Heppi
De kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni...olyan jó lenne többet olvasni Rólatok

Csodaszépek a gyerekek, gratulálok

Nagyon egyformának tűnnek, de sajna nem tuodk válaszolni a kérdésedre
Orsi
Én három hónapos koruktól kezdve hordom Őket Dévényezni. Most már úgy, hogy ha otthon vagyunk akkor egy-két hétig intenziven (4-5 alkalommal egy héten). Én úgy oldottem meg a dolgot és most is igy teszem, hogy mindig egymás utáni időpontot kaptunk vagyis lekezelte az egyiket (többnyire a fáradt babával kezdtünk, hogy Ő aludhasson a torna végeztével) és utána következett a másik. Mig a második baba tornázott addig én az elsőt tudtam is etetni. Mi üvegből ettünk de nem probléma ha ott szoptatsz, magadra dobsz egy pelcsót és kész ill. ez csak Rajtad áll, hogy miként szeretnéd szopiztatni

Én hordozóban vittem Őket mindig (most már komoly gondot jelent, mert kinőttük azokat) és mikor megetettem az első babót akkor felöltöztettem (persze overál nélkül)és hagytam aludni aztán következett a második baba, szintén evett és felöltöztünk mentek a hordozóba, a kocsiba és irány haza

Többnyire az autóban aludtak el ill.volt, hogy a lakásba is fel tudta Őket cipelni ébredés nélkül
Én mindig mindkét gyerkőcöt magammal vittem és viszem most is. Pl. ha egyikőjük nem is tornázik (volt ilyen, mert Geri lázas volt éjjel és akkor másnap nem nyúztuk)akkor is ott van, viszek játékokat nekik és szépen eljátszogatnak amig valamelyik tornázik. Nekem nem volt segitségem, nem is tudtam volna kire hagyni Őket de nem is szerettem volna igazándiból mert annyira hozzám/hozzánk vannak szokva (most meg a külföld miatt méginkább)hogy zokogna bármelyik ha otthagynám...

Úgy tudom Dévényes gyógytornászok nem mennek ki házhoz mert hihetetlenül elfoglalt mind és nincs erre idő, de a korababás topikban (Bubukáékhoz)kijár a Dévényesük de szerintem velük azért tettek különbséget, mert Grétike nagyon veszélyeztetett a tüdőbetegségekre, és kockázatos Őt bárhová is vinni
Vigyél peluskákat (textilt is),mert a könnyeket meg esetleges orrfolyást kell majd itatgatni ill.ne ijedj meg a sirástól, ez teljesen normális, de utána jól fogják magukat érezni

Sok sikert
Puszi:Doris