Köszönjük a köszöntést!! El se hiszem, Enéh maholnap 1 éves lesz, Gerynek még egy hónapja van...... úúúgy rohan az idő.
Nekünk is szarak most az éjszakák, jobbanmondva az elalvás megy nehezen.....
Amúgy mára fejeztem be az összes kariajándék megvásárlását, nálunk is van új mobil a karifa alatt!!!
A sz.gép szaraxik, megérett egy format C-re. Úgyhogy email is alig megy, ha valaki írt volna, nem kaptam. RITA!!!!!! Nagyon el vagy tűnve!!!! A köszöntést még megkaptam emailben, de aztán semmi. A válasz levelem megkaptad???
Sancsi neked is igyekszem írni!!
Amúgy nálatok is nem lehet, hogy melege van Enéhnek és azért alszik Ő is most nehezebben? Próbálj esetleg hűvösebbet csinálni, hátha bejön.
Etterke! A pöttyök lehetnek attól is, ha túl sok savas gyümölcsöt kap esetleg Rékus, mint pl a narancs. Az étel allergia meg 1-2 hét mire kijön, úgyhogy azért nem árt említeni a dokinak, nem e mégiscsak a glutén a bűnös??!!! Bár azért nem hiszem. De Gerynek is voltak ilyen apró pöttyök a szája körül is, akkor ismét sterileztem a cumiját, és valószinű a fogzás miatt volt. Akkor még a popsiján is szoktak pöttyök lenni. Én semmit sem kentem rá, elmúlik!
Beuci!!
Látom csak sikerült a kicsinyités! Nagyon édik vagytok!!!!! Ha gondolod nekem is küldheted, akartam mondani, hogy felteszem ide, de látom mégis boldogulsz!!!!!
No asszem ennyit akartam.
Mindjárt itt a karácsony!!!
Én már várom azért. Főleg, hogy András is itthon lesz 2 hétig!!!!! Addig még ezt a qrva délutános hetet kell kibírni és juhhééééé!!!
Na pusza mindekinek!!!!!

[/url]

.

.

[/url/]
[url]