Az milyen body,ami állítható?Vhogy nem tudom elképzelni
A patentos részén van két méret és akkorára patentolod,amekkora a baba?
Anita
A kajákról bõvebben a Hozzátáplálás topikban érdeklõdhetsz!
Nekem nyár végén született a fiam.Mivel az elsõ idõkben még nem túl jó a babák hõszabályozása,elég körültekintõnek kell lenni az öltöztetésnél.Tudod,se alúl,se túl
Érdemes többször megnézni a kis tarkóját,mert onnan jó információt kaphatszmhogy melege van-e vagy éppen fázik kicsit.Szerintem érdemes rétegesen öltöztetni,így könnyen le lehet kapni róla vmit,ha melege van.Lehet vinni vékony takarót,amivel betakarod,ha úhy ítéled meg,hogy kicsit fázik.Arra kell gondolni,hogy odabent 37 fok volt,nem könnyû az átállás.
A kép az angolpólyáról nagyon jó,köszi Zsuzsi
Nálunk a kórházban ugyan nem volt felsõ része,csak a derekáig volt,így egyszerûbb volt öltöztetni.
A kórházban felírják a dolgok nagy részét(popsikenõcs,alkohol?,hintõpor)Utána már a doki intézi.A bimbóvédõ olyankor kellhet,ha nagyon kisebesedik a cicid.Én ugyan nem használtam,de arra kell tenni,amelyikbõl szoptatsz.Sajna gyakori,hogy így nehezen fogadja el a bab a cicit.Elõször inkább a krémekkelkell próbálkozni és vigyázni,hogy jól kapja be a baba a cicit.Akkor nem is fog kelleni!A lényege az lenne,hogy amikor szopik a kicsi,akkor nem a melledet "dörzsöli" a kis szája,hanem a védõt.
Üdv,Anyapoc

Aztán pelus vonalban vízszintesen is. Itt a két szélén és középen találhatóak a patentok, amiket két egymástól kb egy méret távolságra, vízszintesen elhelyezett patenthoz is tudod csatolni. Hû, remélem érthetõ volt!