Tegnap írtam nektek egy szép hosszú levelet!És találjátok ki mi történt??Úgy elszállt,hogy kiíta a gépem a kiszolgáló nem elérhető!!!
Kriszti!
Ment a válasz pü!!Egyébbként 100 ft-os boltba dolgozom!Na tegnao, áru jött és szinte a fél részleget átkellett pakolni,árazni!!!Szóval tegnap estére igencsak sajgott a lábam!!De élvezem,hogy segíthetek a vásárlóknak!!Tegnap a sógórnőm is felhívott telcsin és mondta,hogy találkozott egy nénivel akinek én adtam el virágot,hát agyba-főbe dicsért a sóginőmnek,milyen aranyos,kedves stb.vagyok!!Szóval nagyon jól esett mármint a dícséret!!
Képzeljétek tegnap este a férjem eljött elém a munkahelyre,nehogy féljek hazajönni!!Ma mondta megint elém jön!!Erre mit hallok a boltba nálunk a városba valami nem normális késelő van!! Már két embert megkéselt este 1/2 6 és 1/2 7-kor és elég forgalmas uton,hátulról támad!!!Na erre bepánikoltam felhívtam mondtam is neki,kocsival induljon elém, mert nagyon féltem őt !!!Gondolhatjátok,milyen félelem van most a városban!!
Ancsúr!
Tündéri Viki!!!!
Kanga mama!
Háááááát szia!!!!!!
Kriszti!Kanga mama!
Gratula a sorszám csökkenéshez!!!!
Diadella!
Hívd fel Gabikát!!!!!!
Bimbócska!
Ha nem jelent számodra gondot, mesélnél egy kicsit magatokról??Gratulálok a kisfiatokhoz!!Nagyon aranyos kisfiú lehet!!Én nagyon imádom a gyermek történeteket,ha van a tarsolyodban írj nekünk!!Szerintem a többiek is szívesen olvassák majd!! A legcsodálatosabb,amikor elhangzik az a szó "anya", "apa"!!Amikor bekucorodnak az anyuci, apuci ölébe,megsimizi az arcod,puszit ad stb.Egyszerűen csodálatos ÉDESANYÁNAK és ÉDESAPÁNAK lenni!!!:lol:
Bocs ha valakit kihagytam, de megint csak rohanok!!
Puszi mindenkinek

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1194642167.9147.jpg[/img]