Én csak mosom, és magozom a cserit, meg a meggyet. Iszonyatos tempóban tömi be, egyedül. A mosószergyártók fellendülnek tõlünk, meg a vízszolgáltató.

Semmi baja tõle. Majd a dinnyével kell vigyázni, meg a szõlõvel. A szõlõtõl iszonyatos kínjai vannak még egy másfél évesnek is, legalábbis a környezetemben ez a tapasztalat. A dinnyénél csak a magokra kell figyelni, a többi OK. Mostanság, hogy már elmúltunk 13 hónaposak,nagyfiúként viselkedik a Zsomi. Kizárólag egyedül akar közlekednim csak akkor kellek, ha baj van. Ma kipakolta a bátyó cuccait, és húzkodta magára a ruháit, le fényképeztem, remélem sikerült. Aztá amikor volt valami sikerélmény megtapsoltuk, és megdicsértük. Kb. mintha a világ legnagyobb sikerét aratná, úgy vigyorgott.
Esõkabátokat az Auchanban láttam, de minden kínainál is van, a célnak megfelelõ színes kis esõkabátka.
NEkünk sikerült még tavaly venni egy Mexx kabátot, ami kb 2dkg, és nagyon helyes, 35 Fontról volt leértékelve nyár végén 5-re. Most pont jó, és nagyon szereti.
Ma kapros, fokhagymás paradicsomsalit csináltam, és a Zsomi tömte magába.A paradicsom héját lehúzom, egyébként sem eszi meg, kiköpi, ha talál rajta esetleg.
Zsomimama