A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek 2 éves kor fölött

sziasztok!

Merre vagytok?
Lassan egy hete nem írtatok!!!!!!!!!

Remélem, azért mindenki jól van!!

Én már rendbe jöttem.

Irjatok!!!!!!!!!!!!!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

Írok pár sort, hogy ne csak magaddal beszélgess :lol: :lol:

Jól vagyunk, megvagyunk, dolgozunk, oviba járunk. Tegnap festettek az oviban, aztán bábelőadás volt, délután tornaóra fél 4-től fél 5-ig. Anyukám azt mondta, hogy jó hosszú napjuk van, biztos jól elfáradnak. Na ehhez képest még este 9 után is alig akartak elaludni.
Ma meg úgy elnéztem az időt, hogy csak egy gyors cicamosdás volt, fogmosás, pisi, aztán be az ágyba.

Én is fáradt vagyok. Meg akartam csinálni holnapra a rakott krumplit, hogy holnap csak be kelljen dobni a sütőbe, de sajnos az is elmaradt. Megkezdődött az ajándékozós időszakunk.

Rokonoknál Imre, Szilvia, Katalin, Erzsébet nap. 17-én Gergőmnek névnap, 29-én a keresztlányunk szülinapja, 30-án az Apa szülinapja. A decemberről meg ne is beszéljünk :roll: Mikulás, Karácsony, Anyukám, Tesóm meg az én szülinapom, a keresztlányunk névnapja, Éva nap stb. stb. stb.

Ha már a karácsonynál tartunk, nem tudtok valami jó ajándékötletet a gyerkőcöknek? (a rokonság ajándékozása is jöhet, mindig bajban vagyok :oops: )

Na megyek, keresztszemezek még egy kicsit, meg hallgatom Fábryt közben.

Marcsi! Nagyon régen jelentkeztél. Remélem nincs semmi baj, csak a fiúk kimerítenek :roll:

Jó éjszakát mindenkinek: Andi

Kép
gandi75

Andi!

Jó, hogy írtál!!! Mert tényleg már csak magammal leveleztem.

Nálunk is elég bőven akad születésnapokból és névnapokból novemberre és decemberre.
Ugye mi kapásból Ádám- Éva, nekem dec-ben van a szülinapom 7én, előtte Mikulás, aztán Karácsony, januárban meg mind a három gyereknek szülinap, szóval lehet gyűjtögetni. Én már vettem is a gyerekeknek egy jó kis társasjátékot Karácsonyra.
És már az ötletek meg vannak, fiúk: star wars-os lego, autó pálya, Lora: terhes barbie, ezeket ők kérték.

Most megyek én is egy kicsit pakolászok, mert holnap egésznap suliban leszek és a férjem lesz a gyerekekkel, én is megcsináltam holnapra az ebédet, hogy nehogy éhen haljanak.

Irjatok!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Mi van ma :?: Valami front :?: Az én két gyerekem tiszta zizi :roll: Meglepő módon inkább Gréti van megbuggyanva :roll: Szétdobálja a kirakót, nem hagyja Gergőt, nem akart felöltözni, nem akart sétálni menni. Azért Anyukám 11-kor elvitte őket sétálni.

Én addig porszívóztam, felmostam, tűzhelyet takarítottam, mosogattam, még ki kell teregetnem, ami megszáradt, azt meg ki kellene vasalnom. Délután még két helyre megyünk névnapra, úgyhogy elég sűrű a program még mára.

Többiek??????!!!!!!

Puszi: Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Andi

Úgy látom, csak mi vagyunk itt ketten!!

Ma Lorát haza kellett hoznom a suliból, belázasodott, félek, hogy a kicsik is el fogják kapni tőle, de majd csak túl leszünk rajta.

Hétvégén nekünk is elemükben voltak a gyerekek., alíg bírtunk velük.

Most megyek, ápolgatom az én kis betegemet.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Vagyok, csak nincs időm írogatni. :(

Eri
simones

Éva!
Az aláírásodnál próbáld meg, hogy a link helyett url van :wink:

Eri
simones

Eri

Hogy lehet oda bejutni, ahol át tudom állítani, elég béna vagyok?!

Köszi!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!
Fent a Segédleteknél lépj be a Profilodba és ott az Aláírásnál.

Eri
simones

Sziasztok!

Pár bútorunkat el szeretnénk adni, ide is felteszem, hátha érdekel valakit:

A tükrös szekrény (210cm magas és 275 cm széles )
45.000Ft

Kép

A zöld szekrény (370cm széles és 240cm magas)
50.000ft

Kép

tel: 06-70-317-6124
e-mail:gemini2002@freemail.hu

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk,most éppen kicsit betegen, Szabinak hasmenése van, szerintem elkaptuk ezt a jó kis járványt...
Múlt hétvégén voltunk pesten a Tropicáriumban a gyerekekkel, nagyon élvezték!
Megpróbálok feltenni képeket!

Ti mit vesztek a gyerekeknek karácsonyra?
Vesztek -e közös ajándékot vagy inkább mindenből kettőt? És tök egyformát?
Én gondolkodom a barkácsasztalon, de nem tudom, hogy szükség van-e kettőre?

Ildikó
ildikó

Kép Kép Kép Kép Kép

Sajnos a legtöbb kép nem sikerült jól, mert nem lehetett vakuzni.

Természetesen a fiúk a kisautóból ki sem akartak szállni...
úgy kellett elvonszolnunk őket... Főleg a Szabit ( ő van sárga pulcsiban)
:D
ildikó

Ildi

Nagyon édesek a gyerekek!!!!

Sajnálom, hogy betegek vagytok!!! Remélem, azóta már javult az állapotuk!!! Jobbulást nektek!!!!

Nálunk mindig egyformát kell vennünk az ikreknek általában, mert ha külünbözik, akkor összevesznek rajta.
Mondjuk egy barkácsasztalból én sem vennék kettőt, azon csak megosztoznak.
Én már vettem egy pár dolgot a gyerekeknek, pl. a fiúk nagy forma 1 mániások, így vettem nekik egy-egy távírányítós forma1-es autót.
Vettem egy társasjátékot is, amivel mind a hárman tudnak majd játszani.
De amúgy nekünk már van egy litánk, amit a Jézuskának fogunk elküldeni, együtt adjuk majd fel a postán (igazából anyuéknak küldjük el, de ezt ők nem tudják meg). Abban a listában van bőven választék pl. star wars lego, playstation jétékok, Lorának terhes barbi baba, stb., szóval szerintem nyugodtan kérdezd meg őket, hogy mit szeretnének a Jézuskától.

Éva

Kép

Kép
éva75

Szia Éva!

Igazából a fiúk még nem nagyon tudják megmondani mit is szeretnének, ( nyáron voltak 2 évesek), csak utánozzák a Napsugárt amikor nézik a Minimaxon a reklámokat, hogy ezt is kérek, azt is kerek...
Egyetlen dolog, amit télyleg mondanak, az a traktor. Úgyhogy traktort biztosan kapnak. :D
Ez a lista jó ötlet!Körbe kell adni a családnak és így csak olyan ajándékokat kapnak a gyerekek amit tényleg szeretnének. :D

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Nagy hírem van Mimózáékról!!!! Ma 12:30-kor megszületett a kisfiúk Péter 4300gr-mal!!!!!!!! 54cm-rel császárral!!!!!

Nagyon jól vannak.

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Hatalmas gratula nekik! Óriásbébinek egészséget és sok-sok tejecskét kívánunk, anyukájának pedig jó sok energiát.

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Gratulálunk Mimózáéknak! :lol: Sok-sok boldogságot, jó egészséget kívánunk :lol:

Napok óta írni akarok, de sosem jutok tovább az olvasásnál, :oops: de ma este megpróbálok írni is.

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Gratulálunk Mimózáéknak! Boldogságot, egészséget kívánunk nekik! :):)

Eriék
simones

Sziasztok!

Mi is gratulálunk Mimózáéknak!! :D
Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánunk a "csöpp" :mrgreen: fiúnak és családjának!! :lol:

Én is vagyok, olvasgatok néha, de írni már nincs erőm, nem is tudnám hol kezdjem. :lol:

Azért megpróbálok valahogy kicsinyíteni és dobok majd képet a pasikról! :wink:

Mindenkinek puszi
Erika és a középső csopis"férfiak"

ui.
Járunk úszniiiii!:mrgreen: :mrgreen:

KépKép
herika

Hello Mindenkinek!

Tegnap este sem értem ide :oops: :cry: Ma sem fogok, így inkább most írok egy kicsit.
Magunkról: Gréti itthon van Apával (én meg dolgozok :cry: pedig szivesebben lennék én itthon vele) Mandulagyulladása van, kapott ab.-ot, pihen. Most éppen alszanak Apával, én kajálok, elmegyek fél 4-kor Gergőért az oviba, aztán még megyek vissza egy kicsit dolgozni a melóhelyre. :cry:

Gergő meglepő módon simán elmegy egyedül is az oviba, pedig az első 1-2 nap vinnyogni szoktak, ha a másik itthon marad, de most nem. Dec. 7-én kellene mennünk orrmandula műtétre, de azt mondtkák, hogy előtte 1 héttel nem lehet beteg. Pedig most is taknyos egy kicsit, meg köhécsel. Nem vészes, de állítólag teljesen tünetmentesnek kellene lenni. De hát neki állandóan folyik az orra, ezért (is) kell kivenni az orrmanduláját. Azt meg nem tudom előre megmondani, hogy mikor lesz az a 4-5 nap, amikor nem taknyos. Ezt az időpontot is másfél hónappal ezelőtt kaptuk. Hát legfeljebb eltoljuk a műtétet. Azt is mondta a gyerekorvos tegnap, mikor elvittem Grétit, és mondtam neki, hogy Gergő megy műtétre, hogy műtét előtt 1 héttel már ne menjen közösségbe, de pont a jövő héten lesz fényképezés, mennek Mikulásvonatozni, szerdán jön a Mikulás stb, stb. Pont ezekből maradjon ki? Mondjuk Karácsonykor se lenne jobb a műtét. :cry:

Na lépek, egy kicsit pakolgatok, szusszanok egyet és már mehetek is az oviba.

Ja, és úúúúgy várom már az ünnepeket. Szombaton Anyuval lehet, hogy elmegyünk vásárolni ajándékokat. Csak Apát sajnálom itthon hagyni a 2 gyerekkel, mert ő is szeret nézelődni, vásárolni (férfi létére :lol: :roll: ) Mondjuk olyan, mint a gyerek, mert minden hülyeséget meg akar venni.

Jók legyetek: Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Nagy gratula Mimózának! Sok-sok tejcsit és boldogságot kívánunk nekik!! :D :D

Andi! Jobbulást kívánunk Grétinek!
Én is nagyon várom már az ünnepeket, most kezdem vásárolgatni a gyerekek ajándékait, és díszítgetem a lakást.

Ildikó
ildikó

Hello!

Gréti tökéletesen jól van. :lol: Néha már túúúúúl jól. :roll: Gergőnek szerdán este volt láza, de azóta semmi. Gyógyit sem kapott. Így azt mondta a háziorvosunk, hogy ha továbbra sem lesz láza, akkor lehet menni orrmandulaműtétre. Így hétfőn megyünk vérvételre, csütörtökön pedig irány a kórház :( (Ha minden jól megy. Jó lenne már túllenni rajta)

Most ennyi, mert nagyon fáradt vagyok. :oops: :cry:

Puszi: Andi

Kép
gandi75

Halihó!!

Túl vagyunk a vérvételen. Nem is volt annyira rossz, mint amire számítottam, Gergő egészen hősiesen tűrte, pedig sajnos mind a két kezét megszúrták, mert az elsőből nem jött semmi. :cry: Nem mondom, hogy nem sírt, de nem rúgkapált, meg vergődött, igazából lefogni sem nagyon kellett. Aztán elmentünk vettünk neki egy Kinder tojást, azzal meg is vigasztalódott. Hazajöttünk, elmajszolta a csokit, megnézte benne a játékot, aztán kijelentette, hogy akkor mehetünk az oviba :lol: Olyan kis édes volt :lol:

Tegnap este elmagyaráztam neki mindent szépen, hogy majd a doktornéni hol fogja megszúrni, de nem fog nagyon fájni, és anya ott lesz veled, nem hagy ott, aztán megyünk az oviba, mert jön a fényképész bácsi (akiről reggel kiderült, hogy fényképész néni :lol: ), és le fog fényképezni stb. stb. Erre Gergő egy kicsit csúnyán nézett rám, mire Gréti megjegyezte, hogy "kár volt!" Kérdezem, "mi volt kár?" "Hát elmondani neki" :lol: :lol:

Olyan beszólásai vannak mostanában Grétinek, hogy néha csak röhögünk, meg nézünk, hogy ezt honnan vette a gyerek?

Többiek??? Megint lustizik mindenki??? Írjatok!!!

Andi

Kép
gandi75

Ja, és reggel Gréti közölte Gergővel, hogy "Gergő! Majd ne vergődjél!!" :lol:

Kép
gandi75

Sziasztok!

Andi!
Nagyon kis ügyes volt Gergő! Biztosan jól sikerülnek majd a képek!
Nálunk is volt az oviban, Napsugárról is nagyon jók lettek,sajnos a fiúk még nem ovisak, de majd jövőre róluk is készül kép!
Gérti nagylány már:-)
Nálunk is vannak beszólások, pl. a Szabi: " A mindenit neki, anya hejesik a nadjágom" - leesik a nadrágom-ot jelenti:-)

Fiús Anyukák,
nálatok a fiúk nem babáznak/babáztak? Nálunk főleg a Szabi nagyon szeretne babázni, dajkálgatja a Sugi babáit stb... Sőt, még babakocsit is szeretne.. Persze a nagymamák mondják neki, hogy ugyan már Szabi te fiú vagy, a fiúk nem babáznak.. Tényleg, jó ha babázik egy fiú?Nem lesz valami mellékhatása:-)?

Jó éjt mindenkinek,
Ildikó
ildikó

És egy fiss kép a fiúkról:
jobb oldalon Szabi, bal oldalon Levente
Kép
ildikó

Sziasztok!

Már volt is nálunk a Mikulás!!! Igazi lovas hintóval érkezett hozzánk, a gyerekek nagyon örültek neki!!!

Puszi

Éva

Kép

Kép

Kép

Kép
éva75

Ildikó

Megnyugtatlak, hogy nálunk a fiúk barbiznak a nővérkéjükkel és ez a legérdekesebb játék! Vettem nekik action meneket, hogy legalább egy kicsit fiús játékuk legyen és most állandóan összeházasodnak a barbikkal.

Az oviban is sokat szeretnek a babaszobában lenni és azt mondta az óvónéni, hogy ne aggódjunk, semmi bajuk sem lesz attól, hogy babáznak, legfeljebb jó apuka lesz belőlük.

Éva

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

Éva,
tényleg megnyugtattál! Jó hallani hogy nem csak az én fiaim akarnak babázni.
Igen, én is pont ezt mondtam a hétvégén a férjemnek, hogy a fiúk ettől lehet hogy jobb apukák lesznek, és hogy ő biztosan nem babázott kiskorában....
Jó nektek, hogy kijön házhoz a Mikulás. Sajnos nálunk nincs ilyen, a műv.ház igazgatónk nem igazán foglalkozik ilyen dolgokkal, vagy azt mondják, nincs aki elvállalja..
Szép az ülőgarnitúrátok!

Ma megleptem magamat Mikulásra:) egy nyaklánccal! Volt pár régi vékony karláncom és nyakláncom, és egy-két gyűrűm amiket sosem használtam, és beszámíttattam egy ékszerésznél, és választottam helyette egy szép láncot, sőt még a Napsugárnak is tudtam venni belőle egy katicabogaras medált ( ez a jele az oviban), majd karácsonykor odaadjuk neki.

Jó mikulásozást mindenkinek!!!
Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Megjöttünk a műtétről, nagyon jól viselte Gergő az altatást, mosolyogva ébredt, és nem emlékszik semmire a műtétből :lol:

Majd próbálok egy kicsit bővebben is, ha lesz időm :wink:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Tegnap bárányhimlős lett a Napsugár.. Elég nehezen viseli, nem nagyon engedi kenegetni a pöttyeit, de azért keresztül viszem az akaratomat.
A fiúk szerintem pont karácsonyra betegednek meg, ha a lappangási idő két hét...
Mi rázókeveréket kaptunk, de olvastam, hogy a mentolos hintőpor talán jobb. A gyógyszertárban nem adtak recept nélkül, így vettem a sima gyógyszertárit.

Nálatok hogy viselték a gyerekek, ha már túlestek rajta? Ti mit adtatok nekik, mivel kentétek? Fürdödtek vagy csak zuhanyoztak?

Andi!
Remélem Gergő jól van!:-)

Ildikó
ildikó

Ildikó!

Köszönjük, Gergő már tök jól van, hétfőn már ment is az oviba :lol:

Bárányhimlő :cry: Mi már túlestünk rajta. A mi dokink azt mondta, hogy nem kell kenegetni rázókeverékkel, inkább zuhanyoztassam le őket naponta többször, hogy tiszta legyen a bőrük, ha beizzadtak, akkor ne viszkessen nekik. (a mi időnkben még zuhanyozni sem volt szabad) Azt mondta, hogy nyugodtan vigyem őket a levegőre (régen tiltották), addig is elfoglalja magát és nem a viszketéssel van elfoglalva :lol: Azért amíg teljesen ki nem jöttek a pöttyök (az első pár nap) nem vittem ki őket. A viszketésre Fenistil cseppet kaptak (bár Gréta ennek ellenére is vakarózott)
Grétán nagyon kijött, elég csúnya volt, nem lehetett hozzáérni, nem lehetett felemelni, mert a hóna alatt is olyan csúnya, eleven volt, azt sem tudtuk, hol fogjuk meg, hogy ne fájjon neki :cry: Gergő egy kicsit könnyebben viselte. Laza, puha ruhába v. pizsibe öltöztesd csak.
Az egyik ismerősöm szódabikarbónás vízben fürdette a gyereket, így állítólag hamarabb leszáradnak a pöttyök. :roll: Mi nem próbáltuk.

Nálunk Gréti kezdte, és pontosan 2 hét múlva Gergőn is kijött. Úgyhogy 1 egész hónapig báránykáztunk.
Egyébként a kisikres topikban Edit73-at is kérdezheted, neki szerintem nyáron voltak a gyerkőcök himlősek (ha jól emlékszem)

Akkor szép karácsony elé néztek :cry: Jobbulást kívánok nektek

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Andi!
Köszi a bárányhimlős tippeket! Napsugárt is többször lezuhanyoztatom, ez tetszik is neki, a rázókeveréket már nem használom, helyette hintőporozom, ezt sokkal jobban viseli.
Igen, nagy valószínűséggel karácsonyra lesznek himlősek a fiúk... de még mindig jobb, hogy nem egyszerre betegednek le mind a hárman, így én is pihenhetek egy kicsit..
:D

Jó hétvégét mindenkinek!
Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!

Most rövid leszek, mert hulla vagyok, tegnap is és ma is vizsgázni voltam és ráadásul még tegnap este hazafelé jövet még az autót is összetörtem, úgyhogy nem volt valami jó napom és még a vizsgám sem biztos, hogy sikerült, de a mai már jobb lett.
Gyerekek közben betegek, Ádámnak két napja 39fokos láza van és mindhárman köhögnek, taknyosak.
Hát ennyit röviden rólunk, majd írok még.

Puszi

Éva

Kép

Kép
éva75

Hello!

Sajnálom a kis betegeket, jobbulást mindenkinek.

Mi a túróért beteg most ennyi gyerek? :cry: Az enyémek most kezdenek taknyosodni, Gergő már egész rendesen taknyol. :cry: Pedig amúgy is elég nyűgik, hátha még betegek is .... :cry:

Éva!

Remélem azért mégiscsak sikerült az a vizsga, már ha a kocsi összetört. :cry: Nagyon? :cry:

Ildikó!

Hogy bírja Napsugár a pöttyöket? Jobbulást neki is.

Csináltak az oviban képeket a gyerekekről, majd holnap megpróbálom a digitálissal lefényképezni, és megmutatni, mert olyan szépek lettek :oops: :lol: :lol: Nem is vagyok elfogult :lol:

Most elteszem magam holnapra, mert ma egyedül voltam velük, holnap meg hosszú napunk lesz, mert 3 helyre kell mennünk délután névnapra, szülinapra stb. Ajándék meg még a fasorban sincs, délelőtt azt kell beszereznem. :roll:

Jó éjszakát: Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!
Mimózáéknak én is gratulálok, bocs, hogy csak most.
Ne haragudjatok, hogy így eltűnte,. kicsit sűrű az élet. Téli szünetben megpróbálok kicsit "visszatérni" Üdv: Claire
claire

Sziasztok!

Andi!
Köszi, már jól van a Napsugár, száradnak le a pöttyei, és már nem is viszket annyira neki. Már elemébe van, a fiúkkal együtt... Ezen a héten valahogy nagyon rosszak voltak. Lehet, hogy azért is mert a Sugi betegsége miatt mindhárman itthon voltak, és nem sok segítségem volt...de teljesen kivagyok... Aztán a férjem sem jött haza hétvégére..Bulgáriába dolgozik, és a reptéren közölték vele, hogy a köd miatt nem száll fel a gépe..
De már holnap délelőtt jön az anyukám, ő nagy segítség lesz.
Nem is tudom, hogy bírnám ki 3 gyerekkel teljesen egyedül
:(
A Suginak is nagyon jók lettek az ovis képei, a fiúknak majd jövőre lesz,ha mennek ősszel az oviba, többek között ezért is várom már az ovikezdésüket!:-)))

Éva!
gyerekeknek és a kocsidnak is jobbulást! Remélem azért a vizsgád sikerült!

Ildikó
ildikó

sziasztok!
egy kicsit most visszaolvastam, jó sok minden történt, amióta nem jelentkeztem. nálunk minden rendben, de alig van időm netezni. olyankor meg ezerrel vadásztam a karácsonyi ajándékokat az interneten, adtam el, vettem dolgokat a vaterán és a teszveszen.

közben mimóza rákérdezett, hogy idn kézsítettem-e naptárt. nos, nem akartam, de neki nem tudtam nemet mondani :)
szóval itt van a sima 2007-es naptár, talán még meg tudjátok oldani a képfelrakást, nyomtatást!

puszi és szép ünnepeket, marcsi
1166529173.65.ppt
[/i]

KépKép

KépKép
2in1

Hello!

Marcsi :)
De jó, hogy jelentkeztél :lol: Nem tudsz mégis egy kicsit gyakrabban jönni? Bár elhiszem, hogy 3 gyerek mellett nehéz bármire is időt találni.

Én olyan naptárat kerestem, amin csak egy összesített éves naptár van alul, felülre pedig csak a képet kell berakni. Így csak 1 oldalt kell nyomtatni. :wink: Mivel nem találtam, így csináltam egyet :lol:

Ha érdekel valakit, akkor e-mailben elküldöm, mert ide nem tudtam feltölteni. :roll: Pedig szívesen megmutattam volna :roll:

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk! :):):)

Naptárt én már nem készítek, mivel egyik nagymami sem tette ki, csak az első napokban :( :? ,
én pedig minden nap látom őket élőben :lol: :lol:

Eriék
simones

Mi is BÉKÉS, ÁLDOTT ÜNNEPET KÍVÁNUNK MINDENKINEK! :lol:
Erika, Riki és Ricsi

(képet soha nem sikerül csatolnom... hova kicsinyítsem már?? minden oldalra felmennek a képek, CSAK a babanetre nem...:oops: :roll: :cry: )

KépKép
herika

Sziasztok :)
Mi is szeretnénk nagyon Boldog, Békés Ünnepeket kivánni Mindenkinek és legfőképpen egészséget :P
Sajnos képtelen vagyok rendszeresen követni a fórumot, de ha időm engedi mindig benézek kivel mi történt és együtt örülök az örömteli hireknek - Babaszületés- és együtt drukkolok ha épp arra van szükség :P

Puszi:Timi, Lili, Geri

Kép

Kép
doris

Sziasztok!

Mi is békés, boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!!

Puszi

Éva, Lora, Zolika, Ádám

Erika
Nekem elküldenéd a naptárt?
gemini2002@freemail.hu
köszi!

Kép

Kép
éva75

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG ÜNNÜPEKET KÍVÁNUNK:

Ildikó, Napsugár, Levente és Szabolcs

:D :D :D :D
ildikó

Éva!

Nem az enyémre gondoltál? :oops: Ha igen,elküldöm, ha nem, akkor bocsi :oops:

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK

Andi

Kép
gandi75

Andi!

De a tiédre gondoltam!! Bocs, hogy elírtam! Előre is köszi!!!

Éva

Kép

Kép
éva75

Éva!

Ide nem tudom felrakni :oops: De ha írsz egy e-mail címet, akkor oda elküldöm.
Az enyém: gemesek@freemail.hu

Andi

Kép
gandi75

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat! Most már nagyon jól vagyunk, egyre többet tudok aludni és így egyre jobban bírom a nappalokat is. Peti tündéri kis hajasbaba, tegnap volt egy hónapos. Nagyon nyugodt gyerek, alig sír, többnyire alszik vagy csöndben nézelődik. A testvérei odavannak érte, bár itt is látszik a különbség az ikrek közt: Csabi simogatja, ölbe veszi, ügyesen vígasztalja, játszik és beszélget vele, Marci inkább távolról nézegeti és félti. Hála Istennek rengeteg tejem van, majdnem annyi, mint amikor még két babának volt rá szüksége. :-)

Marcsi, a naptárnak idén is hatalmas sikere volt, nálunk mindenki nagyon értékeli. Másik állandó karácsonyi ajándék a gyerekszáj gyűjtemény. Gondolom nálatok is rengeteg aranyos mondás születik!

Doris,
Pont most gondoltam rátok! Örülök, hogy jelentkeztél! Hogy vagytok most? Milyen az új lakásotok? Kicsit jobban érzed már magad? Nagyon helyesek a gyerekek a képen!

Puszi, Mimóza
mimóza

Sziasztok!

Nálunk szakad a hó, reggelre kb. 10 cm-es hó esett. :lol: Most jöttünk be a gyerekekkel, egy kicsit kiszaladgálták magukat. :lol: Majd délután hóembert is építünk, most melegedünk egy kicsit.
Majd hozok képeket is.

Andi

Kép
gandi75

Na itt vannak a képek :lol: Máshol is esett :?:

Kép

Kép

Kép
gandi75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: