Gasztroforradalom – már az újságosoknál

A Babanet kiadója a PrintXBudavár Zrt. megjelentette a TopLista magazin első számát. A Gasztronómia 2010 alcímű kiadványban Magyarország legjobb éttermei, séfjei, hentesei, cukrászdái, piacai mellett sorra vesznek mindent, ami gasztronómia. A családos étterembe járóknak is hasznos tanácsokkal szolgál a kiadvány, hiszen egy toplista kifejezetten a családi alkalmakra ideális éttermeket veszi sorra, és mellette még hasznos tippeket is kaphatunk, hova vihetjük, és mikor hagyjuk inkább otthon a család legkisebb tagjait.

A családos étterembe járóknak is hasznos tanácsokkal szolgál a kiadvány, hiszen egy toplista kifejezetten a családi alkalmakra ideális éttermeket veszi sorra, és mellette még hasznos tippeket is kaphatunk, hova vihetjük, és mikor hagyjuk inkább otthon a család legkisebb tagjait.

Ízelítő a tartalomból:

A listák – A „rating” kiadványok lényege, hogy rangsor állításával segítik az olvasót eligazodni az adott témakörben. Kiadványunk közel harminc toplistával térképezi fel a hazai gasztronómiai életet, hogy ne legyen kérdéses, 2010-ben melyik lapot érdemes felütni, ha a legjobb éttermet, piacot, hentest, cukrászdát vagy kifőzdét keresi.

Különleges alapanyagok – Használja ön a tengelici spárgát és a vízi bivalyt? Nem?! Pedig Jamie Oliver előszeretettel főz ezekkel a magyar kincsekkel. A magazin függelékében ezen csúcstermékek termelőinek elérhetőségei is megtalálhatók lesznek.

Főzési tippek – Egy sörrel itatott, szakéval masszírozott kobe marha aranyárban mért hátszínjéből nem nagy kunszt olyan steaket sütni, ami bárkit lenyűgöz. Most megtanulhatja, hogy érheti el a hatást könnyen beszerezhető alapanyagból, milliós konyhatechnika nélkül.

Tesztek – Összegyűjtötték és tesztelték a hazai főzőiskolákat, a legújabb konyhai eszközöket, és még sok olyan dolgot, amelyre nem érdemes beruháznia anélkül, hogy elolvasná az értékelésüket.

Figurák – Rettegett kritikus, médiasztár, ismeretlen szürke eminenciás. Arcokat a fakanál mögött. Testközelből ismerhetjük meg azokat az embereket, akik a mai magyar gasztronómia kulcsfigurái.

A TopLista - Gasztronómia 2010 magazint megvehetik újságárusoknál, benzinkutaknál és az Alexandra könyvesboltokban.

2010. február 17.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?