Ezt a mai estét jól elcs...tem. Ingerült voltam, ideges, és a gyerekeken csattant, hogy az apjukra vagyok dühös.
Rohantam egész nap (előtte éjjel kb,ötször keltem, nem számolva, hoyg a köhögő kicsi mellettünk aludt). 9-re oviba a nagyobb, utána játszóra a kicsi, 12-re Svábhegy, allergológiai ontroll a kicsivel,3-ra kerültünk sorra - maga az őrület egy tömött váróban. !-re leértünk a városba az ovisért, majd irány haza. KAja nincs - irány a kínai. NAgyobbik bekakilt az oviban, nem tudtam teljesen letakarítani, úgyhogy itthon korai fürdetés, utána újra bekaki, átöltöztetés. Közben berakni a mosást, mosogatógépet, teregetés. Jön apa 1/2 7-kor. Moziban volt. Jó, szólt előre. De itthon bevackolt a képernyő elé kajával és sörrel, ki sem dugta az orrát, scak néha odaröffentett, hogy mit kóválygok (ja, gyulladt ízületekkel, fáradtan még frissen-fitten rohangáljak

)Közben a dedek lepakolták a könyvhalmokat, és rájuk szóltam. Erre a nagyobbik: "csak apát szeretem". Na itt durrant el az agyam, pedig tudom, hogy hülyeség.
Most meg furdal a lelkiismeret, hoyg a kicsikkel morcoltam, pedig semmi közük a dologhoz.
Zsuzsa