Marcsi!
Szerintem jól döntöttél. Én sem választanám szét őket, pedig egyes szakirodalom azt írja, hogy jó hatással van rájuk, ha külön csoportba, osztályba járnak. Én nem osztom ezt a nézetet, bár lehet, hogy tudományosan igazolt.
Nekem van egy ismerősöm, aki a 2 kisfiát szétválasztotta. Az egyik ment iskolába, a másik maradt az oviban. Tapasztalatot nem tudok mondani, mert annyira nem vagyunk beszélőviszonyban, csak tudom róluk ezt.
Remélem nálunk nem lesz ilyen. Én pont ilyen megfontolásból hagytam őket + 1 évig a bölcsiben, hogy ne az oviban kelljen ismételni csoportot.
Szóval jól van ez így, és egyik gyereknek sem árt, ha egy évvel tovább játszhat és nem kell az iskolában teljesítenie. Úgyis tanulhatnak még eleget
Éva!
Mi sem voltunk sehol gyereknapon, olyan pocsék idő volt. Délután beájultam (aludtam egy kicsit), mert elég húzós időszak van a hátam mögött.
Szombaton korán keltem (5-kor), mert tűzoltóversenyre mentünk. Önkéntes tűzoltó vagyok immáron kb. 7 éve. Ez mondjuk annyiban merül ki, hogy évente egyszer elmegyünk a lánycsapattal versenyezni, jól megnyerjük és kész. Tüzet még nem láttam.

Na jó, most csak másodikok lettünk

, de majd jövőre.
Aztán este még volt egy kis buli, úgyhogy túl hosszú volt a nap, ezért ájultam már el vasárnap délután.
Gyerkőcökről: most Gergő le van egy kicsit nyugodva (de tényleg csak egy kicsit), most Gréta van megőrülve.

Ha rászólok, a képembe vigyorog és röhög rajtam. Én erre még mérgesebb vagyok, ő pedig továbbra is kinevet. Nem fogad szót, biztatja Gergőt is a hülyeségre. Nem tudom, mi van vele. Tele vannak energiával, mert ebben a hülye időben nem lehetnek kint, nem szaladgálhatnak, nem vezethetik le a mozgáshiányukat.

Na de csak lesz még jó idő.
Szép estét mindenkinek: Andi