Én is be szoktam nézni, de ha ti nem írtok...
Én most a gyerekeknek varrok nyári ruhákat (na nem kell semmi bonyolultra gondolni, tunikák, pólók, nadrágok - egy részük a mi kiselejtezett ruháinkból), plusz mamapelusokat, meg néhány pelenkát. Még néhány recycled pelust szeretnék a lányomnak, aztán elkezdem a pocaklakónak is a szettet.
Zorka, szerintem lehet, hogy normális a dolog a gyapjúgatyóddal, bár így látatlanban nehéz megmondani. Mindenesetre amit beszéltünk, hogy a gyapjú magába szívja a nedvességet, anélkül, hogy ő maga nedves lenne, viszont ha több a nedvesség, mint amit fel tud venni, akkor bizony nedves érzetű lesz (de még ekkor sem mondanád kifejezetten, hogy nedves). A másik, ami lehet, hogy túl szoros a body, vagy sokat ült rajta a gyermek

, és egyszerűen kinyomta a gyapjúból a pisit. Egyesek szerint pl. nem ajánlott a gyapjúgatya hordozáshoz pont emiatt, de én ezt nem vettem még észre. Esetleg ha nagyon kiváncsi vagy, le lehetne mérni a gatyót, és még egyszer olyankor, amikor nedves, hogy lásd, mennyit szívott be. Ebből talán tudnál következtetni arra, hogy vajon tényleg keveset bír és hamar átázik, vagy a gyermek pisil sokat.
Pindi