Sziasztok!
Húúúúú,megint mennyit írtatok

!!!
Ezt én nem bírom követni!!!
Amióta nem voltam,még druszám is lett
Hideyoshi(Márti)
Üdv köztünk! és gratula a gyerekekhez
Kaja téma
Abszolút egyetértek Cat-el,én is így kezdtem
Nálunk 6 hónapos kortól vezettük be a szilárdabb kajákat,és előszőr a gyümit(alma)
Ez persze csak arra jó,hogy más ízt is érezzenek,mert mennyiséget nem esznek,szóval ilyenkor még kell a tejci,vagy a tápszer
Utána jött a krumpli
Krumpli/alma,krumpli/meggy-nagyon szeretik
Aztán jöhetnek a zölségek:répa,brokkoli,spenót,sütőtök,tők/krumli
A Sinlakot nálunk is úgy ették,hogy gyümölcsött tettem bele.Nagyon jól elveszi az érdekes ízét a meggy,őszbarack,alma
Én még a tejpépbe is tettem gyömit,és így kevesebbet kellett elhasználni belőle és más ízt is megismertek
http://www.otlettar.try.hu/kismama/babaetrend.htm itt hasznos ötletek vannak a szilárd étel bevezetéséhez
Annamari
Ollllan jó volt olvasni a történteket,szinte én is átéltem
Gratulálok,hogy sikerült császár nélkül világrahozni a babákat
Sok tejcsit,egészséget és kitartást kívánok Nektek!!
Dalmama
Akkor télleg közel lakunk egymáshoz
Enikő
Igazán örülök az orvos váltásnak
Rólunk
A múlt héten,amikor olyan szép idők voltak,a játszótér rejtelmeit fedeztük fel!!
Nagyon jól érezték a csajok magukat.Anna volt az első felfedező,Eszter pedig a homokozóban játszott,óriási megdöbbenésemre
Azt hittem-mint már a példák mutatták,hogy Eszter ha nem lát,akkor sírni fog utánam !Egyáltalán nem érdekelte,hogy merre vagyok,kb 3/4 órát játszott a homokban
Annát nem kötötte le a homok,Ő inkább sétálgatott,felmászott a rugóshintára ,és a várra
Na,ezt Eszter se hagyta ki!!!Odamászott hozzánk és simán bevette a várat
Próbáltatok már egyszerre két gyerek után szaladni a mászókán??? 3 feljáró,5 kijárat,ebből 2 csúszdában végződik

,Ja ,és ezeket egy nagy henger köti össze!!
A csajok nagyon élvezték,én kevésbé!!!

Asszem ezt a projektet nem fogom egyedül mégegyszer megcsinálni
Eszter is elindult!!!
Igaz még csak akkor ha Ő akar,de akkor nagyon megy
Húú,Ti voltatok már a nagyobb gyerkőccel fogorvosnál?
Balázs (a kisebbik nagyobbik

),fájlalta a fogát az egyik este,másnap elvittem a fogászatra ,de én úgy féltem!!! Persze nem mutattam
Nagyon bátor volt,egy pici luk volt a fogán,kitisztították,lekezelték,és megdicsérték,hogy milyen szépek a fogai,és hogy milyen hős volt!
Örülök,hogy pozítív élményként élte meg Balkó a fogászatot
Egy pár aktuális kép