Régi válogatósok anyucijai, megoldódott-e a problémátok, és ha igen, akkor hogyan?
Nálunk már hosszú ideje fennáll a válogatás rémtette,

A helyzet nálunk röviden a következő: a lányom most 17 hónapos, még szopik. A probléma két részből áll, az egyik fele, hogy a szopi és a kaja aránya nemigen akar változni, azaz a szopi még mindig igen jelentős része a táplálkozásának, a másik fele meg az, hogy rettentő kevés félét hajlandó megenni. Konkrétan három étel van, amit (majdnem) mindig megeszik, virsli, párizsi, sültkrumpli. Az összes többit, (ami szintén csak pár féle) hol megeszi, hol nem. Valójában azt mondhatom, hogy inkább nem. És ebben a többiben nincs semmilyen zöldség, főzelék, rost, tej, tészta... mert ezeket egyáltalán nem eszi. Gyümölcsöt alig, hetente talán egyet, pékáruból szintén hetente ha egy kifli összejön, joghurtot kb. kéthetente egyet, husit talán kicsit sűrűbben. Sokszor van olyan is, hogy esetleg egyik nap megeszik valamit, másnap viszont már ránézni se hajlandó. Itt ne valami főtt kajára gondoljatok, ami másnap már tényleg nem olyan mint a friss, hanem bármire, gyümölcsre, joghurtra, stb...
Próbáltam végiggondolni, hogy mit csinálok rosszul, de eddig nem jöttem rá. Nem tukmálom, nem szaladgálok utána tányérral, mi mindent megeszünk, rendesen terítek, nem nasizik egész nap, lehet önálló, saját kezűleg ehet, stb...stb...
Már filóztam azon, hogy a szopit korlátozom, hátha valami történne, de nem volt hozzá szívem. Ja, azt is próbáltuk már többször, hogy a nagyinál van, szinte egész nap, de ott sem hajlandó mást enni. Ha olyat kap, ami az "elutasítom" listáján van, inkább éhesen zokog, nyűglődik, de nem eszik. Szóval várom az 5leteket, hátha feltámad a topic.
Yoan