A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Doris Kép
Próbálok azért jönni, de néha egy kis alvás jobban csábít, mint a fórum Kép (de remélem ez még megbocsátható Kép)

A 2 manócskám, akik 2800 grammosak tegnap sikeresen ettek 520 és 550 gramm kajcsit, úgy, hogy egy evés kimaradt, mert átaludták, és én nem keltettem fel őket (Máté a kimaradt evés után 150 gr-t szopizott kb. 15 perc alatt) Kép
(a hivatalos adagjuk 420 gr lenne Kép )

Rita Kép
Azért csak óvatosan azokkal a jóslófájásokkal. Még maradjanak csak bent a lurkók Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

EGYÜTT SZOPTATTAM A FIÚKAT!

Teljesen más így 1/2 óra alatt végezni Kép Igaz még van mit finomítani a technikán, mert elfelejtettem Mátét 5 perc után levenni a gyorsabb ciciről, így kaja végén jó sokat bukott... de majd legközelebb már jobb lesz.

Igény szerinti szopi: a fiúk egyszer 2 óra után ébredtek 1/2 óra különbséggel, majd 4 órára ébredtek egyszerre Mindkétszer 100 gr felett ettek, így én ma úgy döntöttem, hogy nem fogom őket 3 óránként ébresztgetni, hanem esznek, amikor jónak látják.

Ez az idő teljesen keresztbe húzta a mai sétánkat Kép ... remélem valamikor lesz egy kis napsütéses jóidő, hogy kimehessünk a levegőre.

Kíváncsi vagyok, mikor ébrednek a fiúk legközelebb.

Orsi + Levi + Máté
2*24 nap

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ügyesek vagytok! KépKép Lesz még napsütés. Kép
Te pedig amikor tudsz, aludj. Még a lakás is ráér. Kép Mi is tudunk várni. Kép

Bevallom én talán lusta is voltam az időre szopihoz. Sokszor azt sem tudtam mennyi az idő. Ha kértek kaptak, de sohasem ébresztettem őket. Kép

Eri
simones

SziasztokKép
ClaireKép
Nem, egyedül nem tolok két kocsitKépKép Akkor az ikerkocsit használom de az nehéz és nehezebben manőverezhető, igy ha együtt vagyunk a Párommal, akkor a szimpla, könnyű kocsikat visszükKép Az ikerben kikötik egymás sapiját és még a háromszoros csomózást is képesek kioldani a cipőkön...KépKép
Gratula az úszáshozKépMiben ügyeskedtek? És mennyi ideig öltözteted meg szárogatod a hajukat? Minden elismerésemKép
OrsiKép
Felejtsd el a fórumot meg mindent és pihenj amikor csak tudszKép Az alvás aranyat érKép Nagyon ügyesek vagytok és ügyesen szopiznak a FiúkKép
Tedd be Őket a bundazsákjukba és úgy rakd az ágyikójukba. Fejükre sapi és rájuknyithatod az ablakot persze úgy, hogy ne legyenek húzatbanKépKép

Mindenkinek köszönjük a dicséretetKép

Puszi:Doris
doris

Doris Kép
Szellőztetéskor így fogok tenni, akkor éri majd őket egy kis friss levegő Kép
Épp alszanak a fiúk... én meg megnézem A gyilkosság az Orient Expressen c. filmet... (nem mintha nem olvastam volna 1000szer Kép Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Ugye nem is olyan nehéz két ilyen "mintagyerekkel"KépKépKép?
Csak szopiznak, ahogy a nagykönyvben meg van írva, meg alszanakKép
De tényleg, hogy bírod? Mennyire vagy fáradt?

R
trus

Rita Kép
Na, azért ők is képesek ám dolgokra.. de egyébként tényleg nagyon jó babák, alapvetően esznek és alszanak.

Az éjszakám most elég rettenetes volt, mert LeviManó az esti (10 órás) szopi után gondolta úgy, hogy nem akar aludni - napközben minden szopi után bealudt azonnal - így hajnal negyed kettőig boldogított bennünket. Máté időben elaludt, így ő fél háromkor ébredt, hogy éhes... majd Levi háromnegyed örkor, majd Máté fél hétkor..... én szinte semmit nem aludtam, végigszoptattam az éjszakát.

Most épp álmos vagyok, de nem sikerült elaludnom, így kiszedtem a fércelést a játszószőnyegből, mert az még elmaradt a múltkor Kép

Derékfájásoddal mi van?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

azért alapvetően szerencsésnek tűnszKépKép
végül is már az nagy könnyebbség, hogy szépen, ügyesen szopiznak, meg, hogy van amikor hagynak pihenniKépKép

a derékfájás egyenlőre szünetel...de mostmár azért kezdek kissé izgatott lenni.
Pár hét és jönnek a fiúkKép
Olyan fura, most még olyan kényelmes nyugalmas napjaink vannak...ennek hamarosan végeKép

Ha előbb nem jelentkeznek, akkor dec. 20-án megcsászároznak a doki szerint...szóval, ha nincs semmi baj - márpedig remélem nem lesz - akkor Karácsonyra otthon lehetünk.

A vérképem, ami pénteken lett meg, nem valami fényes. A vérszegénységen kívűl vmi májjal kapcsolatos értékem is rosszabb lett. De pénteken nem volt doki csak az asszisztens, úgyhogy majd holnap meglátjuk. Remélem semmi komoly.

Szóval nálunk egyenlőre semmi különösKép
A fiúk szobája + a cuccok nagy része már készen áll. Csak a lényeg hiányzik, de remélem még 3 hetet min. váratnak maguraKép

DorisKép
Kirriékről nem tudsz valamit?

Rita
32+5
trus

OrsiKépKép
Tudom, hogy nem segit de együttérzek Veled mert én most is egy-másfél órás szakaszokat tudok maximum aludni... Gergő rossz alvó, Lilluskának meg néha beragad a büfi amitől sirva ébred viszont Ő ritkábban kel. Egy éjszakára 6-7 kelés még most is jut, de reméljük nálatok hamarosan rendeződik majd mindenKépKép KitartásKép
RitaKép
Mi hir rólatok? Ugye jól vagytokKép

Nálunk szombaton beköszöntött az igazi tél de ahogy láttam otthon is... Ma is esett a hó egész nap és erős széllel társult viszont csodásan sütött a nap igy kimentünk sétálni viszont szombaton beszereztünk két télizsákot a babakocsikba mert a meleg csizma és overálok ellenére is másfél órás séta után hideg volt a gyerkőcök lába...Kép Azt hittem jó nagy kiabálás lesz, ha a csákba ültetjük őket a kocsiba, de tetszett Nekik és élvezték a sétátKépKép Igy csak a pirospozsgás orruk meg pofikájuk ill.a kezük lett hideg pedig huztunk rá kesztyűt isKépKépKép

Sajnos Kirriékről nincs semmi hirem, mert kicsit sok volt Neki, hogy minden nap küldtem sms-t, azt irta úgyis jelentkezik ha lesz valami...remélem rendben vannakKép

doris

Sziasztok!
Eri! Annak idején a legnagyobbal 9 hósan kezdtünk uszizni, de az nem a legjobb kor erre, félősebb, meg minden. A következővel amint lehetett, azaz3 hósan. Az ikrek, mire 3 hósak lettek jött a nyári szünet, így ők 5 hósan kezdték!
Természetesen nem egyedül, mivel mély vízben vannak!
Most már összcsaládi műsor ez, bár múltkor megúsztattuk a Párommal mind a 4-et ketten, de azért az húzós. Bár a két nagy már nagyon vízbiztos, azért muszáj figyelni rájuk!
Most a következő a felállás, ha minden összejön (nem röhögni!): 10-11-ig bébi úszás, anyám és én az ikrekkel, párom Dáviddal, persze néha csere-bere. Ezalatt a legnagyobb nagyapjával sétál vagy élvezi az uszi melletti máltais játszót.
11-12 Ábel ovis úszás, egy csoporttal, ahova besírtam, mert az ő ovijukból nem viszik őket. Ezalatt Dávid játszózik apjával, én vásárolok vagy ikreket sétáltatok, esetleg mindkettőt. Ábel néha, ha nincs ennyi felnőtt, potyázik a bébiknél.
Utána többnyire ebéd anyáméknál, mert ők laknak közelebb. (Na, hogy összeszerveztem?)
Doris! Azöltöztetés, készülődés, szopi elég hosszú idő, de nem nagygond, Ábel úgyis úszik még akkor.
Akicsiknek hajszárítás nincs még, mert kopaszkák Kép! (Ami ilyenkor jól jön Kép)
Ja, miben ügyesek? Le lehet már vinni őket a víz alá, és nem is igen tiltakoztak, Ádi még rugdos is a vízben , ott is olyan nyüzsi, mint a parton. De azért csúcs, hogy pár pillanatra el lehet engedni őket, és víz alatt átsiklatni a másik felnőtthöz. És tök jól veszik előtte a levegőt, a szemük meg nyitva van a víz alatt! Csak hát nincs mindig mindegyik jó passzban, álmos, nincs kedve ,stb, de most mindenki a toppon voltKép!
Orsi! Ez az egész éjjel jobbra- balra szoptatás nekem is megy, pl tegnap elég nyűgi éjszakánk volt, ilyenkor reggel már nem is tudom rekonstruálni ki mikor kelt, hol aludt(unk), úgy kell őket összekeresni reggel a lakásban! Kép
Most gyorsan alszom egyet, ha hagynak! Jó éjt nektek is! Claire
claire

Nég egy fontos dolog, bár rég nem jelentkeztél, azér tboldog SZILVIA napot Manóca! Claire
claire

Sziasztok!

Szilvi Kép
Mi is Boldog Névnapot Kívánunk! KépKépKépKép

Claire!
Hát igen, ez az úszás több emberes feladat. Kép Szerencsés vagy a családoddal. Kép
Szerinted 2,5 évesekkel érdemes elkezdeni az úszást a tavasszal, vagy inkább majd később? Sajnos előbb nem lehetett, mivel nem volt segítség.Kép Talán a tavasszal lenne. Kép Most télen inkább nem kezdeném el. Nagyon macera az öltöztetés, ráadásul már nem olyan pici a hajuk sem. Kép

Ma nagyon nyűgősek a fiúk. Mi lesz később? KépKép

Eri
simones

HÚÚÚ ClaireKép
Őszintén megmondom, kétszer is el kellett olvasnom a hozzászólásodat, mire átláttam a helyzetet...KépKép Le a kalappal a szervezésért no meg a segitőkész Párodért és az egész CsaládodértKépKép Nagyon ügyesek a gyerkőcök tényleg az alapján amit leirogattálKép Nekünk egy évig nem volt szabad babaúszásra járni a tüdőéretlenség miatt, de Páhokon kipróbáltuk és nagyon tetszett a dolog a babáknakKép Persze csak úszógumizás volt, de legalább ilyen szinten meg kéne tartani ezt a dolgot, mert az izmok feszességén, mozgásfejlődés szempontjából fontos lesz a későbbiekben isKépAnyukád ilyen fitt, hogy még medencében úszkál a babákkal? GratulaKép
RitaKép
Örülök, hogy jól vagytok és készen álltok a babák fogadásáraKép Élvezd ki még ezeket a heteket és szaladj el fodrászhoz, kozmetikushoz meg amit még szeretnél csinálniKép Sajna Kirri nem jelentkezett, de azét ma küldtem már sms-t hátha nem bántódik meg...nagyon izgulok értükKép

doris

Doris Kép
Nem panaszkodhatom. Hozzád képest az én eddigi legrosszabb éjszakám is sétagalopp volt. Én max. 3-4-szer kelek.

Claire Kép
Ismerős ez a reggeli érzés. Tegnap én azt nem tudtam visszaidézni, hogy melyik gyerek egyáltalán hányszor evett az éjszaka folyamán. Kép

Mamik Kép
Valamikor valaki említette, hogy korababákat nem lehet babúszásra vinni, mert náluk nem alakult ki a búvárreflex.
A mi manóink 35+0-ra születtek. Tudja valaki, hogy ebből a szempontból ők korababának számítanak-e? vagy tud valaki valakit, aki tudna segíteni?

Ja, és a lényeg.
MÁTÉ 2980gr, LEVI 3000 gr Kép 1 hét alatt 450 gramm körül híztak mind a ketten Kép

Orsi + Levi + Máté
2*27 nap Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Én irtam ezt korábban, mert nekünk ezt mondták de a mi helyzetünk más, hisz mi gépen voltunk, Gergő többször is visszakéretzkdedett a lélegeztetőre. Kérdezz rá a gyerekorvosodnál én azt javaslomKép
Nagyon szép a súlyuk GratulálokKép

doris

Claire, Eri,

köszi a jókivánságokat!!!

Az uszással kapcsolatban, nem ugy van, hogy kb hét hónapos korig van meg a buvárreflex és ha addig nem viszed, akkor kb olyan négy éves korban van értelme uszni tanitani a gyereket??? Vagy ez hülyeség??
Én is szivesen vittem volna őket kiskorukban, csakhát ugye egyedül a kettővel...

Orsi, ez fantasztikus, hogy mennyit hiznak a fiuk. Nálunk az elején kb egy kiló volt egy hónap alatt, ami elég jó, de ez!!! KépKép Azt mondják, hogy a kicsik nagyon tepernek, hogy behozzák a nagyokat. KépKép
Szilvi
manoca

Doris Kép
csütörtökön úgyis megyünk a szemklinikára kontrollra, utána meg beviszem a maradék korapelusainkat a PICre, akkor ott rákérdezek a drnőnél erre. Ő jobban ért a korababákhoz, mint egy sima gyerekorvos.

Szilvi Kép
Érdekes ez a "behozzák a lemaradást" dolog. Mátét 150 grammal kisebb súllyal hoztuk haza. Ő sokkal többet evett egészen 1 héttel ezelőttig (napi 50-70 grammal többet). Akkor utolérte Levit, most meg kb. ugyanannyit esznek egy nap.
Boldog Névnapot!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Bocs a belekotyogásba,csak olvasgatlak Titeket. Orsi! A korababáknak is kialakulnak a reflexei,csak nyílván gyakran már itt kint. Pl. a szopóreflex is csak a 34-5. héten alakul ki,így nekünk arra is várni kellett. Vencel 30. héten született,járunk úszni, volt búvárreflexe,de a hangsúly nem ezen van. Mi alig merültünk,mert nem igazán szerette,és nem is arról van szó,hogy ifj. Darnyikat képeznének. Nagyon jó közös program kicsit más szituációban és mindenképp jót tesz a mozgásfejlődésnek is,ami korababáknál főleg fontos.

Puszi Nektek:

Buksi
kisbuksi

Buksi Kép
Én kis buta... hiszem még a képet is láttam a csíkos szerkótokról Kép Kép Azonnal Téged kellett volna kérdezni Kép
Mikortól jártatok?
Mi a párommal vinnénk közösen a manókat, amikortól lehet, olyan hamar.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SzilviKép

Boldog névnapot!!!

OrsiKép
kiváncsi leszek a babaúszásos tapasztalatidra, mert mi is mindenképp szeretnénk majd vinni őket.
A kérdés csak hogy hova és mikortól.
De remélem ti addigra már profik lesztek ebbenKép
( van olyan, hogy kora-pelus?? az mit tesz??)

ClaireKép
te nem vagy semmi!!! hihetetlenül szervezed az életeteket! Bár ehhez kell a jó fej család is Kép
Olyan jó, hogy ilyen korán mozgáshoz szoktatod a gyerekeidet. Később legalább ez természetes lesz nekik, és nem lesznek súlyproblémákkal küzdő, elpuhult kiskamaszok...

bocsánat, de sajna ma ez a tendencia. Nulla mozgás. TV előtt döglés + "mekis" kaja.
Csoda, ha sok az elhízott gyerek???

DorisKép

igyekszem is sok mindent belesűriteni még az időbeKép
kozmetikus, fodrász megvoltKép
Plusz vendégjárás, vásárolgatás...Kép
Ja és mozi!!! Ki tudja mikor mehetünk legközelebb.
Mondtam is a barátnőimnek akik mentek pénteken bulizni, hogy majd úgy 16-18 év múlva csatlakozom én is Kép

Rita
32+6
trus

Orsi!

Megoszlanak a vélemények, vki szerint az öthós oltás után,mások szerint 3 hónapos kor után érdemes elkezdeni. Mi a korrigált kora szerint 3 hónaposan vittük,tehát nem vártuk meg az oltásokat. Nem tudom mi van közel Nektek,javaslom a Rubin Hotelt /Kalovits-módszer/,ahol csak babaúszás zajlik a medencében,másra nem használják. Persze kinek mi jön be,nekünk a millió szempontunk alapján ez tetszett meg .A csíkos gatyó nem volt szempont Kép.

Buksi
kisbuksi

Buksi!
Hol találom a csíkos gatyós képet? Kép
Szerinted a 2-2,5 évesekkel mit csináljunk? Várjunk még, vagy mehetünk esetleg? A Rubinban csak picik vannak, ill. hány éves korig mennek?
Bocs a sok kérdésért, de úgy vittem volna őket én is úszni.Kép

Orsi!
Nálunk Viki volt a kisebb, 2400 grammal született. Olyan sokat evett, hogy nehezebb volt, mikor hazahoztuk. Sietett nagyon. Kép Valamikor ő hízott többet 1 hét alatt. Ő szopott jobban az elejétől fogva. Azt mondták, neki már nem nagyon jutott kaja a pociban. Most már 2 kg van köztük, de ez inkább az alkati különbség miatt. Kép

Zolika felfedezte, hogy anyunak nincs kukaca. Szegénykém kétségbeesve mutatta, hogy el-el. Kép Alig bírtam megnyugtatni. Kéne egy lány tesó is. Kép

Eri
simones

Rita Kép
A korapelus (legalábbis a miénk) 1-3 kg-s babákra jó (Moltex márkájú, és Törökbálinton vettük). A standard newborn (2-4kg) pelusok a fiúk nyakáig értek az első 2-3 hétben. 1 hete éjjel már newbornt használunk, mert a korapelus átázott, és szombat óta már nappal is, mert kinőtték a kisebbet Kép
Mi valószínűleg a MOMba fogunk menni, de ez még nem biztos... a mikotól-t még nem tudom.

Buksi Kép
Helyileg hol van ez a Rubin Hotel? Az jó, hogy csak babaúszásra használjál a medencét. A módszerek tekintetében teljesen kezdő vagyok, najd ennek is uténa kell néznem.
Ln 3 hónapos korban gondolnám vinni őket, de majd erről még konzultálok valakivel.

Máténál most a "biomatrac"-projekt van műsoron... itt szuszog a mellkasomon, 2 órája evett, majd 1 óra levegőzés... és utána nem sokkal felébredt, annyira nem tűnt éhesnek, de aludni nem akar... leginkább nyűgösnek mondanám.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Megtelt a postafiókod,ezért itt folytatom,fejezem be... www.babauszas.hu

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Már kiürítettem Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Elkészültem a 2005-ös naptárral. Akit érdekel, kérje bátran!

(hosszabb pécsi eltávon voltunk, azért hallgattam... cirkó-kémény-szerelés-betegség) Most újra itthon vannak a fiúk, így hoztam haza némi munkát az irodából. bővebb reagálás a történtekre ill. egy kis mese rólunk majd később Kép)
Marcsi

KépKép

KépKép
2in1

OrsiKép

Írtam neked mailt és visszajött!!
ha kiüríted a pf-ot, akkor elküldöm újra KépKép

R
trus

Marcsi! Én szeretném kérni a naptárt.
Légyszíves küld el a gabozsz@axelero.hu -ra. Nagyon szépen köszönöm.

Orsi! BabaúszásKép Én örülök, hogy élek, ráadásul ilyen trutyi időben az összes gyerkőc betegeskedik. Ezért aztán az úszás nekünk nyári programm, akkor is a "nagyoknak".
Enyém gyerekek 8 hét alatt híztak 1 kg-ot. Nem semmi a múltheti 450grammotok babánkéntKép
linato

Linato Kép
Azért bízom abban, hogy ezt a 450 grammot nem fogják sokáig tartani... mert akkor óriásbébik lennének Kép de a manócskáimnak van mit behozni.
Azt nem csodálom, hogy 4 gyerek mellett örülsz, ha élsz. Kép de mi majd ha elértük a 3 hónapos kort, akkor megyünk úszni vagy pancsolni Kép

Amin elgondolkoztam. MátéManó pont 3 hete került ki a PICről, akkor 2010 gr volt... 3 héttel később meg 2980 gr. HIhetetlen, hogy mikre képesek ezek az apróságok.

Rita Kép
a pf-em elvileg tök üres... tegnap kiürítettem.

Mamik Kép
Szopis gondom van. Levi eddig szuperül szopizott, a cici bekapásával eddig is volt néha gond, de 1,5 hete már leszoktunk a bimbóvédőről, és anélkül is megy. 2 napja éjjel (talán ő is fáradtabb és türelmetlenebb) azt játsza, hogy nem bírja bekapni a cicit, ettől mérges lesz, elkezdni rázni a fejét, és megfeszíti az egész testét, majd egy idő után elkezd visítani... mostani éjszaka 15 perc után sikerült bekapnia a cicit. Valami tanács? vegyem elő megint a bimbóvédőt?

A másik: Mit "kell" csinálnia egy 4 hetes babának?

A problémám. Tudom, hogy 2 gyerek nem egyforma, és nem kellene a 2 fiam mozgását összehasonlítani, de elég nagy a különbség.
Levi, ha hasra teszem akkor megemeli a fejét, forgatja, ha háton van, akkor is forgatja. Máté akár hason, akár háton van ahogy leteszem úgy marad, és csak, ha sír, akkor kapálózik kezével-lábával és mozgatja a fejét. Ez normális????

Orsi + Levi + Máté
2*28 nap

Orsi
KépKépKép
icsilya

Marcsi vagy a Többiek akik tudjákKép Milyen naptárról van szó?
MarcsiKépVárjuk a beszámolódatKép
LinatoKép
Velünk is volt ilyen időszak sőt, olyan is, hgy csak két és fél hónap alatt hiztak egy kg-otKépKép

OrsiKép
Ők még picik, tehát szerintem nincs olyan, hogy "kell" csinálniuk valamit konkrétan. Nálunk is nagyon nagyon eltérő volt végig és most is a babák fejlődése. Ha kétséged van bármi felöl, akkor mutasd meg neurológusnak vagy esetleg Dévényes szakembernekKépSzopi ügyben nem tudok segiteni...

doris

Sziasztok!
Doris! Kép
Naptár:"Ez egy word dokumentum egyébként, amit fel lehet tölteni digitális fotókkal csemetékről. Aztán szinesben valahol kinyomtatni, vagy ismerőssel munkahelyen."
Én a nagyiknak gondoltam karácsonyra. Hátha végre kedvet kapnak többször jönni az unokákhoz. Kép

Eri
simones

Marcsi!

Nekem is elküldenéd a naptárt?
beatrix72@axelero.hu
KÖszi!

Ebatta írt mailt.Jol vannak,most 35+3 napos.Ha hétföig nem szül meg,akkor megcsászározzák!Szoval hétfön mindenképpen ANYUKÁJA LESZ
KISLÁNYNAK!KépKépKépKép

Bea

Kép
beatrix2

3 kislánynak

Kép
beatrix2

Marcsi! Megkaptam. Nagyon szépen köszönömKép

Ebattának drukkok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.Kép

Orsi! Nekem furcsa, hgy csak ennyit hízott Lorena és Ruben, mert a lányaim simán híztak ugyanennyi kajától 250grammot hetenteKép

Doris! Akkor jó, nem izgatom magamKép
linato

Sziasztok!

Jaj, de szépen benntartotta a lányokat Ebatta! Nagyon kíváncsi vagyok!!!! Kép Drukk nekik!

Jó lenne tudni Kirriékről is..., de gondolom, most van elég gondja!

Krisztina
k78

SziasztokKép
MarcsiKép
Én is kérem a naptáratKép doris1973@bluewin.ch
EriKép
Köszi, hogy megirtad, nagyn jó ajándékKép
BeaKép
Köszi a hireket EbattáékrólKép Ez fantasztikus!!!! HÁrom Kicsi Lányka és ilyen sokáig cipelte ŐketKépKép HihetetlenKép DrukkolunkKép

Sajna Kirri nem irt vissza én meg ma nem merem újra zargatni, tegnap irtam Neki utoljára...

LinatoKép
Hát, nálunk Lilcsike rekordokat képes dönteni a minimális hizással kapcsolatban...KépKép

doris

Orsi (Linato miatt kibíceltem csak, de hátha segítek) , próbálj egy kis tejet kifejni a szoptatás előtt, lehet, hogy ha mégérzi az ízt, az illítot, és a bimbó sem olyan diuzzadt, könnyebben boldogul.

sofka
sofka

Orsi (Linato miatt kibíceltem csak, de hátha segítek) , próbálj egy kis tejet kifejni a szoptatás előtt, lehet, hogy ha megérzi az ízt, az illatot, és a bimbó sem olyan duzzadt, könnyebben boldogul.

sofka
sofka

Orsi,
szerintem is fejj (ezt igy irják???) egy kicsit szopi előtt. Mi is szenvedtünk ezzel mig nagyon kicsik voltak és a mellem meg nagyon tele volt. Aztán ez megoldódik. KépKép

Szilvi
manoca

Sziasztok!

Jó rég jártam erre, meghalt a nagygépen a Windows-unk, és még nem sikerült helyreállitani. Most a párom laptopjáról irok, viszont innen nem tudom elérni a leveleimet, mert elfelejtettem a jelszavamat.
Szóval csináltam egy új email cimet:
debreczeni.rozsa@citromail.hu
Légyszi ide irjatok.

Marcsi! Kérem szépen a naptárat erre a cimre!

Claire! Biztos válaszoltál azóta Te is, de ha megvan az elküldött levél, elküldenéd ide is? remélem nemsoká rendeződik a gépünk, addig meg próbálom kideriteni a jelszót... Kép

Zizi
debyand

SziasztokKép

Azért nem semmi, hogy Ebatta eddig bírta a három babát Kép drukkolok NekikKép

OrsiKép
tényleg nem tudom mi lehet, de mindíg visszajön a levél, hogy megtelt a pf.-ed...

Rita
trus

Sziasztok!
babaúszás: akik a Momban tartják, azokhoz járunk mi is Kaszásdűlőben, ez sem "Darnyi képző" de tényleg jót tesz a mozgásuknak.
Korababások: Ismerek egy nőt, aki direkt ilyeneknek tart vízi fejlesztést (is), előásom, akit érdekel, írjon mailt! Vagy olyan közérdekű, hogy rakjam fel ide?
Marcsi! Én sem tudom, mit tud a naptár!?
Amúgy nálunk is tök más a mozgásuk, pont tegnap voltam dokinál, "be is árultam" lusta kislányomat. Egyelőre a doki néni szerint elég , ha ösztönzöm egy kicsit, görgetem, gurultatom takaróban, stb, de ha nem változik, akkor lépek!
Hát, Ebatta tényleg fantasztikus!
Köszi a gratulációkat, de tényleg sokat köszönhetek a családomnak, nélkülük nem menne! Amikor az ikrek születtek, meg előtte a terhesség vége felé Anyám naponta fölcaplatott hozzánk a hegyre, egésznap unokázott, és volt, hogy haza felé gyalog ment, kb 3/4 ó séta! Tényleg stramm, szerencsére, és bár sokmindent csinál, nyugdíjas, és főállású nagymamának tekinti magát.Dupla mázli, hogy anyósék, ha nem is így, de szintén segítenek, el vagyok kapatva, de igyekszrm amiben lehet magam helytállni. Az úszást tényleg nem lehet ikrekkel egyedül!!
Eri! Ahova mi járunk, oda el lehet hozni öket, de ha érdekel, átküldöm a telcsi számukat, és kérdezd meg! (másutt is tartanak a városban ők is, ha mehet, akkor nem kell Óbudáig szaladni!
Claire
claire

Sziasztok!

Ebatta! KépKirri!Kép
Megy a drukk ezerrel. KépKépKépKép

Claire!
Érdekel a tel.szám, esetleg webcímjük nincs? Reméljük van közelebb is. De a tavaszt azért inkább megvárjuk az úszással. Kép
A naptárról kicsit feljebb olvashatsz.Kép
Aztán majd ha kéred, törheted a fejed melyik képeket teszed bele. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

MOST EBBEN A PILLANATBAN HÍVTAK MINKET A SOTE-RÓL, HOGY MÁRK MA HAJNALBAN MEGHALT!

Vadvirág
Vendég

VadvirágKép Fogadd Őszinte részvétünketKépKép Remélem nem szenvedett szegénykém...Kép
Márk, kicsi Angyalka, vigyázz fentről a CSaládodraKép

doris

Vadvirág!

Öszinte részvétem Neked,és az egész családodnak!

Bea

Kép
beatrix2

Vadvirág!

Őszinte részvétünk. KépKépKép

Kép
linato

Vadvirág! Kép
Őszinte részvétem Nektek. KépKép

Eri
simones

Vadvirág!
Őszinte részvétem nektek! KépKép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vadvirág!

Őszinte részvétem! Kép Kép Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: