A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Örökbebabára várva - beszélgessünk!

Mera, ez megnyugtató, hogy az oviba akár három nap is elég a beszokáshoz.Kép
Ez a sztori nagyooooon jó ("pszt, apa alszik").Kép
Mindig olyan jókedvem lesz, ha a hozzászólásaidat olvasomKép

Amneris, olyan jó olvasni, hogy már ilyen szépen javulgat Zitus. Mi az, hogy untatsz? Én inkább reklamálnék, ha nem számolnál be minden nap.Kép

Réce, üdv köztünk. Majd meglátod, hogy repül az idő ezzel a szuper csapattal.Kép

Kép
Kép
atan

Jó reggelt mindenkinek!
Drága párom ma reggel harmadszor jött föl, hogy ,valamit kérdezzen, most már kiverte az álmot a szememből.(rosszabb, mint egy gyerek, annál legalább megtanultam félálomba, etetni, pelenkázni, nyugtatni.) Ezért bekukkantottam hozzátok és lám még mennyien írtatok.
Amneris!
Dehogy untatsz! imádom olvasni soraidat és együtt izgulni, hogy mikor hozhatod haza az a kis szépséget. Egyébként az éneklést nagyon szeretik a babák és megnyugtatja őket.
Én is rengeteget énekeltem és Petőfi összes műveivel szórakoztattam őket. De volt olyan is, hogy az angol leckémet mondtam fel a kiságy mellett, mert rájöttem, hogy mindegy mit mondok, csak valamit duruzsoljak a fülébe és megnyugszik.

Mera!
Gyere többet olyan jó olvasni rólatok. Nálunk anyósom vezette be, amíg együtt laktunk és látta, hogy már nagyon fáradt vagyok, hogy kaptam egy-egy szabadnapot.
Ilyenkor elmentem fodrászhoz, vagy valamelyik barátnőmhöz. Kicsit föltöltődtem és máris elmúlt a fáradtság.
Nálunk amikor elöször apa vigyázott a Pistire kb egy órát, tisztába kellett tennie, mert az én kisfiam nem birta, ha csak egy pötty kaki is volt a pelenkába. a következő pelenkázás már az enyém volt, bontom ki a gyereket és a liberó hátul volt beragasztva. Kérdezem tóle, hogy látta-e amikor pelenkázok, hogy megfordítom a gyereket. Na, ő tördelmesen bevallotta, hogy annyira ficánkolt, hogy nem tudta előről rátenni és hason könnyebb volt.
Réce!
Szeretettel látunk.
Boszi,Mony,remélem minden rendben a pocaklakókkal.
Stepff!
Kipróbáltad a mentolos hintőport? Remélem mér múlnak a pöttyeitek.
Töltike!
Ádám szeme javul? Ha többször van ilyen lehet, hogy át kell mosni a könnycsatornáját. Kellemetlen, de gyorsan kész és utána elmúlnak ezek a problémák.
Döbbenten néztem tegnap a tvben az árvizi jelentéseket és még esőt is mondanak. Gondoltam is rátok, akik folyók környékén laktok, hogy mi van veletek. Remélem senkinek semmi baja. Sünike te milyen messze laksz a Dunától?
simineni

Sziasztok!

Sajnos most nem tudom az egész lemaradásomat bepótolni.Kép

Amneris, Zitus AnyukaKép
Úgy örülök, hogy napról napra jobban van. Dehogy untatsz. Tegnap már nem volt erőm írni, de jöttem, hogy láthassam mi van Zitussal. Akkor ki is vették az egyik csövecskét? Esténként dolgozol még?Kép A szobácska készen állKép Zitus fogadására? Képeket mikor láthatunkKép?

NikinozsoKép
Kép
KöszönömKép

Aki nemrég csatlakozott, vagy nem emlékszik: Azt kívántam, hogy a húsvéti nyusziKép két számjegyű sorszámmal ajándékozzon megKép
A következő kívánságomKép (a kis telhetetlenKép), hogy az őszi, októberi Gólyahíres találkozón Gabika az első 50 között olvassa a nevünketKép.

A gólyák mai állása szerintKép
Naninga 96
Sünireni 99
Rvan 124
Tviky 127
Zsussi 131
Ancsúr 141
Vicki 137
Petyaanya 154
Ggabszi 159
Jiny 161
Réce 186
KépKépKépKépKépKépKép
süni_renóca

Réce
Örülünk, hogy jöttélKép

Készítettünk pár képet a lakásrólKép
(Még tükör, tv, kép, 2 lámpa hiányzik)
KépKép

KépKép

Kép

Mindenkinek köszönöm a gratulációkatKép
Valóban nagyon izgulunk, hogy jó, megbízható albérlő(ke)t találjunk.

Simineni
Mi nem a Duna mellett lakunkKép, aranyos vagy, hogy eszedbe jutottunk. A szomszéd település van közvetlen a part mentén. Napok óta lezárták a 2-es utat, most már Vácot is csak megkerülve lehet megközelíteniKép Reméljük most már nem lesz magasabb a vízszint.

Megpróbálok még ma munka előtt jönni.
Szép napot, ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Amneris! Annyira jó, hogy Zitus már jobban van, édes lehet a kisvkondos ruciban!! Kép Énekelj neki sokat és meglátod hamarosan hazaviheted!

Süni! Nagyon szép a lakás, kár, hogy nem fogjuk kipróbálni! :-(

Réce! Nem lehetett könnyű, amin keresztülmentetek, remélem, hogy mihamarabb elér a boldogság a Gólyahír segítségével!

Tölti! Hogy van Ádám? Hogy telnek a napok a két picurkával?

Lányok! Sokan kérdeztétek tőlem, hogy működik a sorszám a második babára váróknál. Mi Marci születése után azonnal jeleztük Gabiéknál, hogy szeretnénk kistesót és el is intéztük a hivatalos papírokat is. A Gólyahír azt támogatja, hogy a két gyerek között legyen legalább 2 év, úgyhogy akkortól számíthatunk kistesóra. Persze vannak olyan mázlisták Kép, mint Tölti és ők kevesebbet várnak. Kép

És most szeretnék elnézést kérni, hogy mostanában nem vagyok annyira képben, de tényleg nagyon igyekszem! Kép A lakás miatt elég macerásak a napjaink és van még egy - két dolog folyamatban, amitől szintén nincs túl sok időm. Remélem, hamarosan rendeződnek a dolgaink, de addig is mindig olvasok és megpróbálok képben maradni!

Legyen szép napotok! A

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Ismét van pár percem. A gyerkőcök még szunyálnak.

Simineni! Mi elég messze lakunk a Dunától(vagy 4 km) ugyhogy teljes biztonságban vagyunk.
Ádám szeme sokat javult. Kapott szemcseppet. Nem a könnycsatornával van gond hanem a szülőcsatornában kapott fertőzést a kis szeme. De már tényleg látványosan javul.

Süni-renóca! Nagyon szép a lakás!

Szia Réci! Örülök,hogy írtál! Sajnálom amiken eddig keresztül mentetek.

Amneris! Kérlek jelentkezz amint tudsz nagyon várom,hogy írj a kislányodról.

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Amneris
mindenki örül, hogy olvashatja történeteidet a ZitukávalKép Jobbulást a kislánynak és kívánom, hogy minél hamarabb a saját kiságyában pihenhessen!Kép A kisvakondos ruhában készült kép? Kérhetnénk?

Sünike
nagyon szép a lakásotok!Kép Sok szerencsét kívánok az albérlőkhőz!

Drága Édesanyák! Olyan jó olvasni a gyerekes sztorikat és a gyerekszáj történeteit! Ilyenkor gyorsabban telnek a várakozás percei!

Réce üdv köztünk!

Kép
madri

Sziasztok!

Egy gyors kukucs, aztán gyors tekerés az óvibaKép

Mony
Restellem, hogy csak mostKép
Kép
Tiszta szívemből gratulálok! Minden rendben leszKép

Szép napot mindenkinek!
Süni
süni_renóca

Szia Réce! Azt hiszem, mi együtt végeztük a budapesti TEGYESZ tf.-t decemberben...és veletek szemben ültünk!
(Ha nem Ti vagytok, akkor ez a fajta vércsoport probléma nem is olyan ritka! Kép)
Nagyon jó lenne, ha lenne egy régi ismerős, akivel együtt nyögtük ki a tanfolyamot!
Azonosítás céljából milyen adatokat adjak meg?Kép
Ha mégsem ismerjük egymást, akkor mi megyünk az áprilisi gólyahíres talira, és ott megismerkedhetünk!

Amneris, de jó, hogy javul Zita állapota!Nemsokára hazamehet, éljen, éljen! Kép
Amneris, Te annyira melegszívű vagy, még így a neten is "átjön"! KépKép

Süni, nagyon szép az új lakás! A bérlőknek jó dolga lesz, és szerintem nem lesz nehéz kiadni!
Köszi a sorszám nyilvántartást!

Nikinozso, a -1 szuper hír! Főleg ilyen örömteli esemény miatt!

Mera, most tisztázzuk, irgumm-burgumm!! Bölcs nem egyenlő érett korú.KépJó, hogy itt vagy!

Simineni, a pelusos sztori nagyon jópofa!

Atan, csatlakozva az előttem szólókhoz, az ovis beszoktatás bölcsi után, szerintem is kb.3 nap.

Marcianyu, telefon hét második felében? O.K.? A hét eleje nagyon zűrős!

Na, megyek, mert lejárt a "topicolos" műszakom. Kép

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Süni: Szerintem tutira teljesülni fog az őszi kívánságod is!!! Kép
A lakás csodaszép lett, nagyon ízléses, lakályos (ezt ly-nal kell írni, ugye?). Köszi a képeket!

Rayo: Reginek jobbulást és mielőbbi fogkibújást kívánok! Kép Örül a nagyinak, igaz?

Amneris: Nagyon vártam már a napi hozzászólásodat én is, és hogy ilyen csodás hírekkel jöttél, ez feltölt engem egész napra! Kép Úgy örülök, hogy napról napra látod a fejlődést, a javulást, a gyógyulást! Zitának nagyon nagy szüksége van Rád, a jelenlétedre, a szeretetedre, a törődésedre, gondoskodásodra. Nálunk Vivient az érintés, az ölelés, Bálintot inkább a hang, a zene nyugtatta meg leginkább.
Holnap lesz Zitus egy hetes, igaz? KépKépKép

Réce: Szeretettel köszöntelek! Sajnálom, amiken keresztül kellett menned, borzasztó még csak így, olvasva is Kép Kívánom, hogy az örökbebabátok feledtesse majd Veletek minden szenvedéseteket.

Mera: Igen, én mindig jegyzetelek. Kép Olvasom sorban a hozzászólásokat és egy kis cetlire írom, amikre reagálni szeretnék.
A bölcs nálam sem az érett kort jelenti!!! Hanem tényleg átjön valami a soraidból, amiből tanulhatunk, amin gondolkozhatunk, erőt meríthetünk.
Kislányod volt már bárányhimlős?
A külön program nekem is nagyon fontos! Mielőtt anya lettem, még suliba jártam és elég pörgős életet éltem Kép Szóval nekem is kell heti egy-két néhány óra, hogy egy kicsit "szabad" legyek. Ezért is volt jó az angol tanfolyam, most pedig majd az, hogy kezdődik a munka a falunkban működő táborban, ahol én is dolgozom.
Az apa-sztori nagyon édes! Kép

Simineni: Ez nagyon jó!!! Kép

Töltike: Örülök, hogy Ádám szeme szépen gyógyul! A mostani éjszakátok jobb volt? Mennyit tudtál aludni?

Kérek szépen gyógysugarakat a gyerkőceimnek, mert megbetegedtek! Kép Mindketten csúnyán köhögnek, Viviennek nagyon folyik az orra, Bálint pedig lázas. Szerencsére azért a kedvük elég jó, bár időnként bágyadtak, de azért vidámak, játszanak, bolondoznak Kép

Puszi Nektek!!!
ildi_ko

Elfelejtettem, pedig már rég akartam kérdezni, hogy Cirbiről tud valaki valamit? Cirbi, ha olvasol, gyere, mesélj! Hogy vagytok? Biztos sok idődet leköti a kislányod, de azért ha lesz pár perced, írj nekünk!!!

Többen írjátok, hogy elszáll a hozzászólásotok, mielőtt elküldenétek. Én, ha hosszút írok, akkor mielőtt elküldöm, CTRL+C-vel kimásolom és beteszem egy Word dokumentumba. Így, ha elszáll, akkor nem kell újraírnom, csak bemásolnom.
ildi_ko

Sünike!

Köszi, hogy megírtad nekem a másik topikra, hogy megint csökkent a sorszám.
Nem győzöm írni a naptárba az új számot, hálaIstennek.
A taliig még a végén 150 alatt leszünk.
Bár még egy kicsit rettentő magasnak tűnik ez a szám. De ahhoz képest, hogy dec-ben 199-et kaptunk, egész gyorsan csökken.

Timi

ui.:
Nagyon szép a lakás.
latimi

Sziasztok!
Amneris: Én is nagyon örülök, hogy javul a kicsi lány állapota! Lehet már tudni, hogy kb. mikor engedik haza?
Gabszi: Akkorát nevettem a sztorin! És köszönöm, mert napok óta ez volt az első dolog, amin nevetni tudok, de erről majd később.
Rayo: Millió puszi a kis Reginek! Remélem azok a csúnya fogmanók már nem bántják!
Ildiko: Sok-sok gyógypuszi a gyerkőceidnek!
Süni: Nagyon szép a lakás! Nem lehetne valahogy megoldani, hogy iderepítsétek hozzánk? eben a hónapban el kell hagynunk a lakásunkat és még nincs megfelelő albérlet, olyan ahová a gyerekemet nyugodt szívvel elvihetem.
Réce: szeretettel köszöntelek!
Jaj, lányok, csütörtök óta rémálom az életünk. Tudjátok, hogy építkezünk és a bank nem adja meg a hitelt, mert van a szerződésben egy olyan pont, ami nem tetszik a banknak. Kérte, hogy mósosítsük a telek adás-vételi szerződését. Akitől vettük a telket nem hajlandó erre, mert az ügyvéd valami eljárási hibát vétett szerinte és zsarolja az ügyvédet nagyon sok pénzzel. Az ügyvéd nem hajlandó fizetni, "cserébe" a nő nem megy bele a szerződés módosításába. Ráadáaul ez egy olyan pontja a szerződésnek, ami nem is érinti őt, csak így akarja sakkban tartani az ügyvédet. Azt mondta ma, hogy mivel az ügyvéd nem fizet neki ezért nem megy bele a módosításba. Ugye ez a tipikus magyar mentalitás: dögöljön meg a szomszéd tehene. Napok óta bömbölök és ott tartok, hogy felhívom a nőt, akivel még soha nem beszéltem és mondok 1-2 keresetlen szót. íne haragudjatok, hogy rátok zúdítottam ezt az egészet és biztos zavaros is, de nagyon kész vagyok. Hannát tegnap visszavittem a gasztroenterológiára és sajnos elkezdődött a gyógyszeres kezelés.
Tegnap miután úgy érzetem, hogy az erőm fogytán (ráadásul Pancsi még mindig azzal szórakozik, hogy felül éjjel álmában és 5-ször biztos kelni kell hozzá) megettem egy óriás tábla csokit. Esküszöm jobban lettem. De ez ma reggelig tartott, amikor a tükörbe pillantva hatalmas pattanások kacsingattak rám.
Ez egy nagyon panaszos levél lett, ne haragudjatok érte! próbálom összeszedni magam és majd jövök!
Hildus
Vendég

Hildus! Szólj ha tudunk valamiben segíteni!!! De akkor is szólhatsz ha csak beszélgetni szeretnél. Vagy ha csak kicsit pihenni!

Amneris! Várjuk a beszámolókat, ebből merítünk erőt!

Süni! Gyönyörű lett a lakás! Remélem sikerül minél hamarabb jó albérlőket találnotok!

Nikinozso! Nagyon köszönöm a beszélgetést!!!

KépKép
jiny

Amneris!
Írtam Neked egy e-mailt, de visszadobta a rendszer :-( Változott az e-mailcímed??? Léci, küldd el nekem az aktuális elérhetőségedet a jutka63@freemail.hu-ra. Talán fontos Nektek, amit írni szeretnék :-)
Köszi:
Jutka
anyanyos

Ildi-kó!
Küldöm a gyógysugarakat+++++++++++++++++
Úgy látszik ez egy ilyen időszak. az én lányom is úgy kelt fel, hogy nagyon fáj a torka.
Kelimóni kisfia is beteg, de itt a jóidő, hamar meggyógyulnak.

Süni!
Örülök, hogy minden rendben. a lakás nagyon szép és izlésesen van berendezve. Kívánom, hogy mielőbb rendes albérlőket találjatok!
Ja, és gratula a kétjegyű számhoz. Hidd el lesz az még egyjegyű is.

Madri!
Várom hívásod.

Hildus!
Én mint laikus úgy gondolom, próbálj meg másik bankot keresni, hátha azokat nem zavarja az adásvételi kérdéses pontja.
Remélem Hanna a problémáit megoldja ez a gyógyszer. Nem lehet egyszerű egy építkezés mellett belekönyörögni az ennivalót. Kitartás a rossz dolgok után jó szokott következni.
simineni

Szia Réce!
Üdv közöttünk! Mi biztosan ott leszünk a talin, de még sokan mások is!!!KépMérnök-közgazdász? Te jó ég! Ez igen! Én abszolút humán beállítottságú vagyok!Kép

Amneris!
Untatni? Ne hülyéskedj! Inkább könnyeztetni! Folyton sírok, ha olvasom a soraidat! Pedig belül mosolygok! HIába! "Sírva vigad a magyar!"Kép
Kép

Mera!
Én elkezdek olvasni, aztán írok a "szólj hozzába", ha válaszolok, aztán újra olvasok, és újra írok...KépKépKép
Hát, az árvíz minden évben előjön témának!!! Miért nem a gátakat erősítik meg, töltik fel, ill. ahová kell építsenek! Nem?Kép

Süni!
Tök jó, hogy írod a sorszámokat! Legalább nyomon tudjuk követni az "eseményeket"!Kép
A lakás nagyon modern és szép!Kép

Ildikó!
Igen! Regi imádja anyukámat! "Mam", ez a "hivatalos" neve! Táncolnak most is a másik szobábanKép Annyira jó, hogy itt van, nagy segítség! És legalább nem vagyok egyedül!
Még mindig nincs kinn a foga, de legalább már nem lázas és jobban is eszik!!!

HIldus!
Köszi Regi nevében!!!
Remélem, rendeződik a helyzet és megoldódnak a gondok! A csoki mindig jó gyógyszer! Boldogsághormonokat szabadít fel és a most nagyon kell!!!Kép

Mindenkit puszilok!
Az olvasók közül a Békéscsabaiakat különösen! Lehet írni!!!!!!!KépKépKép
Kép

Kép
rayo

Szia Réce!
Üdv közöttünk! Mi biztosan ott leszünk a talin, de még sokan mások is!!!KépMérnök-közgazdász? Te jó ég! Ez igen! Én abszolút humán beállítottságú vagyok!Kép

Amneris!
Untatni? Ne hülyéskedj! Inkább könnyeztetni! Folyton sírok, ha olvasom a soraidat! Pedig belül mosolygok! HIába! "Sírva vigad a magyar!"Kép
Kép

Mera!
Én elkezdek olvasni, aztán írok a "szólj hozzába", ha válaszolok, aztán újra olvasok, és újra írok...KépKépKép
Hát, az árvíz minden évben előjön témának!!! Miért nem a gátakat erősítik meg, töltik fel, ill. ahová kell építsenek! Nem?Kép

Süni!
Tök jó, hogy írod a sorszámokat! Legalább nyomon tudjuk követni az "eseményeket"!Kép
A lakás nagyon modern és szép!Kép

Ildikó!
Igen! Regi imádja anyukámat! "Mam", ez a "hivatalos" neve! Táncolnak most is a másik szobábanKép Annyira jó, hogy itt van, nagy segítség! És legalább nem vagyok egyedül!
Még mindig nincs kinn a foga, de legalább már nem lázas és jobban is eszik!!!

HIldus!
Köszi Regi nevében!!!
Remélem, rendeződik a helyzet és megoldódnak a gondok! A csoki mindig jó gyógyszer! Boldogsághormonokat szabadít fel és a most nagyon kell!!!Kép

Mindenkit puszilok!
Az olvasók közül a Békéscsabaiakat különösen! Lehet írni!!!!!!!KépKépKép
Kép

Kép
rayo

Na! Remek! Nem akart elmenni vagy 10percig! Rányomtam újra és tessék! Dupla! Na jó! Fájdalomdíjként:
Kép

Kép
rayo

Szia Mindenkinekí!

Először is A betegeknek! Kép
Kép

Köztük az én kisfiamnak is.KépSajnos elért minket az első nátha. Gergő hősiesen tűri, amkor leszívom az orrát, nem sír, csak az nem tetszik neki, hogy megfogom a fejecskéjét. Mivel nem vagyok híve az antibiotikumnak, homeóval próbálkozunk. Remélem, hatni fog.

Réce: Isten hozott!

Süni: nagyon szép a lakás. Remélem, az albérlők vigyázni fognak mindenre.Képnekem is volt kiadott lakásom, hát....Kép

Hildus: nehogy már valami könnyen összejöjjön.Kép Remélem, lesz rövidesen megoldás.
Nem baj a csoki. A legjobb gyógyír ezen a bolygón.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amneris!

Nagyon jó olvasni a soraidat, milyen boldogság van most nálatok. Gyönyörű a kis Zitus, remélem, hogy hamararosan otthon simogathatod márKép. Nem mondta még a kórház, hogy mikor vihetitek haza?
A gyerekszoba teljesen készen van már, sikerült mindent megvenni? A felajánlott listát szívesen fogadnámKép.

Réce!
Üdv közöttünk! Még olvasni is szörnyű volt, amin át kellett mennetek, de most már jó kezekben vagytok.

Rayo!
Nagyon édes a kép rólatok Regivel! Remélem a kis foga hamar kibújik és nem szenved miatta sokiág. A nagymama tényleg nagy kincs. Mi a szüleim elé építkeztünk, így mindig itt lesznek a közelben, és ez biztosan nagy segítség lesz nekünk is.

Mony!
Gratulálok a pocaklakóhoz, így már értem az ideigelens sorbanállástKép.

Boszi!
Remélem ti is jól vagytok!

Töltike!
Örülök, hogy Ádám szeme javul.

Ildikó!
Viviennek és Bálintnak küldöm a gyógysugarakat! Itt a tavasz, ilyen szép időben hamarabb megy a gyógyulás is...

Hildus!
Hihetetlen, amit az eladó művel. Miért titeket büntet az ügyvéd miatt? Nem fogja fel, hogy ezzel nektek okoz problémát, és nem is kicsit?! Remélem Hannának jó lesz a kapott gyógyszer, majd írj, hogy jobban van-e.

Süni!
Nagyon szép a lakásotok, ide tényleg csak jó albérlőt szabad beengedni, nehogy nagyon lelakják.

Látom, kívánságod sikerült, remélem az őszi is fog.
Jó így látni, hogyan haladunk előre, igyekszem utánad én isKép.

Velünk mostanában nem sok minden történik. Dolgozunk, dolgozunk és dolgozunkKép. De itt a tavasz és végre mehetek a kertbe, imádom csinálni. Ezerrel ültetem a virágokat, veteményezünk. Elég nagy kertünk van, ezért van mit szépíteni.
Hétvégén megint nálunk voltak a keresztfiamék, így feltöltődtünk megint egy pár napraKép.

Szép napot

Kép
rvan

Kelimoni!

Most olvasom, hogy a te kisfiad is beteg, neki is küldök gyógyító sugarakat.
Ti milyen orszívót használtok? Kézit vagy a porszívósat? Hétvégén tesómék is elhozták hozzánk a porszívósat, hogy a kicsinek, ha nem akarja kifújni az orrát, akkor szívjuk ki vele, de nem volt rá lelki erőm, inkább kikönyörögtem, hogy jó nagyot fújjunk abba a zsepibe. Ezért nem is tudom, hogy milyet vegyünk, ha nekünk fog kellenni.

Kép
rvan

Anyanyos!

Küldtem mailt a címemről, amit használok! Kép Írtam is néhány sort mellé, és jól elgépeltem az egyik szót... Szóval "sztond"=szonda! Bocsika!Kép

Lányok!

Most ugyan futok tovább, de majd írok Nektek a mai napunkról is! Megint nagyot fejlődtünk ám!! KépKépKép

Majd jövök! Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Rvan: porszívós orrszívónk van. Nem olyan borzalmas, csak meg kell tanulni a technikát. Fontos, hogy az egyik orrlyuk be legyen fogva.
Pár pillanat az egész. Ám nem kellemes, én kipróbáltam. Kép És Napsugi is. Kép
Tudod, nehogy kárt tegyünk a gyerekünkben.Kép

Egyébként én nagyon praktikusnak találom. Pár másodperc kellemetlenség megelőzhet egy fül felszúrást.Tegnap Gergőnek legalább 6-szor kellett leszívni az orrát.Kép
De utána tudott enni, mert kapott levegőt.

És nagy örömöm van: használt a homeós bogyó. KépKépKép
Miután beadtam, Gergő nagyot aludt és amikor felébredt, jó kedve volt, nem folyt az orra.Kép
Úgy örülök nekiKép

Ez most a kedvenc képem. Olyan édes.Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

És köszönjük a gyógyító sugarakat.Kép Lehet, hogy nem is a bogyó gyógyította meg a fiamat? Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást KépKépKép
Örömmel olvastam, hogy közben még egyet ugrott a sor Kép Most már -6! Ha így haladunk, nem is lesz olyan hosszú ez a várakozás...

Amneris, szívből gratulálok a Kis Virágodhoz, azaz Zitushoz! Mindig olyan megható olvasni a soraidat, mindannyiunknak erőt és bíztatást sugároz a mérhetetlen örömöd által! Remélem már sokkal jobban van és hamarosan teljesen egészségesen HAZA mehet veletek.

Mera, jópofa lehetett arra hazaérni, hogy a gyerkőc altatta el apát, és nem fordítva.
Árvízzel hogy álltok? Remélem semmi gond nem lesz.

Süni-Renóca, nagyon szép a lakásotok, reméljük sikerül hamar megbízható bérlőket találnotok.
És gratulálok a 2 számjegyhez! Kép

Marci-anyu, Marci mennyi idős? Mikor számíthattok tesóra?

Töltike, gratulálok Ádámhoz, biztos izgalmas lehet most már két picurral foglalkozni. További javulást kívánok neki!

Gabszi, igen, együtt voltunk a tanfolyamon. Nem kell adatokat megadnod, én is emlékszem Rátok! Kép Tényleg szemben ültünk. 22-én találkozunk Kép.

Hildus, próbálj meg a nőre észérvekkel hatni! Ha semmiképp nem megy, a bankváltás jó ötlet lehet.
A csokit pedig ne sajnáld, kell egy kis "örömhormonpótló" ebben a nehéz időszakban. Kitartás, hamar túl lesztek rajta.

Rayo, hozzám mindig a számok álltak közelebb, abba nem lehetett mindenfélét belemagyarázni. Ettől függetlenül érdekelnek humánusabb témák is, az egyik legjobb barátnőm pszichológus lett, az egyetem alatt sokszor együtt tanultunk, egymás dolgozatait kijavítottuk. Mint "kívülálló", sokat lehet egymásnak segíteni, főleg, ha a másik már elveszett a részletekben. Kép
Regi gyönyörű kislány, remélem már az étvágya is jobb.

Csöpke, Atan, Simineni, Madri, Ildi_kó, Kelimoni, Rvan és Többiek, veletek eddig is repült az idő, mindig jó volt Titeket olvasni, ezért is szerettem volna csatlakozni. Úgy érzem, teljesen megnyugodtam, elmúlt a lelki teher, az állandó szorongás, mert tudom, hogy most már "jó kezekben" vagyunk, és most már csak türelem kell, és mi is család lehetünk.
Elnézést, ha valakit kihagytam. Remélem minél többetekkel ismerkedhetek meg személyesen is a találkozón, azután könnyebb lesz a "beazonosítás".

A beteg csöppségeknek mielőbbi jobbulást kívánok, a pocaklakókhoz pedig gratulálok!

KépKép
réce

Sziasztok Lányok! Kép

Ma újabb meglepetéssel várt a Kis Tündér: már akkor gyanús volt a túl nagy csend, mikor beléptem hozzá...
Valami most más! Hmmm... - mi lehet?

IGEEEEN!!!
Nem megy a lélegeztető gép! Egyedül lélegzik a picurkám - ügyesen és kitartóan!
Csináltak is nála gyorsan egy jó kis vérgáz-vizsgálatot, és remek lett! Pedig most rábízták a munka javát! De ő bírta a kihívást!

Aztán úgy dél körül újra rákapcsolták kicsit a gépre, hogy ne fáradjon el nagyon - fontos az önállóság, de még fontosabb a tökéletes gyógyulás! Kép Közeledünk hozzá - félmérföldes léptekkel! Kép

Ma a János vitézből énekeltünk: a francia király dalát, az olyan aranyos! Kép
Egyáltalán nem biztos, hogy ettől, de ma többször is mosolygott Zitácska!! A nővérkék szerint ez egyre gyakoribb - talán álmodik a kis Csillag.
Remélem, mihamarabb hazaálmodja magát!! KépKép

Pusza Mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Szép jó estét mindenkinek!

Süni! Először neked írok, mert már napok óta válaszolni szeretnék neked! Igen, nekem küldted el a sablonokat, de a párom elmentette valahova és nem találom! Remélem azóta már megoldódott ez a probléma! Kép Bocsi!
A lakásotok pedig tényleg nagyon klassz! Kép
Csak nem a kisbabátoké lesz majd? Kép

Amneris! Tényleg olyan jó olvasni soraidat! Jó látni, hogy napról-napra jobb a helyzet! Kép Talán ma már meg is foghattad?!!!
Engem is érdekelne, hogy hogy áll a gyerekszoba?! Kép

Kelimoni! Olyan jó képeket raksz fel mindig Gergőről! Úgy eltudlak képzelni, ahogy otthon vagy, és minden percben rajtra készen van a fényképező! Kép

Mera! Nekem is nagyon tetszett ez a kis történet! Kép

Ildiko! Emilke ment! És innen is küldöm a gyógypuszikat! Kép Meg persze GergÕnek is! Kép

Rvan! Még mindig nem jártatok erre! Kép

Napsugaracska! Ígértél képeket, meg hogy sűrűbben jösz, ...Kép Kép Kép

Hildus! Azért én kívánom, hogy minél kevesebb csokit keljen megenned és rendeződjenek a dolgaitok minél hamarabb! Kép

Kép

Kép
Kép

kizsó

Sziasztok!

Most szállt el a hozzászólásom, hát újrakezdem...

Amneris
olyan jó olvasni, hogy a kis Tündér napról-napra gyógyul, fejlődik. Tiszta szívemből kívánom, hogy minél hamarab a kiságyában álmodhasson!

A betegeknek gyógyulást kívánok és remélem, hogy a gyógyító sugarak megteszik a hatásukat!

Simineni
ne haragudj, de most jutottam gépközelbe! Kicsit nagy még a felfordulás nálunk és ki kell használni minden időt! Holnap ha esik az eső remélhetőleg korábban le tudok ülni és beszélhetünk, ha ráérsz!

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Amneris: EZ CSODÁLATOS HÍR! Hamarosan már tényleg otthon lesz veletek a kismanó!
Még sosem találkoztunk,de annyit gondolok rátok és remélem minél előbb hazakerül a kis nyuszka!
Csodálatos,hogy énekelsz neki,nekem a zene a mindenem(zenekarban is játszom) és a beültetés után mindennap zenéltem meg énekeltem a manócskáknak...sajnos hiába,de azért csodás érzés volt!
Kizsó: Hihetetlenül aranyosak a kicsikéid!
Réce: Jó,hogy itt vagy velünk!
Lányok, Sünirenóca!
Nagyon készülünk lélekben a talira, és ha van olyasmi, amit vigyünk, kérlek szóljatok!(Bár nem megyünk üres kézzel,de ha van olyan amit érdemes lenne,akkor inkább azt viszünk)
Kisbetegeknek MIELÕBBI GYÓGYULÁST!!!!!
SZÉP NAPOT, SOK NAPSÜTÉST!

Kép
csöpke

Sziasztok Mindannyian!!!

Hát, igen...Eléggé lefoglal ez a kis TÜNDÉRKE. De persze minden perce édes az elfoglaltságomnak. Hihetetlen gyorsan nő. És már annyi mindent tud, hogy csuda. Szerintünk napokon belül elindul. Sok verset és mondókát mondunk neki, amikre hihetetlen édesen mutogat, magyaráz. Rengeteget nevetünk, nagyon vidám lett az élet amióta hazaérkezett Borikánk.
Már két foga is van.
Szoktalak olvasni ám titeket! Mindenkiről tudok mindent! Mélbe írtam is az érintetteknek...
22-én megyünk a találkozóra és akkor mindenkivel személyesen is jól megismerkedünk.
Valószínűleg továbbra is csak ritkán jövök "írásilag", olvasni továbbra is szorgalmasan fogok.Kép
És nagyon köszönönöm az érdeklődést!!!
Egy képet is küldök nektek!
Kép
cirbi

Sziasztok!

A bárányhimlőn talán lassan túl leszünk, de az utóbbi két nap igen megviselte a babámat. Egyfolytában nyűgös volt, csak akkor lett picit jobban, ha ölbe vettem. Sírt és állandóan mondogatta :aja-aja!! ( anya ) Már száradnak a pöttyök, nem is jött ki több, de ami van az igen randa. Viszont egyáltalán nem vakarózott! Ma már jobb volt a hangulata, talán vége...
Simineni! Hintőport nem használtam, mert a dokink szerint ugyanaz a hatása , mint a kencének így maradtunk annál.
Képzeljétek ma volt környezni a tegyeszes hölgy, és megerősítette, amit már beszéltünk a topikon, a három megyéről, ahol sokkal több a sorbanálló, mint máshol. Mondta, hogy próbálnak nyomozni mi lehet az oka. Még arról is szó volt, nem túl igazságos, hogy egyik megyében 30 sorbanálló van, a másikban meg 250. Azt mondta, hogy a tegyeszes ügyintézők össze szoktak ülni, és próbálnak segíteni azoknak a megyéknek, ahol sok a sorbanálló és kevés a baba. Jó, hogy végre mozgósítják magukat. Megnézte az új gyerekszobát és mindent rendben talált, hál istennek. Persze Õ már jó párszor volt nálunk környezni, sok újat nem tudtunk neki mutatni.
steiff

Sziasztok!

A bárányhimlőn talán lassan túl leszünk, de az utóbbi két nap igen megviselte a babámat. Egyfolytában nyűgös volt, csak akkor lett picit jobban, ha ölbe vettem. Sírt és állandóan mondogatta :aja-aja!! ( anya ) Már száradnak a pöttyök, nem is jött ki több, de ami van az igen randa. Viszont egyáltalán nem vakarózott! Ma már jobb volt a hangulata, talán vége...
Simineni! Hintőport nem használtam, mert a dokink szerint ugyanaz a hatása , mint a kencének így maradtunk annál.
Képzeljétek ma volt környezni a tegyeszes hölgy, és megerősítette, amit már beszéltünk a topikon, a három megyéről, ahol sokkal több a sorbanálló, mint máshol. Mondta, hogy próbálnak nyomozni mi lehet az oka. Még arról is szó volt, nem túl igazságos, hogy egyik megyében 30 sorbanálló van, a másikban meg 250. Azt mondta, hogy a tegyeszes ügyintézők össze szoktak ülni, és próbálnak segíteni azoknak a megyéknek, ahol sok a sorbanálló és kevés a baba. Jó, hogy végre mozgósítják magukat. Megnézte az új gyerekszobát és mindent rendben talált, hál istennek. Persze Õ már jó párszor volt nálunk környezni, sok újat nem tudtunk neki mutatni.
steiff

Sziasztok Lányok! Kép

Beszéltem Gabikával fénykép-ügyben:
Szerinte ha hazahoztuk Zitát, már bátran megmutathatom majd nektek itt a topicon is! Kép
Addig azért jobb a diszkréció: bár a mi ügyünk jogolag a lehető legsimább helyzetek közé tartozik, azért jobb a békesség...

Addig is, Drága Kizsóm csináltam néhány képet a gyerekszobában! Nem épp művésziek, de hirtelen ez sikerült.Kép

Pusza! - Amneris -

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
amneris

Süni, nagyon tetszik a lakás. Nem sajnálod kiadni? Bár az is igaz, hogy egy ilyen lakást lehet, hogy pont ezért könnyebb kiadni. Gratula, a kétjegyű sorszámotokhoz.Kép

Cirbi, de jó, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoztál. Időnként azért tudósítsál minket. A képen is látni, milyen boldog baba a kis Bori.Kép

Amneris, micsoda ügyes lány a kis Zitus. Napról napra hatalmas léptekkel halad a teljes gyógyulás felé. Csodaszép a babaszoba, és szerintem ezért igyekszik ilyen gyorsan haza.Kép

Minden kisbetegnek mielőbbi gyógyulást.

Kép
Kép
atan

Ez nagyon izgi, az előbb az üzenetemet egyszer sem tudtam elküldeni, sőt belépni sem tudtam, most meg azt látom, hogy kétszer is átjött. Nem értem , de mindegy, bocsika.
steiff

És megszülettem

Ahogy nézel rám, eláraszt a szemed
befogja mindenem a képzelet
ahogy körbeveszel és lágyan
lefolyik arcomon elfelejtett vágyam
és érzem, hogy remegek beléd
és te csak nézel és én feléd
akarok nyúlni, de nem tudok.
Kővé meredten csak gondolok
feléd. csak a gondolat maradt
mely még érti ezt a szavak
és mozdulat nélküli remegést
e mozdulatlan ölelést
mely örök lenyomat bennem
semmi nem száll sebesebben
és mégis örökké ott vagyok
abban a pillanatban ahogy
akkor ott lebegtem
te csak néztél rám

És én megszülettem

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok lanyok .
Velunk semmi nem igazan tortenik de azert leirom154. vagyunk.Sokat dolgozunk es keszulok a parom szulinapjara,szombaton lesz,nem tudja hogy befuzetem 1 proba vezetesre a Magyar versenypalyara.
Amneris
Jaj de ugyik vagytok erosodjetek es irany haza!
Kelimoni
Gyogyuljatok szepen,jobbulast.Nagyon muvesziek a kepek meg meg meg!
Kizso
A te kepeid se piskotak!!!Olyan aranyosak a gyerkocok ilyenkor erzem erdemes turelmesnek lenni.
Cirbi
Huncutka is lehetne a neve a kep alapjan.
Steiff
Nagyon ugyesek vagytok hogy nem kapartatok el a kiutest,nekem van a homlokom kozepn 1 csuny heg emlekul.
Pirinyocska hogy vagytok?
Puszi mindenkinek !!!!!!!!!!Moncsi3
móncsi3

Szia lányok!

A félreértések elkerülése végett a könnyező baba nem az én kisfiam. Kép Azt csak úgy találtam a neten.És gondoltam, megosztom veletek .Kép
A tenyéren lévő babák pedig marcipánból vannak.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!
Kelimoni: Gergőnek sok-sok gyógypuszit küldünk!
Egyébként én is orrszívó-porszívó párti vagyok, mert így kisebb a szövődmény lehetősége. Mi is kipróbáltuk, hogy fáj-e. Egyáltalán nem, csak egy kicsit kellemetlen. Az egyik barátnőm most vár babát és annyira fél ettől az eszköztől, hogy megígértette velem, hogy ha szükség lesz rá, akkor én csinálom majd.
Mony: Én is annyira örülök! És kérlek, gyere számolj be, ahogy időd engedi, hogy hogy vagytok!
Cirbi: Hű, mennyit változott Borika, ilyen rövid idő alatt! Nyitottabbnak, vidámabbnak látom. Nagyon szép kislány.
Kizsó: Mekkorát nőttek már megint a lányok!
Amneris: Úgy örülök, hogy Zitus ilyen gyorsan gyógyul!
Drága lányok! Nagyon köszönöm, hogy volt hozzám 1-2 kedves szavatok, nagyon jólesett. Az különösen, hogy felmentettetek a csokis bűnözés alól. A helyzet az, hogy tegnap felhívtam a nőt, de nem jutottam előrébb, csak annyival, hogy minket is megzsarolt 400 E ft-tal. Közben az egyik barátnőm mondta, hogy nekik jó ismerősük a bankvezér, fel is kereste és azt mondta, hogy nincs akadálya elvileg a hitelnek. A férjem is felhívta a bankot és mondta nekik, hogy érdeklődött és más bank örömmel ad hitelt így is, hogy benne van az a pont s zserződésben, na erre egyből más lett a hozzáállás. Szóval, ma újra megtárgyalják a hitelkérelmünket és délután már tudni fogjuk. Szorítsatok!
És van egy nagyszerű hírem is, amióta Pancsi eszi a Motiliumot (2 napja), nincs hányás!!!!!!!!!!!!! Jó étvággyal eszik, nagyon jó a kedve is! Én olyan boldog vagyok!
Tegnap mérték a védőben: 8100 g és 70 cm. Ez 10 hónaposan azt mondták nem rossz, a testsúlya még kicsit alacsony, de a magassága tökéletes.
Hát ennyit rólunk!
Mindenkit ölelek: Hildus
Vendég

Hildus, Balázs első szülinapján 8900 g volt. Úgyhogy ez nem nem rossz, ez szuper!...és minden jó hírnek nagyon örülök, látod, minden megoldódik! ( A Nutellát nem szereted? Jó kis gondűző...)

Cirbi, Bori milyen helyes baba!! Nagyon jó olvasni, hogy minden rendben!

RéceKépKépKép Üdvözlet a férjednek is! Mondtam itthon, és a hímnemű is tudja kik vagytok!

Amneris, nagyon sokat gondolok rátok...
Nagyon kedves fészek várja Zitát!

Kizsó, Zsófi nagyon édes, ahogy kikukucskál a sarkon! Kép( Ha nem rázna ki a hideg az olyan felnőttektől, akik egy kisgyerekre azt mondják: megzaaabáááálom, most azt mondanám!)

Rvan, az orrszívó porszívó ellenesek táborába tartoztam sokáig. Elég volt a kézi orrszívás. De egy makacs fülgyulladás ráébresztett, nem is olyan rossz, bár látványra kissé bizarr találmány.
Nem a porszívó erejével szív- így gyermekeink nem válnak horpadt fejű rajzfilm figurává-Kép, vannak áttétek benne (vagy mi...) és így nem olyan vészes, csak zajos. Én nagyon féltem tőle, de valóban jó!
Én is kipróbáltam, de szerintem Sterimarral befújni az orrunkba sokkal rosszabb.Az szörnyű, brrrr!!

Rólunk annyit, hogy ma voltunk az iskolában megnézni a leendő tanító néniket. Nagyon izgalmas volt, pláne, mert most nem a tanító néni, hanem a szülő szemszögéből néztem a volt munkahelyemet és kollegáimat.
Balázs nem nyilatkozott, de úgy látom, nincs oda a dologért.
A héten jöttem rá, hogy tud olvasni.
De nem én tanítottam.Esküszöm!!!

Jiny, irok majd neked, ha nem baj!

Kép
Kép
ggabszi

Hildus!
Privit fogok írni, ha lesz időm. Most csak annyit, hogy Reginek is refluxa van, ma voltunk izotópon.
Nem tudom, hogy adjak-e neki gyógyszert vagy ki fogja nőni?????????
Mindjárt indulok a saját dokinénihez érdeklődni. Tegnap óta alvás közben köhög. Mi jön még???????

Kép
rayo

Sziasztok!

Steiff!

Írtál a megyékről és a sorbanállásról,és az juott eszembe, hogy igaz,hogy mi "jó" megyében lakunk,mert
34. volt a számunk (amúgy is bőven 100 alatt van a várakozók száma)és még "csak" hat hónapja várunk, de sajnos azóta áll a sor, semmi nem történt, nem volt baba, az én tudomásom szerint.Tehát sajnos reménytelen erről a 34. helyről is az 1.re kerülni.A tavalyi évben viszont állítólag csúcsokat döntögettek, mert 20 körüli lezárt öf ügyük volt.Szóval nem tudom, de reménykedünk. Majd csak eljön a mi időnk!!!

Kép
csöpke

Hahó!

Most beszéltem az örökbefogadós néninkkel és már a 32.ek vagyunk, és még egy öf most van folyamatban,meg azt mondta,hogy menjek be valamikor és összeszámoljuk,hogy hányan várnak icipici babára(sokan nagyobbacskát szeretnének), mert ez a 32 nem is igazán annyi,hanem kevesebb.Ez nagyon jó hír!!!!!Már bánom,hogy nem hívtam előbb a hölgyet.(a tanfolyam óta nem is beszéltünk)
Szóval amit az előbb írtam az már nem érvényes,mert azért HALAD a mi sorunk is!Puszi mindenkinek

Kép
csöpke

Sziasztok!
Gabszi várom a levelet!

Hildus! De jó hogy kezdenek megoldódni a gondok! Sokat gondolok rátok!

Csöpke! Hajrá! Feltétlen írd meg hogy mennyit léptetek előlre!

KépKép
jiny

Csöpke!

Mi is fél éve állunk sorba, kiváncsi lennék mi az aktuális sorszámunk? 260-al indultunk, lehet már 258 is . Hurrá!!
steiff

Sziasztok!

Csak egy percre bekukk.

Voltam fogorvosnál és kihúzták a bölcsességfogamat. Már nagyon régóta szenvedek vele mert nem volt elég hely a számba és ezért nem tudott kinőni. Mindig nőtt egy kicsit aztán abbahagyta, szóval most örülök tulajdonképpen mert sikerült a szájsebészetet megúszva megszabadulnom tőle. Ráadásul a kedvenc dokinénim húzta ki.
Már kifelé megy a fájdalomcsillapító szóval kezdem érezni a sebet.

Réce én is szeretettel üdvözöllek a topicon!!!!
Nem könnyű ennyi nehézséget feldolgozni talán nem is lehet, szívből kívánom hogy teljesüljön az álmotok és mielőbb kapjatok babát!!!

Sünike csodaszép a lakás, én sajnálnám kiadni!!!
Remélem olyan lakókat találtok akik tudnak vigyázni rá.

Amneris írj minnél többet, nagyon jó olvasni a soraidat!!! Szuper hír, hogy ilyen gyorsan gyógyul a kis Zita. Mikor vihetitek haza???

Cirbi jó, hogy írtál magatokról. Nagyon kiegyensúlyozottnak látszik Borika, biztosan jól érzi magát a családjában.

Ggabszi az orszívó-porszívó kívülről nekem is nagyon ijesztő. A keresztgyerekeket látva megrémültem. Persze tudom, hogy ez hasznos dolog és nem olyan szörnyű mint amilyennek látszik. Lélekben már készülök a használatára.

Hildus drukkolok, hogy sikerüljön megkapnotok a hitelt!!!! Remélem jobb egy picit a hangulatod.

Csöpke ez jó hír, látod halad a sor!!!!!!

Minden betegnek jobbulást kívánok!!!

Szép estét!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Vicki remélem már jobban vagy és nem fáj nagyon!

Amneris! Hogy van Zitus? Mikor mehettek haza?

Szeretnék veletek megosztani egy nagy hírt. Bár az örökbefogadási eljárás elején még másképp gondolkoztunk dolgokról, de hosszú hónapok alatt megérlelődött bennünk a döntés, ezért beálltunk abba a bizonyos különleges sorba. Kép Ezért van új sorszámunk is, 50 alatti. Kép Hozzáteszem nem a sorszám miatt döntöttünk így. Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Jiny
örülök, hogy beléptetetek abba a bizonyos sorba!Kép Csodás helye lesz a babócánakKép)

Cirbi
de jó, hogy jelentkeztélKép Már kezdtünk aggódni értetekKép Tündérkéd csodálatosKép

Hildus
örülök, hogy rendeződtek a dolgok a hitel körül!Kép Annak külön örülök, hogy Pancsinál bevált a Motilium!Kép

Ggabszi
Látod milyen eltitkolt képességei vannak a fiadnak!Kép Már olvas! Nem is kell hozzá tanítónéni! Számolni meddig tud már?Kép

Csöpke
milyen jó, hogy halad a sor! Ezek a hírek minket is felvidítanak ámKép!

Kelimoni
Gergő baba gyógyulgat? Hogy viseli a náthát?

Steiff
gyógyulást a babádnak! Remélem már a végén jártok és nem lesz több ilyen nehéz napKép!

Rayo
minden rendben ment az orvosnál? Remélem Regikét nem viselte meg nagyonKép

Amneris
mi újság nálatok? Zita baba hogy van? Mikor mehet már haza?

Töltike
Ádám szemével minden rendben? Nikikének még mindig tetszik a kistesó? Anyuka hogy bírja a kétgyermekesen?

Simineni
ma sem sikerült időt szakítani a beszélgetéshez, de remélem holnap vagy a hétvégén összejön.

Mi holnap megyünk az életet adóval aneszteziologushoz, mert epidulálást szeretne. Kérte, hogy kisérjem el. Ez nekem jól esett. Lassan közeledik a várva várt idő és egyre jobban kezdek szorongani. Gondolom ez természetes. Remélem minden jól fog alakulni.

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok Lányok! Kép

A mai fejlődésünk magasan körözi az összes előzőt!! KépKépKép
Ma kihúzták a lélegeztető tubust! Volt-nincs!!

Így már teljesen felszabadult Zituska szája: cuppog, nyálbuborékokat fúj, és hamarosan a hangocskáját is hallhatom! Talán már holnap!
Eddig ugyanis a tubus szeparálta a hangszalagokat, így "hangtalanul" adott hangot az én kis Bogaram...
Persze rákérdeztem rögtön, hogy regenerálódik-e teljesen a kis gégéje - énekes mama ezt nem hagyhatja szó nélkül! Kép
Megnyugtattak, hogy szépen helyre jön! Órák kérdése, és végre Õ is hangosan jelzi, ha valami nem tetszik neki! (Mert állítólag a babák így szokták ezt csinálni...Kép - legalábbis ezt mesélik.Kép)

Szóval újabb lépés a gyógyulás, és a hazamenetel felé!
Hogy pontosan mikor is jöhet, azt nem merik megmondani - biztos nem akarják, hogy csalódjunk, ha másképp alakulna.
Minden esetre innen már gyors a gyógyulás - ezt mondják. Az intnzívről előbb majd néhány napra az újszülöttosztályra kerül (hogy megfigyelhessék, működnek-e a dolgok inkubátoron kívül is) aztán pedig hazajövünk! IGAZÁN HAZA!!!
Talána a jövő hét elején...

Még valamit elmesélnék: olyan szépet mondott nekem a doktorbácsi a kórházban:

Azt mondta, hogy nagyon tisztel bennünket,
mert amikor felvállaltuk Zitácskát, az állapota még komoplyan válságos volt (akkor mondta is nekem, hogy a sorsa pillanatnyilag "kétesélyes"...Kép)
Mi meg mégse kérdeztünk semmit, hanem vállaltuk úgy, ahogy van, és ezt ő igazán becsüli!

Nagyon jól esett, amit mondott, de az egész igaziból sokkal egyértelműbb volt. Ráismertünk, hogy Õ a mi kislányunk!
Ott állva egyszerűen semmit se jelentett, hogy a papírok kitöltésekor még azt írtuk: egészséges...
Látva Õt eszünkbe se jutott, hogy betegen nem a mi lányunk volna! Kép Értitek ugye?

Azért jó fej volt a doki, hogy ilyeneken is elgondolkodott!

Jó éjt mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: