A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Örökbebabára várva - beszélgessünk!

Hildus, örülök, hogy megoldódni látszik a hitel.
Egyébként nem értem igazán az eladót. Azért mert neki baja van az ügyvéddel nem veletek kellene kiszúrnia. Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön.Kép
Nagyszerű, hogy a kislányotoknak így bevált a gyógyszer. Gondolom sokkal nyugodtabb vagy te is azóta, és a babóca is hamarosan teljesen rendbejön.Kép

Ggabszi, milyen ügyes a fiad, szerinted hogy tanulhatott meg egyedül olvasni?Kép

Rayo, mit mondott a dokinéni, hogy van Regi?

Csöpke, ezek szupi hírek. Kiváncsi vagyok, mennyi az a kevesebb. Szurkolunk nektek.Kép

Jiny, gratulálok a döntésetekhez.Kép

Amneris, minden nap elérzékenyülök amikor olvaslak. Fantasztikus szülők lesztek. Nem is meglepő, hogy doki is csodál titeket.Kép

Kép
Kép
atan

Amneris, ez tényleg csodálatos, megható. A szeretet, ami egyszercsak ott van, a hit, a kitartás. Kép
Nagyszerűek vagytok, és nagyszerű a kis prücsök is, mert "veszi az adást", s meglásd, hamar meggyógyul. Remélem, mielőbb a karodban tarthatod!
mera

Udv mindenkinek!
Hildi
Csuriban kezem lábam!!!
Ggabszi
Miert lepet meg??Aki zseni az zseni.
Rayo
Mi van a kohogésel?Gyogyulgatok?
Csöpke
Mi nov. ota 4. helyen vaygunk.
Vicki
Hogy vagy ?fogad helye gyogyul már,
Madri
Szoritunk!!!!
Jiny
Tiszta szivunkből gratulalunk es szoritunk!
Amneris
BABATOK erzi hogy szugsegetek van ra volt ertelme megszuletni es ezert igenis veletek marad!Csak annyit minden tiszteletem a tietek!
Magunkrol párom nem tud dolgozni mert a munkahelyet el ontotte a viz ,valahol jo is mert a szezon elott egy piciket legalabb pihen, nyáron ugyis hajrá van.Járok gyogy tornára a hátam miatt,nem gondoltam hogy ilyen rossz az erőlétem,lihegtem és ma reggel érzem mindenem,pedig ez volt a 3. alkalom.
Na megyek dolgozdaba sziasztok Móncsi3.
móncsi3

jó reggelt!
Amneris!
Örülök, hogy javul a picikétek. Szerintem hamarosan hazakerül a szép kis szobácskájába, mert tudja, hogy nagyon szeretitek és jó helyre kerül.
Ggabszi!
Nagyon ügyi a kisfiad! Pisti is úgy ment suliba, hogy már tudott olvasni. Úgy tanult meg, hogy kérdezgette a betűket aztán magától összeolvassta. Erre azért volt szüksége, mert a kistesó mellett kevesebb idő jutott a mesére és így magának mesélt.
Cibri!
Gyönyörű lett Borka ezalatt a néhány hét alatt. Látszik rajta, hogy boldog és kiegyensúlyozott baba lett.
Hildus!
Remélem minden rendeződik és szép házban egy boldog anyuka lehetsz. Ugye mondtam, hogy a rossz után jó szokott következni. Szorítok neked.
Jiny!
Örülök, hogy így döntöttetek és drukkolok, hogy minél előbb anyuka legyél.
Süni hiányzol. Hol vagy?
Ma kényszerszabin vagyok, mert szandra is belázasodott.
simineni

Sziasztok!
Amneris: De jó! Úgy várom mindig, hogíyí rj! Aztán hidd el, hamarosan azt fogod írni, hogy otthon vagytok!
Gabszi: Balázs nagyon ügyes!
Kelimoni: Gergő hogy van?
Simienei: Szandrának gyógypuszikat küldünk.
Lányok! Komolyan annyira megható, hogy így szorítotok nekünk.Nagyon köszönöm! Az a fejlemény ( a férjem 5 perce telefonált), hogy a bank megadja a hitelt, ha az építkezésből hátralévő 5 hónapra fel tudunk mutatni ingatlanfedezetet. Mivel mi ugye eladtuk már a miénket, így a családból keresünk valakit, biztosan nem lesz gond, hogy 5 hónapra jelzálogot raknak valamelyik családtagunk házára.Kicsit megkönnyebbültem, de azt hiszem csak akkor lélegezhetek fel igazán, ha beköltöztünk. Van egyéb más hírem is: lehet, sajnos még egyáltalán nem biztos, de a jövő hétre kiderül, hogy maradhatunk a lakásunkban június végéig. Ez annyira jó lenne! Márcsak azért is, mert ha április végén ki kell költöznünk, akkor utána nem tudnék veletek így beszélgetni.
Mindenkit ölelek: Hildus
Vendég

Kicsit sok leszek mára, de Pancsus alszik és ezt már 1 hete meg akarom írni Nektek:
Szóval egyetemen voltam a múlt héten és az egyik órán az örökbefogadási eljárás volt a téma. Hátradőltem, gondoltam nekem már semmi újat nem lehet ebben a témában mondani, benne élünk, ebből szakdolgozok. Hát tévedtem, a kedves előadó azt mondta, hogy ez az egész úgy van, hogy bemegy az ember a TEGYESZ-hez, aztán válogathat, mint a piacon, aztán a válogatás után meg eldöntheti, hogy nyíltan vagy titkosan fogadja-e örökbe a kiválasztott gyermeket. Azt hittem elájulok. Ha nem vizsgáznék ebből a tantárgyból, ennél az előadónál, valószínűleg szóltam volna, így csak az infarktus kerülgetett. Reménykedem, hogy ezt a tételt fogom húzni és akkor majd felvilágosítiom. Komolyan, ha "szakember" ilyeneket mond, mit is várunk a laikusoktól?!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon köszi a drukkokat, bár még sokára jön el a mi időnk, jó érzés tudni, hogy történnek dolgok.....

Móncsi3!

Távol álljon tőlem,hogy bármelyik Tegyeszt bíráljam, meg elég nagy rejtély is előttem, hogy pontosan hogyan is történnek ott a dolgok, de az elképzelhető,hogy november óta nem született öfható baba a ti megyétekben?
Valahogy úgy érzem,(és ezzel gyanítom,nem mondok újat) hogy nem túl hatékonyak a szervezetek. Ismerősöktől tudom több helyről is,hogy igenis vannak babák,persze nem újszülöttek, hanem picit nagyobbacskák, de valahogy mégsem kerülnek családba, és nem mindig a lemondó nyilatkozat hiánya az oka. Pedig sokan nem ragaszkodnak szőke kékszemű babához.
És itt nálunk úgy érzem,hogy elég hatékonyan dolgozik a csapat, legalábbis úgy tűnik.
Na jó, nem okoskodom, mindenkinek gyors "számcsökkenést" kívánok!!!

Hildus!

Ez tök durva, tudod:Aki nem tudja, az tanítja...
Így nem csoda, hogy a "közvélemény" annyira tájékozatlan(ill. félre tájékoztatott)
Nálunk rettenetes idő van, de azért jókedvet mndenkinek!

Kép
csöpke

Vicki!

Remélem jobban vagy, és nem fáj nagyon a bölcsességfogad helye.

Jiny!
Gratulálok a döntésedhez, reméljük most már hamar meglátogat titeket a gólya.

Cirbi!
Nagyon édes a kis hölgy a képen Kép

Madri!
Remélem minden jól alakult az aneszteziológusnál. Biztosan nagyon jó érzés, hogy még ide is elkísérheted az életetadót. Bent lehetsz szülésnél is, vagy arról még nem beszéltetek?

Hildus!
Döbbenten olvastam, hogy a suliba mit oktat a tanár. Ez nagyon szomorú. Tényleg nem szabad csodálkoznunk az olyan reagálásokon, amikkel néha találkozunk, ha a "szakemberek" így tanítják az örökbefogadás menetét.

Annak viszont nagyon örülök, hogy a lakás ügy rendeződik. Tényleg jó lenne, ha maradhatnátok a saját lakásotokban még, mert hiányoznál innen a topikról!!Kép

Nálunk nagyon szomorú,esős idő van, napsütést és meleget szeretnék!!!!!!!!!!!!!!

Kép
rvan

Csöpke!

Egyszerre írtunk, úgy látom te sem örülsz ennek az időjárásnakKép

Kép
rvan

Sziasztok!

Köszönöm a kedves érdeklődést, a kisfiam jól van, nyoma sincs a náthának. Bízom abban, hogy ez tartós lesz. KépAzért használnak azok a gyógypuszik KépKépKép

Remélem, a többi beteg babóca is jobban van, írjatok lányok, mi újság a kicsikéitekkel.

Hildus: Amikor olvastalak az örökbefogadással kapcsolatban, már azt vártam, az jön, hogy albumból lehet választani gyermeket.
Megdöbbentő ez a tájékozatlanság. Ezért nem értik sokan, miért vannak tele az intézetek és miért is nem olyan egyszerű az örökbefogadás.
Valószinüleg sokan azt hiszik, ha ez ilyen egyszerű, az örökbefogadók igényeit nem tudják kielégíteni a gyerekek.Kép

Titkos örökbefogadásra várakozók:
Sok türelmet és kicsit gyorsabb előrelépést Nektek !
Jiny: Gratula ehhez a csodálatos döntéshez. A különleges sorban állók különleges gyermeket kapnak. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Remélem a mai szomorú időtKép felváltja egy kis napsütés és meleg. Ideje lenne!

Moncsi
kitartás a gyógytornával kapcsolatban, meglátod segíteni fogKép Szörnyű dolog az árvíz és az, hogy a férjed nem tud dolgozni menni, a munkáltató megtéríti a kényszerszabit? Annak gondolom örülsz, hogy otthon vanKép!

Amneris
könnybe lábadt a szemem, amikor a soraidat olvasom. Igazi szülők vagytok, ezt most már a doki is tudja!

Simineni
Szandrának is gyógyulást kívánok, jó volt tegnap beszélgetni!

Hildus
megdöbbentett az előadóKép és egyébként jogot tanít? Szorítok, hogy a lakásban maradhassatok!

Rvan
a szülésnél szeretnék bent lenni, ő ahhoz ragaszkodik, hogy a barátja bent legyen. Amikor mondtam, hogy én is szeretnék ott lenni, csak bolintott és mondta, hogy beszéljek a dokival.

Ma voltunk aneszteziológusnál. Minden rendben volt. Kedves lány az életet adó és ma már nem volt feszült. Sokszor nézett rám segítséget kérve. Egy kicsit elhagyatott. Felajánlotta, hogy ha megyek babaholmit vásárolni, szívesen elkisérne, mert unatkozik. Nem tudom, hogy mit csináljak. Tudtok nekem tanácsot adni? Örülök is ennek, de félek is tőle. Mit tanácsoltok? Bocsi, nem akarlak a nyűgemmel zargatni benneketek!

Esőmentes, napsütéses időt kívánok holnapra mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyógypuszikat, gyógysugarakat a gyermekeim nevében és jelentem, használtak! Kép Bálintnak ma van az első láztalan napja, mindketten egyre kevesebbet köhögnek, szóval javulgatnak, gyógyulgatnak!

Az oviban ma volt fényképezés, így erre a napra bevittük a lánykánkat. Kicsit aggódtam, hogy mi lesz, mert tavaly nem engedte magát lefotózni Vivien, a csoportképen is csak úgy volt ott, hogy az egyik óvónő ölbe vette. Idén viszont lesz róla egyéni kép is, mert odaállt ő is a kamera elé, ahogy a többiek. A legtöbb kislány meseszép szoknyás ruhácskában feszített a fényképezésen, gyönyörű frizurákkal, az én drága kicsi lányom meg, hmmmmm tréningruhában óhajtott ma oviba menni Kép Egy ideig próbáltam győzködni, aztán feladtam Kép Na mindegy, az a lényeg, hogy fejlődünk KépKépKép

Hildus: Drukkolok, hogy sikerüljön a hitelfelvétel! és persze, hogy maradhassatok még a mostani lakásban!
Azt is nagyon jó volt olvasni, hogy Hanna helyrejött, eszik és nem hány! Kép A méretei pedig szerintem tökéletesek!
Hát hogy mik hangzanak el egy egyetemen?! Hihetetlen, hogy most, a 21. században is ennyi tudatlan ember van Kép

Rayo: Regi hogy van? Mikor derül ki, hogy refluxa van-e? Drukkolok, hogy ne legyen! Anyukád ott van még?

Amneris: Gratulálok!!!! Annyira ügyes, életrevaló kislányod van!!! Ez óriási dolog, hogy most már végleg kivették a tubust és teljesen egyedül lélegzik! hallottad ma a hangját, igaz? Kép
A gyerekszoba igazán szép és milyen jó, hogy néhány nap múlva már ott lesz a kis lakója is! Kép

Kizsó: Köszi a képeket, nagyon helyesek a lányok! Nem mondod, hogy Zsófi már motorozik??? Kép Kingus gyakran "terelgeti" így a húgát? Vivien is szokta, de Bálint nem nagyon szereti Kép

Csöpke: Milyen zenekarban játszol? A férjem trombitázik egy rézfúvós együttesben, hetente van próbájuk, na meg persze ő itthon is elég sokat gyakorol. Mindkét gyerek meg tudja már szólaltatni a trombitát és gyakran furulyáznak is Kép
Nagyon örülök, hogy halad a sorotok!!!

Cirbi: Köszi, hogy jelentkeztél és még köszibb Kép, hogy küldtél képet Borikáról! Nagyon szép kislány és olyan jó látni, hogy boldog, okosodik, ügyesedik!!! Nagyszülőknek már van kit kényeztetni, igaz? Kép

Steiff: Örülök, hogy túl vagytok a himlőn! Mostanában elég szomorú vagy Kép Tudsz pihenni a három gyerkőc mellett?

Móncsi3: Mi az a próbavezetés a Magyar Versenypályán? Az én férjem is szeret vezetni, azért kérdezem, hátha neki is bejönne valami ilyen meglepi. Kép

Ggabszi: Nagyon ügyes fiad van!!! Mostmár nemsokára egyezkedhettek, hogy ki jöjjön a géphez fórumozni Kép Balázs azóta sem beszél az iskolai benyomásairól? Szimpatikus a tanító, akihez kerülni fog?

Vicki: Jujj, te szegény! Fáj még a fogad? Kép

Jiny: Gratulálok a döntésetekhez, én is biztos vagyok benne, hogy különleges babátok lesz (jó tudom, minden baba különleges, főleg a saját szüleinek Kép) Akkor most Nektek is megy a napi szurkolás, drukkolás tőlünk Kép

Madri: De jó, hogy egyre jobban bízik Benned az életet adó!! Tudom, hogy ebbe beleszólni nem lehet, nem is akarok, de én úgy vélem, hogy engem zavarna, ha velem jönne az életet adó a babaholmi-vásárló körutaimra. Úgy érzem, hogy ez fájhat neki és talán végig bennem lenne az, hogy "vizsgázom", milyen az ízlésem, mennyit költök, stb. Lehet, hogy ez butaság, mégis így érzem.

Simineni: Akkor hát küldöm én is a gyógypuszikat, gyógysugarakat Szandinak! Ha Gergő, Hannát és az én manóimat meggyógyították, akkor Szandin is segíteni fognak! Kép

Lányok, ki jön szombaton??? Én megyek az anyukámmal. Kikkel találkozhatok majd?

Puszi!
ildi_ko

Sziasztok!

Itt vagyok.
Nagy munka volt itthon Nálunk. Hétvégén majdnem felgyújtottam a házatKép és ez sajnos nem vicc. Apósom (aki villanyszerelő)amikor felújítottuk a házat nem gondolta, hogy ennyi villanymasinánk lesz. Vasárnap vendégeink voltak, sütöttem, közben pedig ment a mosógép. Ilyet nem csináltam eddig, mert tudtam, hogy nem bír ki ekkora terhelést. És egyszercsak láss csodát füstölt a fürdőben a doboz. Tegnap és ma otthon maradt Robi és minden masina konnektorát külön bekötötte a villanyórába. Moshatok, süthetek egyszerre. Hát azok a vezetékek, amiket kiszedettKép Ilyet még nem láttam. Teljesen le volt égve róla a szigetelés. Az utolsó utáni pillanatban csináltuk meg. És képzeljétek mire hazaértem a munkából Robi ki is takarítottKép. Szegény most meg elment angolra.

AmnerisKép
Csodálatos híreid voltak tegnapKép
Remélem ma megint újabb jóhírekkel érkezel. Zituska érzi, hogy szeretitek. Erőt ad neki a gyógyuláshozKép A szoba nagyon szép, de pár napon belül még szebb lesz, ha végre hazaérkezik a kis gazdájaKépAnyukád találkozott már kisunokájával?Kép

Ildikó
Nálunk is pont ma volt a fényképezésKép. Én kipurcantamKép

Madri
Szívből örülök, hogy jó kapcsolat alakult ki köztetek, az életet adóval. Ildikóval értek egyet. Én nem szeretném ennyire elmélyíteni az életet adóval a kapcsolatot. Én az együtt vásárlást elsősorban férjemmel, anyukámmal (aki sajnos már nincs), anyósommal, vagy egy kedves barátnőmmel képzelem el. Ahogy a filmen is volt: nevedgélve, beleképzelve a picurkát, beszélgetve az érzésekről.... Nem tudom. Én sem szeretnék beleszólni. Ezt te érzed, ti érzitek. Mennyi idő van még hátra? Nagyon drukkolunk NektekKép

Megpróbálom behozni lemaradásom, és jövökKép
Süni
süni_renóca

Szia Ildikó!

Én is fúvósegyüttesben játszom, egy Big Bandben szaxofonozom.Mi is hetente próbálunk, remek kis csapat, 19-en vagyunk, én vagyok lány egyedül.
Az tök jó,hogy a kicsikéid is ismerkednek a hangszerrel.A zene ill. a zenélés olyan fantasztikus dolog, sajnálnám,ha ez kimaradt volna az életemből.
Férjedék milyen stílust játszanak?

Kép
csöpke

Hildus
Csak forgatom a szememKép
Hát tényleg nem csoda, hogy a laikusok (mint szegény anyóskám is) azt hiszik, hitte, hogy pár hét és otthon szuszog az unoka/unokák.
Örülök, hogy a bank engedett.Kép Remélem maradhattok, mert hiányoznál NekünkKép

Csöpke és minden titkos örökbefogadásra várakozó!
Gyorsabb előrehaladást kívánokKép

Rvan
Nem felejtettem el a sablontKép Ne haragudj, hogy csak ígérgetemKép Hétvégére előkerítem, úgy röstellemKép

Simineni
Szandrának jobbulástKép

Jiny
Gratulálok döntésetekhezKép

Vicki
Fogad helye jobban van?

Szuperboszi
Hogy vagytok?Kép

Gyezsu
Nem jársz mostanában erre? Hiányzol ám! Hogy vagytok?

Moncsi
Ez igazán jó meglepetés lesz apánakKép

Rayo
Kép Jobbulást Nektek.

Ggabszi, Rvan, TöbbiekKép
Az orrszívóra olvastam egy jó tippet valamelyik topikon. Sajnos már nem emlékszem hol. Barkács boltban lehet venni ugyanolyan vastag csövet, vagy egymérettel vastagabbat (ehhez igazából az apukák értenekKép) és meg kell toldani a csövet. Így a porszívót a babótól messzebb lehet helyezni, akár az ajtót is be lehet hajtani, hogy csökkenjen a zaj. Az orrszívónk már megvan, de még ilyen toldó csövet nem kerestünk hozzá. De fogunkKép

Atan
KöszönömKép
Kicsit aggódunk, de reménykedünk. Sajnos eddigi közös életünk során minden második év volt szerencsés. Ez az év a másodikKép BízunkKép Tegnap már volt is megnézni egy fiatal fiú. Nagyon szimpatikus volt. Miskolcról jött, most a munkahelyi vendégszálláson lakik. Nem részletezem, de annyira rendszerető, nyugodt benyomást keltett bennünkKép Péntekre ad választ, igaz kicsit lealkudta az árat. Komoly elhatározás volt, hogy nem engedünk a bérleti díjból, de a szívünk diktálta az ütemetKép Mi már csak ilyenek vagyunkKép

Cirbi
Milyen sokat nőtt BorikaKép Köszönjük a képetKép

Még jövökKép
Süni
süni_renóca

A gólyák mai állása szerint Kép
Jiny 50 alatt
Naninga 96
Sünireni 99
Rvan 124
Tviky 127
Zsussi 131
Ancsúr 141
Vicki 137
Petyaanya 154
Ggabszi 159
Réce 186
KépKépKépKépKépKépKépKép
süni_renóca

Kizsó
Úgy örülök mindig a képeidnek. Csupa mosoly ez a két lányKép A sablon megvan valamelyik szekrényben. Csak tudod egy óvónéninekKép annyi cucca van otthon (amivel néha már a Robi idegeire megyek), hogy nem tudom hol keressem. De mindjárt megyek is és keresemKép

Még jövök. Várom Amnerist az újabb jó hírekkelKép
Szép estét mindenkinekKép
Süni
süni_renóca

RvanKép
Megtaláltam, elküldtemKép
Ha valaki szeretné, most szóljon, amíg nem tüntetem el újból valahovaKép
süni_renóca

Süni!
Örülök, hogy itt vagy. Biztos, hogy jó albérlőtök lesz a fiú személyében.
Madri!
Örülök, hogy sikeres volt a találkozás. az nem baj, hogy barátságos a leányzó, de azért barátnővé ne fogadd. Szerintem se jó ötlet, ha elmegy veled babaruhát venni. Ez a te magánügyed, hogy mit és mennyiért veszel. Nyugtasd meg finoman, hogy a babának mindene meg lesz, semmiben nem fog hiányt szenvedni, de ide nem szeretnéd ha elkisérne.
Ildikó!
Örülök, hogy jobban vannak a gyerekek, Szandi most is lázas, de a hangulata azért jó, mert itt nevetgél. Most épp azon, hogy az éjszaka magunk közé vettük, mert rosszul volt. Elaludtunk, egyszer csak arra ébredek, hogy valaki ütögeti a fejem. Pici lányom álmában a barátnőjével vitázott és engem vert fejbe. Utána 10 percig azon röhögött, hogy ő miket csinál álmában. Vissza is telepítettem az ágyába és mondtam neki, hogy veszélyességi pótlékot fogok kérni.
Amneris!
Várom a jó híreket Zitusról.
simineni

Sziasztok!

Köszönöm a jótanácsokat! Megnyugtat, hogy hasonlóan gondolkoztok, mint én. Azt hiszem, hogy ezt a kérdést nem fogom feszegetni, ha felhozza, finoman lerázom.

Kelimoni
remélem nem haragudtál meg, hogy félbehagytuk a beszélgetést, de hívásom volt közben. Mire visszaértem, te már kiléptél. Próbáltalak utána mobilon elérni, de nem sikerült.

Simineni
örülök, hogy Szandi jobban van és ilyen jól érezte magát köztetek! Lehet, hogy a gyógyszerek helyett elég a nevetés is?!Kép

Rayo
Hogy van Regike? Remélem minden rendben!

Amneris
várjuk a híreket!

Kép
madri

Sziasztok!

Ma voltunk egy-két dolgot vásárolni. Kép Mostmár tényleg csak a babó hiányzik. Kép

Amneris! Hogy vagytok? Mondanak e már valamit hogy mikor mehettek haza??

Mindenkinek köszönöm a gratulációt a különleges sorhoz. Mindenki úgy örül neki! A sok gratulációtól már egész kismamás érzésem van. Kép

Kép

Kép
A lila kendőcskéket anyukám varta az unokájának. Kép
Kép

KépKép
jiny

Sziasztok Lányok! Kép

HALLOTTAM ZITUSKA HANGJÁT!! KépKépKép

A nővérkék szerint már mutogatta az este is, de én csak most hallottam!
Az történt, hogy kiesett a cumija - egy darabig cuppogott jobbra-balra, aztán elkeseredett végül sírva fakadt szegénykém. Igazi babahangon, még a nyelvecskéje is beleremegett!

Én tudom ám, hogy az Õ szomorúságán nem kéne így ujjonganom, de az nem volt ám igazi szomorúság: két pillanat alatt viszadugtam a cumikát, és elégedett nyögdécselésbe kezdett
Olyan jó volt hallanom a kis hangját!! Bár, hogy "kis", az azért relatív: a nővérke szerint jó erős hangocskája van! Anyja lánya...!!Kép

A hazavitelről azt mondták, hogy a jövő hét vége felé már nagy esély lesz rá!
Már ma megpróbálták teljesen rábízni a szuszogást: még a segítő oxigén befúvását is lekapcsolták, amit az orrocskájába kap. Egy óra elteltével viszont fáradni látszott, hát újra besegítettek neki.
Ha egy egész napot bír majd szép eredményekkel és segítő oxigénbefúvás nélkül, akkor átkerül a koraszülött osztályra megfigyelésre.
Ha ott lesz, akkor én is befeküdhetek majd, hogy etethessem, gondozhassam...
Olyan jó lenne! Kép
Szorítsatok, hogy sikerüljön! (Talán a jövő héttől lenne esedékes - úgy örülnék neki!)

Mindenkit ölelünk! (Bár már egymást ölelhetnénk...Kép)

- Amneris -

KépKép
amneris

Süni!
Kérhetek sablonokat? Marci előtt elég sokat alkottam, szerencsére Kép mostanában kevesebb időm van kreatívkodni.. Kérnék még valamit, ha nem gond. Marci mostanában kezdi kérni, hogy könyvből is meséljek neki. Van egy-két jó ötleted, amivel ki tudnám egészíteni a meglévőket? Szuper, hogy ilyen hamar lett albérlőjelölt, reméljük, hogy hamar meg tudtok egyezni! Kép

Amneris!
Annyira jó olvasni, amiket Zitusról írsz! Sokat gondolok Rátok, nagyon szorítok,hogy mihamarabb otthon lehessetek! Kép

Jiny!
Gratulálok a döntésetekhez! Biztos, hogy így már nem kell sokat várnotok! Kép Szuperjók az új szerzemények, csak így tovább! Kép

Simineni!
Szandinak jobbulást kívánok, bár lehet, hogy mire ezt megírom már el is felejtette a betegséget! KépMa este gondolom átgondojátok,hogy kivel aludjon.. Kép

Madri!
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Mikor én találkoztam az életetadó anyukával, nagyon szerettem volna többet tudni róla (ez néha még ma is így van), és segíteni neki, másfelől a józan ész azt diktálja, hogy ne mélyüljön el nagyon ez a kapcsolat. Kép Nehéz, de Te biztos nagyon diplomatikusan meg tudod ezt vele értetni.

Vicki!
Hogy van a fogad? Remélem most, hogy kime!gy az érzéstelenítő hatása nem fáj nagyon! Kép
Már megint én vagyok adós a levélkével?? Kép

Ildi_ko!
Remélem, tényleg túl lesztek a betegségen! Viviről biztos jók lettek a képek, olyan szép kislány! Vicces lehetett, ahogy a többi gyerek feszít az ünnepi rucijában, Õ pedig szabadidőruhában van.. KépVagány kiscsaj lehet! Kép
Mi megyünk szombaton. Megoldódott, hogy hogy jöttök? Nálunk, ha szűkösen is de van még két hely, összefuthatunk valahol.

Cirbi!
Köszi, hogy jelentkeztél és küldtél képet Borikáról! Nagyon tündérke a mosolya!! Kép

Hildus!
Aggódva odvastam a problémákat, amiket a lakáscsere kapcsán írtál. Nagyon szorítok, hogy minden jól sikerüljön! Biztos azért érint annyira közelről, mert mi is hasonló problémák előtt állunk és még csak a bizonytalanságot látom / érzem. Szörnyű!

Gabszi!
Írtam rövidkét, beszélünk holnap?

Képzeljétek ma elmentem dokihoz és közben mama vigyázott Macikára. Előbb végeztem, úgyhogy elmentem vásárolgatni Marcinak a szülinapjára és persze Lili sem maradhatott ki. KépLassan összeáll a ruhatár.. Kép
Nem akarok politizálni, de már elegem van a választásokból! Bármennyire szeretném nem tudom teljesen kizárni az életünkből ezt a felfordulást.. a közel két éves fiam megismeri (Gyurcsány) Feri bácsit..(így emlegeti) és egyik nap a kocsiban azt mondta: Orbán Viktor.. Vszeg a hírekben volt róla szó, de én már meg sem hallom, nem úgy mint Marci.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Úgy néz ki már vége a bárányhimlőnek végleg, bár a pöttyök egy része igen nagy és gondolom hosszú idő még míg teljesen leszáradnak. De Roli hangulata már jó és ez a lényeg.

Ildi-kó! Köszi, hogy érdeklődsz, valóban nem ezek a leghepibb napjai életemnek. Pihenni ilyenkor tudok, így tíz óra környékén már csendes a lakás. Persze megszoktam már az állandó nyüzsit meg ami velejár, hisz különben nem merném vállalni a negyedik babát. Azt azért higyjétek el nekem én legalább annyira várom a pici lányt mint közűletek bárki a saját babóját. De a tegyeszes sorszámunk egyszerűen elkeserítő, ahhoz meg kisebb fajta csoda kellene, hogy gólyahíres babánk legyen...
steiff

Moncsi3, jobbulást, és kitartást a gyógytornához.Kép

Hildus, remélem maradhadtok a lakásban, nagyon hiányoznál, ha nem tudnál írni.Kép
Többször elolvastam amit írtál az egyetemen történtekről, mert nem hittem a szememnek. Nem volt igazán felkészült az előadó, és az a szomorú, hogy így kerül be a köztudatba.

Kelimoni, nagyon stram kisfiad van, gyorsan legyűrte a bacikat.Kép

Madri, nekem is az a véleményem, hogy nem kellene együtt vásárolni. Nem lenne szerencsés dolog.

Süni, ne rémíts meg. Ez elég veszélyes helyzet lehetett. Örülök, hogy nem lett komolyabb probléma belőle. Gratula a férjedhez, büszke lehetsz rá, ilyen egy igazi társ.Kép
Remélem, beválik az albérlő, sok sikert.Kép

Jiny, csudaszép rucikat vásároltál. Remélem hamarosan megérkezik a gazdája is.Kép

Amneris, minden este úgy várom a beszámolódat. Örülök, hogy Zitus egyre jobban van. Remélem jövő héten kikerül a koraszülött osztályra, és akkor sokat lehettek együtt.Kép

Madri, én tegnap fürdés után öltöztettem Petit, és egyszer csak ezt mondta: Anya az ott Orkán Viktor. Jót derültünk rajta, hogy elkeresztelte őt.Kép Sajnos most a csapból is politika folyik.

Steiff, örülök hogy már jobban vagytok. Természetes, hogy nagyon várod a kislányod. Kitartás, szorítunk neked.Kép

Kép
Kép
atan

Jó reggelt!

Ma reggel utazom fel anyuval Bp-re, azért írok ilyen korán és röviden.

Marci_anyu: Köszi, aranyos vagy! Végül úgy beszéltük meg az anyuval, hogy BKV-zunk, ez nem gond nekünk, csak amíg úgy volt, hogy egyedül megyek, addig nyafiztam Kép

Sok puszi, vasárnap du. jövök bővebben Kép
ildi_ko

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amneris
Úgy örülökKép/ örülünk, mert Robinak minden este elmesélem mi újság Veletek. Õ is nagyon szorít, hogy mielőbb hazamehessetek.Kép

MadriKép
Nem tanácsnak szántuk. A szívedre és az eszedre hallgass, bár ez együtt néha nehezen megyKép

Ildikó
Jó utatKépHa legközelebb Pestre jössz szívesen találkoznék Veled/VeletekKép, sajnos most az egész hétvége be van táblázvaKép

Atan
Köszönöm, valóban szuper jó férjem vanKép

Marci-anyu
Mi szépet vettél?Kép
KüldömKépAz az igazság, hogy a mostanában kiadott könyvek között kevés olyan van amit szívből ajánlani mernék. Sokszor az én régi mesekönyveimet viszem be az óviba, abból mesélek a gyerkőcöknekKép
Képeskönyvre gondoltál?
Nagyobb gyerekekkel, 5-6 évesekkel vagyok már 7. éve, inkább nekik való könyveket tudnék ajánlani.
Fésüs Éva: A csodálatos nyúlcipő( nagy kedvencem) és Fésüs Éva szinte bármelyik könyve
Nektek a Boribon sorozat, Kipp-kopp, Kisvakond, Babar mesék jutottak eszembe. Ha ezek már megvannak szólj és még kutakodomKép

Bálint Ágnes: Mazsola
Innen kinyomtatható:
http://kokeny.tripod.com/mazsola.htm#csutka

Jiny
Csodaszép dolgokat vásároltatokKép Reméljük már nem sokat kell várnotok arra a bizonyos telefoncsörgésreKép

Szép napot mindenkinekKép
Süni
Kép
süni_renóca

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

később jövök és válaszolokKép

KépKép
KépKép
kelimoni

KelimoniKép
Egyszerre jöttünk, de én sajnos már megyekKép
Szuper aranyos kép.
Szép napot Nektek.
Ölel: Süni
süni_renóca

süni_renóca

Sziasztok!

Nagyon kevés időm van írni:-) Gyorsan végigolvastam a fórumot.

Amneris! Fantasztikus hír! Nagyon szorítok,hogy hamarosan hazavihessétek a kislányotokat!

Kelimoni! Nagyon helyes a kis pasi:-)Micsoda szemek!:-)) A lányok később odalesznek érte:-)

Jiny! Ügyesen vásároltál! Szépek a babaholmik.

A csemeték még alszanak. Ádám sokkal aktívabb éjszaka mint Nikike volt. Sokat vagyok fel mostanában. Ugyhogy pár óra alvás az már tökéletes éjszaka:-) Nikike meg nappal aktívabb:-))
De nagyon szuper kétgyermekes anyukának lenni:-)) Már voltunk egy nagyon picit sétálni is tegnapelőtt a testvérkocsival:-) Olyan mint egy nagy limuzin:-) Ma is ezt tervezem.

Ádámnak a szeme nagyon szépen meggyógyult. Sokat mosolyog ugyanugy mint anno a nővérkéje:-)

Na már hallom a hangokat a gyerekszobák felől.

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Süni!

Köszönöm szépen a sablonokat, megkaptam. Szerencsétek volt , hogy nem lett komolyabb baj a házban. Mi a szüleim régi házát újítottuk fel, illetve még elé építettünk egy új részt, de a mi villanyszerelőnk nem merte a régi vezetékekre kötni az összes elektromos berendezést, ezért a konyhai villanytűzhely, stb. új vezetéken van.

Kelimoni!
Nagyon édesek ezek a képek Gergőről, hihetetlen, hogy mennyit nőtt már.

Steiff!
Örülök, hogy már gyógyulóban vagytok a bárányhimlőből, és remélem most már többet tudsz majd pihenni.

Jiny!
Igazán szép babaruhákat vettetek, most már csak a babának kell megérkeznie, igaz?!

Amneris!
Csodálatosak lehetnek a pillanatok, amiket átélsz a kislányod mellett. Sokat gondolok rátok és imádkozom, hogy hamar hazahozhassátok Zitust a kórházból.

Madri!
Én is csatlakoznék a többiekhez, nem hiszem, hogy szívesen mennék az életetadóval vásárolni. Félnék túl közel kerülni hozzá.

Most már nekilátok dolgozniKép
Szép napot mindenkinek!

Kép
rvan

Sziasztok!
Csak kukk..
Regivel nincs "amúgy" gond, csak keveset eszik, alváskor köhög, így rosszul alszik és a súlya nem nő, csak a hossza: 75cm és 8080gramm.

Kelimoni!
Hihetetlen, hogy mennyit változott Gergő!!Kép

Amneris!
Drukkolunk, hogy mihamarabb odahaza legyetek!

Jiny!
Bocs, hogy ezt írom, de a kiskád nem épp a legjobb a csecsemőknek. Majd ha kicsit nagyobb lesz, de amíg pirinyó, nem tudjátok majd hogy fogni a kiképzések miatt, egyedül pedig még nem tud feküdni benne. Bocsi, ha lemaradtam valamiről, de nincs időm visszaolvasni! Szóval, ha nagyobb a babó, akkor jó!Kép

Jönni fogok később! Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Kelimoni! Gyöngyörű nagyfiú Gergő! Kép

Amneris! De jó hogy már nincs annyi kütyü Zitus körül! És az már nagyon jó hír hogy a jövő hét végén mehet is haza!

Töltike! Nem nehéz nagyon a testvérkocsi? Könnyen lehet tolni?

Rayo! Nekünk azt mondták hogy újszülött kortól lehet használni. Mert hogy megtámasztja a gerincét. Akkor most mégsem jó?

Steiff! Azért nem lehet egyszerű három gyerekkel. Azért gondolom sokszorosan visszakapod a gyerekektől. Kép

Én nem tudom mi van velem a napokban. Annyira türelmetlenné váltam. Annyira hiányzik a mi babánk. Kép
És most először a férjem is kezd türelmetlenné válni.

KépKép
jiny

Jiny!
Ti tudjátok, de nem hiszem, hoyg az újszülött csecsemődet belerakod egy műanyag kádba! Az egyik kezeddel tartod a fejét, a másikkal meg a vizet "pacskolod" rá!
Mennem kell, bocsi!

Hildus!
Köszi mindent! Jó volt beszélni veled!!!KépKépKép

Kép
rayo

Sziasztok! Én is csak beugrok gyorsan!

Hildus, rendeződtek a dolgok?

Gyerekek meggyógyultak?

Amneris, csöppke lánykával mi a helyzet?

Töltike, én is most szerzek be testvérbabakocsit. Kiváncsi vagyok, beválik-e majd. Fickóm most igen önállósodik , de azért jó lesz néha helyhez kötni. Gondolom, ezzel egyedül már nem lehet lépcsőzni?

Jiny, RayoKép Egy biztos, a kád 5 hónapos kortól használhatóKép
Mert nekünk is ilyen van, a többi tapasztalatot majd október után megosztom veletekKép

A "különleges sorosoknak", és mindenkinek egy "különleges" sztori:

Férjem a múltkor elment a pici barna fiával a gyógyászati segédeszköz boltba. A nénik megjegyezték, milyen szép gyerek, ugye külföldi az anyukája. Mire a férjem: Nem, magyar.
Ma én mentem Bobival, a nénik emlékeztek a gyerekre, méregettek engem, majd megjegyezték, hogy akkor mégiscsak a férjem a "barna".
Én meg jót rötyögtem magamban. Most azon fognak pletyizni egy hónapig, vajon milyen barna fickóval csaltam meg azt a szép szál embertKépKépKép

Steiff, mi is teljesen vesztett helyzetben voltunk, szinte feladtuk, aztán egyszer csak csörgött a telefon...

Jó hétvégét mindenkinek, jó talizást nektek!
Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Jiny! Nem nehéz a testvérbabakocsi:-)Meglepődtem én is mert könnyű csak hosszú:-)

Szuperboszi! Hát igen! Lépcsőzni ezzel már elég nehéz. Nem is próbáltam:-) Nikike a normál(ülős) kocsiban nagyon nehezen maradt nyugton ebben viszont kifejezetten élvezi a kocsikázást:-) Csak ugy szövegel végig és mutogat:-)
Szerintem azért mert nagyon elől hegyel és látja,hogy Ádám mögötte van:-)

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Szia Lányok!

Hogy vagytok beteg babócák? Remélem, már mindenki egészséges KépNálunk minden oké. Kép És tényleg büszke vagyok, hogy Gergő milyen jól viselte a dologt. Szóval sokkal jobban, mint én.Kép

Egész nap készülök benézni, sőt írni, de neem jutott rá idő. Ugyanis meglátógatott egy volt kolléganőm a szélvészkisasszony kislányával. Olyan jól töltöttük a napot. És apa is hazaért fél 8-ra. Mondhatom, hogy jó napom van.Kép

Madri: dehogy haragudtam, Isten ments! Csak egyik percben még ülök a gép előtt, másik percben meg állok a kiságy mellett. Vagy megérkezik apa. Kép

Jiny: Jön az a baba, ne félj! Lehet, hogy mi nem, de a baba tudja, kit választ szülőjének. Kép
Nagyon szépek a rucik. És azok a lila kendőcskék rongyik?
Nekünk babakád helyett bejött a fürdőfotel. Kényelmesen fekszik benne a baba és biztonságban érzi magát. babkádnál mindig sírás volt. Ja! és a fürdőfotelt jól bele lehet tenni egy babakádba, esetleg a nagy kádba.

http://bebibolt.hu/index.php?main_page=index&cPath=78_156&sort=20a&page=2&zenid= 59a72a08e9e4623910af6f02289b1cab

Naninga! Nagyon eltüntél Kép Pedig múltkor azt ígérted, többet jössz! Várunk! Szeretnénk tudni, hogy mi van Veled! Te is hiányzol ám ! Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok,

Süni, sikerült végül is kiadnotok a lakást annak a szimpatikus fiatalembernek? Nagyon csodállak, hogy milyen kreatív tudsz lenni, én is próbálkozom egy-két dologgal, de a nyomodba nem érhetek.
Még jó, hogy nem történt semmi komolyabb tűz vagy baleset!

Ildi_kó, remélem már meggyógyultak a gyerkőceid! Azért a biztonság kedvéért jobbulást!

Hildus, megkaptátok végül is a hitelt? Sikerült elintézni a jelzálogot?
Szomorú, hogy a "szakemberek" így nyilatkoznak a témáról, nem csoda, hogy sok a félreértés. Megkérdezhetem, hogy melyik suliba jársz?

Kelimoni, örülök, Gergő meggyógyult már KépKépKép Nagyon tündéri ezeken az-ágyon-hason-fekvős képeken! Kép

Kizsó, gyönyörűek a lánykáid!

Csöpke, milyen zenekarban játszol? (már ha nem indiszkrét) És milyen hangszeren? Párom fél éve kezdett el basszusgitározni, képzelhetitek a szomszédok hogy örülnek... Én is nagyon szeretem a zenét, de sajnos valahogy mindig kimaradt az életemből, hogy megtanuljak játszani.

Cirbi, nagyon édes a lánykád. Írtad, hogy 22-én jöttök, akkor Ti is elő fogtok adni?

Amneris, nagyon szép a gyerekszobátok, kívánom, hogy mielőbb otthon legyen veletek a kislányotok, egészségben és boldogságban. Örülök, hogy már a hangját is sikerült hallanotok, bár szerintem hamarosan fogjátok még eleget hallani... KépKépKép Küldöm a pozitív energiákat Zitusnak!

Moncsi3, boldog születésnapot a párodnak! Izomlázad elmúlt?

Rayo, Reginek jobbulást! Remélem már nem köhög annyira.

Vicki, köszönöm a jókívánságokat, reméljük úgy lesz! KépKép

Jiny, gratulálok a különleges sorhoz. Nagyon gyönyörű holmikat vettetek, úgy látom a narancssárga nagyon bejön Kép

Gabszi, szóval Balázs már olvas? És mit fog csinálni majd a suliban? KépKép Több ideje lesz a lányokra. Kép Emlékszem még, amikor a hugomat tanítgattam, már az összes betűt tudta, de összeolvasni még nem (ez jó hosszú idő volt). Aztán egyszer csak "átkattant" az agya, és onnan már ment. Õ is úgy ment suliba, hogy tudott olvasni.

Madri, nehéz kérdés, amiben tanácsot kértél. Nagybevásárolni valószínűleg én sem mennék el az életetadóval, mert gondolom biztos a szíve összeszorulna, hogy ő mi mindent nem adhat meg. Másrészt viszont lehet, hogy elmennék vele csak nézelődni, esetleg egy-két apróságot venni, addig is találkoztok, tudtok beszélgetni (bár ez lehet, hogy amúgy is megoldott köztetek). Mi még nagyon távol vagyunk attól a bizonyos telefontól, így távolról könnyű "tanácsokat osztogatni". Kép Nem szeretnék beleszólni, a szived szerint cselekedj!

Simineni, jobbulást a gyerkőceidnek!

Szép, vidám hétvégét kívánok mindenkinek!

Réce

KépKép
réce

Sziasztok Lányok! Kép

Ma nem történt velünk túl sok minden...

A legörvendetesebb talán az, hogy kicsi Zitus végre szabadon használhatja a kezecskéit - nincs már többé lekötve! Kép
Mondjuk tagadhatatlanul merész vállalkozás ez a nővérkénktől, de olyan jó lekű teremtés: bizalmat szavazott a Cseppnek, csak mocoroghasson már végre!
Hát Õ mocorog is! Kép Állandóan van valami dolga: seperc alatt leszereli magáról az érzékelő tappancsokat, kiszedi az orrából az oxigénes bigyót, aztán vigan ficereg tovább...
Csak közben az összes gép bejelez, hogy nincs adat, pedig csak csintalankodik a kis Hercegnő! Kép

Szóval mostmár olyan "egészséges élmény" őt látni - értitek, ugye? Kép
A gyógyszerei közül egyetlen egyet adnak még neki, de az is hamarosan elhagyható, hisz meggyógyult a kis tüdeje!
Ma enni is láttam: egy olyan "malacetető" cumiba tették bele a tápis fecskendőjét, abból szopogatta ki a kajcsit. Édes volt nagyon! Kép

A jövő hetet még bent kell töltenie, mert a kaja-adagot is fokozatosan emelik, meg az oxigént is folyamatosan vonják el - de ami késik, nem múlik...
Jön ő már hamarosan haza Anyuhoz és Apuhoz! KépKépKép

Sok pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!
Rayo: Úgy örültem, hogy hallottam a hangodat!
Kelimoni: Én is úgy voltam, mint Te, amikor Pancsus beteg volt. Engem jobban megviselt. Amikor a múltkor monoklija lett egész délután sírdogáltam, és ő vigasztalt. Simogatott, puszigatott. Ez most a nagy sláger nála, egész nap puszilgat, ölelget. Hát, minden egyes puszinál elszorul a torkom a boldogságól.
Boszi: Megoldódni látszik. A család belement az 5 hónapos jelzáloggal való megterhelésbe.
Jiny: Nekünk is olyan kádunk van, mint Nektek, és nekünk bejött. A kórházban hagyományos kádban fürdettem Pancsit, na, hát az egy rémálom volt, vagy én vagyok nagyon félős. Nekem ez a kád biztonságérzetet ad (igaz, apuci fürdeti a kisasszonyt minden este).Az biztos, hogy a gerincnek nem jó az ilyen ferde helyzet, de mivel a fürdés nagyon rövid ideig tart, szerintem nincs veszély. A babahordozóban sokkal több időt töltenek a babák és az is ferde. Mondjuk Hanna nem sokat volt benne, csak ha utaztunk.
Jiny: Majd holnap egy picit megnyugszol nálunk. Ígérem kedvedre dögönyözheted a csajszimat. (A Tiramisu már a hűtőben várja a férjedet.)
Kizsó: Tudom, kicsit korán van még, de én hétvégén nem tudok jönni, szóval: Kicsi drága Zsófikát Isten éltesse!
Szép hétvégét mindenkinek! Hildus
Vendég

Visszajöttem, mert amikor elkezdtem írni még nem olvastam Amneris és Réce írását.
Amneris: Nagyon nagyon jó híreket hoztál! Mennyi életerő van ebben a lánykában! A szeretet tényleg gyógyító erővel bír.
Réce: Jog.
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok értünk és az új házunkért!Remélem sínen van az ügy mostmár!
Vendég

Sziasztok!

Jinny: Nagyon szépek a kis babaholmik? Tegnap nagyon jó volt csevegni, végre abbahagytam a bömbölést, igaz este újrakezdtem.Kép De megigérem hétfőn nem fogok. Kép Ma megyek kutyakiállításra, úgyhogy fel leszek dobva. Kép

Amneris: Ha olvaslak egyfolytában könnyes lesz a szemem, nagyszerű család lesztek, és kívánom, hogy az ölelés minél hamarabb bekövetkezzen! Kép

Hildus: Örülök, hogy sikerül a hitel, és hogy jobban van a kis csöppség.Kép Felháborított ez a szakemberi vélemény. Sokan vannak pedagógus pályán akik nem értenek ahhoz amit csinálnak.Kép De sokan vannak akik értenek hozzá, legalább is remélem a hivatásom tiszteletére.

Szuperboszi: Kép jó kis találóskérdést tettetek fel a néniknek Kép

Töltike: Hogy vannak a tesók?Kép

Madri: Nem tudok tanácsot adni, rágódtam rajta, de nem jutottam düllőre magammal, lehet hogy ez nem is olyan bonyolult kérdés, csak mi bonyolítjuk túl, szerintem hallgas a szived suttogására. Kép

Kelimoni: Nagyon édi a pici lurkó!Kép

Atan: Kép Kép Kép

KépKép
ancsúr

Lányok, majd még jövök, de tudjátok én is nagy mesekönyves vagyok...így kénytelen vagyok beleszólni , ha csak egy pillanatra is.Kép
Szóval, amit tiszta szívből tudok ajánlani, és tesztelt ( Balázs által) szuper mesék:
NAGYOBBAKNAK: (5 év körül)
Bálint Ágnes: Mazsola, Mazsola és Tádé (ez a nagy-nagy kedvenc), Megint Mazsola
Fésűs Éva: Csupafül 22 meséje
Süni, ezt nem ismered? Szerintem még jobb, mint a Csodálatos nyúlcipő.Én is nagy Fésűs Éva rajongó vagyok!!!! Fésűs Éva mesekönyveit egyébként a Katolikus Könyvkiadó adja ki általában (Szent István társulat)
Fésűs Éva: Ezüsthegedű

Kisebbeknek, mert azért itt a legtöbb gyerek még minimanóKépKép
Marék Veronika: Kipp-kopp sorozat ( Kippkopp gyerekei a kedvenc)
Marék Veronika: Laci és az oroszlán

És a legkisebbeknek szerintem sok szép lapozgató van.(Ezek keménylaposak...)
Nálunk a kedvenc az volt, amiben ez egyik oldalon levő tárgyakat meg kellett keresni a nagyképen. (Mi újság a városban? Mi újság a tanyán? stb.)
Nagyon jó a Forgasd a korongot! -sorozat
Állatkertben...stb. Balázs rengeteg állatnevet tanult meg így!

Kétperces, rövid mesék szép rajzzal: Álomhozó mesék .( Aranyosak: a fürdésről, a nemalvásról, szentjánosbogarakról...)

És kisfiúknak a nagy kedvenc: Kicsi piros autó sorozat
Történetek egy kisautóról, ami mindig galibába keveredik. ( A gyerekek mozgathatják az autó részeit, tök jó! )

Én nagyon elfogult vagyok a könyves témában, Balázst 4 éves korától viszem magammal a könyvtárba,a gyerekrészt már jól használja. Nagy könyvbarát, mint én is. Lehet, ezért tanult meg sutyiban olvasni??

A könyv egy csoda dolog, a mese nevelőereje szuper, itt áradozok....na jó, eldugultam!!!

Kép
Kép
ggabszi

Gabszi: Na most már én is kedvet kaptam a meseolvasásra! Kép sutyiba néha szoktam, még most is, de a kedvencem mindig is a mesemondó versenyek voltak, akkor azon az ürügyön hogy mesét keresek a tanítványoknak annyi mesekönyvet olvastam ki. Kép Kép

Napsugi: Kép Noriszról új fotó? Tegnap jó volt beszélgetni. Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok Lányok!

Ma a kedvenc nővérkénk volt, így remek dolgok történhettek velünk!! Kép

Az első meglepetés az volt, hogy Zituska gyönyörű rózsaszín ruhácskába volt öltöztetve!
Nagyon csini ám benne!!
Az orrocskájából kikerült az oxigént hozó eszközt, már csak egy búra van az inkubátoron belül, abba vezetnek némi kis plusz oxigént. Így végre gyönyörködhettem abban a gyönyörű kis arcocskájában - nem volt előtte se vezeték, se csipesz, se műanyag!
Láthattam őt igazán! Gyönyörű kislányom van!! KépKépKép

Épp etetés kezdődött, így tanúja lehettem, milyen jó evő az én Drágám - tápszer, aztán tea és még eztán is erőből szopizta a játszócumit, hátha jön belőle valami.
Csak hát nem kaphat még annyit, amennyire vágyna, mert fokozatosan növelik az adagot.
Közben szóbakerült, hogy mi módon intézzem majd az anyaszállást, ha eljön az ideje. A mi kedves nővérkénk meg azt tanácsolta, szóljunk fel már ma hozzájuk! Ha van hely, úgyis befogadnak, ha meg nincs, mehetünk majd később...

Felszóltak hozzájuk telefonon, és már mehettem is, hogy elintézzük a papírmunkát: fél óra múlva ágyam, és szekrényem volt a Kicsikém fölött három emelettel! Kép
Persze ott még nem maradhattam, mert nem úgy készültem - se pizsi se semmi... De holnap már az ágyikómhoz megyek először, utána meg miénk a világ!!

Szóval mindez hamar elintéződött, így volt még fél órám, mielőtt a vonathoz indultam volna.
Visszamentem hát az intenzívre, hogy még egy kicsit együtt lehessek a kis Virágszállal.
A nővérke már várt rám, mert megkért, hogy fertőtlenítsem le a kezem, és gomboljam be a köpenyem...
Jujujj! Csak nem? Egy pillanat alatt a torkomban dobogott a szivem!!

A nővérke meg leültetett egy székre, és a kezembe adta Zitust!! KépKépKép

Ott szuszogott a karomban! Gyönyörű volt, és igazi! Az én kislányom! Kép
Rúgkapált a két kis csepp lábacskájával, és olyan szorgalmasan járt a cumi a szájában, hogy öröm volt nézni! Közben elégedett nyögéseket hallatott, ahogy a nagykönyvben meg van írva! Kép

Csak néztem, néztem, és próbáltam mindent az eszembe vésni...
Ahogy a kis szemecskéjével az enyémbe nézett, ahogy a lehetetlenül aprócska kezével megmarkolta az ujjomat! Először érezhettem a kis testét, a súlyát, a moccanásait!
Olyan boldog voltam, hogy elpityorodtam rajta... Kép

Aztán vissza kellett tennünk Õt a búra alá - mindent csak fokozatosan! Az elkövetkezendő napok majd módot adnak ezerszer ennyire! KépKépKép

Most el is búcsúzom Tőletek! Legközelebb majd akkor írhatok, ha itthon leszünk együtt!
Most már csak idő kérdése - egészséges a kicsi lány!
Addig még megtanulunk eleget enni, önállóan és megbízhatóan szuszogni, de aztán már jövünk is! Kép

Ölellek Benneteket! - Amneris -

KépKép
amneris

Hát Amneris, komolyan mondom, mindig bőgök, ha olvaslak! Jobb vagy, mint az Apja lánya, mert azon is mindig sírok!!!KépKépKép
Az első ölelés és a szemkontaktus! Micsoda csodás dolgok!Kép

Regi ma virgonc volt, kapott egy vonatot, amire rá tud ülni vagy tolhatja majd, ha tud járni! Ha látnátok, milyen büszkén ül rajta és dumál közben, persze anya tolja, a dereka leszakad!
Ja! és közben integet, lehúzza menet közben a terítőt az a sztalról. Már tud könyvet lapozni, beleteszi a teniszlabdát a dobozába, kiválasztja a kért játékot, ha letakarom, megkeresi, mondja:kkk, vagyis kukk! Olyan jó, mikor boldog!

Puszi mindenkinek!
KépHónapos volt Regi tegnap!

Kép
rayo

Réce!
Már nem köhög annyit, bár az is tény, hogy gyógyszert kap, savmegkötőt, mert a nyelőcsőbe kerülő savgőz okozta a köhögést. És megemeltük az ágyvégét, párnát is kapott a felsőteste alá és a nappali alvások elején tartom a kezembe, szinte ül, így nem jön vissza a kajcsi. Szóval igyekszem mindent megtenni! Puszi
Kép

Kép
rayo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: