Éva!
Írok pár sort, hogy ne csak magaddal beszélgess
Jól vagyunk, megvagyunk, dolgozunk, oviba járunk. Tegnap festettek az oviban, aztán bábelőadás volt, délután tornaóra fél 4-től fél 5-ig. Anyukám azt mondta, hogy jó hosszú napjuk van, biztos jól elfáradnak. Na ehhez képest még este 9 után is alig akartak elaludni.
Ma meg úgy elnéztem az időt, hogy csak egy gyors cicamosdás volt, fogmosás, pisi, aztán be az ágyba.
Én is fáradt vagyok. Meg akartam csinálni holnapra a rakott krumplit, hogy holnap csak be kelljen dobni a sütőbe, de sajnos az is elmaradt. Megkezdődött az ajándékozós időszakunk.
Rokonoknál Imre, Szilvia, Katalin, Erzsébet nap. 17-én Gergőmnek névnap, 29-én a keresztlányunk szülinapja, 30-án az Apa szülinapja. A decemberről meg ne is beszéljünk

Mikulás, Karácsony, Anyukám, Tesóm meg az én szülinapom, a keresztlányunk névnapja, Éva nap stb. stb. stb.
Ha már a karácsonynál tartunk, nem tudtok valami jó ajándékötletet a gyerkőcöknek? (a rokonság ajándékozása is jöhet, mindig bajban vagyok

)
Na megyek, keresztszemezek még egy kicsit, meg hallgatom Fábryt közben.
Marcsi! Nagyon régen jelentkeztél. Remélem nincs semmi baj, csak a fiúk kimerítenek
Jó éjszakát mindenkinek: Andi