Edit
Nagyon igaz amit elmondtál pusztán egy dolog miatt kell nagyon megfontolni a dolgot. Azzal, hogy letakarom a szemét "kényszeritem" az agyát arra, hogy használja a rossze szemet amit ugye kikapcsol viszont, ha ilyen állapotban nem adok rá szemüveget akkor tényleg nagyon kegyetlen vagyok hisz nem lát a rossz szemecskéjére. Viszont, ha nem takarom le a szemecskéjét, akkor ugye a két szem két teljesen különböző képet vetit egy normálisat (a jó szemén) ill. egy lényegesen kissebbet (a rossz szemén). Nos ezt a kettős képet iszonyatos nehéz lehet kezelni ezért is gondolom, hogy javasolják a ragasztást. Az orvos nagyon kedves volt egyébként, végtelenül türelmes persze nehéz szitú volt, mert az anyanyelvünkön nem beszélt, de igyekezett magyarul Kukucs-olni a gyerekekkel, ill.millió újjbábút elővett és azzal próbálta elterelni a figyelmüket

Holnap egyébként felhivjuk Őt újra, és rákérdezünk pontosan a ragasztás-nem ragasztás lényegére mert úgy tűnik mindkettő hihetetlenül fontos csak ugye az a kérdés, hogy elöbb vissza kell-e kapcsolni az agyban a rossz szemet vagy a két különböző kép látásához kell-e hozzászoknia??? Annyira tudatlan vagyok, apránként tájékozódom de én is a legjobbat szeretném Neki ezt elhiheted

Persze az biztos, hogy néhány napot, esetleg hetet is rá kell szánnom arra, hogy ott ülök mellette, igyekszem valami nagyon fontos dologgal elterelni a figyelmét (telefonom

)stb ezen kivül mi is elővettünk szemüvegeket de nekem is vérzik a szivem, nem szeretnék hibázni

Természetesen nem egy orvos véleményére hagyatkozom, ezért derült ki többek közt hogy gond van, de néhány hét múlva otthon is elviszem egy sokak álltal javasolt orvoshoz abban a reményben, hogy Ő majd megnyugtatóan el tudja mondani mekkora a gond

Nem bántottál meg, sok igazság van abban amit mondasz
Eri
Igen, a rövidlátás összefügg a növekedéssel és sokaknál csak a kisiskolás korban derül ki, mikor nem látja a gyerkőc a táblát.
Yabu
Köszi, egyenlőre a Tömő u-ban javasoltak egy orvost,hozzá megyünk 02.04.-én de köszi

Ha szükségem lesz másik orvosra mindenképp szólok
Puszi:Doris