A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

SziszusKép
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de olyan hamar el fog telni az a kis idő. Hétvégére sem engednek haza ? Ne kapkodj, mert amit otthon hagysz, lesz bőven ideje a párodnak bevinni. Mi is szép lassan beköltöztünk a kórházba, haza már hatalmas csomagokkal mentem, na meg a 2 prücsökkel.

Remélem Annamariék jól vannak.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Úgy emlékszem Orsi azt írta, hogy csak 10 perc telt el a magzatvíz elfolyása és a szülés között, lehet hogy már semmire sem volt idő olyan gyorsan történt minden és talán ezért...
Én is úgy tudom, hogy egy fiút és egy lányt vártak. Kép

Vadvirág
Vendég

Cat Kép
én más lányt is tudok, aki a 30. héten normál úton szült... van olyan nézet, hogy ez még a korababáknak is jobb, mert valahogy jobban aklimatizálódnak utána.

Ha lesz hírem, jövök.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

köszönöm a kedves fogadtatást, majd biztosan lesz egy csomó olyan kérdésem, amire ti biztosan tudtok válaszolni. Pl. hogy hányadik hétig van még akkora helyük az ikreknek, hogy szabadon forgolódnak mindenféle pozícióba? Nekem az UH-okon mindig másképp mutatják magukat, hol keresztben vannak, hol lent van a fejük, de volt olyan is, hogy édesen szunyókáltak szinte párhuzamosan egymás mellett, a buksijuk szinte összeért. És a mozgásból/rugdosásból lehet tudni, hogy melyik baba mozog - csak azért, mert nekem határozottan a jobb oldalamon inkább felül vannak csak rúgások már pár napja! Persze lehet, hogy mindkettejük lába ott van... Vagy ne is tegyek így "kívülről" kísérletet arra, hogy megállapítsam, melyik baba mozog? És szerintetek az orvos kinevet, ha ilyen aggályokkal felhívom (hogy mintha csak az egyikőjüket érzeném?)?
Neveink még nincsenek igazán, bár a kislány kapcsán egyre valószínűbb az Annamária, a kisfiúra viszont gyakorlatilag semmi ötlet! De végülis remélem, hogy legalább még 3 hónapunk van hátra, a célidő július 15. (Kútvölgyi).
Annamariék kapcsán felvetődött bennem, hogy mi van, ha mégis két kisfiú van nekünk is odabent... lenne nagy meglepődés, főként, hogy annyira fiú-lány párosra várunk, hogy mindent úgy vásároltam!!!!! Majd max. rózsaszín ágyba teszek az egyik kisfiút Kép

gabus

Annamariéknak megy a drukk! Egyébként én is úgy tudom, hogy a hüvelyi szülés közben a babák szervezetében termelődik egy anyag (talán valamilyen stresszhormon), amely segít nekik gyorsabban alkalmazkodni a kinti élethez ill. a légzésük is gyorsabban beáll, mert a légcsere ilyenkor már szülés közben elindul és kitisztul a tüdő, mire világra jönnek. De tényleg gyönyörű nagy fiúk lettek a korukhoz képest!
gabus74

Sziasztok,

Én a 2005. nyári babás topicból irok, mert Annamari sokáig ott is levelezgetett... Gratulálok nekik és az egész csapat drukkolt értük, mondjátok meg nekik.... Tényleg szépek a méretei a babócáknak a korukhoz képest és nekem is van ismerősöm ahol az ikrek ugyan ekkorák voltak és minden rendben van velük... Remélem minden rendben náluk.....

Minden ikresnek nagyon sok gratula igy előre is mert mindig is ikreket szerettem volna.

JohannaZSebi /2005nyári babákból/

Kép
Kép
johanna1975

SziasztokKép
Nekem tegnap óta egy Bush ellenes angol szöveg jön be a babanet helyett egy piros sárkányfejjel...seninek nem volt ilyen gondja?
OrsiKép
Az nagyon jó hir, hogy Annamariék jól vannak és stabil a babák állapota. Valóban nem jó ilyenkor kérdezgetni a mamit, mert magamból kiindulva fogalmam sem volt, hogy hogy vannak a gyerekek??? Csövek közt, gépen soványan...tényleg az ember nem merte rámondani, hogy jól vannakKép Remélem midnen rendben lesz velük, nem jön közbe komplikáció és ha elérik a két kg-ot szaladhatnak hazaKép Ha jelentkezik esetleg biztasd Őt a fejésre mert ezzel tud most a legtöbbet segiteni a manócskáknakKép
VadvirágKép
Ha az ABCDesign lábtartó nélküli változata mellett döntesz mindenképp hosszabb ideig ültesd bele Jázminkát mielött megveszitek. Nálunk Geri kb 10 perc után tornázza le magát az ülésben. És még valami eszembe jutott. Ha lábtartó nélküli testvérkocsit nézel, akkor azért érdemes megnéznetek a CAM márkájút(ami nekem is van) amit eredetileg néztél, mert annak a háttámlája kényelmesebb voltKép Ezt én a Soroksári úti Megatoysban vettem. Ezt próbáltátok már?
SzilviKép
Milyen nagyok már a babácskáidKép Gratula a korház miatt meg ne bánkódj, fel a fejjelKép Hidd el jobb igy pocakosan bent feküdni...Kép
GabusKép
Én is üdvözöllek a körünkbne és gratulálok a vegyespároshozKép
KristinKép
Rendben, én is elmentem a számodat és válaszolok, ha jön valami sms-Kép
RitaKép
Talán a fogzás vagy a frontok...KitartásKép
IldiKép
Sajnálom a fostizást, de jó, hogy már végeKépNálunk is keveset alszanak nappal. Egy alkalommal van már csak alvás és az 1-1,5 max.
CatKép
Remélem rendbejön hamar a térded...Mi is este sétálunk fürdés elött közvetlenül meg hintát is cipelek most már mert sima lapon még nem tudnak ülniKép

Puszi:Doris
doris

Doris! Kép
Ahogy néztem a Cam szerintem teljesen olyan, mint a mostani Apollo Shopper, csak kétszemélyes változatban. Jó lenne az is, csak szeretnék valami újat, mást... Kép Meg az ABC-ben nagyon tetszik hogy a kupola előre hajtható ha nagyon odasüt a nap nyáron. Kép A lábtartós jó lenne, de mindenképp kipróbáljuk hosszasabban, mielőtt megvesszük. Kép

Tegnap nekem sem jött be ez az oldal, viszont a sárkányos sem... Kép

Vadvirág
Vendég

LányokKép
GyöngyiKép írt, hogy nincs nete, ezért nem tud jelentkezni. Húsvétkor mensis görcsei voltak, ezért a kórházban kötött ki. Megrövidült a méhnyak, és felpuhult a méhszáj is, így kapott tüdőérlelőt. Az orvosok nagyon szűkszavúak ott, csak annyit mondtak, hogy bármikor beindulhat a szülés mostantól kezdve.Kép Hazaengedték még, de szigorúan feküdnie kell!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép talán hétvégeken hazajöhetek Kép a cuccaimhoz még hozzá sem nyultamKép bent voltam a munkahelyemen, csekkeket adtam fel, szereztem házzaságit ... stb. délután pedig csavarogni fogok egy barátommal Kép

Gyöngyinek is drukk!! hogy kitartsanak még a babók Kép

Szilvi
33+5 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok lanyok!

Paran ismertek, azert szeretnelek megkerdezni titeket, hogy mikor derul ki az, hogy ikrek vannak? Rogton a legelejen? Mert nekem lehet vegulis ket baba, mert volt ket tuszom is, de ma csak egy szivhangot lattak a 7. heten. Most mar biztos latszana ha ket baba lenne vagy lehet hogy csak kesobb derul ki? Nagyon orulnenk kettonek, es josoltak nekem mar ikreket, ugyhogy ki tudja mi lesz...

koszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia DodoKép

Nálam már a 6. héten látszott a 2 petezsákocska, és a 8. héten a 2 szívhang. Esetleg a HCG szintedből is lehet következtetni, a babók számára, ha tudod.Kép
Erre van táblázat is. Nekem az ikrekkel a 29 cn-en 185 volt a HCG szintem. Erre már UH nélkül is mondták, hogy valszeg 2 pocaklakó.

Remélem jól vagy!!!KépKép
Cat

Cat
Kép
cateye

Dodo Kép
mi 6+0 voltunk, amikor már látni lehetett a kettőt. De sokaknak csak 12. hét környékén derül ki.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hááát igen Kép

DodoKép
nekünk csak később derült ki ... úgy a 16. hét körül ... volt meglepi Kép addig csak egyet mondtak, a másik rejtőzködött ... szóval akár lehet is Kép

Rita
trus

Szia Dodo!
Nekem a 6. heti UH-n már jól látták a Margitban a két kis embriót, de ott szerintem nagyon klassz gép van, jobb, mint a SOTE II-n. Dorisnak is teljesen pontosan megmondták ott a babái súlyát, míg a SOTE I-n nagyon félrelöttek. Azért akkor se keseredj el, ha nem ikreid vannak!!! Egy babának azért jobbak az esélyei, hogy végig bent marad a helyén és éretten születik.
Mimóza
mimóza

IldikóKép
az éjszakák ua. Bencus kb fél háromtól 4-5ször ébred, szinte folyamatosan nyüglődik, de tuti nem éhes ... még a szeme is csukva. Nem tudom mi lehet, de ha nem megyek be hozzá előbb utóbb üvölt és felkel a Balu is ...
Az utazást látszólag jól bírják Kép

DorisKép
azt hiszem nálunk a fogacska még korai ... csak a frontokra tudom fogni ...
meg sajna van egy kis szájpenészük Kép attól kapták a dokinő szerint, hogy lenyaltam a cumijukat ... a felnőtt szájflóra tök más ...

Szerintetek ettől lehetnek nyügik?
A dokinő szerint nem ... Kép

R
trus

RitaKép
Az én dokinőm szerint a szájpenész FÁJ, szóval ez lehet az oka a nyűginek!!!! Ecseteled ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Dodo!
Nálunk a hét hetes UH-n derült ki hogy ketten vannakKép

Gabus!
Üdv itt!Kép
Igen, szerintem egy idő után tudni fogod hogy melyik baba mozog. Nálunk Levi sokkal többet mozgott mint a Szabi, és ez most is így van!Kép

Szilvi!
Csak vígasztalás képpen, én is pont 34. héten feküdtem be a kórházba. Vigyél sok könyvet, mert lesz időd olvasniKép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon írok neveket - de elolvasni sem volt semmi a rengeteg hsz-t, megjegyezni a kérdéseket, pedig már nem az én szita agyamnak való...Kép

Annamari!
Gratula a 2 fiatalemberhez!KépKép Nagyon jó egészséget kívánunk!!!!

UH:
Nekem a 6. héten még csak 1 petezsákot láttak, a 9. már kettőt! S ha valakinek, nekem aztán két tök különböző kisfiam született, tehát tuti kétpetéjűek.KépKép

Kórház:
Én is a betöltött 34. héten feküdtem be (külső méhszáj eltűnt, erősen vizesedtem, vérnyomásom ingadozott), s 2 hétre rá 36+1 programozott csaszival születtek a skacok (2800 és 2700 gr súllyal).KépKép

Szülés:
Sokkal rosszabb a császár!
1. a szülés az egyetlen fájdalom, aminek (szerintem) van értelmeKép, s aki (v. akikKép) miatt megéri, hogy fájjon...KépKép
2. kimarad az az isteni érzés (csak hallomásból tudom sajna - de mindig erre vágytam...), amikor megszületik a baba, felsír és egyszerre minden addigi fájdalmat elvágtak, elönt a forróság, anya lettél!!Kép (belőlünk viszont kiveszik a babócokat egyik pillanatról a másikra...KépKép - még szerencse, hogy az altatás mellőzése miatt, legalább halljuk a felsíró picitKépKép)
3. nem tették a mellkasomra, nem adhattam Nekik egy puszit, nem érinthettem meg... Helyette 2 perc különbséggel felmutattak két zöldbe csomagolt kis véres manót, akit aztán el is vittek és 1,5 napig NEM is LÁTHATTAM, mert 1 napig az intenzíven mozdulatlanul fektetnek, aztán meg épp NINCS LÁTOGATÁS...KépKép
4. lehet, hogy alatta nem szenvedsz, de utána tuti! Én (és a császáros szobatársaim is!)napokig vonszoltam magam, hasamat fogva, görnyedve csoszogtam, a magas ágyról éjjel-nappal min. 100x kínszenvedés volt leszállni, ellátni Őket, elvinni fürdetni, sorbanállni egyesével, xszer tápszerért csoszogni - meg is lett az eredménye - kifakadt a a sebem miután hazaértünk...Kép

Félreértés ne essék - én voltam a világ legboldogabb embere 2002.02.08-án, amikor felsírtak a kisfiaim!!!!!!!!KépKép

Csak rengeteg dolog kimaradt az első percekben, órákban, napokban...
Nem így képzeli el az ember, de a szükség nagy úr. S az első a babák védelme!!!!
Ha az orvosok úgy ítélték meg, hogy ekkor és így kellett megszületniük - akkor nekünk "laikusoknak" nincs beleszólásunk. Remélem nem puszta "kényelemből" v. túlzott óvatosságból történt mindez, hanem mert valóban szükség volt rá...

Egy a lényeg: van két gyönyörű, virgonc, rosszcsont kisfiam - akik az életem értelmei!KépKép

Szép hétvégét Mindenkinek!!!
Erika

KépKép
herika

Annamarival beszeltem az este, jol van, mar kezd megnyugodni. A gatja fajdogal, meg elegedetlen, hogy ra sem nez senki ebben a korhazban!! De vegul is nincs nagy panasza, csak furcsallja. A babakhoz bejarkal, eleinte pityergett, de mar latja, hogy minden rendben lesz:-)
Anno en talakozgattam vele, es az elejen valoban egy fiut es egy lanyt mondtak neki, de kb 20. hettol mar nem lattak, hogy mi lehet, szoval benne volt a pakliban a ket kisfiu is.

Tegnap en sem tudtam feljonni, ordogfejes Whackers felirat volt a babanet helyen, azt hittuk, az en gepem virusos, de halistennek nem az volt!

Kristin,

a kepek a profilomban vannak, a megadott linken, az albumban:-)

Lilla,
nekem elvileg a 36. heten lenne csaszar, ha kihuzzuk addig... mar kicsit szkeptikus vagyok, mert erzem az "esemenyek sulyat", de igyekszem kitartani!
A Magnesii Citricit en kb 20. het ota kapom, es bar papir szerint kevesebb benne a magnesium, sokkal jobban hat, mint a magne B6 tabletta!! Engem a doki allitott at erre, azt mondta, erezni fogom a kulonbseget, es igy is van. Sokkal jobb lehet a felszivodasa! Az ara is:-) 1 doboz 15 FT:-))) igaz, hogy sokat szedek, de akkor is... en eddig szedtem 2x2-t, most mar 3x2-t.

Orsi, koszi a tanacsot a haskotore, akkor az uram megveszi nekem ezt az Anitasat.

Ti is ereztek frontokat? Olyan nagyon kemenyedos idoszak van mostanaban!!
Holnap meg elmereszkedem fodraszhoz, utoljara:-) Hogy szepkent menjek be a korhazba:-)))

Kép
nettke

Sziasztok!

Annamari!
Gratulálok a fiúkhot! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit! KépKépKép

Kristin!
A 39. hétben születtek a fiúk.

5. héten már látszott a 2 petezsák.

Erika a lényeget nagyon jól leírta Kép, a csaszihoz még annyit, hogy nekem van egy kis hiányérzetem. Hiányzik magának a szülésnek az élménye. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Fogok kapni szoptatóspárnát ajándékba. Tudtok nekem tanácsot adni, hogy milyen fajta legyen? Kifli alakú, vagy a sima hengeres? Van akinek sikerült egyszerre szoptatni őket?

Nettke!

Asszem én is ráveszem a dokit, hogy ezt szedjük. egyébként receptköteles is? Na, én éreztem a frontokat, legalábbis keményedek ezerrel.

Dodo!

Gratula a babá(k)hoz akár 1 akár 2! Nekem a 6. heti uh-n 1 petezsákot és egy maszatot láttak, amire a doki sem mondta rá, hogy akár még 1 is lehet. Én azért a lelkem mélyén reménykedtem, bár hinni nem hittem benne. Aztán a 7-8. hetin már mindketten látszottak.Egyébként nekem 4 petesejtből lettek. Hány hetes vagy most?

Jó 7végét mindenkinek!

pussz, Lilla
20+4

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Annamari!
Gratulálok a fiúkhoz.KépEz meglepi lett nem?
Nem úgy volt, hogy vegyes páros lesznek?
Nagyon szép súllyal születtek.Kép

Nettke!
Gratula a jó eredményekhez.Kép
Nagyon szépen növekdnek a gyerkőcök.Kép
Tényleg feküdj sokat, hogy minél tovább bent maradjanak.Kép
Holnapra jó fodrászkodást.Kép

Kristin!
A profilomban lévő fotóalbumban megtalálod a pocis képeimet is.De majd vasárnap csinálunk frisset, majd azt is felteszem.Kép
Elmentettem a számodat, ha nem bánod.

Márti!
Gratula Anna stabil járásához.Kép
Ügyik vagytok.Kép

Cat!
Sajnálom, hogy még mindig sántikálsz.Kép
Remélem minél előbb meggyógyul a térded.Kép
Légyszi írdd meg Gyöngyinek, hogy nagyon drukkolok neki, és pihenjen sokat.Kép
Köszike.Kép

Gabus!
Üdv köztünk.KépGratula a vegyes pároshoz.Kép

Sziszus!
Húú, de nagyok már a fiúk.Kép
Nehogy félre érts, de Én annyira örülnék, ha csak a 34. héten kellene befeküdnöm.Kép
Majd győzködöm a dokimat.Kép
Tényleg vigyél sok olvasni valót, és valami zenét lejátszó eszközt (walkman,diskman) magaddal.Kép
Valakinek megadtad a számodat, hogy tudjuk veled tartani a kapcsolatot?

Lilla!
Én Orsitól vettem meg a párnát, ez egy kifli alakú.KépNekem már most sokat segít a piheésben és az alvásban egyaránt.Jól ki tudom magam póckolni vele.Kép
Cat-nek is ilyen van, és Ő egyszerre is szopiztatta a fiúkat.Kép

Dodo!
Gratula.Kép
Nekem a 6 héten még "csak" egy petezsák volt.
A 8 héten, pedig már mind a két fiúcskánknak hallottuk a szívecskéjét.Kép

Judyt
25+5

Judyt
KépKép
judyt

LillaKép
Kifli alakú szopispárnát kellene kérned, az a praktikus ikrekkel. Tényleg már a terhesség alatt is nagyon jó.Kép Én triplán kihasználtam, mert nagyon jó volt a pocisság alatt, utánna a szoptatásnál, és most pedig a gyerkőceimet támasztom ki vele, és "kerítésként" is funkcionál.KépKép

PocisokKép
Én nem úgy éltem meg a császárt mint Eri és Erika, szerencsére. Nekem nincs hiányérzetem, a piciket odahozták, és megpuszilgathattam őket, amíg varrtak, és utánna már 1 órásan hozták szopizni őket az intenzívre. Odatették mellém őket a paplan alá, és olyan bensőséges meghitt volt velük a hangulat, ott szuszogtak egész délután, csak fürcsire vitték el őket. Nekem ez nagyon megható volt, hiszen oly régen vártuk őket. A párom gondoskodott addig rólunk.KépKép
Az viszont igaz, hogy a születésük után én is éreztem egy kis szemrehányást tőlük, hogy ilyen módon kellett születniük.Kép A képeken látszik is az arcukon a panasz. De sajnos erről nem
tehettem, az első az ő érdekük volt. Én is szívesebben szültem volna normál úton, az Erika által emlegetett kicsusszanást én is meg akarom élni, majd a 3. babánálKép

NettkeKép
Annamarinak sok-sok erőt kívánunk, lélekben vele vagyunk!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

VadvirágKép
Megértem a babakocsi igényedetKép Sok sikert hozzáKép
CatKép
Gyöngyiék hányadik hétben járnak???Jaj, nagyon drukkolok Nekik is, kérlek add át üdvözletemet és biztasd ŐtKép
DodoKép
Nekem a 6. héten egy élő és egy halott magzatot láttak a 7. héten pedig két élő babátKépDrukkolunkKép
RitaKép
A fogacska nem biztos, hogy koraiKép Lilluska első fogacskája épp négy hónapos korában bújt kiKép A szájpenész kellemetlen. Én hónapokig küzdöttem vele miután hazajöttünk a PIC-ről. A leghatásosabban nálunk a C vit.ampullás áttörlés segitett. Nem csak evés után de elötte is szépen egy vasalt, fertőtlenitett pelenka sarkát C vitaminnal átitattam és ezzel kitöröltem a szájacskájukat. A vattás ecsetelés nem segitett semmit hetekig. Remélem hamar túljuttok a dolgonKép
NettkeKép
Annamarinak üzene, hogy pont ez volt a tapasztalatom...a kutya sem nyitotta ott ránk az ajtótKép A 4. napon reggel már kitettek a korházból és kétszer mentem vissza naponta látogatni a babákat. Ne pityeregjen ha meg birja állni az inkubátor mellett mert azt megérzik a babók bár tudom iszonyatosan nehéz ezt megállniKép Énekeljen, meséljen vagy csak beszélgessen Velük, ez sokat számit és simizgesse Őket ha már engedikKép Reméljük a teje is beindul hamarKép
A fodrászkodás miatt irigykedemKép

Egy hir magunkról: Lilcsike ma egyedül, segitség nélkül felállt és kb. egy másodpercig állva tudott maradniKépKépKép

doris

A tábla szerint Gyöngyi 28+0 ma.

Mamik, hazaértünk a nagymamiktól. Összekapom magam, és azonnal dobok egy táblát ill. megadom az állandó helyet,ahol mindig fenn lesz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Jaj, Gyöngyinek még minimum 3 hetet jó lenne kihúznia babukákkal, remélem sikerül nekikKép Köszi a táblicskut előre isKép

doris

Sziasztok!

Gabus Kép
üdv köztünk,és gratula a manókhoz!!
Mi is a Xl.kerületben lakunk Kép

Doris Kép
nekem is az a sárkányos nyavaja jött be Kép,én úgy megijedtem!!!azt hittem vmilyen szekta vagy vírus Kép

Orsi Kép
szuper lesz a tábla,el is mentem!!!

Gyöngyinek még sok-sok hetet kívánok!!!

EKCÉMA!
tud valaki olyan kenceficét ekcémára,amit kismama is használhat?

Márti

Kép[/url]
martisa

Márti Kép
Steriod tartalmú krémet nem lehet használni terhesség alatt, de pl. a karbamidos krémet, vagy a veselinum borici, kevert kencéket lehet. De ehhez bőrgyógyász kell, hogy felírja.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kismamik Kép
2 db eladó légzésfigyelő. AngelCare. Mi ilyet használunk, semmi problémánk vele. Nagyon megbízható:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=671931;BXID=56523AD7-6F9282EE-D6F007A8-B8AB610F

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris! Kép
GRATULÁLOK Lilcsikének! Kép Nagyon ügyes... Kép

Vadvirág
Vendég

DorisKép
Gratulálok Lilcsikének!Kép Hiába, nagyon ügyes kiscsaj.KépKép

OrsiKép
Oli lábán megjelent egy helyen egy száraz, érdes, piros bőrréteg, egy 5 Ft-osnyi helyen. Sehol máshol nincs. Elég ha csak gyógyszertári testápolóval kenegetem? Minden fürcsi után bekenem a lábát, mert elég száraz a bőre ott.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
szerintem igen. De valamikor tudok Neked vinni receptet a kevert krémhez is. Ahogy jön a tavasz tutira hipp-hopp el fog tűnni.
Azért van, mert a Te manóid is ősziek, így a napsugarakból semmit sem kaptak, nem tudott egyáltalán megvastagodni a hámrétegük, így a tél végére ők duplűn hátrányos helyzetben vannak. Jövőre valószínűleg már nem fog ilyen előjönni.
Ha nagyon száraz, akkor naponta többször kend be. A piros az gyulladás, úgyhogy hámlani is fog, ne ijedj meg! (nem mindha olyan ilyedős lennél Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszi szépen, hát hiába bőrgyogyi ügyekben érdemes Tőled kérdezni, profi vagy. Ez a kevert krém is receptre van, mert a dokinő írja fel mindig és egyszerre 6 dobozzal.(valami Nutriti) Ott keverik ki a gyogyitárban.

Apropó nap. Milyen naptejet vegyek a fiúknak? Már a sétához is kell használnunk, mert 5 perc nap séta után Oli arca már odapirult. Szerencsére estére elmúlt, de nagyon érzékeny fehér bőre van, mint nekem, meg az apjának is. Samu kreolabb, de neki is kenem inkább.

Cat

Cat
Kép
cateye

Doris!
Gratula Lilcsékének.Kép
Nagyon ügyi kislány.Kép
Gerivel mizujs?Már régen írtál róla.A szemüveg viselés, hogy megy?
Majd, ha mindenki meggyógyult, akkor majd teszel fel új képeket magatokról?

Gabus!
Meglestem az albumotokat.Kép
Nagyon szép kislányotok van.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Doris!

Gratulálok én is!

Lilla

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Orsi Kép

Köszi,igen a steroid miatt kérdeztem,akkor majd tolmácsolom az érintettnek Kép

Talán már jön a tavasz.... Kép
Na ,megyünk a játszira!!!

Kellemes hétvégét

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok!

Martisa!
Csak nem újra babát vársz???Kép
Minek Neked kismamáknak is használható kenőcs?Kép

Eri!
Ebben a tömör mondatban minden benne volt!Kép Igen, főleg az hiányzik...Kép

Doris!
Grat a pici lánynak!! Nagyon kis ügyes - csak így tovább!Kép

Cat!
Ilyen nekünk is volt, a Riki combján - de hamar elmúlt (én csak párszor kentem krémmel), jött a jóidő.Kép Igaz, mi februáriak voltunk...KépKép

Orsi!
Láttam az indexen a kocsitokat menetkészen - változatlanul kész vagyok tőle - SZUPER!Kép

Szép hétvégét!
Erika

KépKép
herika

Martisa!
Kérdés visszavonva - most látom a választ!Kép

KépKép
herika

Cat Kép
én simán odakozmáltattam Máté bőrét kb. 1.5 hónappal ezelőtt. Naptejnél a lényeg, hogy csecsemőknek valót vegyél - általában ezek már hipoallergének. A faktorszám pedig legyen minél nagyobb.
A la roche-posey enfant SPF40es, pumpás spray, és valami 3.500 Ft volt, ha jól emlékszem, de biztosan van más cének is pl. vichy.
A nutritit Kép meg megkérdezem anyutól, hogy mi ill. hogy kell-e erősebb krém (Erősebb=zsírosabb, hámalsztóbb, vízvisszapótlóbb... stb.)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Cat,
Csak így ismeretlenülKép
A naptej témával kapcsolatban. Mi januárban, amikor Bálint 10hónapos volt Ausztráliában voltunk anyosoméknál. Ott épp tombolt a nyár. Én Vichy Capital Soleil Sf60 kimondottan gyerekeknek valót vettem neki. Nekünk nagyon bevált!

Edina

nedinabp

EdinaKép,OrsiKép
Köszi a naptej tippet. Szétnézek a gyógyszertárban.

Cat

Cat
Kép
cateye

Doris!
Gratulala Lilcsinek!

Utólag is sok-sok boldogságot Annamarinak a fiúkhoz!

Cateye!
Mi fürdőolajat használunk ilyen esetekben ( hetente 2szer).Annak csak egy az "átka"!Utána a bőréről csak fölitatni lehet a vizet.megdörgölni nem,mert akkor semmit nem használ az olaj.

Dodo!
Gratulálok a pici(k)hez!Nálunk 6hetesen 1baba látszott, 8hetesen 3.
Mindegy hány baba lesz,csak egészséges legyen!

Magunkról:csütörtökön voltunk uh-on.A babák szépen,egyformán fejlődnek, 1200-1300g közöttiek.Kettő fejvégű, a harmadik haránt fekszik.magzatvíz rendben, szívműködés normális.A méhszáj zárt.Csütörtökön megyek dokihoz,még kérdéses mikor kell befeküdnöm.
Én is nagyon sokat keményedek, igen megvisel a meleg.Sehogyse jó!

Ha valakinek nem reagáltam a hozzászólására,akkor bocs!Rengeteget írtatok,vissza se tudtam olvasni!
Jövő héten már többet leszek!

Edit
29+6

Kép

Kép
edit73

Dodo Kép Kép nekem volt, hogy két tüszőből semmi nem lett, az utolsó mensi után félidőben pedig nem volt peteérésem Kép Kép a 7. héten pedig két dobogó maszat KépKép hamarosan kiderül nálatok is a helyzet Kép

Doris Kép gratula Lilcsikének KépKép

Én az éjjelis és egész nap nagyon sokat keményedtem, elég rosszul is érzem magam Kép nem tudom mi van.

Szilvi
33+6 Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

SziasztokKép
Márti, akkor nem én vagyok az egyetlen aki Sárkányt látottKépKép
VadvirágKépCatKépCicamicaKépErikaKép
Köszönjük a dicséretetKép
JudytKép
Neked is kösziKép
Jaj, tudom tartozom képpel, de nem volt erőm (lustaság...) lementeni a gépemre a fotókat... Pótlom valamikor igéremKép Gerike is jól van, szépen viseli a szemüveget bár időnként leveszegetiKép A jó szemét fél napig takarjuk és amikor letelik az idő (du.fél 2 körül)akkor átragasztjuk egy játékmacijára, hogy Neki is erősödjön a szeme mert a Gerikéé is erősödikKép Már nagyon megszokta ezt a szertartást, eltérnem sem szabad tőleKépHa épp nem otthon ér az idő, mikor le kell venni, akkor elrakom a ragtapaszt és otthon feltesszük a maciraKép Mostanában mikor Lilluskát nagyon dicsérem a felállási próbálkozásaiért azonnal áll fel Geri is, hogy Őt is dicsérjemKép Nagyon kis féltékenyKép
EditKép
Nagyon gratulálok a babuskák súlyáhozKép Hihetetlenül szép súlyuk van főként úgy, hogy 3-an vannak bentKép Vigyázz MagatokraKép
OrsiKép
Én is megnézném a menetkész kocsitokat, hol van az Indexen?
SziszusKép
Ha nagyon rosszúl vagy érdemes bemenni a korházba, hogy megnézzenek... Mit érzel? Vigyázz nagyonKép

doris

Doris Kép Nagyon édesek lehetnek a gyerkőcök Kép
Velem semmi komoly, csak valamilyen: "nemtalálomahelyem" érzes, sehogy nem jó ... a keményedésen kívül nincs semmi kézzel fogható tünet. De ez is remélem csak valami front miatt van, és a fiúk még maradnak bent. Kép

Szilvi
34 !!!!!!

Sz.

KépKép
sziszus

DorisKép
Ezen a macis trükkön jót nevettemKépKép Hihetetlen találékonynak kell az embernek lennie, hogy mivel tud hatni a gyerkőcre.

EditKép
Nagyon szép súlyuk van a gyermekeknek. Kitartás, hogy még bent maradjanak pár hétig.

SziszusKép
Látom már az alvás sem megy, mert korán "kukorékolsz". Én is ilyen voltam, főleg a kórházban, ahol olyan kényelmetlen ágyak voltak, hogy aludni nem lehetett rajta. Na és ott nem volt internet, csak az unalom. Ráadásul reggel 5-6 között mindig ébresztő volt, igazán fontos ok miatt: lázmérés.KépKép Lassan hangolódhatsz rá! De vigasztalásul, annál nincs szebb érzés, mint kilépni a gyerkőcökkel a kórház kapuján, mint egy család, és menni haza.KépKép

Cat
Itt a tavasz, megyünk a zöldbe.KépKép

Cat
Kép
cateye

Doris!
Nagyon jópofa ez a macis trükk.Kép
És milyen kis huncut Geri, begyűjti Ő is a dícséretet.KépAranyosak lehetnek.Kép

Sziszus!
Kitartás!!!
Holnaptól már a 35. hetet kezditek.Kép
Biztos uncsi lesz a kórház.KépDe szerintem ezt már kibírod a finisben.Kép
Csak ne figyelj oda a rém történetekre, mert biztosan fogsz hallani bőven.
Ügyesek legyetek.Mikor hallunk rólatok?Valakivel fogod tartani a kapcsolatot?

Cat!
Én is nagyon örülök, hogy végre itt a jó idő.Kép
Csak sajnos nem tudom teljesen élvezni, mert hát ugye feküdni kell.
Csak óvatosan menjél a zöldbe, vigyázz a térdedre.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Edit!
Majdnem elfelejtettelek.Kép
Gratula az eredményekhez.KépNagyon ügyesek vagytok.Kép
Szép súlyúak, és jól fekszenek.Kép

Judyt
26+0

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!!
Nettke!
nagyon szépek vagytok...sikerült megnéznem a képeket!!Jó nagy a pocid,de nagyon csinos vagy vele!!!Frontok nálunk is voltak kb 5 napon keresztül,de már vége kb 2 napja..hál isten...már azt hittem itt az idő azért vagyok nehézkesebben....

A két petezsákot nálunk az első uh-n látták ami az 5-6 héten volt!!!

Eri!
nagyon sokáig bent voltak a babók(39.hét)Gratula érte,utána természetes úton jöttek?,mikortól fektettek be?
Judit!
Persze hogy nem bánom hogy elmentetted...
Én is sok hasznát veszem már most a szopi párnának...kényelmes akár fekvésnél akár ülésnél is...
Megnéztem a képeid!,nagyon csinos vagy te is ...jó nagy pocival...
Azt veszem észre hogy aki nem túlsújjal indul az az ikres mami nem hizik el mint a sima mamik nagy része...
Doris!
Gratula Lilcsikéhez meg Geri szemüveg-tűréséhez..nagyon ügyesek vagytok!!!

Edit!
nagyon szépen fejlődnek a babók...ügyesek vagytok!!!!

Szilvi!
Szerintem a front miatt érzed a nemtalálomahelyem dolgot!
nálam ugyan ez volt több napon keresztül...most meg már megint mintha nem is lennék terhes...
Ma van itthon az utolsó napod...remélem nem idegesketsz a bemenetel miatt...hamar el fog telni az az idő is csak most tűnik soknak...majd ha nekem is mennem kell elolvasom milyen okosságot tanácsoltam neked..hi-hi
Gratula a 34 héthez!!!!!

Ja,és Judit!..gratula a 26 héthez!!!

Kristin
33+2
kristin75

Szilvi,
Kitartás!
Azért kivánok még neked legalább három unalmas hetet odabent:-) és időnként adj hirt magatokról.
Zsuzsó
zsuzso

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: