Én is tartozom egy beszámolóval eddigi textiles tapasztalataimról (már ha érdekel valakit

Egyelőre "vegyes" üzemmódban használja Villő a textil és a papírpelust, mert ugye ő az, aki viszonylag gyakran termel kakit és nem mindig sikerül azonnal lekapni róla a kakis pelust, ettől jön a pír a popsira. A bourette selyem jól működik, viszont nekem abból 1 van, ami éjszakára ment is párszor, de napközben más gyógymódra kell néha váltani, ilyenkor jön a papír pel. míg el nem múlik az adott probléma (egész hamar rendeződik). 2 normál külsőm van, de bármennyire szellőző és lélegző anyagból vannak, idegenkedem tőlük, így ha csak tehetem, "A" gyapjúnacit adom a babára. A nadrágocska Disana és jól tartja a formáját, lassan 1 hónapja használom. Kétszer lanolinoztam - először óvatos voltam, másodszorra viszont azt hiszem, sikerült belőnöm a megfelelő lanolin adagot

Nagyon pozitív számomra a megkötős!!! Örülök, hogy kipróbáltam, mert nem is olyan vészes feladni, a patentolástól tán hamarabb elkezd forogni az én lánykám, mint a megkötözéstől... A megkötőst szoktam csak úgy lazán is ráadni, szellőztetésként - betét és külső nelkül. Persze így max. félórányit hagyom ficánkolni, de ez is valami. Na és a Popolini One Size zöldben olyan helyes a popsi, de komolyan! Nekem azok igen nagy csomagok, a betétet is benne szoktam hagyni és szívják is szépen a nedvességet. És az egy szem Two Size-zal is elégedett vagyok. Egyébként úgy tűnik, hogy szárazabb a babapopsi a textilben - vagy ez csak érzéki csalódás? A papírt azért szoktam mégis bevetni bőrpírnál, mert olyankor kenegetem is és úgy tudom, a kence nem tenne jót a textilnek. Itt fel is merül a kérdés: de hát nem mosódik ki a kence 60 fokos mosásnál? A kencéim: Weleda olaj vagy Sudocrem, jövő héttől lesz gyógyszertári csukamájolajas popsikrémem. Valamelyik megengedhető lenne textilnél is?! Bocsánat a hosszú irományért...