Olyan fura érzés, tudjátok eddig mindig siránkoztam, hogy már ilyen vén vagyok

Ági, te is tudod, bárki bármit mond, te szereted a pasidat, bármilyen nehéz is vele az élet. Mondhat bárki bármit. Persze panaszkodni jóléeseik néha, de ez inkább csak önmegynyugtatás.
Amúgy is furcs, hogy 3 gyerekkel már kakukktojásnak csámítok. Tegnapelőtt este fogszabályzóra mentünk Vikivel. előre odatelefonáltam, hogy pci gyerekekkel megyek, ne kelljen több órát várni. Ehhez képest pont egy órát vártunk kint. a váró baromi kicsi, a babakocsit kint hagytam és csak imádkozni tudtam, nehogy ellopják. Persze mindenki minkett nézett, mintha legalábbis valami valóságshow lettünk volna.Hát hogyne. Mert nem bírtak egy helyben ülni, mentünk az ablakhoz nézelődni, ,prospektust olvasni, sétálni, tükörhöz, stb. De egy idő után mindent eluntak. És mégcsak rosszak sem voltak, csak GYEREKEK. Érdeklődőek!!! És mégis minden szem rajtunk volt!Majd kiváncsi leszek, neked milyen tapasztalataid lesznek, ha kibújik Zsófi. Soxor szánalmat is látok az emberek szemében, hogy úristen szegény nő ennyi gyerekkel! Pedig nem érzem szánalmasnak magam egyáltalán. Sőt nagyon boldognak.Nehéz, de boldog dolog ennyi gyereket nevelni. Na eldugulok, remélem nem fárasztottalak le nagyon benneteket, de most ez úgy kikivánkozott belőlem!!!
puszz
Era