Most csak egy gyors bekukkra van időm! a konyha szalad,délután szülőire megyek. Utálok mosogatni!!!
D. Andi!
Tiszta horror amit írtál! Szegény Lánykád elég nagyot eshetett, hogy ilyen sokat volt kórházban!!!
Levi esete meg elszomorító, hogy ott, ennyit ér egy ember élet!!!
De Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, hogy gyönyörűek a Gyermekeid!!!
Edit!
Gratula az új autóhoz, leljétek benne örömötöket!
A sógornőd miatt ne idegesítsd Magad! Jól tetted, hogy ott hagytad a rumliban. Egy percig se legyen e miatt lelki furdalásod!!!
Én is azt gondoltam, hogy előbb mentél orvoshoz, és megtudtad Mütyürke nemét!
Ritike, Zsuzsi!
Mostmár szerintem se variáljunk tovább, nagyon jól hangzik az az állatkerti játszóház! Csak azt bánom, hogy Áki nem tud jönni! Az apja sokat vitte oda, és nagyon szereti! Szerintetek ilyen kicsik is, mint Dávid, tudnak ott mivel játszani?
Mondjuk személy szerint Én nem szívesen mennék be az állatkertbe, ugyanis Mi előszőr mennénk, és ezt az alkalmat, meghagynám Apának, hogy Ő is lássa a Kisfiát, hogy mennyire tetszenek Neki az állatok!
Remélem ezzel nem sértek meg senkit, és ha a többség úgy dönt akkor természetesen Mi se fogunk kint maradni!!!!
Reméljük a maihoz hasonló idő lesz!!!
Zsuzsi!
Szerintem annak a kisbabának nikotin elvonási tünetei voltak, azért sírt annyira!!!!!
Engem is felháborít a hasonló viselkedés!!!
Rita!
Az azért jó, hogy kiderült miért merül le az aksi. Remélem sikerült kijavítani a hibát!!! Most legalább megtudtad, hogy multkor se Tomi volt aki elállított valamit!
Olive!
Remélem Lollinak hamar rendbejön a szeme!!!
Egyébként ehhez a nappali nem alváshoz, annyit tudnék szólni, hogy átérzem a helyzeted! Ugyanis Dávid mostmár kevesebbet alszik mint eddig, de napközben eljátszik egyedül, és Én így tudok mindent csinálni! Meg Apa is sokszor haza tud jönni napközben, és az is nagy segítség!!!
Mára azt hiszem ennyi voltam! Ha valaki kimaradt bocsika!!!
Szép napot mindenkinek!

(Bal oldalon, fenn látszika két szeméremajak.