Sziasztok!
Köszönöm szépen a gyógypuszikat, gyógysugarakat a gyermekeim nevében és jelentem, használtak!

Bálintnak ma van az első láztalan napja, mindketten egyre kevesebbet köhögnek, szóval javulgatnak, gyógyulgatnak!
Az oviban ma volt fényképezés, így erre a napra bevittük a lánykánkat. Kicsit aggódtam, hogy mi lesz, mert tavaly nem engedte magát lefotózni Vivien, a csoportképen is csak úgy volt ott, hogy az egyik óvónő ölbe vette. Idén viszont lesz róla egyéni kép is, mert odaállt ő is a kamera elé, ahogy a többiek. A legtöbb kislány meseszép szoknyás ruhácskában feszített a fényképezésen, gyönyörű frizurákkal, az én drága kicsi lányom meg, hmmmmm tréningruhában óhajtott ma oviba menni

Egy ideig próbáltam győzködni, aztán feladtam

Na mindegy, az a lényeg, hogy fejlődünk

Hildus: Drukkolok, hogy sikerüljön a hitelfelvétel! és persze, hogy maradhassatok még a mostani lakásban!
Azt is nagyon jó volt olvasni, hogy Hanna helyrejött, eszik és nem hány!

A méretei pedig szerintem tökéletesek!
Hát hogy mik hangzanak el egy egyetemen?! Hihetetlen, hogy most, a 21. században is ennyi tudatlan ember van
Rayo: Regi hogy van? Mikor derül ki, hogy refluxa van-e? Drukkolok, hogy ne legyen! Anyukád ott van még?
Amneris: Gratulálok!!!! Annyira ügyes, életrevaló kislányod van!!! Ez óriási dolog, hogy most már végleg kivették a tubust és teljesen egyedül lélegzik! hallottad ma a hangját, igaz?
A gyerekszoba igazán szép és milyen jó, hogy néhány nap múlva már ott lesz a kis lakója is!
Kizsó: Köszi a képeket, nagyon helyesek a lányok! Nem mondod, hogy Zsófi már motorozik???

Kingus gyakran "terelgeti" így a húgát? Vivien is szokta, de Bálint nem nagyon szereti
Csöpke: Milyen zenekarban játszol? A férjem trombitázik egy rézfúvós együttesben, hetente van próbájuk, na meg persze ő itthon is elég sokat gyakorol. Mindkét gyerek meg tudja már szólaltatni a trombitát és gyakran furulyáznak is
Nagyon örülök, hogy halad a sorotok!!!
Cirbi: Köszi, hogy jelentkeztél és még köszibb

, hogy küldtél képet Borikáról! Nagyon szép kislány és olyan jó látni, hogy boldog, okosodik, ügyesedik!!! Nagyszülőknek már van kit kényeztetni, igaz?
Steiff: Örülök, hogy túl vagytok a himlőn! Mostanában elég szomorú vagy

Tudsz pihenni a három gyerkőc mellett?
Móncsi3: Mi az a próbavezetés a Magyar Versenypályán? Az én férjem is szeret vezetni, azért kérdezem, hátha neki is bejönne valami ilyen meglepi.
Ggabszi: Nagyon ügyes fiad van!!! Mostmár nemsokára egyezkedhettek, hogy ki jöjjön a géphez fórumozni

Balázs azóta sem beszél az iskolai benyomásairól? Szimpatikus a tanító, akihez kerülni fog?
Vicki: Jujj, te szegény! Fáj még a fogad?
Jiny: Gratulálok a döntésetekhez, én is biztos vagyok benne, hogy különleges babátok lesz (jó tudom, minden baba különleges, főleg a saját szüleinek

) Akkor most Nektek is megy a napi szurkolás, drukkolás tőlünk
Madri: De jó, hogy egyre jobban bízik Benned az életet adó!! Tudom, hogy ebbe beleszólni nem lehet, nem is akarok, de én úgy vélem, hogy engem zavarna, ha velem jönne az életet adó a babaholmi-vásárló körutaimra. Úgy érzem, hogy ez fájhat neki és talán végig bennem lenne az, hogy "vizsgázom", milyen az ízlésem, mennyit költök, stb. Lehet, hogy ez butaság, mégis így érzem.
Simineni: Akkor hát küldöm én is a gyógypuszikat, gyógysugarakat Szandinak! Ha Gergő, Hannát és az én manóimat meggyógyították, akkor Szandin is segíteni fognak!
Lányok, ki jön szombaton??? Én megyek az anyukámmal. Kikkel találkozhatok majd?
Puszi!