A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Szia Vadvirág!

Az Ikrek könyve 205-ik oldalán le van rajzolva hogy hogy lehet felvenni két kengurut egyszerre, csak nem tudom hogy egyedül fel tudod-e venni a két kerngurut. Arra nincs lehetőség hogy a babakocsit lent tudjad tárolni? Ha nincs tároló akkor a kocsiban és akkor a két bébihordozóval le tudsz menni a lépcsőn.
Nálunk hál istenek volt gang, ott tudtam őket levegőztetni, és olyan babakocsit vettünk ami befért a liftbe így nem kellett a negyedikről lecipelnem őket.

Yabu
yabu

Sziasztok!

Eri! Köszi! Kép Gazdasági mindkettő...

Ildi! Nekem olyan furi ez az egész! Ugyanis nálunk, ha besárgul egy baba, leviszik a korára és addig haza se engedik!!! Szerencsére nálunk nem volt ilyen gond!
Hú, emlékszem, én is úgy voltam, hogy ez a legrosszabb, ennél nem lehet nehezebb, mint az elején... Kép Hát mostanában elég sűrűn mondom, hogy de jó volt míg csak ettek meg aludtak! Nem győzöm őket összeszedni! Kép

Nálunk a garázsban van a babakocsi és a hordozóban viszem le őket! Ki kell állnom a kocsival, hogy kivehessem a babakocsit.

Krisztina

Krisztina
k78

Ildi!
Gratulálok a manókhoz, és én is sok kitartást kívánok az első időkhöz.Sajnos én sem tudtam szoptatni, de vettünk elektromos "fejőgépet" éS így kb 3,5 hónapig tudtam tejcsit adni nekik. Ricsike ugyan három óránként evett, de akkor az evészet legalább fél órán keresztül tartott és kb. 35-40 ml. tejcsit bírtam beletuszkolni, ja ő is többször elaludt közben.Az nagyon jól jött, hogy a párom otthon tudott maradmi az első hónapban de utána volt hogy 4 napig csak 1, másfél órákat tudtam aludni. Rettenetesen fáradt volta,és azt hittem sosem lesz vége.
Vadvirág!
Nekünk azt javasolták, hogy az egyik babát vigyem a kenguruban a másikat meg a babakocsiban, de én nem szerettem a kengurut, meg a földszinten laktunk úgyhogy maradt a babakocsi.
puszi Csilla
bim_bam

Yabu!
A földszinten sajnos nincs semmilyen tároló, stb.
Eddig fel sem tűnt az Ikrek könyvében ez a fotó. De tényleg jó megoldásnak tűnik, mert így a kengurukat miután kijutottunk a házból be lehetne tenni a babakocsi aljába.
Az autóshordozókat tenném be a kocsiba? Ez is jó ötlet, de csak akkor ha Apa éppen nem vitte el az autót...
Melyik típusú ikres babakocsi fér be a lakótelepi kis liftbe úgy hogy nem kell összecsukni? Ha egymás elötti, akkor gondolom azért nem fér be, ha meg egymás melletti akkor azért. KépKép
De rájöttem közben a megoldásra: kertesház Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág! A Marco tandem egymás mögötti befér, a terepjárós egymás melletti nem. (Tapasztalat az óbudai lakótelepről). A kertesház jó megoldás, itt más a nehézség. terepjárós ikerkocsival kijutni a kapun, az ott parkoló autó mellett elcentizni, na meg a tákolmányt föltolni a hegyre, közben az ovisokat hazahozni!Szóval kertest, de laposat! Kép (amúgy tök jó hegyen lakni, csak strapás) Ilyen mózesed, vagy fekvő kengurud nincs? Azzal együtt is be tudnád őket rakni, amíg pöttömök! Bocs, bőgés van: Claire
claire

Vadvirág!

Igen azóta mi is kiköltöztünk a belvárosból Pest környékére kertesházba Kép.De nektek is érdemes meggondolni mert 4 gyerek után elég szép összeg a szoc.polKép
Remélem boldogulsz a két kenguruval! Annak idején én még azon is gondokoztam (mert ikerkengurut nem lehet kapni) hogy kettőt összevarrok hogy egyszerűbb legyen felvenni.
Nekünk egymás mögötti babakocsink volt és az egész pici liftbe is befért.

Yabu
yabu

Sziasztok!
Vadvirág!
Nálunk nincs lift, de szerencsére lent vannak tárolók. A villamos helyiségnek kértük el a kulcsát, hogy a babakocsit odategyük. Nincs nálatok ilyen? Bébiülésben vittem le őket, és a babakocsi helyén hagytam az ülést. Elég volt őket cipelni Kép. Jó, hogy a babakocsit nem kellett.

Nekünk egymás mögötti babakocsink van. Olyan széles, mint az egyes. Délelőtt mégis kétszer kellett lemennem a forgalmas útra, uis. nem fértünk el. Először állvány (kb 10 cm hiányzott), majd járda felbontás miatt. Kép

Eri
simones

Sziasztok!
Itthon van megint MÁRK! KépKép

Szerintünk nem változott túl sokat a helyzet, a bent töltött 1 hét alatt, mert ugyanúgy túl gyakran termelődik a váladék és az Augmentint még így is 1 hétig kell szednie itthon...

Meg azt is mondták, hogy: "Azért ugye arra is fel vannak készülve, hogy esetleg elveszíthetik?"
Ők sem tudnak semmi biztosat és persze kezdettől felvagyunk erre is készülve, már amennyire lehet ilyenre egyáltalán, de miért kell ezt emlegetni?

Vadvirág
Vendég

VadvirágKép
Bocsi, de ezt nem értem... Ezt a fix csövet Márkocska azért kapta, mert kissebb a fertőzés veszélye ill.kényelmesebb. Most akkor ez a túlzott váladékképződés ennek a csőnek a következménye vagy valamilyen gyulladást, fertőzést kapott Márk??? Ha igy van akkor "életveszélben" van??? Ez döbbenet...

Nagyon drukkolok és a legjobbakat kivánom NektekKépKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok

Én nem vagyok ikres csak valaki miatt olvastam a topikot, és megláttam DORIS képeit. Pontosan ilyen keritést hajtok a gyerköcömnek. Ha olvasod akkor megmondanád honnan van???
Nagyon várom a választ!!!

Köszönöm, és gratulálok ezekhez a z édes gyerköcökhöz mindenkinek!

sziasztok

Viki
boribaba

Doris!
Igen ezért kapta a csövet.
Most egy kisebb tüdőgyulladást szerzett be, - nem tudni mitől - de nem most van életveszélyben, szerencsére erről nincs szó, csak mint lehetőséget említették hogy a jövőben elképzelhető esetleg ez is bármikor... Az is lehet, hogy nem...

Lehet hogy úgy megfázik pl., vagy többször egymás után tüdőgyulladást kap, ilyesmi...

És kiderült az is, hogy még egyetlen oltást sem kapott eddig, pedig Jázmint holnap már a 2 hónaposra visszük.
Talán Márk számára ez is veszélyes lett volna annyira le volt gyengülve a szervezete? Meg minden más apróság ami másnak nem számít az neki végzetes lehet?
Azt tudom, hogy az oltásokat csak akkor adják be, ha teljesen egészséges a baba, még azt is megvárják hogy pl. egy nátha elmúljon, stb. és inkább elhalasztják pár héttel...

Vadvirág
Vendég

Boribaba(Viki)
A járóka keretet a Kika-ban vettük néhány hónapja 23.000,-Ft/csomag áron és amit a fotókon látsz, az két csomagból lett összeépitveKép
VadvirágKép
Értem, ezt a részét megértem de engem meglep ez a túlzottan gyakori váladékozás, úgy értem, hogy ennyire gyakran kell szivogatni. A tüdőgyulladás idejére sem érdemes kivenni a csövet vagy túlságosan megterhelné őt? A tüdőgyulladás a cső következménye is vagy a kicsit gyengébb immunrendszer következménye...? Drukkolok nagyonKép Hajrá MárkocskaKépKép

doris

Vadvirág!
Az oltás miatt ne aggódj. Amire adják, azzal a betegséggel 99.9999% hogy nem fog találkozni. Nem laktok Ti olyan helyen.Kép Többet ártott volna, ha megkapja.
Életveszély?!! Ezt bárkire elmondhatnák ezzel az erővel. Ha megszületünk, akkor egyszer meg is halunk. Nem értem ezeket az orvosokat. Kép
A régi doki már visszajött a szabiról? Beszéltetek vele? Sikerült másokkal is beszélnetek, mint a kórházbeliek?
Megy a drukk a kicsi Márknak! Kép

Boribaba!
Ha jól emlékszem a Kikában vették. Kép

Eri
simones

Most látom közben Doris is írt. Kép
Ei
simones

Sziasztok

Nagyon köszönöm lányok a segitséget!!

Vadvirág miattad néztem a topikot hogy mi van Márkkal, és olvasom mi a helyzet. Sok drukkot küldök neki!!! majd benézelödök!!

Mégegyszer köszi!
Sziasztok
Viki!
boribaba

VikiKép
SzivesenKép
VadvirágKép
Még az jutott az eszembe, hogy az oltások miatt ne idegeskedj, mert mi is minden oltást késve kaptunk. Lillus pl. az első oltását 3 hónapos korában kapta meg mert addigra érte el a 3 kg-ot. A többi oltással 2-3 hónapot csúsztunkKép

doris

Doris!
Szerintem mindkettő lehet. Ha kivennék a csövet, akkor megfulladna a saját nyálától. Majd ha tud nyelni, csak akkor lesz ez lehetséges.

Eri!
Nagyon igazad van. KépKép
A régi dokival futólag találkoztunk, köszöntöttük egymást, de amúgy simán elrohant mellettünk, még csak nem is érdeklődött, meg se állt még egy fél percre sem. Elég nagy csalódás volt...

Kórháziakon kívül mással még nem beszéltünk, de a gyerekorvos kérte a zárójelentéseket, egyet már tegnap kapott, holnap a tanácsadáson - amikor Jázmin megkapja az oltást - megkapja a mait is. Hátha Ő mond valamit...

Képzeljétek, az elöltöltős mosógépünk ajtaja csak úgy kinyílt miközben futott a progi és persze pont akkor amikor totál tele volt vízzel!!! Egyből jött is fel az alattunk lakó banya... Kép

Vadvirág
Vendég

VadvirágKép
Úgy értettem (csak rosszúl irtam le...), hogy kivenni ezt a fix csövet, és átmenetileg ideiglenes csővel helyettesiteni mig ez a sűrű váladékozás el nem múlik. Sajnálom a régi orvosotokkal kapcsolatos találkozásotokat. Ezek szerint korrekt tájékoztatást nem kaptatok...

Bosszantó a mosógép ügy...

doris

Vadvirág!
Remélem a gyerekorvosotok mond valami hasznosat. Kép Szerintem keressetek mindenképpen más intézeteket meg.
Egyébként a fiúkat úgy adták ki a kórházból, hogy mindkettőnek szájpenésze lett a cumisüvegtől. Nem szóltak nekünk és még a zárójelentésre sem írták rá. Kép A védőnő mondta nekünk, mikor kijött hozzánk, hogy mi ez. Ez is nagyon korrekt tájékoztatás volt. Kép
A mosógépet sajnálom. Remélem még meg tudják javítani.
Eri
simones

Vadvirág!

Nem probáltatok felvenni kapcsolatot esetleg fejlődésneurologussal,vagy orr-fül -gégésszel?
Mármint olyanra gondolok,aki nem a PIC-en dolgozik,hátha lenne valami ötlete.
Elvileg a BCG-t meg kellett volna kapnia Márknak,mert elvileg anélkül haza sem adják,adhatnák.
Nálunk is ugy volt,hogy az oltásokat 1.5 honappal késöbb kapták a lányok,mert 1.5-2 honapnak el kell telnie a BCG és a DIPERTE közt.Ezt annak idején én megkérdeztem.Elvileg beadhatnák idöben,de nem ajánlott,ezt mondta az orvos.
Szerintem probáljatok meg minél több szakembert megkeresni,akár telefonon is,és lehet,hogy valakinél sikerrel jártok,mármint tud esetleg megfelelö gyogymodot.Nagyon sok orvos külföldön szerzi a tapasztalatait,amire nem biztos,hogy egy korhhzi dolgozonak esélye van.És a kis Márk mindent megérdemel!
Nagyon szorítunk érte,és sok puszi!

U.I.:amikor a fiammal 11 hetes terhes voltam azt mondták az orvosok,hogy ez a gyerek nem fog megszületni,elö is akartak készíteni abortuszra,amit nem engedtem.Rá két hétre beleestem a 2.5 méter mély pincébe.Ja,és végig véreztem!Ennek ellenére a kisfiam,aki 41 hétre született,most 11 éves,egy eleven fiatalember!Tehát az orvosok sem tudhatnak semmi biztosat elöre!

Bea

Kép
beatrix2

Helló Mamik Kép
Azt hiszem most értünk el a várandósság terhesség szakaszába. Kép Lassan kezd minden kényelmetlenné válni, hamar elfáradok (ezt nagyon rosszul viselem), a volán mögött sem kényelmes már, így mászkálni sem olyan könnyű, fekve sem olyan jó... Szóval most kicsit rosszabb. A hátam is elkezdett fájdogálni, pedig eddig semmi baj nem vol vele.
Írtam a múltkor, hogy nem nőtt 5 hét alatt semmi a pocim. Na, most 4 nap alatt nőtt 4 cm-t, így már majdnem 100 cmnél tartunk Kép (pontosan 99 cm)

Vadvirág Kép
nagyon drukkolok Nektek!

Orsi + 2 Kismaczkó
29+0

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Vadvirág!

Én is azt mondom hogy keressetek meg más orvosokat is, több szem többet lát alapon. Sőt én természetgyógyászhoz is elvinném nem tudom hogy ti mennyire hisztek benne, de pl. egy akupunktúrás kezelés lehet hogy segítene neki.
Egyébként nem rég olvastam a IPM-be egy cikket ami pont erről szólt, hogy születéskor történik valami gát ami miatt a régi reflexek nem tünnek el valami miatt az agy nem felejti el ezért az új fejlettebb refexek nem tudnak kialakulni. Erre már Angliában kifejlesztettek egy masszírozási módszert. Sajnos a cikk nem írt semmi konkrétumot a módszerről Kép. De érdemes lenne ennek is utánaérdeklődnötök.

Kitartást, és én is nagyon szorítok!

Yabu
yabu

VAdvirág!
Nekünk is mondták hogy Ricsike nagyon rossz állapotban van és az is lehet hogy nem marad életben. Most lassan 3 éves és klassz kis srác. Én csak annyit szeretnék Beával és Yabuval egyetértében mondani, hogy mindenképpen keressetek más orvosokat, mert azt látom a soraidból, hogy az eddigiek teljesen tanácstalanok és csak a sötétben tapogatóznak. Az idő rohan és Márknak segítség kell, meg kell találnotok mielőtt tényleg nagy baj lesz.Nagyon drukkolok nektek, próbáljatok ki mindent amit hallotok amit láttok amit éreztek. Egyedül nem tud meggyógyulni.
Az oltás miatt ne aggódj majd megkapja az most a legkevesebb!!!!!
DRUKK DRUKK DRUKK!!!!!!!
puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok lányok!

Régóta olvasgatlak Benneteket, de írni nem mertem még babonából, mi is két babát várunk.Ma kezdjük a 21.hetet.
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Szia Kirri!
Grautla
Puszi
CSilla
bim_bam

Szia Kirri!
Üdv és gratulálok Kép! Vigyázz magatokra!
Kérdezz csak bátran Kép
Eri
simones

OrsiKép

csak olvaslak és okulokKép lám mi vár rám!! Kép
kitartás ahhoz képest hogy mennyi van előtted már nem sok van hátra Kép
a hátfájás nekem egyébként már hetek óta tart, minden estére , sőt van hogy napközben is marhára fáj és csak attól lesz jobb, ha a padlón fekszem ( ami az irodában nehezen megoldhatóKép), vagy amikor megmasszírozzák...
van egy természetgyógyász -masszőr barátnőm és ő szokta a hátamat meggyúrni, bár csak ülve, mert hason feküdni uyge már nem tudok, de ettől napokig sokkal jobb!!

én még sosem mértem le a kerületemet, de most már kiváncsivá tettél, a 100 cm az már elég komoly!!!Kép
ja, és várom az ígért pocakos képet!Kép
kitartás, és pihenj sokat...

KirriKép

üdv és gratula neked!!
jó közel vagyunk egymáshoz időbenKép
hogy viseled a dolgokat?

Rita
22+3
trus

Kirri Kép
Üdv köztünk!

Rita Kép
Bíztam benne, hogy engem elkerül a hátfájás, mert versenyszerűen sportoltam, és elég erős a hátizmom... de ezek szerint ezzel csak annyi előnyöm lett, hogy nem a 20. hét könyékén jött elő, hanem kb. 10 héttel később.
Az én 100 cm-em többek szerint annyi, mint amekkora egy 38-40 hetes egybabós kismaminak a pocija... Úgy érzem az ikrek után az egyes terhesség már sétagalopp lesz Kép Kép
Ezt a padlón fekvést még nem próbáltam, de akkor majd kipróbálom én is. Masszőrhöz eddig csak hébe-hóba jártam, mert nem volt semmi bajom. Azt hiszem mostantól hetente fogok járni, hogy valamivel jobb legyen.
Még 7 hét a betöltött 36. hétig Kép Kép Már vágom a centit Kép Kép

Meddig akarsz dolgozni?

pusza. Orsi
29+0

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

ha gondolod, meg tudom adni a masszőr számát Erikának hívják és nagyon jól masszíroz meg nagyon rendes is...egyébként a harmadik kerületben dolgozik rómain ...( mi is ott lakunk)

A munkát eredetileg szeptemberig terveztem, aztán nem találtak a helyemre még senkit és így maradtam...most úgy néz ki, hogy szept 28-án jön az "utód", és a főnököm még ettől számítva kb. 1 hónapig számítana rám Kép...tehát október közepe-vége, de majd meglátjuk!!!

egyébként én szeretem a munkám, meg a munkahelyem is, úgyhogy nem bánom, hogy amíg lehet itt vagyokKépKép utána úgyis otthon leszek jó darabig Kép

7 hét!! olyan furcsa lehet már ott tartani!!!de tök jó!
nem izgulsz?

engem néha kérdeznek, hogy mit hogy tervezek, hogy fogok két babát megoldani és mindíg rá kell jönnöm, hogy halvány árnyalatom sincs!!!
remélem mikor már ott lesznek jönnek maguktól a dolgok, mert most teljesen amatőr vagyokKépKép
a szülés/szoptatás nekem valami misztikus dolog és el esem tudom képzelni, hogy hogy lesz!!!
megmondom őszintén és még újszülöttet látni sem láttam, dehát majd csak lesz valahogy...

te mennyire vagy "felkészült"? vagy készülsz valahonnan?

pusz R
22+3
trus

Sziasztok Lányok!
Az utolsó napokban már egyre nehezebb lesz alváshoz olyan pozíciót találni, ami mindhármotoknak jó. Valaki mindig reklamálni fog. Kép
Visszasírjátok még ezeket a hátfájásokat. Kép
Én sohasem mértem a pocim, most már sajnálom. Csak azt tudom, hogy nagy volt. Kép
Eri
simones

Sziasztok!

Eri! A vége felé már meg se tudtam fordulni az ágyban, csak a férjem segítségével..., felkelni az ágyból egyedül?! ÁÁÁ! Rettegtem a lefekvéstől! Kép

Krisztina
k78

Krisztina!
Kép
Sok párna volt körülöttem, és csak érdekes technikával tudtam megfordulni Kép . De milyen jó volt így is pocakosnak lenni velük Kép.
Eri
simones

Rita Kép
Az öcsim 14 évvel fiatalabb nálam, így halvány emlékeim vannak az újszülöttekről. Úgy gondolom, hogy minden kialakul majd magától, nem olvasok előre "hogyan kellene csinálni" szakkönyveket, mert nem hiszem, hogy bármilyen elvárásnak meg kellene felelnük a sajátunkon kívül.

Fix masszőröm van, csak ritkán lát. Így köszönöm, de nem kell a szám.

Eri Kép
Én is úgy érzem, hogy ez innentől már csak rosszabb lesz. Ez van Kép nem tudunk mit tenni ellene Kép A lényeg, hogy még 7 hetet bent maradjanak... azt már csak kibírjuk valahogyan Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Igen, valóban jó lenne másik csapatot keresni, de valahogy minden út a Szabadság-hegyre vezet...
Természetgyógyász, stb. jó ötlet de honnan lehet tudni hogy melyik a megbízható és jó szakember?

És a másik, hogy az ún. orvostársadalom nagyon-nagyon összetart, védik egymást és ha máshova megyünk amiről esetleg kiderül hogy szintén nem jó, akkor viszont az előzőhöz már nemigen ajánlatos visszamenni. Persze elképzelhető, hogy nem is vennének át eleve, szóval azért elég nehéz ügy...

Persze nem lehetetlen!!! KépKép

Nekem 120 cm volt a pocim a 39. héten. KépKép

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Tényleg én se mértem a hasam!!Kép Csak azon vigyorotam folyton, hogy a cicim rálóg a hasamra! Pedig egyáltalán nincs nagy mellem,sőt! Kép
A fordulás az ágyban egyik oldalról a másikra, na az volt nem semmi! És felkelni folyton pisilni!!! Kép és a végén a bőrviszketések! Lányok, kenjétek a pocakot szorgalmasan!!!!
De mindennel együtt én nagyon élveztem a terhességet!!!! Kép
Rita, én se tudtam elképzelni mi lesz, hogy lesz, mindenki csak sajnálkozott, de végül azért annyira kiboritó nem volt. Szerintem van, hogy más egy gyerekkel többet küszködik!!!SZóval minden kialakul és megoldódik lassanként. Persze az is jó, hogy nálunk az Ember az első perctől olyan szakszerüen csinál mindent, mint egy jól képzett csecsemős nővér!! Kép Kép

És üdv nálunk Kirri!
Tudod már a nemüket??

Szilvi
manoca

SziasztokKép
Köszönöm mindenkinek a gratulákat.
RitaKép
Én elgész jól viselem a terhességet, az elején sok izgalom volt, mert voltak apróbb vérzések, kórházban is voltunk.
Én Balatonfüreden élek, itt a dokim is, és nem valami tyűha az UH-ja, azt mondta, hogy haematomám van,irány a kórház-ez a 7. héten volt.
Aztán a nagyultrahangon mikor néztek, a doktornő azt mondta:"na, megvan a szívhang...és itt egy másik is!"Szóval a haematoma volt a másik babánkKép
Nagyon örülünk a párom és én is, hogy ikrek lesznek!Sajnos dec-ben 1 babánk elment, így minden ismerős így reagál:"most meg látjátok, 2-őt kaptok"
Régóta olvasgatom ezt a topikot,-babonából nem mertem írni- és látom Te és Orsi nem híztatok valami sokat, én 70 kg-nál tartok, és 60-ról indultam(és akkor még kerekítettem,mert nem egész 60)Kép
Nagyon kívánom az édességet-sajnos!De azért gyümölcsöt is rendesen eszem, meg mindent, ami jó a babóknak.
Én is tanulok éppen, de biztos, hogy halasztok, mert a suli tőlünk messze van és oda már nem nagyon merünk elautózni.
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

SzilviKép

Az egyik babáét tudjuk, kisfiú lesz-és apja nevét szeretnénk adni neki.JózsefKép
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
én Balatonalmádiban nőttem fel, gimibe is oda jártam Kép Kép félig szomszédok vagyunk Kép
A hízással szerintem ne törődj, mert teljesen változó, hogy ki mennyit hízik. Van aki 10 kg alatt marad, van, aki 20 kg fölött... de a szülés után minden lemegy úgyis rólad.
Én is 60 kgról indultam, 68smes derékkal... azóta ez 31 cm-rel lett nagyobb Kép Kíváncsi vagyok, hogy mennyi lesz a végére a pocim Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia OrsiKép

Amúgy nem érdekel ez a hízás, inkább a molettes "tyúkanyó" szerep tetszik!
Nem tudom emlékszel-e rám, a ma megint megjött-ös topikban szoktam kérdezgetni,és Te válaszoltál rá.
Egyébként már a fotóalbumodba is bekukkantottam, láttam a kis takarókat, irtó édesek!A férjemnek is megmutattam, neki is tetszettek!Meg a fiúkról készült képek isKép
Jó, hogy egyforma nagyok ,az én babáim közt van különbség, de a legeslegeleje óta.A dokik nem aggódnak, én sem teszem.Te már tényleg nagyon közel jársz a nagy napigKép
kirri

KépKép
KépKép
kirri

KirriKép

én lemondtam már a kilók nézéséről mert csak fölöslegesen idegesítem magam....minden nap néztem és ki voltam bukva Kép aztán rájöttem, hogy normálisan eszem - nem három helyett - próbálok odafigyelni az édességekre mégis hízom, tehát ez a "sok anyag" valószínüleg a babóknak kell és ez van....majd lemegy!!!
Szóval szerintem ne törődj vele!!

Szilvi Kép

én is titkon a párom szakértelmére apellálok, neki van két nagyobb lánya és sokat volt velük, szóval képben van...legalábbi sremélemKépKép

OrsiKép

én még most is általában Vadvirág albumát szemlélem meg pocakméretet illetően...ő az etalon Kép, naggggyon komoly pocakkalKép,

szóval neked is irány a 120 cm-iG!!!

Almádi nagyon jó hely, egész nyáron ott voltunk hétvégén, mert a barátnőm pasija ottani és ott van büfje a strandon. Amire megsértődik ha azt írom hogy büfé, mert szerinte koktélbárKépKépszóval szuper a hely, a barátnőm is már félig helyi és megmondom irígylem! sok szempontból jobb ott, mint ezen a szép Budapesten!!
nem sajnálod, hogy eljöttél onnan?

R
trus

OrsiKép
Kitartás NektekKép Én 112 cm-es pocakkal szültemKép
KirriKép
Én is gratulálok és Boldog babavárást kivánok NektekKépA súly miatt tényleg kár lenne izgulni ez nagyon egyéni, lényeg, hogy sok vitamint egyetekKép Az én két babám közt nagy volt az eltérés de az eredmény tökéletesKépKépKép
TrusKép
Nyugi, ha oda kerül a sor minden jön majd magától, ne félj ettőlKépKép

doris

Kirri Kép
nagyon rémlett valahonnan a nicked, de nem tudtam hova tenni. Akkor most már szuper, hogy Te is kikerültél a topikból Kép
Ha a súlykülönbség arányaiban nem változik, akkor nagy baj nem lehet, csak azt jelenti, hogy az egyik manócska kisebb lesz. (ez testvérek között is teljesen normális)

Rita Kép
Budapestet utálom... szó szerint Kép Az egyetem miatt kerültem fel, aztán itt ismerkedtem meg a párommal is. Az ő munkája eddig elég Bphez kötött volt, ezért mélységében fel sem merült az elköltözés lehetősége. (nagyon spec. területen dolgozik, amivel csak Bpen foglalkoznak). Mostanra ez kicsit megváltozott, mert a cégünk szépen fejlődik, így annyira már nem kötődünk Bphez. Mivel a párom sem bp-i, hanem az alföldön nőtt fel, így ő is kb. ugyanannyira utálja bpe-t mint én. Most, hogy a manók is úton vannk egyre gyakrabban merül fel az elköltözés lehetősége.
Így valószínűleg belátható időn belül költözünk, ha sikerül megegyeznünk, hogy hova Kép
(én mennék vissza a Balaton partjára, ott lenne helyünk is, a szüleim egyik üres házában - a párom annyira nem akar anyós-apósékhoz ilyen közel költözni, pedig jól kijönnek... de őt is meg tudom érteni)... szóval majd csak lesz valahogy Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

a Balaton miatt teljesen megértelek...leköltözni sajnos nem fogunk - bár, mint írtam a legjobb barátnőm is lement, szóval nem lenne rossz - de mindenesetre próbálunk intézni kiadó házat tavasztól őszig jövő nyárra 4-5 hónapra.
Én lent lennék végig, a párom meg már nem kötődik annyíra a céghez, hogy minden nap X órában jelen kellene lennie, úgyhogy sokat lenne velünk...+ jöhetnének nagyik, tesók stb...
ez az elképzelés....remélem összejönKép

egyébként csak Almádiban keresünk,úgyhogy ha esetleg van infód aki tartósban kiadna valami szép kis komfortos házat, nem túl horror áron, akkor légyszi szólj KépKép köszike

R
trus

Rita Kép
Nálunk ugyanez a helyzet. A páromnak kb. hetente kétszer kellene feljönnie, annyiszor a papám is feljár. Mi meg lehetnénk lenn a babókkal, ott minden jobban tetszik, mint itt.
A háztémára térjünk vissza, amikor aktuális. Biztosan tudok valamit segíteni, vagy legalább kontakt nevet megadni.

Orsi
(még az is lehet, hogy szomszédok leszünk Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
akár! sosem lehet tudni Kép
R
trus

Kirri!
Én is GRATULÁLOK nektek!!! KépKép

Rita!
A szülés előtt kb. 2 hónappal folyamatosan megállítottak és kérdezgettek, - bármerre is jártunk - úgy kb. minden második ember, köztük természetesen teljesen vadidegenek is, hogy: "Ugye ikrek?" Kép

Vadvirág
Vendég

Ja igen...
Én mindig Gabi pocis fotóit nézegettem! KépKép

Vadvirág
Vendég

OrsiKép

Én örülnék nagyon, ha Balaton mellett döntenétek Kép
Ideális hely szerintem a babáknak, gyerekeknek .
Én amúgy sárvári vagyok, a férjem révén kerültem ide, ő füredi, de Almádiba és Alsóörsre sokat jár horgászni (ez a hobbija, sajnos többnyire nem fog semmitKépés fél megfogni a halatKép

VadvirágKép
Én is megnéztem a pocis képeidet, nagyon szép kismama voltál, és a gyerekek is szépek!

Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Hogy még én mennyire örülnék... Almádiban mindenkit ismerek, a suliba járt a teljes családunk (mármint az öcséim is)... szóval minden szempontból jobb lenne. A leendő nagyi akkor tudna a lurkókra vigyázni, amikor szükség lenne rá... na, nem folytatom Kép (nem engem kell meggyőzni Kép)
Az én párom is horgászik Kép Most jöttek épp haza. A múlt héten voltak még egyet kiruccanni a haverokkal... Kapott egy kis kimenőt még utoljára Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kirri!

Nekem meg a férjem sárvári! Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: