hány pontod lett?? Nekem 55
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!!!
H.
2004.12.12 00:11
!

!! 
Milyen teszt ???? 
2004.12.12 06:33
Te aztán kihasználod az alkalmazottat!
((((((((((((( 2004.12.12 12:59
Arra mit lép?
Ösvény

Én is akartam, de itt volt a nemlétező barátnőm, és elfelejtettem
2004.12.12 14:10

Ez a bejárónő kezd elpofátlanodni
ma délután még a barátai is nálunk lesznek

2004.12.12 21:23
ha már nincs, akkor esetleg valami szép kiegészítő (apa szavai) szóval talán egy kisvonat vagy függőhíd...
2004.12.12 21:33

2004.12.12 22:19

Már alig várom!
Nélküle nehéz lenne megvenni
Ügyesek vagytok, hogy már minden ajándék megvan
Nekünk még ez a hét kicsit zűrös lesz
2004.12.13 05:51
2004.12.13 07:02
(((((((( 2004.12.13 09:02
Az egész lakásban gyertyák mindenfelé...

És vártuk a villanyszerelőt
Már röhögök rajta, pedig nem volt vicces
A villanyóra szekrényben szétégett egy köteg vezeték, és este 9-re sikerült kideríteni, hogy mi lett zárlatos. Addig se világítás se fűtés, se semmi. Zsófinak viszont nagyon tetszett a kb.100 db gyertya lángja
Még net sem volt!!!
Mi lesz a függőségemmel???
2004.12.13 09:31
Akkor a héten viszont már lesz oltás, nem ?
A fűtés hiányát leszámítva tök jó lehetett 
Mi mostanában minden este mécsesezünk a házikóinkkal (jut eszembe, tegnap egy templommal bővítettük a téli falut
). Eszterkém is szereti az apró fényeket
2004.12.13 09:46
Mi még szinte semmit nem vettünk, de legalább már azt kitaláltuk, hogy ki mit fog kapni.
Akkor ma jó napod van?
Mikor mentetek ki? Oltás holnap lesz
Azt hiszem
Hogy fogsz akkor 16 órát ülni a gép előtt?
2004.12.13 13:03
Elindulok a boltba, illetve csak indulnák, mert nincs sehol a kocsikulcs. Felforgattam az egész házat, közben szidtam magam, hogy milyen hülye vagyok, mert az este én mentem utoljára a kocsival, tehát én tüntettem el a kulcsot. Még a kukát is kiborítottam, hátha kidobtam a szatyorral együtt, amiben az este vásároltam. Semmi...Kabátzsebek, tegnapi ruhám a szennyesben, kimentem megnézni, hátha a kocsiban maradt, ott sem. Felhívtam apát, hátha látta valahol. Szerintetek??? Ja, itt van a zsebemben! Hogy mért kellett neki reggel két kulcs, azt persze nem tudta megmondani
Ráadásul az enyém kb. fél kiló, az övé pedig egy szál kocsikulcs. Férfi!!!
2004.12.13 15:34
Nem holnap lesztek 5 hónaposak??? Mindenesetre nagy gratula
Kocsikulcs
Kíváncsi leszek, erre mit mond holnap a doktornő, meg a védőnő?? 2004.12.13 18:22
2004.12.13 20:56
Bár gondolom, te nem nevettél rajta először!
Felmondott vagy felmondtál neki?
Persze anyukájával együtt!
2004.12.13 21:21
2004.12.13 21:45
A kabátjában állandóan másik zsebbe teszi a kulcsokat, aztán keresi és azt hiszi, hogy elhagyta, bent a lakásban meg hihetetlen helyekre bírja letenni és aztán rajtam keresi! Szerintem ez férfi-betegség, kódolva van náluk, mert a Hugom férje is ilyen.
2004.12.14 08:44
)))))))
Olyan jó volt. 2004.12.14 08:57

2004.12.14 09:26
! Hátha ez már így marad!
Anna biztos nagyon örült, hogy még szebb lett az anyukája
Azért arra már én is kíváncsi vagyok, hogy ha Eszter nem lát több órán keresztül, akkor hogyan reagál?
Küldöm a gyógypuszikat, hogy minél hamarabb meggyógyulj 

!!!
2004.12.14 09:29
2004.12.14 10:07
Szegénykém nagyon sírt
Nem elég, hogy tiszta takony, még meg is szúratta a gonosz anyukája! Abban reménykedtem, hogy nem fogja megkapni, de a doki szerint nem piros a torka, nem köhög, nem lázas az meg, hogy taknyos, nem akadája az oltásnak. Kapott egy kúpot, és most aludt el. Na persze a kúpnál sem voltam túl népszerű
Nekem eddig fel sem tünt, hogy 14-e van a táblában
Még anno poénkodtunk is az orvosommal, hogy akarok-e 13-án "szülni"
Nem lesz még korai?
Tollak szintén
Úgy látom, a mi pasijainkhoz képest a Merlini csak kisinas
Drukkolok, hogy így legyen
Ez valami genetikai dolog lehet!
2004.12.14 10:37
Remélem, nem lesz semmi baj
Porszívós orrszívó: én még nem használtam, mert még nem kellett (kop-kop-kop), de szerintem inkább csak a zaja nagy, különben nem olyan vészes.
, de tőlünk még le vagytok maradva
Otthon elviszem én is Eszterkét a dokinénihez, mert már nagyon kíváncs rá, és akkor mi is mérünk. Nagggyon kíváncsi vagyok már, mennyi az annyi! 2004.12.14 10:47
2004.12.14 15:32
Doki, menjenk be. Oké. Apa persze szoliba, a tesóm jött át. Ott minden rendben volt, csak némi hormonkavar.
Heim Pál, röntgen, nincs semmi gond hál istennek, de figyelnem kell
Ezt a napot én töröltetem a naptárból.
2004.12.14 16:26
A kedvedért akkor tényleg töröltetjük ezt a napot.
Oltás
Reméljük nem lesz semmi gond. Porszívos orrszívó: mi azt hasznájuk, hát szokott ellenkezni a drágám, de az ő érdekében van.

Úgy látszik ami egy kicsit kihült az már nem kell. Egyébként a gyümiléket is egy kicsit melegíteni kell neki, csak úgy issza meg
Ki érti ezt.
(kedvenc sógornőm kislányát). Állandóan puszilgatta a kiscsaj, ami úgy látszi nem csak nekem nem tetszett, hanem neki sem. Jó nyálas kézzel megsimogatta a lány arcát, erre a 4 éves gyerek nekiállt torkaszakadtából üvölteni, hogy nem akarom fújjjjjjj. Na erre mondtam, neki, hogy jó, akkor a Réka se akarja innentől kezdve, hogy puszilgasd. Azóta kap egy puszit a lány, amikor megérkezünk hozzájuk és ezzel le is van rendezve a dolog
2004.12.14 16:40
Remélem, kekec-kukac-tündérmalaccal nem lesz semmi gond
Nagyon megijedt??
Hogy neked milyen ügyi lánykád van
Ezek szerint tudja, hogy kell diplomatikusan viselkedni
Na jó, a munka, az munka
Mi apánk is dolgozik, ráadásul ma estig
2004.12.14 16:46
De gondolj arra, hogy milyen jó lesz, mikor túl leszel rajta!
Tuti genetikai!
Annyi a jó benne, hogy elvihető és út közben is kiszívhatom valamennyire az orrát, mert nem olyan hatékony, mint a porszívós. De nem érte meg az árát egyáltalán. Viszont jobb, mint a semmi. Most bent van a pelenkázótáskánkban és állandóan velünk van, vészhelyzetre. De hidd el, a porszívós a legjobb és nem árt a babának, csak azért tűnik drasztikusnak, mert hangos a porszívó miatt. Na, jó kis litániát kerekítettem itt, bocsi.
2004.12.14 17:25
A súlya dekára ugyanannyi, mint két hete volt
Pedig mindennap megeszik, több, mint egy deci főzeléket, este pedig ugyanennyi tejpépet
Hát nem akar hízni, most mit csináljak???
Elhiszem, hogy nagyon megijedtél!!! Ezentúl remélem csak jó dolgok történnek veletek!!!
Milyen mennyiségnél tartotok az almával??
Nekünk is van ilyen szivacsunk, még tavaly vettük az Auchanban, de kint van anyukáméknál, nálunk nincs rá szükség.
Még mindig nincs ötleted a holnapira??? Most valahogy nem megy a matek...
kulcsok
Nálunk egyébként is egy mini Bermuda háromszög van
Aztán néha elődob valamit... 2004.12.14 18:40
Nem kell félni, nem bánatomban, de megint hagymát pucoltam apának, de olyan erős volt, hogy még most is könnyezik a szemem
Azt hiszem, ilyen nekünk is lesz, ha el nem kapkodják addig!
2004.12.14 20:28