Trus!
Ha valamit egyszer felraktak akkor az annyiért kel el ami a licit vége, vagy amire Te már rálicitáltál. Az összegtől függ asszem. Babakocsinál úgy van, hogy ha az előtted lévő 15 eu-t licitált és Te 18-at, akkor 15 lesz a vége. Nekem eddíg csak jó tapasztalataim vannak főként. Vettem sok babakocsit, gyerekcipőket, accus elemeket (12db 2300-as 5 e ft
) Ilyesmiket. Fényképen meg tudod nézni, de ha nem vagy elégedett vele, akkor írsz egy levelet az eladónak és kérsz tőle másikat, kérdezhetsz is akármit. Nem nagyon szoktak lopni-csalni-átverni, mert a németeknél ez nem divat, mert szerintem szórakozásbó meg helyhiányból csinálják, mert a vásárlás után megírhatod a véleményedet róla és ha rosszat írsz, akkor azt mindenki látja. A neve mellett van egy szám az az, hogy hány üzletet kötött már és asszem alatta, hogy hány %-ban kapott pozitív visszajelzést. A számra rákattintva megnézheted mások véleményezését is. Marco... Nem néztem még meg, és én sem tudok németül, gyenge kis angolommal szoktam komunikálni.
De a twin szó valószínűleg nem véletlen. Szerintem újszülött kortól van mindkét ülés, pláne, ha egymás melletti. De kérdezd meg az eladótól. A képeken nem látni rendesen? Vagy nincs honlapjuk valahol? Vadvirág!
Nekem a két kocsi azért lett kilőve, mert én egyedül jártam bevásárolni a boltba és oda egy olyan széles szerelvénnyel képtelenség bemenni. A corába meg nem volt kedvem mindennap elmenni emiatt. Nálatok nem lesz ilyen gond? Bár ha a férjed dolgozik, Neked biztos nagy segítség a nagylányod.
Remélem minden jóra fordul ebben az intézetben.

Már egyáltalán nem adnak rá pelust, így alvás után mindig át kell öltöztetni.