Örülök, hogy jól érezted magad, én is. Hát Petinek tényleg elég élénk fantáziája van.

Mama csak Tündit vállalta el, de ma már nincs sok kedvem átadni, mert volt egy kis nézeteltérés, igaz nem veszekedtünk, de utálom, amikor csakazért is tömni akarja a gyereket édességgel és persze én vagyok a gonosz,mert most nem hagytam. Na mindegy.
Tündi viszonylag jól aludt, 10-11 felé sírt fel, akkor visszaaltattam és aludt hajnalig(úgy fél hat körül jöhetett ki,de lehet, hogy később) és Baluhoz sem kellett menni(!), önkiszolgálta most magát sztem(mert az üveg azért kiürült reggelre).De sztem ma már megint éjszakázunk.

Sajnálom azért, hogy én nem ismerhettem meg babócáidat, remélem azért legközelebb úgy találkozunk, hogy ők is ott lesznek. Aztán este jutott eszembe, hogy talán volt nálad kép róluk.
Hát, remélem összejön majd a szombati találkozó, Sami ahhoz kötötte, hogy ne legyenek betegek a gyerekei, egyébként mindenképp jönnek. Egyébként állítólag lesz itt tüzijáték, még azért utána kell néznem, de arra akkor szeretnénk kimenni.
Tündi ma nagyon nyűgös volt, illetve inkább hisztis, a délutáni séta rémálom volt.

Balu meg délelőtt nyűgölt, úgyhogy szuper napom volt, tetőzve egy jó kis fejfájással, képzelheted...
Egyébként már alig várom a jövő nyarat, hogy Balut is szoktathassam a bilihez, mert már elég nehéz pelenkázni, főleg amikor nyakig kakis és nem hagyja magát, tekereg jobbra-balra és még jobban keni magán. Aztán a tisztát meg nem hagyja felrakni...Közelharcot kell vívni vele

Na most már befejezem, mert egész kis regényt sikerült összeírnom,már ki fogok kapni, hogy foglalom a helyet

Legyetek jók, puszi!

Boncsi