A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Vikó :)

Isten éltesse Lucát és Bencét!

Kép

Meme :)
Most láttam én is a musicalmeséket. Filózom rajta. Nekik még a zenén túl fontos a látvány is, azért varázsolja el őket annyira egy-egy színdarab. Kíváncsi vagyok, hogy ez látványos lesz-e. Egyébként szerintem veszek rá jegyet és elviszem őket, mert 1 órát bárhogy kibírnak. Zoli nem jön, mert már unja a sok gyerekdarabot, így egyedül megyek a 2 kölökkel. 8)

Cat
Kép
cateye

Vikóka,

Boldog szülinapot Lucának és Bencének!

Képeket majd kérünk!!!!

Most rohanok, mert vége a munkaidőmnek :lol:

Detti

KépKép
kiliman

Cat, Nettke,

" A produkcióhoz az Izzó víziók készítenek gyerekek és felnőttek számára is izgalmas látványt, a rendező Böhm György. "
Ezt írják, aztán majd meglátjuk. :wink:
Mi a december 6.-a 11 órát céloznánk meg. Amolyan, télapó ajándékként is.
De, nálunk a 2 gyermek 2 felnőtt szereposztás szigorúan kötelező. :lol:

Edit,

Dávidnak hogy tetszik a gimi? Most, hogy Kristóf élete más fordulatot vett, nagyon gondolkodom a 6 osztályos gimin. Bár, ő hallani sem akar róla, így nem tudom mi lesz, mert erőltetni, megszabni semmi képen nem akarom.De, látszik, hogy nincs lekötve az energiája, állandóan csak számítógépezne....

Meme
szinta

Vikó!
Isten éltesse Lucát és Bencét!
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!

Kép
pramprampram

Vikó,
Boldog szülinapot Lucának és Bencének!!!

[b]

Meme, Cat
én disznó módon meg is vettem ma a jegyet, vicces, hogy én is dec 6-ot céloztam be (előbb nekünk nem jó), így Natit akkor elviszem
:lol: 8)
Meme, szólj, ha jegyvételben segítsek! Még anyámnak vadászok Rómeó jegyet, így a héten tuti megyek a jegypénztárba.

Edit,
nem értem mire gondolsz.. Milyen személyre szabott figyelem?

Kép
nettke

Nettke,

11 vagy 15 órásira vettél? Hova sikerült?

Meme
szinta

Sziasztok!

Luca És Bence!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk!!!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1254760754.6314.jpg[/img]

Cat!

Mit néztetek meg az Operettben? Hihetetlenek a fiaid!!!!! Tiszta anyjuk! :D [/img]

Kata

Kép
kateduo

Nettke!
Arra gondoltam,hogy mindegyik gyerekkel külön-külön programot is csinálsz!!!Ráadásul mindezt rendszeresen!!!Mellette még azt is figyelembe veszed,hogy mi érdekli őket!!

Kép

Kép
edit73

Boldog szülinapot kívánunk mi is Lucának és Bencének!

Ditke
ditke62

Nagyon köszönjük a köszöntőket, majd holnap megmutatom az érintetteknek! :lol:

Csak egy gyors fotó mai napból:
Kép Tesópuszi a délutáni ébredés után...

Holnap jövök...és drukkoljatok a gyógyultnak nyilvánításhoz!!!

Viki

KépKép
vikóka

Cat :)
Isten éltesse Olit és Samut!!!!!!

Kép
pramprampram

Tündériek a képen :)

Kép
pramprampram

Cat,

Olinak és Samunak nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

Meme
szinta

Cat,

BOLDOG SZÜLINAPOT SAMUNAK ÉS OLIVÉRNEK!

Végülis mi lesz a szülinapi ajándék?

Vikóka,

Cukik a kölkök :lol:

Képzeljétek, az oviban folyamatosan dícsérik a gyerekeimet, hogy milyen okosak (jó, ezt tudtam eddig is :wink: ), értelmesek (ezt is), és milyen szófogadóak (na, ez totál új). Az utóbbi azért van, mert külön vannak. Olyan jó érzés úgy menni a gyerekekért, hogy nem azt hallgatom, hogy már megint büntiben voltak, meg már megint verekedtek. Sőt, állítólag Bernát nincs az első 5 legveszedelemesebb gyerek között a csoportban! Ez azért nagy szó ám!
Meg megdícsérték azért is őket, mert olyan szépen ejtik ki a hangokat, szépen énekelnek, és udvariasak.

Az ovi totál jót tesz nekik, folyamatosan megköszönik a dolgokat, meg annyira önállóak már.

Most egy kicsi dicsekedtem...

Detti

KépKép
kiliman

Vikó,

Luca milyen kis odaadóan bújik, Bence pedig huncut !!!!

Detti,

meg azért a ti neveléseteket se felejtsd már ki. :wink:

Meme
szinta

Detti :)
Elismerésem!

Kép
pramprampram

Cat,
Isten éltesse Samut és Olit!!!!

Meme,
Menyára nem tudsz esetleg jó szerepo-sal szerezni??? Ha ez a csaj ilyen jó? 8)

Kép
nettke

Csajok :)

Köszönjük a köszönéseket. Ma van pont alegtöbb munlám a szülinapjukon. :evil: :twisted: :evil:

Az oviban pont most ünnepelnek, otthon ma négyesben ünneplünk. Készülök vacsival, kis lakásdíszitéssel, és megkapják tőlünk az ajándékot. (lego, Rush Hour játék, meg egy Hide Pirate fejelsztő játék).

Egyébként jövő hétvégén ünnepeljük őket családilag/gyerekzsúrilag, mert ezen a hétvégén Zolit ünnepeljük, neki ugyanis pénteken van a szülije. 8)

Engem is érdekelne nagyon Menya jegy jó szereposztásra!!! (Csak Mázzsal és Szillel)

Nettke :)
Mennyi volt a jegy a Musicalmesékre? Én is megyek a barátnőmmel meg a lányával, csak mi november 29-én akarunk.

Cat
Kép
cateye

Most látom, hogy tele van helyesírási hibával, és betűcserékkel a hozzászólásom. Elnézést a hibákért, siettem, a főnöknőm csesztet.

Nagyon aranyos a puszilkodós kép! Látom a gyerekek is fertőzve vannak a plüssök szeretetével. :lol: :wink:

Örülök, hogy így bejött nektek is az ovi, és a külön csoport is. Legalább a suliban már nem kell majd ezt a játszmát lejátszani velük, mert természetes lesz, hogy külön lesznek.

Megkapták a görkorcsolyát is Anyukámtól a fiúk. Végül Decathlonos lett. Samu egész ügyes vele. Majd dobok fel képet róla. :P

Kata :)
Te kérdezted a színdarabot, ha jól emlékszem.

A Szépség és a Szörnyeteget láttuk. Persze a Szörnyeteg és a farkasok voltak a kedvenceik. 8) Az utóbbiak nagyon élethűek voltak, és ki is jöttek a színpad elejére a közönség elé, a zenekari árok szélére. Tavaly még erre azt mondtuk Zolival, hogy nem mernénk elhozni őket 6-8 éves korukig a farkasok, a sötétség, és a puskalövések miatt, aztán 5 évesen sem féltek tőlük. :P

Hogy megy az ottalvás?

Cat
Kép
cateye

Cat,

és ki volt a Szörnyeteg? :lol: :lol: :lol:
Jegyeket kérdezem, nektek is Nettke.

Meme
szinta

[quote]C írta:at,
és ki volt a Szörnyeteg? :lol: :lol: :lol:

Hát képzeld a legrosszabb szereposztás volt, mert Homonnay volt a szörny nem Szil és Németh Attila volt Gaston, nem Imre Sebastian és a szolgája sem MÁZS volt. De azért mentünk el mégis így is, mert ez az a darab ahol Homonnay jó szörnynek (csak hörögni kell), és végig ebben a maskarában van, csak a legvégén veszi le, így nem is látnék Szilből semmit. :lol: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Brdst9fQn7c

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Oli és Samu!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1254847754.8981.gif[/img]

Cat!

Tényleg szuper fiaid vannak, tetszik, hogy így élvezik a színházat.
Ottalvás szuperül működik, Semmi gond nincs, sőt szeretnek menni. Én is élvezem, bár Vendel két napot itthon volt. Eddig nem sok szabadidőm volt a mai nap kivételével, ma egy barátnőmnél voltam. Eddig mindig volt valami intézni való. Okt. 26-tól meg őszi szünet....

Detti!

Tényleg jó hírek!!!!! Suliban az enyémek is külön fognak járni. Nálunk most az a gond, hogy ovi után itthon elviselhetetlenek, alig bírunk velük. Ki vagyok akadva!

Vikó!

Édesek a Lurkóid!!! :D

Képzeljétek Vendel elkezdett egy ideje úgy beszélni, mintha dadogna. Olyan furcsa, nem tudom igazi dadogás e vagy sem, mert nem mindig csinálja, főleg akkor, ha hosszú dolgot akar mondani. Egyre idegesítőbb, mert mire kimondja már ezerfelé figyelnék. Próbálok türelmes lenni és végighallgatni a mondandóját, de nagyon nehéz, mert közben Gergő tíz mondatot mond. Még nem olvastam utána, talán holnap lesz időm..., akkor talán okosabb leszek. [/img]

Kata

Kép
kateduo

Kata,

érdekes, hogy most kezdődik, mikor már tök régóta beszél, nem ? Figyelem felkeltés lehet ?
Az oviban jók a fiúk? Mert, ha igen, otthon engedik le a fáradt gőzt.
8)

Ditke,

bébiszitter ? Dolgozol már?

Többiek?

CAt, Nettke,

Menya dec 9.-e 1.sor 7,8 3000ft/db - érdekel valamelyőtöket. Valszeg 1 szereposztás.
Mi dec. 15-én megyünk Szentizni, 1 sor, és tuti Szil-Kata. :lol:

Meme
szinta

Csak egy gyors bekukk:

Cat!
Nagyon Boldog Szülinapot a Srácaitoknak!

Kérdés: akkor most mi lett a végeredmény okt 13. tali ügyben? Lesz?

Viki

KépKép
vikóka

Meme,
juj, akkor kezet fogsz majd valakivel az első sorban?? :lol: Reméljük Szil jut neked :lol: :lol: :twisted:
Én tegnap bevállaltam egy 11-i Menyasszonytáncot, úgy kalkuláltam, talán jó lesz... nem tudtam ellenállni, mert első soros az is..szóval lehet, hogy megszívjuk, de most már mindegy, maradok annál.

Cat,
mit szóltak? Torta milyen volt?
Írok privit Mozart ügyében.

Kép
nettke

Cat!

OLIVÉRNAK ÉS SAMUNAK NAGYON BOLDOG 5.SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Olinak és Samunak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
(úgy tűnik ez a hónap ilyen, minden belépéskor új szülinapost köszöntünk :) )

Detti!

Gratulálok a fiúkhoz, nagyon ügyesek!

Többiektől bocs, sajnos rohannom kell, majd ha lesz kicsit több időm írok...

Ditke
ditke62

Képzeljétek el, Kristófnak ismét eltörött a keze. :evil: :evil: :evil:
Testnevelés órán, " balatoni halász " játék közben belekeveredett a hálóba, és elesett, és eltörött....
Még szerencse, hogy Lacikám otthon volt, vitte orvoshoz azonnal.
Szerencsére nem ott törött mint tavasszal, így a műtét nem kellett. Most az alsó csont törött el, amit helyre kellett rakni, aztán kapott egy jó nagy gipszet.

Meme
szinta

Sziasztok!

Meme!

Szegény Kristóf!!!! Nagyon fájt neki? Még szerencse, hogy nem ugyanott, ahol a múltkor. Már nem emlékszem bal vagy jobb keze?
Gondolok arra, hogy most írnia kell a suliban. Bár úgy emlékszem, mintha a bal lett volna...?
"balatoni halász" ? Sosem hallottam róla...

Vendel 2,5 évesen kezdett beszélni és most nyáron kezdte, eleinte kevésbé , most jobban. Egy pszicho azt mondta, hogy val.szin.a gondolatai már előrébb vannak, mint hogy elmondja amit akar. Hát nem tudom...., mindenesetre figyelgetem.

Cat!

Milyen volt a tegnap este? Örültek a fiúk az ajándéknak?

Nettke!

Akartam írni, a fiúk nálunk is mindig azt a futó tehenet nézik, azt hiszik én is azt nézem.... :D

Kata

Kép
kateduo

Kata,

bal kéz. Legalább a suliban nem gátolja.
Bár most kaptam az infot tőlük, hogy holnap dől el, hogy mi lesz, műtét vagy sem....
Nekem is előrébb vannak a gondolataim, ezért hadarok, és sokszor gyorsabban váltok mint kellene, s környezetem ezt nem mindig érti. De, ezt lehet koordinálni.

Meme
szinta

Meme!
Hű!Nem hiszem el!!!Jobbulást Kristófnak és mennek holnapra a drukkok,hogy ne kelljen megműteni!

Kata!
megmutattad szakembernek? vagy csak éteren konzultáltál pszichoval?Nehéz lett most Vendellel,mert tényleg nagyon zavaró tud lenni a dadogás.De azt azért minden szakkönyv írja,hogy a türelem a legfontosabb az ilyen esetekben.

Lilláékról senkinek semmi híre??????Már több,mint egy hónapja visszamentek!Szerintetek összefüggésben lehet ez azzal,hogy turista vízummal mentek?Vagy ennyire nem találhattak házat?

Kép

Kép
edit73

Sziasztok :)

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Az ünneplés nagyon jól sikerült, este teszek fel képet a webalbumunkba. A lego tuti siker volt, nekem kevésbé, mert iszonyú a hangja, és különböző hangfeltétei is vannak, tud repülőhangot adni, szirénázni, és ha reptetik a levegőben, akkor turbina hangja van. :evil: :twisted:

Kata :)
Ez élettani dadogás. Samunál is volt 3 évesen. Azt hittük, hogy a cumi elvétele miatt dadog, de nem azért, hanem emrt a gondolatai előbbre jártak annál mint amit meg tudott fogalmazni. Ne izgulj! Sajnos sok türelem kell hozzá végighallgatni, pörgősebb embereknek ez nehéz.

Edit :)
Engem is idegesít, hogy nincs hír Lilláékról. Remélem jól vannak. Mondjuk az én uramnak bárhol lennénk az internet lenen az első. Még lakásunk sem lenne, de egy parkból tuti internetezne. :lol: :lol:

Lesz vacsora kedden, hogyne lenne. Jó lesz a Pastrami? Akkor lefoglalom. Hányan lennénk?

Viszont csajok a következő ikres vacsora november 13-án pénteken este legyen. Mindenki tegye szabaddá magát, ha lehet. Judyt is tud jönni, így vidéki csapattal is bővülünk. 8)

Tudnál jönni? Jó lenne ha összejönne.

Cat
Kép
cateye

Ditke: teljesen elfelejtettem a dolgot csak most neztem be, uuuuuuugy orulok, kb. 30 km-re lakunk egymastol! :D :D :D Ez hihetetlen nem? Ugy ertem akkora spanyolorszag es megis ket magyar ikres anyuka ilyen kozel el egymashoz es eddig nem is tudtuk! :D Mi Orihuelaban elunk!

Amugy elultetted a bogarat a fulembe es most eppen en is a baby-sitteren gondolkodom, szeretnek tenni egy felhivast ide a babanet Te torteneted rovataba is ha lehet. Ha irsz egy e-mail cimet elkuldom Neked hogy tudd mirol beszelek.

Most komolyan igy ismeretlenul is de nagyon orulok Nektek, irjal Magatokrol, hogy kerultetek ki?

MINDEN KICSI UNNEPELTNEK NAGYON BOLDOG SZULINAPOT KIVANOK!!!

KépKép
KépKép
tontica

Cat!
Én ott leszek. Zsoltot már hazaszerveztem, csak valami kósza gyermekbetegség állíthat meg...már ha gázos...

Várom!!! Nagyon!!!! :lol:

Ja, Bence ma megint elkezdett köhögni...(panaszkodok hátha...)

Viki

KépKép
vikóka

Cat,

Nekem előreláthatólag jó a november 13. Meg a jövőheti 13-a is.
Én egyébként tudok egy nagyon jó éttermet, csak eddig azért nem akartam ajánlani, mert ott van nálunk, és nem tudom, hogy mennyire lenne kedvetek a XVIII. kerületbe jönni. Erről van szó:

http://www.zilakavehaz.hu/

Nagyon jó a konyhájuk, hogy a sütikről ne is beszéljek :lol: Ha tetszik, és gondoljátok, akkor akár ide is mehetünk a jövő hónapban.

Vikó,

Jaj, mostanában nagyon nem vagytok barátságban az egészséggel :( Remélem, hogy nem lesz komoly Bence köhögése.
Ja, és ne felejtsd frissíteni a vonalzódat :lol:

Az ottalváshoz gratulálok, bízom benne, hogy magadban is el tudtad rendezni a dolgot :D

Kata,

A dadogáshoz nem tudok hozzászólni :roll: Szerintem csak nagyon gyorsan akar mondani valamit Vendel, a gondolatai tényleg előrébb járnak, mint a szavai. Nálunk ez Ambrusnál van az néha, hogy ismételgeti a szavakat, mert annyira gyorsan akar beszélni. De ez nem dadogás (nem szótagokat ismétel).

Meme,

Szegény Kristóf :cry: Még alig forrt össze az előző törése...
Szerencse, hogy az írásban nem zavarja. Még mindig el van keseredve a foci miatt???

Tényleg, Lilláékkal mi lehet?????????????????

Képzeljétek, tegnap az úszáson Ambrus háton végigúszta a medencét! Egyedül, segítség nélkül!
Bernát meg magától le tud menni a medence aljára, és felhozza a karikákat. Az oktató csak ámul-bámul :roll:

Egyébként már nagyon várják a szülinapot, bár azt tudják, hogy mit kapnak tőlünk, mert ők rendelték meg. Ma reggel is kérdezték, hogy mikor lesz már a születésnapjuk?

Detti

KépKép
kiliman

Nekem van egy másik kedvenc helyem nálatok, az Új Tündérkert Étterem. A kajájuk fenséges, már az étlapról is nehéz váalsztani, és árban szerintem olcsó a trendi helyekhez képest.

Persze mehetünk a Zilába is, ott még csak cukrászdáztunk, az éttermét nem ismerem.

Cat
Kép
cateye

Detti!
Köszönöm az ottalvás gratulációt! :lol: Bár nálunk az új trend, hogy nem alszunk ott...lévén nem is megyünk oviba...viccet félretéve, gondolom ez a kommented Katának szólt!

A vonalzót majd cserélem! Most hol vannak ilyenek? (Már unom az eddigieket!)

Ami a XVIII. kerületi éttermet illeti, ha kérhetem, legyen inkább valami központi. Gödöllő még 26 km nekem Pesttől a másik irányba! :lol: Amúgy jó a hely, fincsi a pogijuk. A nov 13-at igyekszem ütemezni, bár lehet, hogy vendégünk van akkor. :oops:

Ja, Bence úgy köhög, mint egy fakutya...kezdek elkeseredni...

Más: Jelentem a diavetítő nagyon bejött! Filmezünk meg árnyjátékozunk is! Ha Bence meggyógyul, akkor szombaton lesz Lurkó-party!

Viki

KépKép
vikóka

Néhány szülinapi kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cat
Kép
cateye

Az éttermek a XVIII kerületben vannak nem XVII.

Egyébként szerintem ugyanannyi távolság a Pastrami is csak budai irányba mint a Zila vagy a Tündérkert.

Más még azt sem tudja, hogy él-e majd novemberben, te meg már tudod, hogy vendéged lesz? :shock:

Jobbulást Bencének. Nem értem ezt a nagy betegeskedést, mert ti tavaly is jártatok oviba, nem? Akkor meg ha jól emlékszem nem voltak sokat betegek. Hogy lehet ez? :idea:

Cat
Kép
cateye

Vikó,

Bocs, Katának ment volna a kérdés... :roll:

És az új M0-on Gödöllőhöz közel van a XVIII. kerület.

Csak ötlet volt a Zila egyébként, én nagyon szeretem, a sütik talán a legjobbak, amiket eddig ettem Mo-on, és a konyhájuk is nagyon tuti.

Cat,

Megnézem ezt a Tündérkertet, köszi a tippet.

Óriásiak ezek a gyerekek! Mi volt az ünnepi vacsi?

Detti

KépKép
kiliman

[quote]
írta:
Óriásiak ezek a gyerekek! Mi volt az ünnepi vacsi?

Töltött hal, krumplipüré, saláta és a fiúknak cékla, mert az nagy kedvenc. Este értem haza, akkor dobtam mindent össze. Kicsit rohanós is volt, de jól sikerült. :P

Cat
Kép
cateye

Én is jövök most 13-án, nekem nagyon tetszett az a Pastrami, szerintem menjünk oda most!!!
Nov 13-át megnéztem a határidőnaplómban, és előre láthatólag be tudlak Titeket szorítani ismét :wink: :lol:

Edit,
értem, és köszi :D Szétszakadok közben, állandóan rohanok, de kívülről biztos nagyon gondos és "személyre szabott"-nak tűnök :roll: Mikor már teljesen kész vagyok, és a külön sport után hazaérünk, akkor a legjobb móka még Sárit rávenni a TSMT-tornára heti 3x...

Bár megjegyzem, most Lakatos K. olyan programot rakott neki össze, hogy öröm csinálni! Változatos, érdekes, szórakoztató. nincsenek 40-50-es ismétlések végre. Így persze ő is jobban kooperál.

Edit, nálatok miújs a srácokkal? Mostanában alig írsz róluk. Milyen az óvodai életetek?

Meme,
de sajnálom Kristófot!! :( Már csak ez hiányzott!! Ez se tesz valami jót a lelkének, még nyűgösebb lehet most.. Műtét nem lesz, ugye?

Kata,
akartam írni, hogy nagyon ügyesek vagytok!!!!!! :lol: Megmondom őszintén, nem hittem, hogy beadod a derekadat az ottalvásra. És ilyen flottul alakult.. Igazán legyőzted a saját "démonaidat" :lol:

Kép
nettke

Hírek: Bence megint lázas, 17:00-re megyünk dokihoz...születésnapi party off.... :cry: :cry: :cry:

Viki

KépKép
vikóka

Detti,

vonalzós alapján nem vagyok benne 100%-ig biztos, de úgy tudom ma van a srácok szülinapja. ( holnap meg holnapután meg úgysem biztos, hogy jövök)
Tehát:

Bernátnak és Ambrusnak nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk:

Kép

Vikó,

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szegény Bence !!! Irj, hogy mi volt a dokinál!

Cat,

tegnap elért Ridly Kata? :lol: Sármosak a srácok, csinik, édesek! Oli olyan kis szendének tűnik, Samu egy huncutnak.

Kristóf:

tegnap a délelőtt voltunk kontroll-on, ahol olyan nagy volt a feldagadás még ( nem is értette a doki teljesen miért) , hogy a röntgen csak hétfőn tudja majd megmutatni, hogy a csontok a helyén maradtak-e a helyre rakás után, vagy műtét. De, azt mondta , hogy Kristóf nagy fegyelmezettsége miatt, jól sikerült neki visszaállítani a csontokat, nagyon - nagyon bízunk, hogy csak a gipsz kell.
Nettke, te kérdezted: nem nyűgös, nagyon jól tűri, csodálkozunk is Lacikámmal, mert most nagyon fáj is neki.

Meme
szinta

Sziasztok :)

Isten éltesse Ambrust és Bernátot 4. szülinapján! :D :D

Hol lesz a gyerekzsúr? Nálatok?

Basszus ez nagyon durva. :evil: :twisted: :evil: Szegény Bence! Jobbulást neki! Szerintem állandóan felülfertőződik valamivel, nem tud kilábalni ebből a kórból, antibigyó mellett sem.

Én is hiányolom mostanában a beszámolóidat a fiúkról! Rossz passzban vagy? :lol:

Remélem megússzátok a műtétet Kristóffal. :( :( Tök jó, hogy így viseli.

Beszéltem Ridly Katival, szerzett nekünk első soros Mozart jegyeket nov. 14-re, így Judytot elvisszük megfertőzni Nettkével. :D
Mondta, hogy elutaltad a Menya jegyeket neki. Ha adsz egy számlaszámot átutalom neked, a jegyeket majd Örkényben átveszem. :D

Viselkedés: Nálunk Oli nagyon jó fiú. Azt beszéltük Zolival, hogy mindenkinek ilyen gyereket kívánunk. Nagyon simulékony, barátságos, szeretni való. Amilyen hisztis volt kiskorában, most olyan szófogadó gyerek lett. Jól jár vele majd valamilyen beste nő. Bezzeg Samu. Na nála már lesznek gondok. :lol: Szerencsére még engem akar feleségül venni mindkettő. :lol:

Cat
Kép
cateye

Cat, Meme,

Köszi, így előre is :wink: Vasárnap lesznek 4 évesek, asszem :lol:

Nem tartok nagy gyerekzsúrt, mert nem vagyok most olyan állapotomban. Majd jövőre...

Emlékszem, négy éve ilyenkor már nagyon szenvedtem, hívtam a dokimat, hogy azonnal szedje ki belőlem a kölyköket, vagy meghalok. De várt még két napot, hogy átlépjek a 39. hétbe :roll:

Vikóka,

Nagyon sajnálom, hogy így megszívjátok a 4. szülinapot :( Szedtek vagy szedtetek valamilyen immunerősítőt? Szegény Bence...

Detti

KépKép
kiliman

Cat,

majd Örkényben rendezünk mindent. Ráér.
Annyit beszéltem mostanában a R. Katával, hogy nagyon kiváncsivá tett ki is ő.
Nálunk is hasonló képen alakult a helyzet,mely szerint Zsombi sokkal, de sokkal szófogadóbb, simulékonyabb lett mint Zsófi ( akivel kicsi korában semmi, de semmi gond nem volt.) . A " művésznő " olyan szeszélyes lett, meg makacs és sokkal kevésbé hatom meg, ha felemelem a hangom, vagy büntit helyezek kilátásba. :roll:
Judy-t nem tudom olvas-e bennünket, ha nem add át neki az üzenetemet: " Kellemes fertőződést.".

Mindenkinek jó hétvégét, Detti nektek külön jó gyerekzsúrt.
Nekem meg lesz, szombaton csajos buli lesz. :lol: :lol: :lol:

Meme
szinta

Sziasztok!

Meme!

Kristófnak jobbulást!

Detti!

Boldog szülinapot a Bernátnak és Ambrusnak!

Vikó!

Jobbulást Bencének, remélem lassan csak kilábaltok ebből a betegséghuzamból :(

Edit!

Mi újság a 4 fiúval? Ugye nincs baj, csak el vagy havazva?

Ditke
ditke62

Eredmény: tüdőgyulladás megint. :cry: Nagyon részletesen végigbeszéltük a dokinénivel az elmúlt heteket és külön kis stratégiát gyártottunk a gyógyulásra. Már nagyon komolyan kiképeztem magam...

Igazából már kommentálni sincs kedvem a velünk történteket...próbálok úgy hozzáállni, hogy ez legyen életem legnagyobb gondja...aztán egyszer csak vége lesz...már nem tervezek semmit előre...kb. néhány órában merek előregondolni...

A szülinapot úgy próbálom megoldani, hogy szép lasan elkezdem csepegtetni Nekik a nagyszülői ajándékokat is. Apám ma telefonon elmondta Nekik, hogy "feladta postán", és várják, mert érkezik majd! Apró örömökkel haladunk előre...Zsolt ma délelőtt babaházat gyártott (valami régi ajándék, csak akkor még picik voltak hozzá), én meg délután távcsöveket fogok készíteni... :roll:

Na megyek, mert rámfér egy kis pihi...Ja, végigaludtuk a ma éjszakát!!!!

Viki

KépKép
vikóka

Ditke, Meme!
Melyik net-es oldalról van a vonalzótok? :?:

Viki

KépKép
vikóka

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: