödö kérdéseket! Lehet, hogy hosszú folyamat lesz, de biztos teljesen helyre fogsz jönni és nagyon-nagyon fogod szeretni a fiúkat!!!
sorstársad, Mimóza

Annamari!
Jó volt látni titeket, nagyon boldognak tünnek ezek a babák!
mimóza

Sziasztok!
Hétvégi eltávom alatt sikerült végigolvasnom a bő termést.Kép
Hétfőn újra megyek vissza a kórházba, egyelőre úgy néz ki, hogy még 2 hétre (30. hétig).
Most csak az a feladatom, hogy szorgalmasan feküdjek.Kaptam vérképzőt, mert alacsony volt talán a vas- és hemoglobin szintem, de azt mondták, hogy általában ez minden ikresnél előfordul.
Remélem jövőhéten lesz egy UH, mert már kíváncsi vagyok a fiúkra.
Már lassaan megszokom a bentlétet, ha lehet ilyet mondani.
Olyan mintha kollégista lennék.Hétfőn bemegyek 6.30-ra, pénteken reggel hazajövök, kimossuk a ruháimat, és újra bemegyek.
De még ez a szerencse, hogy hazajöhetek egy kicsit, mert úgy nagyon rossz lenne, ha hétvégén is bent kellene lennem.
Van még két ikres kismama bent, így jókat tudunk beszélgetni a sajátos jövőnkről.Egyikőjüknek csütörökön meg is születtek a lányai.Kép

Sziszus!
Gratulálok a fiúkhoz!!!
Nagyon szépek.Kép

Annamari!
Gratulálok a szopizáshoz.KépNagyon ügyesek vagytok mind a hárman.Kép
Köszike a képeket, nagyon édesek a fiúk.Kép

Cat!
Húúú, de nagyok már a fiúk.KépNagyon ügyik.Kép
És hogy leköti őket a Simi Manó dvd????Kép

Orsi!
Gratula a kis kúszó Levikéhez.Kép

Nettke!
Nagyon ügyesek vagytok, szép súlyuk van a babáknak.KépDrukkolok nektek.Kép

Edit!
Remélem már jobban vagytok.Kép
Sajnos ez a fránya front sok mindenkit megvisel.Kép

Kristin!
Először is gratulálok az esküvőtökhözKép, sok boldogságot kívánok nektek.Kép
Húúú, már elkezdted a 36. hetet.KépJajj, de jó ez már tényleg a célegyenes.Kép
Nagyon drukkolok, remélem majd sms-ben tartjuk a kapcsolatot.Kép

Doris!
Köszike, hogy gondolsz ránk.Én is remélem, hogy minél tovább sikerül még bent tartani a fiúkat.Kép

Bocsika, hogy ilyen hoszzú lett, és ha nem reagáltam volna valakinek, de hát egy hetet elég nehéz bepótolni.

Judyt
27+6

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Szeretnék ismeretlenül betörni a klubba, és egyből kérdezni is.
Először mégis bemutatkozom.
27 + 6 napos vagyok, ikreket várok. Kétpetéjüek, az egyikük fiú. A másik még rejtegeti magát.
27 éves vagyok, ez az első terhességem.
Tatabányán élek, itt is fogok szülni.

Egy napja elég gyakran érzem, hogy kemény a hasam. Ezt úgy veszem csak észre, hogy ráteszem a kezem a hasamra.
Azt hallottam, ez nem túl jó dolog,ha sűrűn jelentkezik.

Történt valakivel ilyen?

Megköszönném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat.

köszönettel:

Moon
moon

Moon!

Elöször is szeretnék gratulálni a babákhoz!

Az biztos,hogy nem jo,ha sürün keményedik a hasad!Szerintem minél elöbb keresd fel a nögyogyászod.Lehet,hogy csak a frontok miatt van,de akkor is növelni fogja szerintem a görcsoldot(magnézium)!

Ha helyi ikres anyukával szertnél beszélni,akkor keresd meg Zsuzsit(régebben ö is sokat írt erre a topicra Eszter28 néven,a régiek talán emlékeznek rá).
Ha gondolod emailben megadom a címét(email)!

Bea

Kép
beatrix2

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: