szia!
persze, hogy hozhatod, köszi. Csak tegnap igazából nem is akartam netezni(hulla voltam)csak egy barátnőm irt sms-t, hogy fent van skype-on, és nekem öntötte ki a szívét. pszichológus, de a gyakorlati dolgokhoz nem nagyon ért, nehazen megy a párkapcsolata meg agyereknevelés és a karrierét meg nagyon félti. Tényleg igaz, a cipésznek lyukas a cipője

én próbálok lelket önteni bele, jó mi!pedig nem vagyok pszichológus. ellenben vbele. Na mindegy.szóval, ha már neteztem, akkor gondoltam írok is neked. Szerencsére ma fél 11ig aludtunk fannival (kisebb megszakításokkal)jól esett. Balázs is babázik ám.szeret íFanni játékaival játszani.. Tegnap Fanni felfedezte, hogy a nagy doboz, amiben a Chicco aszatlkája volt tök jó játék. Felmászik rá, táncol rajta... sőt FELÁLL RÁ. Életveszélyes!Mondtuk is egymásnak, bizos go-go girl lesz belőle

Imád még az állólámpa rúdjánál táncikálni, meg az előszobatükör a mindene. Illegeti magát benne! legalább nem kell atovábbtanulásán gondolkodni

A rucikkal én is úgy vagyok, ha meglátok egy -egy szebb darabot olcsón, nem tudok ellenállni. Még ha alig vette is fel, legalább nem szívom afogam, hogy mennyit kiadtam érte. Anyósom szegény ha vigyáz Balázsra, mindig azzal van elfoglalva, hogy jaj, ezt nem szabad, azt nem szabad, piszkos lesz a ruhád. Én megengedem neki azt is, hogy apocsolyában ugráljon, persze gumicsizmában.mi baja lesz?Ha nem szégyellném, én is ugrálnék benne

Jó, mondjuk őt máshogy nevelték, régen azért kellett vigyázni a ruhákra, mert az az egy volt, ha összekoszolták, nem tudtak mást felvenni. Rokonokna el szoktam mondani, hogy ruhát ne hozzanak ajándékba, mert úgy sajnálom, hogy kiadnak egy valag pénzt valamiért és többnyire alig hordjuk. Ráadásul az ízlésünk sem mindig egyforma. Így senki sem jár jól. Ők kiadtak egy csomó pénzt, mi meg nem használjuk.Tegnap Balázsnak vetztem egy Tom Tailor gatyót 200 ft-ért. most felfedeztem egy olyan turit, ahol általában gagyi dolgok vannak, de ha van az embernek ideje, kincsekre lelhet, ráadásul fillérekért. Azér tnem mindenen spórolunk ám! Most biztos azt hiszed, hogy mániákus használtcuccimádó vagyok. Devan amire meg sok pénzt kiadok, pl a Balázsnak vettünk korit 19 ezerért, de így nem sajnáltam rá a pénzt, hogy máson meg megspórolom. Ráadásul későb jó lesz Fanninak. Roces márkájú, úgyhogy minőségi.Én úgy gondolom, hogy muszáj ott ügyeskedni az embenek, ahol tud. Nálam egyébként ez inkább elvi mint pénzkérdés, ha milliárdos lennék, akkor is sajnálnám rá a pénzt. Ilyen vagyok, szerintem már így is maradok

na megyek Fannival játszani!
Puszi!
Era