A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

no... a kép lemaradt Kép
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Pedig úgy látom, elég nagy játszószőnyegetek van...Kép Levi volt a nagy mászós?
ildikó

Levi Kép a játszószőnyegünk épp mosóban, ez egy dupla takaró (azt hiszem 200x220-as) simán lemegy róla, ha nem figyel az ember.

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép
Szép helyen kirándultatok, nagyon helyesek a gyerkőcök+a mamijuk isKép
OrsiKépCatKép
Szintén szépek a babák+mamák!

KépKép
KépKép
kirri

Cat, Doris!

Köszi az infókat!

Cat, nagy kérés volna, hogy lefényképezd a párnát? Amilyet én láttam, az szivacsos, de lehet, hogy akkor a Tied jobb. Köszi, Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Doris! Kép
Igeeeeeen... Kép

Rita!Kép
Jázmin sem bírja ki még 10 percig sem nélkülem, ilyenkor azonnal reklamál. Kép
Éppen ezért a lakás minden pontján elhelyeztem valami alkalmatosságot, amibe biztonságosan be tudom Őt tenni... Kép Pl. az egyik helyen egy pihiszék, aztán egy rugós hinta, majd végül a gurulós etetőszék. Kép

Szóval ha pl. mosogatok, főzök, étkezünk, vagy éppen beteszek egy mosást, teregetek, netán a mosdóba megyek, stb. akkor is mindig mindenhova viszem magammal hogy velem lehessen. Kép

Amikor játszik, szintén ott kell lennem vele, igényli... Kép

Viszont olyan édesen tudtomra adja, hogy mennyire nagyon örül mindennek. Kép

Éjjel viszont kb. 10 órát teljesen nyugodtan alszik a saját ágyában. Kép

Szerintem mindez nagyon is rendjén van így... Kép

Dávid és Dominika is pillanatok alatt felnőtt és most már annyira önállóak. Kép

Vadvirág
Vendég

Lilla!
Azért kell feküdnöm, mert sajnos megrövidült a méhszájam.Kép
Holnap megyünk a dokimhoz, remélem minden rendben lesz.Kép

Dalmama!
Örülök, hogy sikerül ki kölcsönöznöd a könyvet.Kép

Orsi!
Úgy látom Levi nagyon eleven, mozgékony kis fickó.Kép

Cat!
Gyöngyiről nincs semmi híred?

Judyt
26+2

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Nagyon sok képet raktatok fel jó volt nézagetni!!!
Mennyi sok jó pasi van itt a neten a lányomnak...majd válogathat...
Orsi!,Doris!,Cat!...a fiaitokra gondoltam ..nagyon aranyos mind!!!

Rita!
Kitartás mert rá fogsz jönni hogy hogy jó nekik és neked is ...csak ne pánikolj mert azt érzik állitólag ők is és lehet azért stresszelnek mert te is!!!!
Szerintem nem lehetsz rossz anya csak bemagyarázod magadnak és el is hiszed ezt a hülyeséget!!!Minden baba próbálkozik és majd rájön meddig mehet el...utána meg márnincs miért sirni...tarts ki és ne fordulj be mert az ront a dolgon nem maradsz józan!!!

Persze okoskodok és még meg sem születtek a babók..csaik a környezetemből indultam ki!!

Olyan jó idő van hogy 2 napja "csavargok",gyorsan még kihasználom a lehetőséget...utána ezt nem tehetem egy darabig!

Kristin
33+5(azt hiszem)
kristin75

Ja elfelejtettem valamit kérdezni...milyen a jósló fájás?mikor van ,mennyi ideig fáj,milyen tipusú fájdalom ,mert kb 2 éjszakával ezelőtt arra ébredtem nagyon fáj a pocim úgy mint mikor megjött és akkor fájt a hasim nagyon.Még gondolkoztam is rajta hogy ez ilyen lesz majd csak sok órán keresztül és még erősebben?...az nem lesz semmi...közben felültem az ágyon és szép lassan el is múlt.Azóta semmi.Jól vagyok.Ilyen eddig kb 2-3szor volt kb másfél hónap alatt és kb 2-3 percig tartott.Ez lehet az vagy lehet a babók nyomtak valamit?

A másik:úgy volt a kislányunk neve Petra lesz.Apa kitalálta legyen más amit lehet becézni.Nagy névkeresés és most úgy néz ki Laura lesz.Szerintetek milyen név a Laura?
Kristin
kristin75

RitaKép
Már hogy lennél te pocsék anya?
Egyfolytában odafigyelsz a fiaidra,hidd el:azért, mert sírdogálnak,és néha nem tudod mit kezdj velük, te még nagyon jó anyjuk vagy.
Joci ahogy egymaga visít néha-nem semmi, sztereóban 2 babával meg aztánKép!!!
Nálunk a legújabb:séta előtti öltözés, visítás, sapkát utáljuk, séta közben addig mocorgunk,míg a szemünkbe nem kerül a sapka, visítás-én meg nem győzöm a cumit dugni a szájábaKép
kb.5 sapkát vettem ebben a hónapban-sikertelen a próbálozás...vagy a sapikkal van gond, vagy a fiam fejével?Kép

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!
Remélem most nem száll el, amit írok, stb. Nem volt zökkenő mentes az utóbbi időben a babanet.
Közben átestünk az influenzán, meg a 4 gyerkőből 3 a bárányhimlőn. Ja, és az ikrek 2-án már 1 évesek voltak, pedig mégcsak most születtek! Botrány! Szóval, kitartás, Ti i sezt fogjátok érezni az 1 éves szülinapon, remélem, hogy de kár, milyen gyorsan elment. Persze valahogy az az érzésem, hogy minden újabb gyerekemnél gyorsul az idő.
Eszter szerencsére egyre jobban mozog, feláll, leguggol, feltérdel. Talán lassan mászni is próbál, de azért az alapvető közlekedési mód a popsin csúszás. Sokat dumálnak egymásnak, gyakran szórakoztatják egymást, és persze mindig az a legérdekesebb, ami a másik kezében van. Főként Ádám nyomul mindenre, amit Eszternél lát. Múltkor E be is árulta: "Ádá, Ádá, ott, ott " kiáltásokkal, és visítással tudatta, hogy Ádi kimarta a kezéből a kekszet.
Ádám lassan 1 kg-al könnyebb, mnit a nővére (holnap viszem mérni őket), viszont fürge, mint a csík, és nagyon ügyes. Kulccsal kinyitotta az edényes szekrényt, kinyitotta a zenemasinát tartalmazó szekrénykét, és kis ujjával bekapcsolta a rádiót, szóval mindig matat vmit. A legfrappánsabb az volt, hogy egy filmesdoboz-tetőt bedobott a mosógépbe, amit rövid 2 órás szereléssel sikerült eltávolítanom, és még így is örültem, hogy nem kellett szerelővel szétkapatni!

Láttam ,az alvás, meg a sírni hagyás a téma:
szerintem is különbözőek a gyerekek, és ez nem csak szoktatás kérdése. (Rita! Nem működnek a gyerekek könyv szerint, és ne érezd magad rossz anyának ettől. Akinek mégis vmit úgy csinálnak, az örüljön neki, de ne bízza el magát nagyon, simán csak mázlija van Kép)
Mi a nagyot 1 évesen szoktattuk le az éjszakai szopiról, apja kelt hozzá, és kb 2 hét alatt rájött, hogy apa énekléséért nem éri meg fáradni. A kisebbet is megpróbáltuk uígy, de őt ha visszaráztuk, 1 óra múlva kezdte előlről, és nekem ez nem érte meg. Így ő -minden ajánlattal ellentétben_ sokat aludt köztünk. Azt hiszem második gyereknél még kevésbé kockáztatja meg az ember a sírást, mert még a naygot is felbőgi. Bár nálunk a nagy elég jól aludt. A kicsik sem alszanak rendesen éjjel, amitől időnként a falnak megyek. Mindig akkor ébred fel vmelyik, amikor végre lefeküdnék. És most próbálom csak a saját külön rácsos ágyaikba beszoktatni őket, változó sikerrel. És mivel mind a 4 egy szobában van, kihozom, ha sír vmelyik. Ráadásul a kicsik nagyon reagálnak egymás hangjára. Nem tudom, hogy fogom őket leszoktatni az éjszakai szopiról, jó ötleteket szívesen fogadok, mert ketővel egyszerre még nem próbáltam.
Szopis párnából nekem amúgy 2 féle méretű van, már a kórházban tudtam használni, és mai napig használják, sőt, sokszor azon alszanak, u alakra hajtva. Különösen jól jött az elején, mert Ádi sokat bukott, és azzal fel tudtam támasztani, de most is hazsnos, pl ha taknyosak.
Na, eldugulok, majd még egy képet megpróbálok csatolni, csak le kéne kicsinyíteni.
Claire
claire

DalmamaKép
PIC:Perinatális Intenziv Centrum
NIC:Neonatális Intenziv Centrum a SOTE I-en NIC vanKép
RitaKép
Nyugi-nyugi-nyugiKép Tökéletes Anya vagy, bár tudom ez most hihetetlen...Magam is számtalanszor felteszem ezt a kérdést magamnak. Minden rendben lesz, több ötletem sajnos nincs. Esetleg minden nap kéne egy kis időt szánnod magadra. Úgy értem pl. egyedül mennél a közértbe vagy ilyesmiKép
OrsiKép
Tündéri ez a képKép LÁtom az ülőgarnitúrán még elöl vannak a dolgaid...nem sokáigKépKépKép
KirriKép
KösziKép
VadvirágKép
Ismerős a szitú...nálunk a laksá minden pontján szőnyegek voltak a földön hogy bárhová le tudjam tenni ŐketKép
KrisztinKép
Neked is köszi a dicséretetKépNekem tetszik a LauraKép
KirriKép
Nálunk is vannak öltözési gondok... Gergő a kertésznadrágtól rosszúl volt... Mármint a látványától kikészült pedig olyan jól áll Neki és kényelmes isKép Most már nincs gond de az első alkalom nagyon meglepettKépKép Sapit nálunk egymás fejéről is leszedegetik ha esetleg nem a sajátjuk izgatja Őket...KépKép

Puszi:Doris
doris

Kristin! Kép
Nekem is tetszik a Laura. Kép

Claire! Kép
Boldog 1 éves születésnapot! KépKép

Doris! KépKépKép

Kirri! Kép
Nálunk szerencsére "csak" télen volt problémás az öltözködés, most már minden OK hogy egyszeriben nyár lett. Kép Imádja a sétákat a különféle laza öltözékekben. Kép
Jázmin igazán rosszul tűrte a nagy hidegben az overall bezártságát, mert imádja szopizni az ujját. Kép Szóval nem volt egyszerű a tél... Kép
(Jövőre már ez is könnyebb lesz.) Kép

Vadvirág
Vendég

Doris Kép
ha így halad a mozgásfejlődésben, akkor gyorsan át kell rendezni a szobát Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

LillaKép

Mellékelek egy képet az albumomból, amin egyszerre szoptattam a fiúkat. Mi vendégségbe is vittük magunkkal a párnát (ez is ott készült), és bárhol megszoptattam őket. Ha nem elég ez a kép, akkor csinálok róla még, de csak este fogok ráérni.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4095&page=4&image=93497

ClaireKép
Boldog szülinapot az ikreknek!Kép Szerintem is ahány gyerkőc annyi féle, így tuti ötletem nincs a leszoktatásra. Édesek lehetnek ahogy játszanak egymással. Milyen súlyban vannak most ?

KirriKép
Nálunk eleinte gyűlölték a sapit, de mostmár megszerették. Lehet, hogy az idő Nektek is segít. Arra kell figyelnem, hogy ne nyakban kötős sapit vegyek. Bár ahogy egyre ügyesebbek lesznek le fogják kapkodni a sapit, így ez az állapot is ideiglenes.KépKép

RitaKép
Lehet, hogy az idő segít az ébredésben. Még pár hete, hogy itt panaszkodtam, hogy állandóan rohangálok éjjel be hozzájuk, mára teljesen leszoktak róla, csak enni kelnek fel hajnal 4 fele. Utánna még kapunk 1,5 óra alvást, de aztán kelés.KépKép Ezzel az állapottal kiegyeznék.Kép

Cat és a ma 6 hónapos fiúkKépKép

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
el sem hiszem!!!! hihetetlen, hogy repül az idő Kép
Boldog félszülinapot!!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ClaireKép
Tegnap egyszerre irtunk, ezért lemaradtam az örömhirről...bocsánatKép Nagyon Boldog Szülinapot kivánok a gyerkőcöknekKép
Eszter nagyon ügyes, fog Ő mászni, nyugiKép Nagyon édesek lehetnek, ahogy a játékokon megy a marakodás...nálunk is ez a leggyakoribb sajnos...Kép
Ádám meg igazi kis bütykölős FiúKépKépÉlvezetes ez a kroszakKép Kiváncsi vagyok a súlyukra, megirnád?
OrsiKép
Bizony, gyorsabban mint gondolnád...Kép
CatKép
Nagyon szép és karcsű vagy ezen a szopis fotónKép GratulálokKép És hogy rohan az időKép Boldog 6 hónapos hófordulót NektekKép

doris

Sziasztok!
Remélem, nem zavarok!Úgy örülök, hogy megtaláltalak benneteket! Ha előbb idetalálok, biztosan könnyebben vettem volna a kezdeti nehézségeket! Sebaj!
Van egy 11 hónapos lányom, Zsófi, és egy 25 perccel fiatalabb fiam, János. Két roppant eleven csibész!(majd töltök fel képet is, ha rájövök hogy kell kicsinyíteni)
Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok!
üdv: Márti

Márti
Kép
hideyoshi

DorisKép, OrsiKép
Köszi a köszöntést a fiúk nevében is.Kép

DorisKép
Akkor még valóban "karcsú" voltam, amikor szoptattam, mert büntetlenül ehettem, ugyanis a terhesség alatt csak fogytam.Kép De sajnos a szopit abbahagyva az evésmennyiség és az étvágy nem csökkent, így felugrott rám vagy 5 kiló. Nem érzem így jól magam a bőrömben, rá kellene magam szánni a fogyóra, de ez gondolati szinten mindig megreked.KépKép

MártiKép
Üdv. köztünk. Mesélj egy picit magadról, a terhességedről, és persze a lurkókról!KépKép
Honnan van ez az érdekes felhasználóneved ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Szia MártiKép
Én is üdvözöllek, mesélj még magatokrólKép Merre laktok, van segitséged?Gratula a vegyespároshozKép
CatKép
5 kg!!!!!! És hogy birod elviselni????KépKépKép
Egyébként megértelek én is úgy vagyok ezzel a 10 kg-al, hogy lehet, szemre nem tragikus de engem nagyon zavar és rosszúl érzem magam, mert a régi ruháim nem állnak csinosan rajtam... Most már lassan neki kéne durálnom magam a mozgásnak.

doris

Kristin!

A hasfájás: nekem is szokott ilyen lenni, sőt még cifrázza is úgy, hogy elmúlik, majd visszatér. A dokim szerint a babák nyomnak valami ideget, vagy ilyesmi. Nekem azért a 20 hét körül elég korai volna még a jósló fájás... De neked már nem az, úgyhogy minden lehetséges. Nekem már kb 15 féleképp fájt a hasam eddig, úgyhogy nem nagyon tudok kiigazodni a dolgon

a név: Én személy szerint imádom a Laurát, eredetileg nekem az lett volna a befutó, de a férjem első körben kizárta.

Claire!

Utólag is Boldog Szülinapot a babáknak! Hát az tuti, hogy 4 gyerek mellett gyorsan telik az idő...

Cat!

Köszi a képet, majd benézünk a Kikába és megpróbálom beazonosítani róla. Ez tényleg jónak tűnik, jó nagy is 2 babának is. Bár, ez valószínűleg mégis saját beruházás lesz, nem hinném, hogy anyóspajtás ennyit szán a névnapomra.
Ja, és én is gratulálok a fél évetekhez!

puszi, Lilla
21+2

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat! Kép
Szuperek a fotók és GRATULA a 6 hónapos korhoz! KépKép

Márti!
Üdv a csapatban! KépKép

Vadvirág
Vendég

DorisKép,VadvirágKép
Köszi. Igazatok van, hihetetlen gyorsan eltelnek a hónapok, és már csak állok a születési képeik előtt, hogy mennyit változtak azóta, és akkor még milyen kis elesettek voltak, és de jó is volt!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Köszi, mindenkinek a szíves fogadtatást!

Nem is tudom, hol kezdjem, annyi minden történt azóta, hogy megtudtam a nagy hírt!
Szóval, az ikrek spontán fogantak.Óriási meglepetés volt, amikor kiderült.
2004. júni.23-ra voltam kiírva, de Zsófi úgy gondolta, hogy túl szűk már a hely odabent, ezért 2004 május 5-én(7 héttel korábban) spontán burokrepedéssel és hüvelyi szüléssel a világra hoztam őket.János még 25 percet várt, az ő burkát a doki repesztette meg.(a szüléshez még hozzájárolt a magas vérnyomás és a hirtelen vizesedés)
Zsófi: 2110g és 46cm
János: 2120g és 44cm
Ezt követte 2 hét koraszülöttosztály a győri kórházban.Maga a szülés nem volt nehéz, a dokival és a szülésznővel is meg voltam elégedve, mindkettőt választottam.
Sajnos a picik születése óta fejem nekik az anyatejet, nem tanultunk meg szopizni, de reggel és este még most is anyatejet adok nekik.
Tulajdonképpen segítségem nincs, az anyu jön időnként és amit tud megcsinál, sajnos már nem fiatal és nehezen mozog.Nem volt könnyű, de ezt ti is tudjátok.
Egyébként Győrben lakunk családi házban, amit most alakítunk át, úgy érzem soha nem végzünk.
Az ikrek már felállnak és olyan fürgén másznak, hogy alig bírok utánuk menni!
Tesó még nincs és egyenlőre nem is tervezzük, talán később.

felhasználónév: A férjem jelentkezett be ezen a néven anno mikor megszülettek a picik, de nekem akkor se időm se energiám nem volt ahhoz, hogy a gép elé üljek, ikább aludtam minden szabad percben.
Dióhéjban ennyit magunkról.

üdv:Márti

Márti
Kép
hideyoshi

Egyenlőre nem jön össze a képek kicsinyítése, de aki nagyon kíváncsi megnézheti a gyerekeinket
Zsófi&János néven a babanet fotoalbumában!

Márti
Kép
hideyoshi

Itt olvasok és fél szemmel nézem a gyerköcöt, aki mellettem a szekrényből kipakolt 2 pulcsit és azzal jól eljátszogat. Egyszer csak hallom, h köhög. Ütögetem a hátát, látom mellette a képeslapot, amiből HIÁNYZIK EGY DARAB. Próbálom kiszedni a szájából, de a nyálas darab össze-vissza csúszkál a gyerek közben üvölt...
végeredmény a papír eltűnt, Dalmának semmi baja megitattam, az anyja ideges (volt) de minden OK.
Dalmama

itt a megcsocsált képeslap. a hiányzó részek a kismanó pocijában.
szerintem elég nagy darab eltűnt Kép

Kép
Dalmama

sziasztok,

A SOTE1-en fogok szülni, így ma el is mentem oda kismama tornára.
Jár valamelyikötök oda?
Jó lenne, mert akkor élőben is láthatnánk egymást.
Volt ott egy ikres kismama ott fog szülni ő is és neki 1 napra sem kell befeküdnie.
ha nincs semmi baj akkor is kórház és orvos függő is a befekvés.

Orsi,
Köszi a választ.
Lassan már nem hagyhatod egyedül a szobában a lurkokat.
Veszélyben a virág és egyéb dolgok.Kép

Enic,
Mi van veled?
Pocaklakóid h vannak?

Judyt,
Ma ki is vettem. És csak beleolvastam de nagyon jó. Kép

Kristin,
Nekünk tetszik a név, annyira, h a Laura nevet választottuk a(z egyik) kislánynak. Nem szeretnénk tudni a nemüket csak akkor ha megszületnek. A másik név a Luca.
nálatok mi a másik név?

Cateye,
Aranyos ez a szopis kkép.Kép

Márti,
Én is üdvözöllek, habár még "új" vagyok itt.

Doris,
Valamit akartam neked is írni, de már elfelejtettemKép

pusz: dalmama

15+3 KépKép 10hóKép
Dalmama

Sziasztok!

Szilviről szeretnék tudósítani: szerencsére nincs semmi hír Kép Vagyis tökéletesen van ő és a babák is a pocakjában! Naponta csinálnak CTG-t, vérképet, vérnyomást mérnek - minden a legtökéletesebb Kép Hétvégére talán hazaengedik, akkor majd biztosan ír nektek ő is. A kedve hallhatóan sokkal jobb már, mint hétfőn volt, most úgy tűnt, fél lábon állva is kibírja ezt az 5 hetet Kép

Márti
márti

Hideyoshi(Márti)Kép
Gratulálok a babákhozKép Micsoda óriási súlyuk volt a korukhoz képestKép Nagyon kis ügyeskék voltak és már állnakKépKép Akkor minden pillanatban Rajtuk kell tartanod a szemedKép
DalmamaKép
Egészségére a csemeténekKép Ne izgulj, ha lement, még ivott is rá, nem lehet semmi gondKép Majd kikakilja de az is lehet, hogy lebomlik mire kiérKépElég szép képeslapot választott magánakKép
DalmamaKép
Azért vigyázz a tornávalKép
MártiKép
Köszönjük a hireket Szilviékről és vigyázzon MagukraKép Ez az 5 hét el fog repülni, kitartás NekiKép

doris

Sziszatok!
Sajnos visszaolvasni nincs időm.Kép
Ma voltunk a dokinál.A fiúk jól vannak, 1000 és 900 grammosak.Kép
Csak sajnos holnap be kell feküdnöm, mert kinyílt a méhszájam.KépTalán hétvégére hazajöhetek, de hétfőn újra be kell mennem, hogy legalább a 28. hétig ne legyen semmi gond.
Légyszi szorítsatok értünk egy kicsikét.Kép

Remélem hétvégén tudok írni pár sort.Kép

Puszi mindenkinek.Kép

Judyt
26+3

Judyt
KépKép
judyt

Jaj JudytKép
Pedig annyit gondoltam Rátok... Figyelj, ne idegeskedj és ne törekedj arra, hogy kigyere a hétvégekre!!!! Bent biztosan többet pihensz, mert nem végzel semmilyen házimunkát, fekvésre vagy itélveKép Ez a legfontosabb most! Nagyon szoritok értetek, jó lenne még négy hetet kihúznotok de azért már igy is szép a súlyukKép Biztosan fogsz majd tüdőérlelőt kapni ami 24 órán belül hatni fog és ezzel felkészitik a babákat a kinti életreKép Az egyetlen dolog amit értük tehetsz, hogy fekszel-fekszel-fekszelKépKép Nekem innen még majd 4 hetet sikerült ráhúznom és csak az egyik oldalamon feküdhettem, hogy ezzel segitsük LilcsikétKép Ha el vagy szontyolódva gondolj arra, hogy minden nap apró kis grammok kerülnek a babókraKép Lesz valaki akivel tudod tartani a kapcsolatot? Nincs esetleg mobilszámod, hogy tudjunk sms-ezni?Hová fogsz befeküdni?

doris

Judyt Kép
Nagyon-nagyon drukkolunk Nektek. Mennyire nyílt ki? a belső még zárt?
Mindenképp írj, ha van valami, meg akkor is, ha nincs!!!

Én is azt tudom mondani, hogy ne törekedj a hazajövetelre. Tudom, hogy rettenet a kórház, de a babáknak az a legjobb, ha fel sem kelsz, csak fekszel és nem terheled a méhszájt. A súlyuk most rohamosan elkezd nőni, és így a terhelés is.
Drukkolok, és erőt küldök a fekvéshez!!!
Hova fekszel be?

Inkább a 32. hetet célozzátok meg, mint a 28.dikat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JudytKép
Mi is szorítunk, feküdj szépen, ne kelj fel.Minden rendben lesz.A barátnőméknél is kinyílt a méhszáj-s már 3 hete húzzák, még egybenKép

MártiKép
Megnéztem a kispasit és a kislányt, hát komolyan, meghatódtam,olyan édesek..a születéses képek is fantasztikusak.Csak gratulálni tudok!
k

KépKép
KépKép
kirri

Judyt! Kép
Mi is csatlakozunk a drukkolók táborához! KépKép

Vadvirág
Vendég

Judyt!
Nekem is kinyílt egyújjnyira és még 9 hétig egyben voltunk! Abból hetet otthon tölthettem és még enni is fekve ettem, csak a fürdöbe jártam ki. (Végül nem is emiatt kellett császározni, hanem lepényleválás miatt,mert a doki nem figyelt oda a vérképemre.) Szerintem is inkább maradj bent a hétvégékre, légy erös és tarts ki! Mindenesetre most nagyon klassz a fiúk súlya!
Szeretettel drukkolok, Mimóza
mimóza

JudytKép
Megadod a mobilszámodat? Tarthatjuk a kapcsolatot.

Ne gyere ki a kórházból, még 7végére sem. Biztosabb ott bent, és ismerve saját magamat az ember otthon mindig talál valami "fontos" bütykölnivalót.
Most az a legfontosabb, hogy feküdj sokat, hogy legalább a 32. hétig kibírják a fiúk. Mindig arra gondolj, hogy minden hét plussz 20 dkg/baba. Bent
fognak addig maradni, ne izgulj, csak beszélgess velük.Kép

Van ott Nyíregyházán jó NIC/PIC, ha előbb jönnek a picik ?
Ismerem azt a kórházat, a szülészeten is jártam, de nem emlékszem koraszülött osztályra. Nem lenne jobb Pesten a SOTE1-en ?

Cat

Cat
Kép
cateye

MártiKép
Nagyon szépek a szüléses képek, én is nosztalgiáztamKépKép Tündériek a lurkók, és milyen sokat tüsténkedik a párod körülöttük.Kép Igazán boldog család lehettek, látszik a képen.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Judyt,
bar valoszinuleg mar nem latod, de millio drukk megy, ne izgulj, kitartas!!!!

Mi tegnap voltunk dokinal, hetfon irany a korhaz, befekszem. Mehszaj zart, de megrovidult (mar 2000-nel is jobban), szoval itt az ido szem elott lenni. Engem megnyugtat, jobb lesz odabenn, bar kezdek tartani az egesztol... most hogy egyre kozelebb a cel! Ma kezdjuk a 32. hetet taposni, tegnap toltottuk be a 31-et. Ha jovo szerdaig kitartunk (es ennel joval tavolabbi a cel), akkor mar nem kell SOTE-ra menni, maradhatok a Margit kh-ban.
Koszi mindenkinek az edddigi tamogatast, meg info-kat is, kerlek majd drukkoljatok:-)
Ha lesz hir, az uram bejelentkezik es megirja nektek.

Sziasztok,
Nettke

Kép
nettke

Nettke Kép
Nagyon-nagyon ügyesek vagytok a 3 babóval!!! Csak így tovább!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Claire!
Utólag is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! KépKép

Kristin!
Optimális családtervett babák, nem lombik. Kép Beakartak fektetni, de csak azért mert ikrek. Én inkább nem mentem be a kórházba, hanem otthon pihentem. Kép

Eriék
simones

NettkeKép
Irtam az elöbb csak elszállt...

Szóval én is gratulálok, mert nagyon szépen kihúztátok eddigKép A 32.héttől ha nincs komoly komplikáció már a Margit PIC-én is el tudnak látni Titeket és hidd el a Margit kiemelkedő mind emberileg mind ellátásilagKép Én alig vártam, hogy visszakerüljünk végre a Margit kh PIC-ére és tényleg ég és föld voltKép
Tartod valakivel a kapcsolatot innen mert ha nem cserélhetnénk számot és igy tudnánk üzenni egymásnakKép Én május első hetén viszem a gyerkőcöket a Margit PIC-ére megmutatni, esetleg megnéznénk Titeket isKép

doris

Doris,

kuldok mailt a telefonommal:-)
egyebkent Edittel vagyok kapcsolatban, de mi pont egyutt "mozgunk", szoval valoszinuleg pont o sem lesz itt,mikor en..
Koszi, puszi
anett

Kép
nettke

Claire!
Boldog 1. szülinapot!!!

Nettke!
Annyira örülök,hogy jól vagytok és minden rendben.Biztos,jól lesz a kórházban is sok hasonló sorsú kismami között.Jól el lehet dumcsizni.
5-re megyünk dokihoz,utána jelentkezem!

Judy!
Ha valaki kapcsolatban van vele,akkor sok-sok kitartást neki!Nem lesz gond,szorítok értetek is!

Edit

Kép

Kép
edit73

SziasztokKép

NettkeKép
Nagyon ügyes vagy!!!! Már nagy gond nem lehet, de pihenj sokat, és ha ez megnyugtat, akkor inkább a kórházban.Kép Sokat gondolunk majd Rád, és üzenj a zuraddal.Kép

Judyttal kapcsolatban vagyok. Jól van, bár csalódott, hogy ilyen hamar be kell feküdnie, nem erre készült.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

NettkeKép
Ti laktok itt Zuglóban ? A dokinénink a Ráskai Lea utcában van, és tegnap voltunk 6 hós kontrollon, és 3-as ikres kocsit keresett egy 3-as ikres kismaminak. Nem Ti vagytok ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Írtam reggel, de ellszállt az egész, már nem is emlékszem mi is volt az!
Egy biztos,szurkolunk a kórházban levőknek!!!
Köszi, a dícsérő szavakat!

Cateye,
apa tényleg sokat segít, de csak este van itthon, néha még hétvégén is dolgozik!

Dalmama,
az én Zsófim is imádja a papírt minden formában, legutóbb a sógornőm fizika könyvéből fogyasztott el egy darabot, nem akárhonnan, a lap közepéből, a hiányzó rész soha nem került elő...

Van vkinak ötlete, hogy juthatnék baráti áron etetőszékekhez?

Üdv:Márti

Márti
Kép
hideyoshi

CatKép
Most jött egy Toys"R"Us-os prosi, és képzeld, le van akciózva benne a Römmer King Ts+-os autósülés. Átszámitva, most 38.300,-FtKép Ez eddig rekord alacsony ár. Nem tudom, hogy egyféle minta van-e, mert a prosiban egy sötét, fiús szin szürkés alapon fekete kockákkal lett lefényképezve a külső szegélye pedig fekete. Mindjárt rákeresek a neten, hátha meg tudom mutatniKép
NettkeKép
Elmentettem a számodatKép
MártiKép
A hirdetések közt érdemes szétnéznedKép

Puszi:Doirs
doris

CatKép
Megtaláltam a neten a prosiban lévőt:
Kép

doris

Mamik Kép
Valami hasznos tanácsot várok, mert Mátéval nem jutok 1ről a 2re... kb. 3-4 napja, nem eszik rendesen, nem szopizik sokat, max. 4-5 percet, utána nem hajlandó enni, ettől persze éhes, és visít 2 óra múlva. Evés után, sőt már közben is, a kezét állandóan a szájába nyomja, így a szoptatás is kész bírkózás vele...

Levinek valószínűleg jön a foga, éjjel 2 óránként keltem hozzá. Soha nem szopta az ujját, vagy vett volna a szájába tárgyakat, most mindent beletöm, az öklét, az összes játékát, az én kezem...

iszonyú álmos vagyok, mert éjjel alig alszom, nappal meg, bírkózok a gyerekekkel, mert nyüglődnek.

Valami ötlet?

Doris Kép
Ez isofix ülés?

Claire Kép
Boldog szülinapot!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: